REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Komentari serije

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Next
AuthorMessage
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

Broj postova : 22318
Godina : 35
Fan-gif : Komentari serije - Page 9 28505204839610125311

Komentari serije - Page 9 _
PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 9 EmptyTue 10 Aug 2010 - 0:36

hari_95 wrote:
Lady_X_ wrote:
2 posle ponoci ? Koji mozak ce to da ceka da gleda... kad sutradan ima na yt...
E spremna da gledam 124, znam da ce Said da pati, i grli kostim od Jade pa mi se i ne gleda :((((

Ja Lady u 3 Elenu :D
Jel se oporavila Jade posto sam gledao da su je udarila kola dok je bezala od Zeina?

Ne da su je udarila, nego je letela 3metra u visinu, a 5m u duzinu :D Heheh :) Nije, jos uvek je u bolnicu, ali joj se nije desilo nista ozbiljno :)
Milose videl ti Naziru, KO JE REKAO DA JE NEZREO ? Idem, ne zelim ovo da slusam... hahahahahahaha kakva kraljica :)
Back to top Go down
-MILOS-
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
-MILOS-

Broj postova : 4188
Godina : 31
Fan-gif : Komentari serije - Page 9 Aewnyr

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 9 EmptyTue 10 Aug 2010 - 1:27

Lady_X_ wrote:

Milose videl ti Naziru, KO JE REKAO DA JE NEZREO ? Idem, ne zelim ovo da slusam... hahahahahahaha kakva kraljica :)
carica je...a prvoje pocela da prica o njemu lose... on je ovakav on je onakav... a Raina kad poce... ja sam se ubio od smeha... mislila da ce se tako zbliziti sa Nazirom ali je izabrala pogresan put... Saida u Nazirinom prisustvu ne diraj inace postajes njena najgora neprijateljica.... obozavam je :D
Back to top Go down
http://www.analiasrb.tk
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

Broj postova : 7872
Godina : 27

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 9 EmptyTue 10 Aug 2010 - 2:10

Skidam epizodu, sinoć nisam mogao da gledam. xD
Back to top Go down
-MILOS-
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
-MILOS-

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 9 EmptyTue 10 Aug 2010 - 2:53

nisi... nisam ni ja mogao... spavalo mi se.. ionako ujutru od 7 sati su epizode na youtube nigde nece da mi pobegnu :D
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 9 EmptyTue 10 Aug 2010 - 4:02

HAhahaha, odlicna je Nazira, Rania je htela da joj se dodvori... ali ne zna ona... ALi ipak u sustini voli Jade... Ovde u rimejku su izostavili detalj kad Nazira pusti Jade da vidi cerku ono kad je bolesna pa krisom, u originalu je imalo poljubac, Jade poljubi Naziru u obraz, i ono Nazira se kao drzi za obraz i milo joj ... sama kad ostane, ne pred Jade, pred njom glumi ono NAPOLJE NAPOLJE NAPOLJE :)

E tako da mislim da ona voli Jade u sustini... i Latifu vise nego Raniju..
Back to top Go down
-MILOS-
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
-MILOS-

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 9 EmptyTue 10 Aug 2010 - 5:39

Lady_X_ wrote:
HAhahaha, odlicna je Nazira, Rania je htela da joj se dodvori... ali ne zna ona... ALi ipak u sustini voli Jade... Ovde u rimejku su izostavili detalj kad Nazira pusti Jade da vidi cerku ono kad je bolesna pa krisom, u originalu je imalo poljubac, Jade poljubi Naziru u obraz, i ono Nazira se kao drzi za obraz i milo joj ... sama kad ostane, ne pred Jade, pred njom glumi ono NAPOLJE NAPOLJE NAPOLJE :)

E tako da mislim da ona voli Jade u sustini... i Latifu vise nego Raniju..
uglavnom pokazuje da ih mrzi, ali posledenjih nekoliko epizoda bas pokazuje suprotno... kada je Jade plakala pre kucom da vidi Hadilju Nazira joj se smilovala i pustila je u kucu... pa sad kada su je kola nadurisala :D NAzira se bas zabrinula...
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 9 EmptyTue 10 Aug 2010 - 6:00

I ono imam osecaj da vidi da je Said voli... Da voli Jade pa joj je malo i zao zvog toga ! Ali ona ima svoje ja i ne dozvoljava da joj iko kaze ista !:D Meni je najjaci lik ona ...
Back to top Go down
-MILOS-
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
-MILOS-

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 9 EmptyTue 10 Aug 2010 - 6:06

posle kristine najdraza mi je nazira... sutrasnja epizoda ce biti bas uzbudljiva... jedva cekam da vidim kristinu u akciji kad pocne da napada leonarda... meni je kristina lepsa bila sa onim loknama... mada lepa je i sad...
setio sam se stvarno scene kada hadilja kaze raini da je sanjala da ce raina roditi zensko dete koje ce biti veoma ruzno... kako je samo ljubomorna... stvarno sta ce raina roditi?
Back to top Go down
Nia
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Nia

Broj postova : 633
Fan-gif : Komentari serije - Page 9 3015239313_1_5_oelYNxbK
Lokacija : You mark my words. Small-town boy, small-town life, it won't be enough for you. Klauss

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 9 EmptyTue 10 Aug 2010 - 6:54

-MILOS- wrote:
posle kristine najdraza mi je nazira... sutrasnja epizoda ce biti bas uzbudljiva... jedva cekam da vidim kristinu u akciji kad pocne da napada leonarda... meni je kristina lepsa bila sa onim loknama... mada lepa je i sad...
setio sam se stvarno scene kada hadilja kaze raini da je sanjala da ce raina roditi zensko dete koje ce biti veoma ruzno... kako je samo ljubomorna... stvarno sta ce raina roditi?

Rodiće sina i Said će biti veoma srećan, a Kadija tužna.
Inače veoma me nerviraju ove epizode sa doktorima i Alisijom, oni su potpuno nebitni ne znam što im posvećuju toliko pažnje ::(:
Back to top Go down
-MILOS-
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
-MILOS-

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 9 EmptyTue 10 Aug 2010 - 9:25

vala da znas da su dosadni.. sina... au.. jadna Hadilja... a raina krava ce biti srecna...
Back to top Go down
JaCkI
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
JaCkI

Broj postova : 3694
Godina : 36
Fan-gif : Fan

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 9 EmptyTue 10 Aug 2010 - 10:06

Nazira je najaca a sutra ce da bude super zanimljivo kad dodje Kristina sa Danijelom kod Leonarda.
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 9 EmptyTue 10 Aug 2010 - 12:04

Joj, četvrti put skidam epizodu danas. :@ Nikako nisam mogao, uvek je prestalo. :/
Sutra ću da pišem komentar za obe epizode.
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 9 EmptyTue 10 Aug 2010 - 13:37

Odgledao sam 125. epizodu. Silvija se mnogo promenila, sada je baš ružna. Epizoda nije bila ništa posebno, dosadno malo. Nazira je bila dobra ovde, a Danijel i Kristina već 5 epizoda putuju. :roll:
Avance nisam gledao i mislim da neću.
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 9 EmptyTue 10 Aug 2010 - 22:42

Odlicna 125. konacno mama Rosa i Leonid su videli Klona... :)
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 9 EmptyTue 10 Aug 2010 - 22:49

Aha, video sam to sinoć dok sam čekao da počne EFDE. Danas ću sve odgledati.
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 9 EmptyWed 11 Aug 2010 - 0:58

Jedva cekam sutra.. Super je epizoda... :)
Back to top Go down
-MILOS-
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
-MILOS-

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 9 EmptyWed 11 Aug 2010 - 3:00

epizoda je bila super... kako je samo mama raosa odreagovala a tek leonardo kada su videli danijela... svidja mi se i avance za sledecu epizodu [You must be registered and logged in to see this link.]
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 9 EmptyWed 11 Aug 2010 - 3:03

Misericordia!
Back to top Go down
-MILOS-
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
-MILOS-

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 9 EmptyWed 11 Aug 2010 - 3:51

Stefy wrote:
Misericordia!
bas tako.. misericordia... kako je samo smesna bila... ovog puta je rekla nekako sa visim tonom...
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 9 EmptyWed 11 Aug 2010 - 5:16

Kako me nervira ta babetina. :@
Back to top Go down
-MILOS-
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
-MILOS-

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 9 EmptyWed 11 Aug 2010 - 5:40

i mene vala... uvek se mesa tamo gde joj nije mesto... ja mislim da je ona najomrzeniji lik u seriji...
Back to top Go down
Nia
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Nia

Broj postova : 633
Fan-gif : Komentari serije - Page 9 3015239313_1_5_oelYNxbK
Lokacija : You mark my words. Small-town boy, small-town life, it won't be enough for you. Klauss

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 9 EmptyWed 11 Aug 2010 - 5:47

-MILOS- wrote:
i mene vala... uvek se mesa tamo gde joj nije mesto... ja mislim da je ona najomrzeniji lik u seriji...
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 9 EmptyWed 11 Aug 2010 - 7:06

Odgledao sam 126. Odlična je epizoda, uopšte me nije smarala. Svidela mi se scena kada su Marisa i Lukas bili kod Alehandra i Natalije. Jedva čekam da Alisija oduzme Eskobaru sve. Kristina je bila extra u ovoj epizodi, jedva čekam sledeću, gledaću je uživo jer ne mogu da čekam do sutra posle podne. Dora me je smorila više sa Albijerijem i njenom pričom. Daj Bože da Hulijo i Silvija saznaju da je Albijeri napravio klona. Zoraida mi je bila smešna kad je u avionu rekla da Albijeri može da je pretvori u životinju ili u biljku. Dobro je i kada Samira priča sa Nazirom, i kaže:"Y que, ahora se puede leer el Coran por Internet!?", a Samira:"Si, se puede hacer todo", a Nazira:"Hasta se puede conseguir un marido", a Latifa samo prevrće očima. Ranija me nervira, ona njena sestra ima odvratnu facu, svaki put kad je vidim, poželim da joj opalim dva-tri šamara. Zein je baš extra kad hoće da pomogne Hade, mada ne zaslužuje.
Back to top Go down
-MILOS-
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
-MILOS-

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 9 EmptyWed 11 Aug 2010 - 7:39

To mi je bilo vrh... cak muza moze da nadje preko interneta... samo misli o udaji ::D:
Stefy wrote:
Dobro je i kada Samira priča sa Nazirom, i kaže:"Y que, ahora se puede leer el Coran por Internet!?", a Samira:"Si, se puede hacer todo", a Nazira:"Hasta se puede conseguir un marido", a Latifa samo prevrće očima.
Kris je bila super danas... hvala bogu pa je i ona umesana u neki dogadjaj...
Stefy wrote:
Kristina je bila extra u ovoj epizodi, jedva čekam sledeću, gledaću je uživo jer ne mogu da čekam do sutra posle podne.

Stefy dokle vise sa tom zeljom... ovo si rekao po hiljaditi put ::D: ::D: ::D:
Stefy wrote:
Jedva čekam da Alisija oduzme Eskobaru sve.
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 9 EmptyWed 11 Aug 2010 - 12:28

Ne mogu da dočekam to! Alisija je tako divna, obožavam je. Jedva čekam da oduzme Eskobaru sve. xD
Da, konačno Kristina u nešto da bude umešana, od one svađe sa Albijerijem jer je ne pušta da bude sa Danijelom, se pojavljivala samo onako.
Gledaću uživo, ne mogu da dočekam sutra. :D
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 9 Empty

Back to top Go down

Komentari serije

View previous topic View next topic Back to top 
Page 9 of 40Go to page : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Next