|
|
Author | Message |
---|
ELIZABET Y WILLIAM TVNovele VIP član
Broj postova : 58798 Godina : 27 Lokacija : Đevojko,smaraš me.
| Subject: Re: Komentari serije Fri 13 Aug 2010 - 0:11 | |
| |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari serije Fri 13 Aug 2010 - 0:21 | |
| - Lady_X_ wrote:
- Samo da se ne desi ono tipicno ON MISLI DA JE GA ONA VARA I NALJUTI SE NA NJU... to mi je uvek truhlo, kao da se ne vidi kad neko ekog zorom poljubi, i kad se ljube svojom voljom...
Ma da, i onda neće uopšte da razgovaraju i ne puste jedno drugog da kažu istinu. Lady, ne piši post za postom. :Spam: |
|
| |
hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Fri 13 Aug 2010 - 2:23 | |
| - Stefy wrote:
Lady, ne piši post za postom. :Spam: haahhahaha pa covece sta ima veze Ja pocsle gledam 18 |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 13 Aug 2010 - 3:52 | |
| Idem sada da odgledam 18. |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Fri 13 Aug 2010 - 4:29 | |
| Mng komplikovano...samo me mng nervira ona vracara. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 13 Aug 2010 - 5:38 | |
| Odgledao sam 18. Rebeka je iz epizode u epizodu sve bolja. Baš je bilo extra kada je gurala Vikinu glavu u WC šolju. Mislim da je Eduardito preživeo jer ima krv Hirnovih, a oni su konji. Dulse me mnogo nervira, nadam se da Margot neće njoj ostaviti nasledstvo. Nena je bila super, a Korina opet zamenila vodu. Konačno jedna epizode bez Latonje i njenih gluposti. Avance mi je ok, mislim da se neće desiti ništa posebno. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 13 Aug 2010 - 5:50 | |
| Nije se nista posebno desilo u 18 epizodi..Onaj Kalima mi je bas odvratan ovde,ono kad je sekao lubenice,bas je odvratan.Milo mi je sto je Montecristo poslao one da prebiju onog radnika :D Ona voda bila kod Rebeke i Corina je opet vratila kod Elene :DD Samo mi nije jasno kako to da je otisla u kupatilo da isprazni onu,pa glupaco mogla si tu novu da napunis,a ne da ides kod Rebeke da uzmes njenu.Laura mi je bila super kad je rekla donesi mi i vodu i nekog decka.Kako je Elena dobro isamarala Monetcrista.Rebeka nabila Viki glavu u solju xDD I tucaa :D sta volim kad se biju :P a ovde toga ne manjka xD Po avanceu se nista specijalno nece desiti,sad ce ispasti da je Eduardo znao i prije da je Elena unuka od Margot i vec vidim da ce zbog toga da se razdvoje :hm: |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Fri 13 Aug 2010 - 7:05 | |
| Jaooo to znaci da se ozenio sa njom zbog bogatstva (( Ja sam juce i dans gledala i stigla sam do 12 ili 13 epike nzm tacno...veceras cu sve da odgledam i ostale... Ja msm da je mozda Danijela gurnula Elenu da padne...ili je ona sto pala bila Danijela a ova u ludnicu Elena.
|
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 13 Aug 2010 - 7:23 | |
| Ja mislim da je pala Danijela,a u Ludnicu Elena... .Jer je bilo nesto da je Daniela trrudna.. .da jeste vjerovatno bi se porodila... Ali neznam ko je u kuci koji strasi... To deff nije nikakav duxxx jer je imala noz u ruke... Neznam stvarno sta da mislim... Kao sto si rekla : Sve je misterija,, !!!
|
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 13 Aug 2010 - 7:37 | |
| A sto ste se toooliko zakacili za duha?Msm svaki drugi post dal je Danijela ili Elena,svako drugo pitanje koja se bacila?Ni sami ne znamo mozemo samo u prazno da nagadjamo,ne moze sve da se otkrije u dvije epziode...
Last edited by hari_95 on Fri 13 Aug 2010 - 7:51; edited 1 time in total |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 13 Aug 2010 - 7:40 | |
| Pa jes.s.zato i nagadjamo... xexex |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 13 Aug 2010 - 8:18 | |
| heh da...e Hari gifovi su ti vrh :) |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 13 Aug 2010 - 11:43 | |
| Mene Elena i Danijela najmanje zanimaju, iako su one glavne u priči. Mene više zanima ta krv Hironovih, i ne volim da nagađam, nego da vidim. |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari serije Fri 13 Aug 2010 - 23:59 | |
| I mene zanima ta krv.... isto tako me zanima mnogo tu nekih znackoljica ima... koje bih volela da znam... |
|
| |
afrodita Banovan član
Broj postova : 8061 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : Con Mi Gato - William Levy :D...mmm
| Subject: Re: Komentari serije Sat 14 Aug 2010 - 0:05 | |
| I ja bih volela da znam...pogotovo kako je onaj mali mogao da prezivi..Ajde samo da su ga udarile kolima,vec su ga i skroz pregazile,a on nishta,jedna frakturica,kao nov je... Potpuno nerealno,shta,em se pretvaraju u konje,em su skoro besmrtni... A Eduardo izgleda zna za Daria i njegovo to dete,po njegovoj reakciji bih rekla... Korina me bash nervira,kaoi Dulce... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 14 Aug 2010 - 0:20 | |
| E da... on je od njih, u njihovoj krivi je neka misterija, znaci i Elenino dete ce biti bezsmrtno neko :D Pa jeste videli Montekrista, ovaj ga dobio, ubio, polomio, on u ambulatna kola pade od smeha... Kralj :) |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 14 Aug 2010 - 0:31 | |
| Nisam odgledao 19., upravo je skidam. :) |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 14 Aug 2010 - 1:01 | |
| E molim te pazi na tu scenu Stefy, ja volim mnogo Montekrista, bas mi se svidja... Bila bi fora da neko razbaje Eleni da se malo zaljubi u njega :) |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 14 Aug 2010 - 1:03 | |
| Hoću, i meni je omiljeni lik Montekristo. Jedan od omiljenih. :) |
|
| |
Nia TVNovele Zavisnik
Broj postova : 633 Fan-gif : Lokacija : You mark my words. Small-town boy, small-town life, it won't be enough for you. Klauss
| Subject: Re: Komentari serije Sat 14 Aug 2010 - 1:06 | |
| - Stefy wrote:
- Hoću, i meni je omiljeni lik Montekristo. Jedan od omiljenih. :)
|
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 14 Aug 2010 - 1:13 | |
| - Lady_X_ wrote:
- E molim te pazi na tu scenu Stefy, ja volim mnogo Montekrista, bas mi se svidja... Bila bi fora da neko razbaje Eleni da se malo zaljubi u njega :)
Meni se sad vise svidja nego Eduardo,najbolje mi je bilo kad se one dvije biju on tamo crkava od smijeha xDD Skidam sad epizodu,a gledam kasnije |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 14 Aug 2010 - 1:23 | |
| - hari_95 wrote:
- Lady_X_ wrote:
- E molim te pazi na tu scenu Stefy, ja volim mnogo Montekrista, bas mi se svidja... Bila bi fora da neko razbaje Eleni da se malo zaljubi u njega :)
Meni se sad vise svidja nego Eduardo,najbolje mi je bilo kad se one dvije biju on tamo crkava od smijeha xDD Skidam sad epizodu,a gledam kasnije Meni se skinulo do 88% i nestade struja i sad opet ispočetka. :@ :@ :@ |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 14 Aug 2010 - 1:24 | |
| - Stefy wrote:
- hari_95 wrote:
- Lady_X_ wrote:
- E molim te pazi na tu scenu Stefy, ja volim mnogo Montekrista, bas mi se svidja... Bila bi fora da neko razbaje Eleni da se malo zaljubi u njega
Meni se sad vise svidja nego Eduardo,najbolje mi je bilo kad se one dvije biju on tamo crkava od smijeha xDD Skidam sad epizodu,a gledam kasnije Meni se skinulo do 88% i nestade struja i sad opet ispočetka. :@ :@ :@ :ajmo: nemas pojma koliko mi je drago :888: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 14 Aug 2010 - 1:26 | |
| - hari_95 wrote:
- Stefy wrote:
- hari_95 wrote:
- Lady_X_ wrote:
- E molim te pazi na tu scenu Stefy, ja volim mnogo Montekrista, bas mi se svidja... Bila bi fora da neko razbaje Eleni da se malo zaljubi u njega
Meni se sad vise svidja nego Eduardo,najbolje mi je bilo kad se one dvije biju on tamo crkava od smijeha xDD Skidam sad epizodu,a gledam kasnije Meni se skinulo do 88% i nestade struja i sad opet ispočetka. :@ :@ :@ :ajmo: nemas pojma koliko mi je drago :888: Ma mrš. :POIU: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 14 Aug 2010 - 2:02 | |
| xxexexexexxe... A sta si skidao??? 19 epku jel?? |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|