|
|
Author | Message |
---|
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari serije Thu 29 Jul 2010 - 10:13 | |
| Prva druga i treca epizoda su mnogo dosadne Ejpril da te upozorim ;P |
|
| |
zvjezdica TVNovele Pričalica
Broj postova : 7403 Fan-gif : Lokacija : Under the stars
| Subject: Re: Komentari serije Thu 29 Jul 2010 - 10:43 | |
| ja nisam stigla sinoc da odgledam a ne mogu nesto ni večeras..pogledacu sutra |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari serije Thu 29 Jul 2010 - 10:44 | |
| o hvala..nadam se da cu izdrzati do zanimljivog dela.... |
|
| |
hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Thu 29 Jul 2010 - 11:39 | |
| - zvjezdica wrote:
- ja nisam stigla sinoc da odgledam a ne mogu nesto ni večeras..pogledacu sutra
Ni ja ne stigoh :12: Pa cu sutra dvije odjednom |
|
| |
-Lili- TVNovele Administrator
Broj postova : 7883 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : na mestu Cataline... u ovoj kadi :))))))
| Subject: Re: Komentari serije Thu 29 Jul 2010 - 12:06 | |
| ja sam gledala prvih 5 epizoda..nista posebno... nekoliko puta sam umrla od smeha, na nekim scenama koje su uradjene pravo debilski... ali me sad zaintrigirala malo ova misterija, tako da cu da nastavim da gledam... |
|
| |
FanSte Pall Mall TVNovele Moderator
Broj postova : 5429 Godina : 29
| Subject: Re: Komentari serije Thu 29 Jul 2010 - 21:49 | |
| Ja cekam pink(znam..nacekacu se xD)...odgledah 3 epke i nikako da se namolim ostale...nzm,nekako mi bolje da se zavalim u kauc i gledam sa uzivanjem,sa prevodom,nego ovako,em sto naprezem oci,em kicmu,em mozak(spanski mi bas slabo ide,shvatih gledajuci ove 3 epke....da je francuska,nemacka,americka ili engleska serija,bilo bi mnogo lakse) :DDDDD |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 29 Jul 2010 - 21:56 | |
| Sad cu da odgledam osmu epku, ja pratim po premijeri... :) Meni je sve zanimljivije... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 29 Jul 2010 - 21:58 | |
| Ae mi pls ukratko kazi sta se izdesavalo od 3. do 8. epke...interesuje me!!! :srce: |
|
| |
-DULE- TVNovele Zavisnik
Broj postova : 676 Godina : 29 Fan-gif : Lokacija : Uvek SRBIJA !!!
| Subject: Re: Komentari serije Thu 29 Jul 2010 - 21:59 | |
| Nastavicu i ja da gledam...po vasim komentarima postaje zanimljivo. Hvala puno za ove nove slike. :) |
|
| |
afrodita Banovan član
Broj postova : 8061 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : Con Mi Gato - William Levy :D...mmm
| Subject: Re: Komentari serije Thu 29 Jul 2010 - 22:10 | |
| Odgledah osmu epiku...extra je... Jadna Milejdi... Samo mi nije jasno kako samo ona i Elena vidjaju duha,i čiju zvuke,a niko drugi ne. I Milejdin otac koji je kao oslepeo kad je video Eleninu smrt. Najava za sutrašnju epizodu je odlična. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 29 Jul 2010 - 22:28 | |
| |
|
| |
afrodita Banovan član
Broj postova : 8061 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : Con Mi Gato - William Levy :D...mmm
| Subject: Re: Komentari serije Thu 29 Jul 2010 - 22:40 | |
| Evo ukratko šta se desilo od 3. do 8. epike... Eduardo i Elena su se venčali,i on je odvodi u svoju kuću gde je niko ne prihvata osim njegovog brata Daria. Inače saznajemo da Elena ima bogatu babu,koja joj je ostavila svo svoje bogatstvo,i koja zna Eduarda i njegovu porodicu,čak ga je zamolila da joj pomogne da pronaše svoju unuku. Korina poludela što se Eduardo oženio,zapalila venčanicu koju je kupila,i umalo da izgori u sobi. Posle je otišla kod neke vračare koja će joj pomoći da odviji Eduarda i Elenu. Montekristu se dopala Elena,i hoće da je otme Eduardu. Tomas,Elenin otac saznaje da je Eduardov otac bio zaljubljen u Eleninu majku,i da su bili rivali u prošlosti,i zabrinut je za svoju ćerku. Eleni se učinilo da je videla duha,jako je nervozna. A posle je čula čudne zvuke,pa čak i sviranje klavira iz Elenine sobe... Milejdi takođe vidi "Elenin duh",i potpuno je prestrašena. Latonja ne može da podnese Elenu,i odvratna je prema noj,čak je htela da je izbaci iz kuće.I dalje krivi Eduarda za Eleninu i Danijelinu sudbinu. Policija zvala porodicu Giron da prepoznaju leš devojke koja se bacila pod voz jer sumnjaju da je u pitanju Danijela... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 29 Jul 2010 - 22:45 | |
| Ja nisam odgledala osmu jos uvek, a ovo sto ti je ispiracal Afrodita se desavalo do 7, osim ovog da sumnjaju da je i Danijela poginula.
Inace scene sa duhom su odlicne... Bas je to meni lepo odradjeno na neki nacin... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 29 Jul 2010 - 22:46 | |
| Jaoo.. hvala ti .. :srce: si... Extra je serija...steta sto imam problema sa spanskim :////////////// Scene sa duhom su perfektno odradjene,premotavao sam malo...uradili su ih filmski..................Jaooo, doci ce valjda kod nas do Nove g.,poput Anali... )) |
|
| |
afrodita Banovan član
| Subject: Re: Komentari serije Thu 29 Jul 2010 - 22:50 | |
| Pa rekla sam ono najvažnije,u osmoj je Milejdi videla duha,i doživela nervni slom. Korina se pretvara da je Elenina prijateljica,ali je Eduardo upozorava da pazi šta radi jer ne veruje u njene namere. Laura hoće da poseti Elenu. Elena dok se tušira čuje neke zvuke,uplašena istrčava napolje i naleće na Montekrista koji je kao teši,a Korina ih vidi... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 29 Jul 2010 - 22:53 | |
| Ja ne verujem da ce je kupit kod nas, oni ce kupi Quereme tonto, hehehe :D Ovakve serije ne kupuju kod nas ... :D Salim se, nadam se naravno i ja ... |
|
| |
ANCHY !!! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8298 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenanom ♥♥♥
| Subject: Re: Komentari serije Thu 29 Jul 2010 - 23:07 | |
| Jer ocu ovu Quereme tonto???????????????? xD Ne daj boze.... Elena je fantasticna volela bih da bude kod nasss ;) |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 29 Jul 2010 - 23:12 | |
| - Lady_X_ wrote:
- Ja ne verujem da ce je kupit kod nas, oni ce kupi Quereme tonto, hehehe :D
Ovakve serije ne kupuju kod nas ... :D Salim se, nadam se naravno i ja ... Ma kupice Pink..bez sekiracije...Nesto ce morati da odrzava gledanost posle Farme 3 :) |
|
| |
***Danna es mi Princesa** TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 14139 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : Nije bitno gdje, već s kim - s njim <3
| Subject: Re: Komentari serije Thu 29 Jul 2010 - 23:52 | |
| Volela bih kada bi npr RTL kupio ovu seriju,kao sto je odmah po zavrsetku snimanje kupio Bella Calamidades :) Ali ne verujem da ce odmah posto Segundo glumi u obe,ali nikad se ne zna |
|
| |
hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Fri 30 Jul 2010 - 0:20 | |
| Serija jos nije pustena u prodaju,tako da se do sada nije nidje prodala..Ali ja mislim da ce je nasi kupiti kada je puste...
|
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 30 Jul 2010 - 0:57 | |
| |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari serije Fri 30 Jul 2010 - 1:00 | |
| ma kupuju oni to sigurno..pink obozava Eli... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 30 Jul 2010 - 1:01 | |
| Joj u sledecu epizodu ce da vidi Elenu ispred sebe, aaaaaaaaaaaaaaaaaa... kako strasna scena. Korina me nervira mnogo ! Ali Mnogo ! |
|
| |
***Danna es mi Princesa** TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 14139 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : Nije bitno gdje, već s kim - s njim <3
| Subject: Re: Komentari serije Fri 30 Jul 2010 - 1:02 | |
| i mene,ja sam danas crkla od straha kada se Daniela pojavila iza zavese :SS |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 30 Jul 2010 - 1:33 | |
| I ja isto, ala je strasna, i avance kad je vidi Elena u sobu, ja cu umret kad bude ona scena... |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|