|
|
Author | Message |
---|
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| |
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari serije Sat 14 Aug 2010 - 10:38 | |
| 19. epizoda je ok, smara malo. Najjače mi je bilo kada se Montekristo u kolima hitne pomoći smejao. Izgleda da Eduardo nije baš takav kojim se predstavlja, od početka sam sumnjao. Rebeka je dobra sa Viki. Nena je bila extra kada je došla kod Korine. Avance je onako, ništa posebno. |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Sun 15 Aug 2010 - 2:44 | |
| hah a Eduardo ga je sve ubio...xD |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 15 Aug 2010 - 2:45 | |
| Sera viva o muerta, la que quiera el amor de Eduardo, no descansara en paz. - Katie Barberi (Rebeca Santander) |
|
| |
hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Sun 15 Aug 2010 - 2:46 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 15 Aug 2010 - 2:47 | |
| - hari_95 wrote:
- I sta s tim ?
Ništa, sviđa mi se taj citat. :888: |
|
| |
-Lili- TVNovele Administrator
Broj postova : 7883 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : na mestu Cataline... u ovoj kadi :))))))
| Subject: Re: Komentari serije Sun 15 Aug 2010 - 22:28 | |
| evo ja sad gledam 16. bas me zanima ta tuca koju spominjete, idem da odgledam to. |
|
| |
afrodita Banovan član
Broj postova : 8061 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : Con Mi Gato - William Levy :D...mmm
| Subject: Re: Komentari serije Sun 15 Aug 2010 - 22:30 | |
| Mene sad najviše nerviraju Dulce i Dario,odvratni su,lažljivi cinični grebatori... |
|
| |
ELIZABET Y WILLIAM TVNovele VIP član
Broj postova : 58798 Godina : 27 Lokacija : Đevojko,smaraš me.
| Subject: Re: Komentari serije Mon 16 Aug 2010 - 0:44 | |
| - afrodita wrote:
- Mene sad najviše nerviraju Dulce i Dario,odvratni su,lažljivi cinični grebatori...
Takodje.. uxxx.x....xx..x. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 16 Aug 2010 - 1:59 | |
| - ELIZABET Y WILLIAM wrote:
- afrodita wrote:
- Mene sad najviše nerviraju Dulce i Dario,odvratni su,lažljivi cinični grebatori...
Takodje.. uxxx.x....xx..x. I mene njih dvoje najviše nerviraju. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 16 Aug 2010 - 2:03 | |
| I mene nerviraju,ali Dulce i shvatam.Isto bih se ponio kao ona..Msm Elena je nikad nije ni cuvala,ni videla ni nista,i sad dodje zna je dva dana i dobije milione...Bas bih volio da ih ne uzme XD |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 16 Aug 2010 - 3:58 | |
| A da stvarno to jeste...barmed da da pola Eleni i pola Dulce bile bi obe zadovoljne :) |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 16 Aug 2010 - 4:00 | |
| Ma sta ce Eleni,ima ona Eudarda xD
|
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 16 Aug 2010 - 9:37 | |
| heh daa...ali joj je ipak baka. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 16 Aug 2010 - 20:37 | |
| Da..Elena bi trebala sve dobiti..a ne onaaa....Dulce... |
|
| |
***Danna es mi Princesa** TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 14139 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : Nije bitno gdje, već s kim - s njim <3
| Subject: Re: Komentari serije Mon 16 Aug 2010 - 21:04 | |
| Mrzim onu Dulce!! Super je serija,mnogo mi se svidja,danas nigde ne mogu naci 20. epku :S |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 16 Aug 2010 - 21:11 | |
| - ***Danna es mi Princesa** wrote:
- Mrzim onu Dulce!!
Super je serija,mnogo mi se svidja,danas nigde ne mogu naci 20. epku :S Takodje... |
|
| |
Broj postova : 14139 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : Nije bitno gdje, već s kim - s njim <3
| Subject: Re: Komentari serije Mon 16 Aug 2010 - 21:16 | |
| ako neko nadje tu 20. epku neka postavi ps |
|
| |
Miaa_____♥ TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9820 Godina : 26 Lokacija : “A woman’s heart is a deep ocean of secrets.”
| Subject: Re: Komentari serije Mon 16 Aug 2010 - 21:53 | |
| ja ovo nisam još gledala (iz hrvatske sam pa onda :/) recite mi jel dobra serija?? da znam oću li je gledattii :D? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 16 Aug 2010 - 21:55 | |
| - ***Miss Dulce*** wrote:
- ja ovo nisam još gledala (iz hrvatske sam pa onda :/)
recite mi jel dobra serija?? da znam oću li je gledattii :D? Pa nije ništa posebno serija. Iskreno, ja sam očekivao mnogo više, ovo mi izgleda tipična telenovela začinjena duhovima, konjima i tim natprirodnim stvarima. Vredi je odgledati jer je pomalo smešna, zbog Rebece i Nene. U svakom slučaju, možda ti se i ne dopadne, meni nije baš extra seirja. EDIT: 20. epizoda nije još postavljena na YouTube-u. |
|
| |
Broj postova : 9820 Godina : 26 Lokacija : “A woman’s heart is a deep ocean of secrets.”
| Subject: Re: Komentari serije Mon 16 Aug 2010 - 22:00 | |
| štetaaa :( po naslovu sam očekivala savršensot :( |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 16 Aug 2010 - 22:03 | |
| - ***Miss Dulce*** wrote:
- ja ovo nisam još gledala (iz hrvatske sam pa onda :/)
recite mi jel dobra serija?? da znam oću li je gledattii :D? neznam koji tip novela volis..ali meni je super.r..odlicna je.... Da smijesno je...Rebeca posebno..xexexe |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 16 Aug 2010 - 22:05 | |
| Nije postavljena na youtube...ali ja znam gde je mogu naci. Evo je... [You must be registered and logged in to see this link.]izgleda da nije tacno da se Eduardo ozenio sa Elenom zbog bogatstva. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 16 Aug 2010 - 22:05 | |
| primjer.obožavaaalaaa sam el rostro de analiia . i to mi je još uvijek najbolja serija ;) |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 16 Aug 2010 - 22:07 | |
| |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|