|
|
Author | Message |
---|
afrodita Banovan član
Broj postova : 8061 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : Con Mi Gato - William Levy :D...mmm
| Subject: Re: Komentari serije Wed 11 Aug 2010 - 21:02 | |
| - Lady_X_ wrote:
- Sad cu da odgledam 17-tu pa cu doci da komentarisem.
Hari inace i ja mislim to isto, jer je Danijela i pre nego sto je obukla vencanicu bila na korovu u onoj roze haljinici.. ja se bas secam toga i pomislila sam odmah da ona umire, a ne Elena. A ja sve manje verujem da postoji duh... nesto mi nelogicno da postoji duh... mora da je misterija i iza toga... da,samo još da je skontamo... Ali opet videli smo sad u 16. epiki da je Danijela u ludnici,odnosno jedna od bliznakinja,a da je "duh" u onoj Eleninoj sobi,u tornju... Ništa ne razumem,da je duh Laura ne bi mogla da je dotakne onda... |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari serije Wed 11 Aug 2010 - 21:08 | |
| I mene to mnogo buni, mada naziv serije je Elenin duh, verovatno to ima veze sa tim sto ne pociva u zemlji, nego u podrumu :D Hehehe... |
|
| |
afrodita Banovan član
Broj postova : 8061 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : Con Mi Gato - William Levy :D...mmm
| Subject: Re: Komentari serije Wed 11 Aug 2010 - 21:09 | |
| da...xaxxaxa...ma kako je krenulo,svašta još može da nas očekuje i iznenadi... |
|
| |
ANCHY !!! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8298 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenanom ♥♥♥
| Subject: Re: Komentari serije Wed 11 Aug 2010 - 21:49 | |
| Sad sam gledala 15 epiku ;) i ocela 16 obozavam ovu seriju A znate sta ja nisam razumela.....sto je Dulce sa Dario ako ona zna da je ovaj sa Rebecom sta su njihovi planovi?? Da pokradu Margot? |
|
| |
afrodita Banovan član
| Subject: Re: Komentari serije Wed 11 Aug 2010 - 22:42 | |
| Da,vidiš da Dario pokušava da spreči susret donja Margot i Elene... Plan im je da Dulce posle Margotine smrti dobije njeno nasledstvo,i da zajedno sa Dariom i njihovim detetom započnu novi život... Ne podnosim ih...Dulce sada nečim kljuka Margot,i ova izgubila pamćenje... |
|
| |
ANCHY !!! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8298 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenanom ♥♥♥
| Subject: Re: Komentari serije Wed 11 Aug 2010 - 22:54 | |
| Hah hvala ;) Postavila sam 17 epiku ;) |
|
| |
ELIZABET Y WILLIAM TVNovele VIP član
Broj postova : 58798 Godina : 27 Lokacija : Đevojko,smaraš me.
| Subject: Re: Komentari serije Thu 12 Aug 2010 - 0:13 | |
| Sta se desilo sa Elenom Calcano jeli utekla Lauri??? |
|
| |
afrodita Banovan član
| Subject: Re: Komentari serije Thu 12 Aug 2010 - 0:15 | |
| da,ali ova je uspela da joj pocepa deo haljine... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 12 Aug 2010 - 0:29 | |
| |
|
| |
afrodita Banovan član
| Subject: Re: Komentari serije Thu 12 Aug 2010 - 0:31 | |
| ništa,pocepala joj ivicu haljine,"duh" pobegao,Laura rekla Eleni šta se dogodilo,i sad hoće da otkriju zajedno tu misteriju... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 12 Aug 2010 - 0:36 | |
| Axa xvala.... A jesu li sto rekle Eduardu??? |
|
| |
afrodita Banovan član
| Subject: Re: Komentari serije Thu 12 Aug 2010 - 0:37 | |
| Ne,Elena nije dala Lauri... A pojavila se druga sestra bliznakinje,i ponovo je zatvorili u ludaru... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 12 Aug 2010 - 0:45 | |
| E...da pa kako to zar nije 1 mrtva ??? |
|
| |
afrodita Banovan član
| Subject: Re: Komentari serije Thu 12 Aug 2010 - 0:46 | |
| da 1 je mrtva,Latonja krije njeno telo u podrumu kuće,a druga je pobegla iz ludnice,i našli su je... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 12 Aug 2010 - 0:50 | |
| e a koja je ona kroz kucu sto ide...jer ono nije dux....???? |
|
| |
afrodita Banovan član
| Subject: Re: Komentari serije Thu 12 Aug 2010 - 0:51 | |
| Pa ne znamo... sve je misterija,i zbunjujuće... da ji je stvarna osoba ili duh... zamršeno do bola...videćemo tek šta će uslediti...
|
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 12 Aug 2010 - 0:56 | |
| lleleleleleleleeeellllee.e........
Ja bih rekla da je ono pravi covjek.. A mozda imaju 3 sestre iste....PPPP |
|
| |
hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Thu 12 Aug 2010 - 5:33 | |
| 17 ep mi je bila ok..Rebeka je iz epziode u epziodu bolja.Kako je pregazila ono dijete,cak mi je i zao doslo.I jos ona mrtva hladna xDD Dario i Eduardo su poceli da me nerviraju.Monetecristo mi je sada bolji,u pocetku mi je nije svidjao,sada mi je cak i ok..Ona scena izmedju Eduarda i onog radnika je prelosa,na kraju onaj radnik ode,Eduardo umesto da potrci za njim,on stoji i dere se xD Bas je konj Sta je bilo Sandri pa ima oko vrata ono ? Nenu iz epizode u epizodu sve vise volim...Bas je gotivna :D Avance je super uradjen,ona voda je zavrsila kod Rebe :O Valjda joj nece nista bit' :# I da Monte pocne ljubit' Elenu,nadam se da ce Eduardo da ih vidi,sad navijam da Elena bude sa Montecristom,a ne sa Eduardom xD |
|
| |
Suzy TVNovele Zavisnik
Broj postova : 599 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : Wherever you go,you know I'll be there...<3
| Subject: Re: Komentari serije Thu 12 Aug 2010 - 8:54 | |
| Aham one 2 su roknule Eduardita....nzm jesul ga skroz,al jesu ga....xDD Latona je pametna k'o dva retardirana..... Nadam se će L-ovka naći babu pre nego što je ova rokne...:S Thomas se nije baš obradovao unučetu.....Ako bude muško u koju će se on živuljku pretvarat....xD Hahahaha.....Al Laura sredi onu idiotušu...hahahah....koja kraljica....xD Nena je kraljica....znači.....:SS Drago mi je što Elena L ne popi onu vodurinu jbt....:S....Jesusa moj idol!! Al Rebeca vozi Sunce joj njeno....xDD...K'o luda....xDD Ajoj koji avance....:S...Nadam se da će Eduardo skontt da je ovaj poljubio na silu....joooj....:(...Koja glupost....Samo da mi Rebe ne umre...:SS
@hari: Neće bit s Montecristom sigurno....Al će nastat nesporazum pa će ovaj bit ljut na Elenu i svašta još verovatno....ko u svakoj seriji...
Sandru je dobro obradila Laura pa ima ono oko vrata.... I ja se nadam da mojoj Rebe neće bit ništa... Montecrista i dalje mrzim....grrrr...Posle Corine,on mi je najomraženiji lik,ali na dobrom je putu da je preteekne.. |
|
| |
hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Thu 12 Aug 2010 - 8:55 | |
| - Suzy wrote:
@hari: Neće bit s Montecristom sigurno....Al će nastat nesporazum pa će ovaj bit ljut na Elenu i svašta još verovatno....ko u svakoj seriji...
ZNam to,al me nerira Eudardo :D Pa kazem zbog toga |
|
| |
Suzy TVNovele Zavisnik
Broj postova : 599 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : Wherever you go,you know I'll be there...<3
| Subject: Re: Komentari serije Thu 12 Aug 2010 - 8:58 | |
| - hari_95 wrote:
- Suzy wrote:
ZNam to,al me nerira Eudardo :D Pa kazem zbog toga
Hahaha....I mene malo nervira....Zapao je na listu omraženih....jest na tamo nekom predzadnjem mestu,ali ipak......xD |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari serije Thu 12 Aug 2010 - 11:49 | |
| 17. epizoda mi je super. Rebeka i Viki su najbolje kada udare ono dete. Najbolje je kada Rebeka izbaci nogu i pokrene auto i onda izbaci Viki. Tako sam se smejao. Laughing Elena mi je bila baš smorna ovde, onaj njen otac me nekako nervira, baš je čudan. Montekristo je extra kada kaže Eduardu da ima pravo na nasledstvo. Nervira me ovaj advokat, mora da zove Margot, ko da je carica pa treba da najavi posetu. Nena je carica, samo izmišlja, ali mi žao Kor. U svakom slučaju, ništa posebno se nije desilo. Avance za 18. je super, jedva čekam poljubac Elene i Montekrista. |
|
| |
Nia TVNovele Zavisnik
Broj postova : 633 Fan-gif : Lokacija : You mark my words. Small-town boy, small-town life, it won't be enough for you. Klauss
| Subject: Re: Komentari serije Thu 12 Aug 2010 - 17:46 | |
| - hari_95 wrote:
- 17 ep mi je bila ok..Rebeka je iz epziode u epziodu bolja.Kako je pregazila ono dijete,cak mi je i zao doslo.I jos ona mrtva hladna xDD Dario i Eduardo su poceli da me nerviraju.Monetecristo mi je sada bolji,u pocetku mi je nije svidjao,sada mi je cak i ok..Ona scena izmedju Eduarda i onog radnika je prelosa,na kraju onaj radnik ode,Eduardo umesto da potrci za njim,on stoji i dere se xD Bas je konj
Sta je bilo Sandri pa ima oko vrata ono ? Nenu iz epizode u epizodu sve vise volim...Bas je gotivna :D Avance je super uradjen,ona voda je zavrsila kod Rebe :O Valjda joj nece nista bit' :# I da Monte pocne ljubit' Elenu,nadam se da ce Eduardo da ih vidi,sad navijam da Elena bude sa Montecristom,a ne sa Eduardom xD |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 12 Aug 2010 - 23:08 | |
| Samo da se ne desi ono tipicno ON MISLI DA JE GA ONA VARA I NALJUTI SE NA NJU... to mi je uvek truhlo, kao da se ne vidi kad neko ekog zorom poljubi, i kad se ljube svojom voljom... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 12 Aug 2010 - 23:53 | |
| Odgledah 18-tu
Dal je moguce da je Eduardo znao da je ona unuka od Margot... Nelogicno mi, jer mi izgleda kao da je voli... ali kad sve slozim nesto mi nekad izgleda kao da je znao pa zbog novca je ozenio, pa se secam da je kasno saznao njeno ime,da nije odmah znao da se ona zove Elena... |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|