REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Komentari serije

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Next
AuthorMessage
afrodita
Banovan član
Banovan član
afrodita

Broj postova : 8061
Godina : 38
Fan-gif : Komentari serije - Page 22 Qxh-afrodi

Komentari serije - Page 22 _
PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 22 EmptyWed 11 Aug 2010 - 21:02

Lady_X_ wrote:
Sad cu da odgledam 17-tu pa cu doci da komentarisem.

Hari inace i ja mislim to isto, jer je Danijela i pre nego sto je obukla vencanicu bila na korovu u onoj roze haljinici.. ja se bas secam toga i pomislila sam odmah da ona umire, a ne Elena. A ja sve manje verujem da postoji duh... nesto mi nelogicno da postoji duh... mora da je misterija i iza toga...
da,samo još da je skontamo... Ali opet videli smo sad u 16. epiki da je Danijela u ludnici,odnosno jedna od bliznakinja,a da je "duh" u onoj Eleninoj sobi,u tornju... Ništa ne razumem,da je duh Laura ne bi mogla da je dotakne onda...
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

Broj postova : 22318
Godina : 35
Fan-gif : Komentari serije - Page 22 28505204839610125311

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 22 EmptyWed 11 Aug 2010 - 21:08

I mene to mnogo buni, mada naziv serije je Elenin duh, verovatno to ima veze sa tim sto ne pociva u zemlji, nego u podrumu :D Hehehe...
Back to top Go down
afrodita
Banovan član
Banovan član
afrodita

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 22 EmptyWed 11 Aug 2010 - 21:09

da...xaxxaxa...ma kako je krenulo,svašta još može da nas očekuje i iznenadi...
Back to top Go down
ANCHY !!!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
ANCHY !!!

Broj postova : 8298
Godina : 28
Fan-gif : ♥♥♥

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 22 EmptyWed 11 Aug 2010 - 21:49

Sad sam gledala 15 epiku ;) i ocela 16 obozavam ovu seriju
A znate sta ja nisam razumela.....sto je Dulce sa Dario ako ona zna da je ovaj sa Rebecom sta su njihovi planovi??
Da pokradu Margot?
Back to top Go down
afrodita
Banovan član
Banovan član
afrodita

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 22 EmptyWed 11 Aug 2010 - 22:42

Da,vidiš da Dario pokušava da spreči susret donja Margot i Elene... Plan im je da Dulce posle Margotine smrti dobije njeno nasledstvo,i da zajedno sa Dariom i njihovim detetom započnu novi život...
Ne podnosim ih...Dulce sada nečim kljuka Margot,i ova izgubila pamćenje...
Back to top Go down
ANCHY !!!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
ANCHY !!!

Broj postova : 8298
Godina : 28
Fan-gif : ♥♥♥

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 22 EmptyWed 11 Aug 2010 - 22:54

Hah hvala ;)
Postavila sam 17 epiku ;)
Back to top Go down
ELIZABET Y WILLIAM
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
ELIZABET Y WILLIAM

Broj postova : 58798
Godina : 27

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 22 EmptyThu 12 Aug 2010 - 0:13

Sta se desilo sa Elenom Calcano jeli utekla Lauri???
Back to top Go down
afrodita
Banovan član
Banovan član
afrodita

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 22 EmptyThu 12 Aug 2010 - 0:15

da,ali ova je uspela da joj pocepa deo haljine...
Back to top Go down
ELIZABET Y WILLIAM
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
ELIZABET Y WILLIAM

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 22 EmptyThu 12 Aug 2010 - 0:29

I sta se desuilo*???
Back to top Go down
afrodita
Banovan član
Banovan član
afrodita

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 22 EmptyThu 12 Aug 2010 - 0:31

ništa,pocepala joj ivicu haljine,"duh" pobegao,Laura rekla Eleni šta se dogodilo,i sad hoće da otkriju zajedno tu misteriju...
Back to top Go down
ELIZABET Y WILLIAM
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
ELIZABET Y WILLIAM

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 22 EmptyThu 12 Aug 2010 - 0:36

Axa xvala.... A jesu li sto rekle Eduardu???
Back to top Go down
afrodita
Banovan član
Banovan član
afrodita

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 22 EmptyThu 12 Aug 2010 - 0:37

Ne,Elena nije dala Lauri...
A pojavila se druga sestra bliznakinje,i ponovo je zatvorili u ludaru...
Back to top Go down
ELIZABET Y WILLIAM
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
ELIZABET Y WILLIAM

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 22 EmptyThu 12 Aug 2010 - 0:45

E...da pa kako to zar nije 1 mrtva ???
Back to top Go down
afrodita
Banovan član
Banovan član
afrodita

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 22 EmptyThu 12 Aug 2010 - 0:46

da 1 je mrtva,Latonja krije njeno telo u podrumu kuće,a druga je pobegla iz ludnice,i našli su je...
Back to top Go down
ELIZABET Y WILLIAM
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
ELIZABET Y WILLIAM

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 22 EmptyThu 12 Aug 2010 - 0:50

e a koja je ona kroz kucu sto ide...jer ono nije dux....????
Back to top Go down
afrodita
Banovan član
Banovan član
afrodita

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 22 EmptyThu 12 Aug 2010 - 0:51

Pa ne znamo... sve je misterija,i zbunjujuće... da ji je stvarna osoba ili duh... zamršeno do bola...videćemo tek šta će uslediti...
Back to top Go down
ELIZABET Y WILLIAM
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
ELIZABET Y WILLIAM

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 22 EmptyThu 12 Aug 2010 - 0:56

lleleleleleleleeeellllee.e........

Ja bih rekla da je ono pravi covjek..
A mozda imaju 3 sestre iste....PPPP
Back to top Go down
hari_95
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
hari_95

Broj postova : 16562
Godina : 29
Fan-gif : Komentari serije - Page 22 218202510M5RG95

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 22 EmptyThu 12 Aug 2010 - 5:33

17 ep mi je bila ok..Rebeka je iz epziode u epziodu bolja.Kako je pregazila ono dijete,cak mi je i zao doslo.I jos ona mrtva hladna xDD Dario i Eduardo su poceli da me nerviraju.Monetecristo mi je sada bolji,u pocetku mi je nije svidjao,sada mi je cak i ok..Ona scena izmedju Eduarda i onog radnika je prelosa,na kraju onaj radnik ode,Eduardo umesto da potrci za njim,on stoji i dere se xD Bas je konj
Sta je bilo Sandri pa ima oko vrata ono ? Nenu iz epizode u epizodu sve vise volim...Bas je gotivna :D
Avance je super uradjen,ona voda je zavrsila kod Rebe :O Valjda joj nece nista bit' :# I da Monte pocne ljubit' Elenu,nadam se da ce Eduardo da ih vidi,sad navijam da Elena bude sa Montecristom,a ne sa Eduardom xD
Back to top Go down
http://www.elizabeth-gutierrez.tk/
Suzy
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Suzy

Broj postova : 599
Godina : 30
Fan-gif : El fantasma de Elena <3

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 22 EmptyThu 12 Aug 2010 - 8:54

Aham one 2 su roknule Eduardita....nzm jesul ga skroz,al jesu ga....xDD
Latona je pametna k'o dva retardirana.....
Nadam se će L-ovka naći babu pre nego što je ova rokne...:S
Thomas se nije baš obradovao unučetu.....Ako bude muško u koju će se on živuljku pretvarat....xD
Hahahaha.....Al Laura sredi onu idiotušu...hahahah....koja kraljica....xD
Nena je kraljica....znači.....:SS
Drago mi je što Elena L ne popi onu vodurinu jbt....:S....Jesusa moj idol!!
Al Rebeca vozi Sunce joj njeno....xDD...K'o luda....xDD
Ajoj koji avance....:S...Nadam se da će Eduardo skontt da je ovaj poljubio na silu....joooj....:(...Koja glupost....Samo da mi Rebe ne umre...:SS

@hari: Neće bit s Montecristom sigurno....Al će nastat nesporazum pa će ovaj bit ljut na Elenu i svašta još verovatno....ko u svakoj seriji...

Sandru je dobro obradila Laura pa ima ono oko vrata....
I ja se nadam da mojoj Rebe neće bit ništa...
Montecrista i dalje mrzim....grrrr...Posle Corine,on mi je najomraženiji lik,ali na dobrom je putu da je preteekne..
Back to top Go down
hari_95
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
hari_95

Broj postova : 16562
Godina : 29
Fan-gif : Komentari serije - Page 22 218202510M5RG95

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 22 EmptyThu 12 Aug 2010 - 8:55

Suzy wrote:

@hari: Neće bit s Montecristom sigurno....Al će nastat nesporazum pa će ovaj bit ljut na Elenu i svašta još verovatno....ko u svakoj seriji...

ZNam to,al me nerira Eudardo :D Pa kazem zbog toga
Back to top Go down
http://www.elizabeth-gutierrez.tk/
Suzy
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Suzy

Broj postova : 599
Godina : 30
Fan-gif : El fantasma de Elena &lt;3

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 22 EmptyThu 12 Aug 2010 - 8:58

hari_95 wrote:
Suzy wrote:

ZNam to,al me nerira Eudardo :D Pa kazem zbog toga

Hahaha....I mene malo nervira....Zapao je na listu omraženih....jest na tamo nekom predzadnjem mestu,ali ipak......xD
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

Broj postova : 7872

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 22 EmptyThu 12 Aug 2010 - 11:49

17. epizoda mi je super. Rebeka i Viki su najbolje kada udare ono dete. Najbolje je kada Rebeka izbaci nogu i pokrene auto i onda izbaci Viki. Tako sam se smejao. Laughing Elena mi je bila baš smorna ovde, onaj njen otac me nekako nervira, baš je čudan. Montekristo je extra kada kaže Eduardu da ima pravo na nasledstvo. Nervira me ovaj advokat, mora da zove Margot, ko da je carica pa treba da najavi posetu. Nena je carica, samo izmišlja, ali mi žao Kor. U svakom slučaju, ništa posebno se nije desilo.
Avance za 18. je super, jedva čekam poljubac Elene i Montekrista.
Back to top Go down
Nia
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Nia

Broj postova : 633
Fan-gif : Komentari serije - Page 22 3015239313_1_5_oelYNxbK
Lokacija : You mark my words. Small-town boy, small-town life, it won't be enough for you. Klauss

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 22 EmptyThu 12 Aug 2010 - 17:46

hari_95 wrote:
17 ep mi je bila ok..Rebeka je iz epziode u epziodu bolja.Kako je pregazila ono dijete,cak mi je i zao doslo.I jos ona mrtva hladna xDD Dario i Eduardo su poceli da me nerviraju.Monetecristo mi je sada bolji,u pocetku mi je nije svidjao,sada mi je cak i ok..Ona scena izmedju Eduarda i onog radnika je prelosa,na kraju onaj radnik ode,Eduardo umesto da potrci za njim,on stoji i dere se xD Bas je konj
Sta je bilo Sandri pa ima oko vrata ono ? Nenu iz epizode u epizodu sve vise volim...Bas je gotivna :D
Avance je super uradjen,ona voda je zavrsila kod Rebe :O Valjda joj nece nista bit' :# I da Monte pocne ljubit' Elenu,nadam se da ce Eduardo da ih vidi,sad navijam da Elena bude sa Montecristom,a ne sa Eduardom xD
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 22 EmptyThu 12 Aug 2010 - 23:08

Samo da se ne desi ono tipicno ON MISLI DA JE GA ONA VARA I NALJUTI SE NA NJU... to mi je uvek truhlo, kao da se ne vidi kad neko ekog zorom poljubi, i kad se ljube svojom voljom...
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 22 EmptyThu 12 Aug 2010 - 23:53

Odgledah 18-tu

Dal je moguce da je Eduardo znao da je ona unuka od Margot... Nelogicno mi, jer mi izgleda kao da je voli... ali kad sve slozim nesto mi nekad izgleda kao da je znao pa zbog novca je ozenio, pa se secam da je kasno saznao njeno ime,da nije odmah znao da se ona zove Elena...
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 22 Empty

Back to top Go down

Komentari serije

View previous topic View next topic Back to top 
Page 22 of 40Go to page : Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Next