|
|
Author | Message |
---|
hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Thu 5 Aug 2010 - 8:36 | |
| |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari serije Thu 5 Aug 2010 - 8:55 | |
| |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari serije Thu 5 Aug 2010 - 9:17 | |
| Odgledao sam 12. epizodu. Odlična je, sada znamo da sve što je La Nena Ochoa rekla da je netačno, znači da kada se Elena tukla sa Latonjom, nije zbog Vode nikada više, nego zato što je Elena ušla u nju. Odlična je scena kada se pojavi duh sa onim nožem i juri Elenu po kući. Montekristo je sve bolji i bolji. Rebeka mi je bila najbolja u ovoj epizodi, jedva čekam da sazna da je Dario vara, ubiće Boga u njemu. Ona Dulse me mnogo nervira, baš je nekako odvratna. A Elena nije saznala ništa ključno o porodici Giron, a u onom avanceu su pričali kao da će Montekristo da joj kaže ne znam šta. Avance za 13. nije nešto, mislim da će biti smorna. |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Thu 5 Aug 2010 - 10:04 | |
| Sada sam odgledala dve epike i odusevljena sam....fantasticna serija. Samo mi nije jasno kakva je ono inekcija kod Eduarda? |
|
| |
~Sugar Baby~ TVNovele Novi član
Broj postova : 474 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : Upper East Side
| Subject: Re: Komentari serije Thu 5 Aug 2010 - 10:14 | |
| Ja msm da je je to konjska krv :DDD
|
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Thu 5 Aug 2010 - 10:15 | |
| aaa haha...pa sta radi sa njom...xDDDDD |
|
| |
~Sugar Baby~ TVNovele Novi član
Broj postova : 474 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : Upper East Side
| Subject: Re: Komentari serije Thu 5 Aug 2010 - 10:22 | |
| ahaha pa nzm. NE kontam. Prvo sam mislila da je neki lek, pa da je droga al kad je Montekristo rekao da su svi Hiron muskarci prve zivotinje. To sam pomislila. Al videcemo :D Mozda zele da budu ko konji. Da se poistovecuju sa njima. ko ce ga znati :D |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 5 Aug 2010 - 10:27 | |
| hha bas mi interesantno sta je to. Jel ona drugarica od Elene je Ximena Duque? sa crnom kosom |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 5 Aug 2010 - 10:27 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 5 Aug 2010 - 10:30 | |
| Ne, mislim da će ulogu Andree imati Ximena Duque. Ona je ćerka Rebeke i Darija (bar tako trenutno izgleda) koja će se uskoro vratiti iz inostranstva. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 5 Aug 2010 - 10:31 | |
| - Stefy wrote:
- Ne, mislim da će ulogu Andree imati Ximena Duque.
Ona je ćerka Rebeke i Darija (bar tako trenutno izgleda) koja će se uskoro vratiti iz inostranstva. Ne,Ximena Duque i ne ucestvoju u ovoj seriji |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 5 Aug 2010 - 10:33 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 5 Aug 2010 - 10:34 | |
| Jos se ne zna,nije se pojavila jos |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 5 Aug 2010 - 10:38 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 5 Aug 2010 - 10:38 | |
| - hari_95 wrote:
- Stefy wrote:
Ona je ćerka Rebeke i Darija (bar tako trenutno izgleda) koja će se uskoro vratiti iz inostranstva. Ne,Ximena Duque i ne ucestvoju u ovoj seriji Kako ne učestvuje kada se pojavila na onim slikama? :S |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 5 Aug 2010 - 10:46 | |
| - Stefy wrote:
- hari_95 wrote:
- Stefy wrote:
Ona je ćerka Rebeke i Darija (bar tako trenutno izgleda) koja će se uskoro vratiti iz inostranstva. Ne,Ximena Duque i ne ucestvoju u ovoj seriji Kako ne učestvuje kada se pojavila na onim slikama? :S To zapravo nije bilo na setu Elene,nego kod nekog menadzera bio skup,sta znam xD |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 5 Aug 2010 - 10:57 | |
| - hari_95 wrote:
- Stefy wrote:
- hari_95 wrote:
- Stefy wrote:
Ona je ćerka Rebeke i Darija (bar tako trenutno izgleda) koja će se uskoro vratiti iz inostranstva. Ne,Ximena Duque i ne ucestvoju u ovoj seriji Kako ne učestvuje kada se pojavila na onim slikama? :S
To zapravo nije bilo na setu Elene,nego kod nekog menadzera bio skup,sta znam xD Aha, pa šteta, meni je ona bila ok u ERDA. Korina i Rebeka RULEZ. <3 |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 5 Aug 2010 - 10:59 | |
| Samo Rebeka,Corina je odvratna -.- |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 5 Aug 2010 - 19:40 | |
| HAh Jel ti Hari mozda znas kakva je ona inekcija? |
|
| |
afrodita Banovan član
Broj postova : 8061 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : Con Mi Gato - William Levy :D...mmm
| Subject: Re: Komentari serije Thu 5 Aug 2010 - 21:02 | |
| Pa svi muškarci u porodici...Eduardo,Dario,Benhamin daju sebi te inekcije... Zato što u njihovoj lozi vlada neko prokletstvo... Predpostavljamo da se svi pretvaraju u konje (osim Montekrista,još nismo sigurni šta je on),pa verovatno to sebi ubrizgavaju da bi izbegli transformaciju...to su samo predpostavke...šta ja znam... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 5 Aug 2010 - 21:05 | |
| OO hah vrh...konj :pPp. Odusevljena sam ovom serijom. :)) |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 5 Aug 2010 - 21:55 | |
| zanimljivo....i ja obozavam seriju...puna je misterija....
13 epka je bila ok.Laura nije bas pomogla Eleni.nadam se da ce ipak ostati u kuci...jel to Elena trudna ili sam ja pogresno shvatila... |
|
| |
afrodita Banovan član
Broj postova : 8061 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : Con Mi Gato - William Levy :D...mmm
| Subject: Re: Komentari serije Fri 6 Aug 2010 - 0:16 | |
| Sasvim solidna 13 epika,ali ništa specijalno se nije dogodilo... Laura me smorila danas...kao i Korina sa onom vračarom.
|
|
| |
-Lili- TVNovele Administrator
Broj postova : 7883 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : na mestu Cataline... u ovoj kadi :))))))
| Subject: Re: Komentari serije Fri 6 Aug 2010 - 0:36 | |
| dopada mi se serija, bas zato sto je misteriozna... |
|
| |
afrodita Banovan član
| Subject: Re: Komentari serije Fri 6 Aug 2010 - 0:37 | |
| - -Lili- wrote:
- dopada mi se serija, bas zato sto je misteriozna...
da...napokon nešto drugačije... |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|