|
|
Author | Message |
---|
hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Tue 3 Aug 2010 - 12:11 | |
| - Lady_X_ wrote:
- Tj Sorc :P Moj Hari ne vidis da je sorcic u pitanju .. odlicna je kad prebaci ovo kosu na jednu stranu, bas joj lepo stoji.
A sto se tice ovog zapleta, totalno sam zbunjena... jos po nesto ne razumem kad brzo progovre,, nekad ne znam sta da mislim, nekad demek skontam, u totalnoj zabludi ;) Pa to bgt xD Da bas je lijepa tako Hahaha isto :D |
|
| |
afrodita Banovan član
Broj postova : 8061 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : Con Mi Gato - William Levy :D...mmm
| Subject: Re: Komentari serije Tue 3 Aug 2010 - 22:57 | |
| Odgledah 11. epizodu,sasvim ok,mada se ništa specijalno nije dogodilo... Dario shvatio da je Elena Margotina unuka i ubedjen je da i Eduardo to zna,i da ju je zato oženio...A on zajedno sa onom Dulce hoće da se dokopa tog bogatstva. Jadna Elena,stvarno šta joj se sve događa,a niko joj,osim Milejdi ne veruje... Ali avance za sledeću epiku je vrhunski...jedva čekam...Elena Kalkanjo sa nožem napada Elenu Lafe... napeto... |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari serije Tue 3 Aug 2010 - 23:18 | |
| meni je bila dobra 11 epka posebno tuca izmedju Eduarda i Montekrista...sad me zanima sta ce Montekristo sve da naprica Eleni i ova scena kad je duh napada nozem....ja sam mislila da je Dario dobar al ispade da i on samo juri novac...i sad hoce Elenu i Eduarda da posalje na put aj al je providan.... |
|
| |
afrodita Banovan član
Broj postova : 8061 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : Con Mi Gato - William Levy :D...mmm
| Subject: Re: Komentari serije Tue 3 Aug 2010 - 23:21 | |
| Da slažem se,i ja sam se razočarala,mislila sam da je bar on dobar,i da podržava Eduarda i Elenu...ali da,i in,poput ostalih samo jurca za bogatstvom... I mene zanima šta će joj Montekristo to otkriti...
|
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 4 Aug 2010 - 0:16 | |
| nesto lose o Eduardu..verovatno..... |
|
| |
afrodita Banovan član
| Subject: Re: Komentari serije Wed 4 Aug 2010 - 0:17 | |
| pa nešto o prokletstvu muškaraca u porodici Giron... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 4 Aug 2010 - 0:27 | |
| nadam se da mu nece poverovati.... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 4 Aug 2010 - 8:48 | |
| Evo pogledah i 11 epizodu :D Tuca izmedju Elene L i LaTonje je bila odlicna.Ali Eduardo i Montecristo [You must be registered and logged in to see this image.]Lete papiri,fotelje,cvijece taman kad mislih da je gotovo oni izadju napolje i nastave :D Kako su samo leteli preko stepenica...Jedva cekam 12 epizodu,avance je odlican..Sta li ce Montecristo reci Eleni za Eduarda ?Jos fantasma sa nozem [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari serije Wed 4 Aug 2010 - 9:35 | |
| Odgledao sam 11. epizodu, nije ništa posebno. Kao ni 10. Ovde mi se svidela samo tuča Elene i Latonje, a Montekristo i Eduardo se tuku tamo ko da su u ringu, a vidi se da je sve fake. Avance za 12. epizodu je odličan, jedva čekam. |
|
| |
uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: Komentari serije Wed 4 Aug 2010 - 9:56 | |
| Da li vredi da pogledam ovu seriju??? Kakva je? :HY: |
|
| |
Mirna TVNovele Novi član
Broj postova : 136 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Wed 4 Aug 2010 - 10:51 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 4 Aug 2010 - 11:12 | |
| Vredi od 5 epizode kada ode u kucu...Ako volis duhove,misticno gledaj |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari serije Wed 4 Aug 2010 - 18:36 | |
| Joj kako dobre tuce u 11-toj epizodi :D Odlicna znaci, sad gledam 11 epizodu :) |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 4 Aug 2010 - 22:20 | |
| zavrsila 12...dobra je epka....jao duh je jurio Elenu po celoj kuci,ja sam mislila da ce je napasti al izgleda da je namera bila samo da je uplasi i da misle da je jos ludja....Ali sad bas da vidim kakve ce face napraviti kad shvate da je telo Elene Kaljkano nestalo.... - Quote :
- a Montekristo i Eduardo se tuku tamo ko da su u ringu, a vidi se da je sve fake.
po cemu je fake...takve scene su vrlo izvodljive ukoliko su glumci fizicki spremni...sve je maksimalno odradjeno,i oni a i borba je dobro osmisljena... |
|
| |
~Sugar Baby~ TVNovele Novi član
Broj postova : 474 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : Upper East Side
| Subject: Re: Komentari serije Thu 5 Aug 2010 - 3:28 | |
| Ja msm da to sto ubrizgavaju u vene, Dario, Eduardo, da je to krv konja pa da su zato zivotinje. Nisam gledala sve. ALi ko je ustvari margota? |
|
| |
afrodita Banovan član
| Subject: Re: Komentari serije Thu 5 Aug 2010 - 3:38 | |
| Margot je Elenina baka...ali ona to ne zna...
Odgledah 12 epiku i odushevila sam se... Rekla sam da je ona veshtica obichna prevarantkinja koja izvlachi Korini novac...neka,bash volim...pacenica veruje u sve shto joj vrachara govori... A one kapi su verovatno obichna voda. Montekristo rekao Eleni za proklestvo porodice Giron,da njihovim venama teche zivotinjska krv,ali ona nije htela da ga saslusha. A najbolje od svega kada duh napada Elenu,odlichno uradjeno...ako ovako nastavi izludece Elenu Lafe... Jedva chekam sledecu epiku,kada saznaju da je Elenino telo nestalo... Pitam se shto ga je Latonja sakrila... |
|
| |
~Sugar Baby~ TVNovele Novi član
Broj postova : 474 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : Upper East Side
| Subject: Re: Komentari serije Thu 5 Aug 2010 - 3:43 | |
| a Margot je neka bogatasica koja ce joj ostaviti pare? Jako mi se svidja novela. :D |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 5 Aug 2010 - 3:58 | |
| - ~Sugar Baby~ wrote:
- a Margot je neka bogatasica koja ce joj ostaviti pare?
Jako mi se svidja novela. :D Da.Elena L je njena nasljednica,a ova to ne zna Ja cu veceras da pogledam 12 ep |
|
| |
afrodita Banovan član
| Subject: Re: Komentari serije Thu 5 Aug 2010 - 4:14 | |
| Pogledaj,mnogo je dobra... A Dario i Dulce planiraju da prisvoje to bogatstvo... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 5 Aug 2010 - 6:30 | |
| 12 epizoda je super...Posebno scene sa duhom..Dulce sad verovatno truje Margot kako bi ona i Dario uzeli novac koji hoce da ostavi Eleni L :D Bas super sto je Laura dosla u kucu,ona mi je super.Valjda ce joj dati malo vise prostora u seriji Avance za 13 je ok uradjen,nece se nista specijalno desiti |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 5 Aug 2010 - 7:22 | |
| Laura ce valjda malo oraspoloziti Elenu... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 5 Aug 2010 - 7:24 | |
| - Spoiler: