|
|
Author | Message |
---|
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari serije Fri 6 Aug 2010 - 0:38 | |
| Skidam 13. epizodu, nadam se da nije smorna. |
|
| |
hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Fri 6 Aug 2010 - 1:12 | |
| I ja skidam,gledacu veceras |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari serije Fri 6 Aug 2010 - 1:45 | |
| - afrodita wrote:
- Sasvim solidna 13 epika,ali ništa specijalno se nije dogodilo... Laura me smorila danas...kao i Korina sa onom vračarom.
kad samo pomislim da joj veruje sve,baba joj samo izvlaci pare... :888: bas me zanima sta ce biti kad se osvesti.... :LaY: |
|
| |
afrodita Banovan član
Broj postova : 8061 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : Con Mi Gato - William Levy :D...mmm
| Subject: Re: Komentari serije Fri 6 Aug 2010 - 1:49 | |
| Uf...dotle će joj ova izvući i poslednju paru... i neka,zaslužila je... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 6 Aug 2010 - 1:55 | |
| - afrodita wrote:
- Uf...dotle će joj ova izvući i poslednju paru... i neka,zaslužila je...
najbolje bi bilo da je isteraju iz kuce.... |
|
| |
afrodita Banovan član
Broj postova : 8061 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : Con Mi Gato - William Levy :D...mmm
| Subject: Re: Komentari serije Fri 6 Aug 2010 - 1:55 | |
| uf...slavila bih... ona me mnogo nervira... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 6 Aug 2010 - 2:10 | |
| Ova vracara samo vice ali za to treba mucho dinero xD U jednom trenutnku sam mislio da ce da joj trazi pare za vazduh koji udise kod nje :D |
|
| |
afrodita Banovan član
| Subject: Re: Komentari serije Fri 6 Aug 2010 - 2:13 | |
| xaxxaxxa... koji si ti car.... Da,samo ponavlja,ovo su opasne magije,i teško ih je poništiti..ja to mogu,ali to košta puno para... : : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 6 Aug 2010 - 3:43 | |
| Nemojte Korinu da mi vređate! Meni je ona naj. 13. epizoda nije bila ništa posebno, kako smo i pretpostavili. Elena će totalno izludeti. Voleo bih da više pažnje pridaju likovima kao što su Benhamin i Laura. Mislim da Elena neće otići iz kuće, jedva čekam da vidim šta krije glupača Latonja. Detektiv Alan me nervira. Avance je ok, ništa posebno. |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Fri 6 Aug 2010 - 5:48 | |
| Ja sam gledala dve epike...veceras gledam i ostae...valjda nisu smor...xD |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 6 Aug 2010 - 7:49 | |
| serija je super,gledaj Angel :jupi: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 6 Aug 2010 - 10:11 | |
| Poogledah sad 13 epizodu,nije se nista specjalno desilo..Najbolji dio mi je bio kada je ona Rebekina drugarica rekla me 'encanta quando me ignoras' Jedva cekam da Rebeka sazna da Dario ljubavi sa Dulce,jadni on Nena Ochoa mi se svidja jer zajebava ovu,bas mi je drago..Corina je glupa za medalju.Elena L je verovatno trudna Avance je ok uradjen,bas me zanima hoce li Laura da odvede Elenu i sta je u onom podrumu dje je bila LaTonja |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 6 Aug 2010 - 15:10 | |
| Evo pogledao sam sad 14 epizodu uzivo :D Dobra je bila...Rebeka je videla Daria i Dulce kako se ljube.Elena L je trudna,mada me to i nije zacudilo po citav dan su u kadi Montecristo je taaako smorio sa onim amiga de Elena.Elenin otac i maceha su krenuli kod Elene,bice svasta kad stignu :p Avance za 15. je odlican,napokon da neko uplasi Corinu i jos Laura se tera za fantasmom...Jedva cekam ponedeljak |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 6 Aug 2010 - 23:30 | |
| odlicna je i 14 epka....jao Latonja je prava majka od Elene K...al zena i dalje ima ozbiljne probleme...Rebeka mi je super....zagorcace sad zivot Dariu nece se on tako lako izvuci....Elena trudna.... :jupi: sudeci po ovom novom avanceu duh se izgleda uplasio Laure...jedino Laura izgleda shvata da je to zivo bice al ona nije ni videla silku od Elene K tako da je i razumljiva njena reakcija.... |
|
| |
~Sugar Baby~ TVNovele Novi član
Broj postova : 474 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : Upper East Side
| Subject: Re: Komentari serije Sat 7 Aug 2010 - 3:12 | |
| Ja mislim da Latonja čuva u onom podrumu Danielu i da Daniela luta po kući i progoni Elenu L, pošto je i Daniela zaljubljena u Eduarda. :) Elena trudnaaa :))) Jeeej. Ko glumi Dulce? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 7 Aug 2010 - 3:28 | |
| Na wiki ne pise nista,ne znam pravo ime glumice :D |
|
| |
~Sugar Baby~ TVNovele Novi član
Broj postova : 474 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : Upper East Side
| Subject: Re: Komentari serije Sat 7 Aug 2010 - 3:32 | |
| |
|
| |
ANCHY !!! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8298 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenanom ♥♥♥
| Subject: Re: Komentari serije Sat 7 Aug 2010 - 4:37 | |
| Sada gledam 5 epiku... ;) Odlicna je epika ;) Drago mi je sto su dosli u kucu...Ely je fantasticna ;) |
|
| |
afrodita Banovan član
| Subject: Re: Komentari serije Sat 7 Aug 2010 - 4:56 | |
| - Ejpril wrote:
- odlicna je i 14 epka....jao Latonja je prava majka od Elene K...al zena i dalje ima ozbiljne probleme...Rebeka mi je super....zagorcace sad zivot Dariu nece se on tako lako izvuci....Elena trudna.... :jupi: sudeci po ovom novom avanceu duh se izgleda uplasio Laure...jedino Laura izgleda shvata da je to zivo bice al ona nije ni videla silku od Elene K tako da je i razumljiva njena reakcija....
slazem se... Da je ono duh ne bi se uplashio onako Laure,shta joj moze... a Latonja,boze drzi lesh u podrumu...jezivo... A jedva chekam da Rebeka zezne Daria... Uf,ko ce dochekati sledecu epiku... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 7 Aug 2010 - 9:37 | |
| Odgledao sam 14. epizodu. Nije ništa posebno. Benhamin mi je sve bolji i bolji, kao i Montekristo. Dobro da je Rebeka saznala za Darija, sada će da ga muči malo. Nena Oćoa je super, samo vadi novac Korini, jedva čekam da sazna pa da ubije Boga u njoj. Pretpostavio sam da je Elena trudna, ali me je onaj avance zbunio. Marijela i Tomas me nerviraju, šta imaju da idu kod Gironovih. Latonja nije normalna, kako me nervira. Ali malo je nerealno, zar leš se posle godinu dana ne raspadne? Avance za 15. epizodu je odličan. Jedva čekam da Laura vidi duha. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 7 Aug 2010 - 9:41 | |
| - Stefy wrote:
- . Ali malo je nerealno, zar leš se posle godinu dana ne raspadne?
Ma ima mnogo nerealnog i nelogicnog..Mislim Elena je kao siromasna,a ima dzip/kamionet sta vec,i konja koji su uzasno skupi..Ima bas dosta propusta barem 3/4 do sada |
|
| |
afrodita Banovan član
| Subject: Re: Komentari serije Sat 7 Aug 2010 - 10:16 | |
| - hari_95 wrote:
- Stefy wrote:
Ma ima mnogo nerealnog i nelogicnog..Mislim Elena je kao siromasna,a ima dzip/kamionet sta vec,i konja koji su uzasno skupi..Ima bas dosta propusta barem 3/4 do sada
potpuno se slazem,na dosta detalja nisu mislili... Meni se na primer uopshte nije dopalo kako su uradili danas da Montekristo kroti onog konja,bash loshe uradjeno... Ili sitnice poput Elenine frizure,u jednoj sceni joj je skroz kovrdzava,a onda u sledecoj pale kovrdze i skoro joj je ravna,pa opet ponovo u fullu sredjena... mislim sitnice su to,ali se primete... A lesh poprilichno u dobrom stanju...drzi liniju,pazi se : : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 7 Aug 2010 - 11:13 | |
| - afrodita wrote:
- hari_95 wrote:
- Stefy wrote:
Ma ima mnogo nerealnog i nelogicnog..Mislim Elena je kao siromasna,a ima dzip/kamionet sta vec,i konja koji su uzasno skupi..Ima bas dosta propusta barem 3/4 do sada
potpuno se slazem,na dosta detalja nisu mislili... Meni se na primer uopshte nije dopalo kako su uradili danas da Montekristo kroti onog konja,bash loshe uradjeno... Ili sitnice poput Elenine frizure,u jednoj sceni joj je skroz kovrdzava,a onda u sledecoj pale kovrdze i skoro joj je ravna,pa opet ponovo u fullu sredjena... mislim sitnice su to,ali se primete...
A lesh poprilichno u dobrom stanju...drzi liniju,pazi se :: Da, to mi je glupo, to nije mala greška. :/ |
|
| |
uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: Komentari serije Sat 7 Aug 2010 - 11:25 | |
| Cekajte, malo mi je konfuzno. Elena Lafe je Elizabet ili Ana? |
|
| |
afrodita Banovan član
| Subject: Re: Komentari serije Sat 7 Aug 2010 - 11:26 | |
| Elizabeth... Ana je elena Calacno |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|