REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Komentari serije

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Next
AuthorMessage
afrodita
Banovan član
Banovan član
afrodita

Broj postova : 8061
Godina : 38
Fan-gif : Komentari serije - Page 10 Qxh-afrodi

Komentari serije - Page 10 _
PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 10 EmptySun 25 Jul 2010 - 6:12

Prva epika mi nije bila losha uopshe,animljiva i lepo odradjena,ali su me druga i treca razocharale,chetvrta,tu i tamo... Nadam se da ce sad biti zanimljivije jer je Eduardo doveo Elenu kuci. Eli mi je skroz neubedljiva,hemija izmedju njih onako...prosek... A Eli je ohigledno unuka one bogate babe koju igra Zuli.
Scene sa duhom su ok uradjene. Ona Latonja me uzasno nervira,nije ni cudo shto su Elena i Danijela bile lude,kad ih je odgajila ogorchena luacha.
Slazem se sa onim shto je Ilce rekla,u prvoj epiki se naslucuje da je Danijela bila trudna sa Eduardom. Chak gldamo scenu da je htela da se baci sa krova...Kad ono,bacila se Elena... Shta ako se ipak Danijela ubila,a ova josh vishe odlepila... Nebi me chudilo uopshte.
I dalje mislim da su Eduardo i ostali mushkarci u njegovoj familiji konji,i da zato sebi daju one inekcije.
Nastavicu da gledam...vidcemo...
Back to top Go down
hari_95
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
hari_95

Broj postova : 16562
Godina : 29
Fan-gif : Komentari serije - Page 10 218202510M5RG95

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 10 EmptySun 25 Jul 2010 - 7:22

Quote :
Eli mi je skroz neubedljiva,hemija izmedju njih onako...prosek... A Eli je ohigledno unuka one bogate babe koju igra Zuli.

I meni u nekim scenama,u nekim mi je super..Verovatno joj se sad ukazala prilika da se vrati u telemundo i iskoristila je,ali odvojena je od bebe,pa joj mozda to tesko pada :D..Mnogo mi je bolja bila u ERDA.Da Elena Lafe je unuka od Margot

Quote :
Scene sa duhom su ok uradjene. Ona Latonja me uzasno nervira,nije ni cudo shto su Elena i Danijela bile lude,kad ih je odgajila ogorchena luacha.
Meni je njen lik super,volim te ludace xD

Quote :
Slazem se sa onim shto je Ilce rekla,u prvoj epiki se naslucuje da je Danijela bila trudna sa Eduardom. Chak gldamo scenu da je htela da se baci sa krova...Kad ono,bacila se Elena... Shta ako se ipak Danijela ubila,a ova josh vishe odlepila... Nebi me chudilo uopshte.

Da Danijela se bacila,to sam znao i prije nego je serija pocela,i sada se Danijela vratila u kucu i LaTonja je videla i samo nabacila kez i okrenula se xD
Mislim da se nije ona bacila a prosla je godina gdje je beba?A Elena je luda bila i prije vencanja :D

Quote :
I dalje mislim da su Eduardo i ostali mushkarci u njegovoj familiji konji,i da zato sebi daju one inekcije.
Da Eduardo je konj 100% sam siguran :D
Montecristo sa onim ocima nije konj,mozda nekakav vuk...
Uglavnom razocaran sam,ali mi je i dalje gledljivo,vuce me da gledam
Back to top Go down
http://www.elizabeth-gutierrez.tk/
*Flippy*
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
*Flippy*

Broj postova : 13400
Godina : 31
Fan-gif : http://b1110.hizliresim.com/11/10/7/3838.gif

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 10 EmptySun 25 Jul 2010 - 7:28

ja sam vise ocekivala od ove serije...
na trailerima je izgledala super a sad i nisam nesto odusevljena
Back to top Go down
hari_95
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
hari_95

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 10 EmptySun 25 Jul 2010 - 7:31

*Flippy* wrote:
ja sam vise ocekivala od ove serije...
na trailerima je izgledala super a sad i nisam nesto odusevljena

Isto
Mislio sam da Kiko ne moze da prevazidje sebe od 65 klonova u ERDA.Ali ipak moze xD glavni je konj,samo fali jos da se Elene pocnu pretvarat u kobile ::D:
Back to top Go down
*Flippy*
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
*Flippy*

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 10 EmptySun 25 Jul 2010 - 7:34

hahahahaha e bas...
ja nzn koliko je stvarno on klonova i napravio u erda,ali ovo mu je vrhunac..
ljudi mu se poceli pretvari u zivotinje..covjek malo pretjeruje sa tim natprirodnim stvarima
Back to top Go down
hari_95
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
hari_95

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 10 EmptySun 25 Jul 2010 - 7:36

*Flippy* wrote:
hahahahaha e bas...
ja nzn koliko je stvarno on klonova i napravio u erda,ali ovo mu je vrhunac..
ljudi mu se poceli pretvari u zivotinje..covjek malo pretjeruje sa tim natprirodnim stvarima

Da,skoro sam siguran da se svi muskarci pretvaraju u nesto..Mnogo je mastovit
Back to top Go down
afrodita
Banovan član
Banovan član
afrodita

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 10 EmptySun 25 Jul 2010 - 7:43

Slazem se,pretera bash,ali ipak mi je gledljivo i dalje,zanima me shta ce biti...
Back to top Go down
hari_95
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
hari_95

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 10 EmptySun 25 Jul 2010 - 7:44

I mene posebno sad kad su stigli u kucu
Sad ce svi biti protiv nje,LaTona,Rebeca,duh,Corina,ima da na*ebe samo tako xDD
Back to top Go down
*Flippy*
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
*Flippy*

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 10 EmptySun 25 Jul 2010 - 7:46

jadna ona...svi protiv nje...samo ce eduardo i njegov konj da je podrzavaju ::D:
Back to top Go down
afrodita
Banovan član
Banovan član
afrodita

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 10 EmptySun 25 Jul 2010 - 7:59

Dakle bila sam u pravu,Danijela se bacila sa tornja,a Elena je zavrshila u ludari...
Pa kad je stigla da obuche Eleninu venchanicu,i sve ostalo...svaka joj chast...:-)
A ako nije tako shta je sa bebom... Ako je dobila dechaka,shta,pretvorio se u zdrebe...
Mene Latonja ipak mnogo nervira...ne volim toliko ogorchene i umishljene likove...

Last edited by afrodita on Sun 25 Jul 2010 - 8:03; edited 1 time in total
Back to top Go down
hari_95
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
hari_95

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 10 EmptySun 25 Jul 2010 - 8:03

afrodita wrote:
Dakle bila sam u pravu,Danijela se bacila sa tornja,a Elena je zavrshila u ludari...
Pa kad je stigla da obuche Eleninu venchanicu,i sve ostalo...svaka joj chast...:-)
Mene Latonja ipak mnogo nervira...ne volim toliko ogorchene i umishljene likove...

Jeste ona je svakako htela da se baci u haljini ima ta scena i u entradi,posle kad se ova vratila valjda se presvukla,mada citam da je Elena gurnula...
Ali Eduardo se vise zabrinuo kada su mu rekli za kobilu,nego za Elenu da je mrtva,al dobro dobio je dijete xD ::D:
Back to top Go down
afrodita
Banovan član
Banovan član
afrodita

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 10 EmptySun 25 Jul 2010 - 8:09

Moguce,da je Elena gurnula... ima logike...
Volim kad serije imaju natprirodne pojave,ali Kiko preteruje,ne bi me chudilo da ih isklonira sve kasnije,a i Elenu Lafe pretvori u neku zivotinjku...
Sama pricha serije je jako dobra,ali mogao ju je lepshe razraditi.
Ali dobro,tek smo na pochetku,videcemo...
Back to top Go down
hari_95
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
hari_95

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 10 EmptySun 25 Jul 2010 - 8:13

afrodita wrote:
Moguce,da je Elena gurnula... ima logike...
Volim kad serije imaju natprirodne pojave,ali Kiko preteruje,ne bi me chudilo da ih isklonira sve kasnije,a i Elenu Lafe pretvori u neku zivotinjku...
Sama pricha serije je jako dobra,ali mogao ju je lepshe razraditi.
Ali dobro,tek smo na pochetku,videcemo...

Da sad tek pocinje radnja
Ono u kuci je Elena/Danijela tj ona sto je u ludari koliko sam shvatio
Back to top Go down
afrodita
Banovan član
Banovan član
afrodita

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 10 EmptySun 25 Jul 2010 - 8:23

I ja tako mislim,ali se ipak slazem sa Lady... Mislim da bi mi se vishe dopala ideja da se radi o duhu,nego o sestri bliznakinji,ali dobro...
Back to top Go down
♥ nenalevy ♥
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
♥ nenalevy ♥

Broj postova : 1153
Godina : 34
Fan-gif : Komentari serije - Page 10 Miradaspeq

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 10 EmptySun 25 Jul 2010 - 9:02

afrodita wrote:

::D: ::D: ::D:

Tako sam ocekivala temperament i jak karakter od Ely......a bice kao Mi Lady plasljiva....Hemija ispod proseka po meni.....ali to je zato sto je sve bilo prebrzo....Elena ima
da prepada sve zivo i tacno je da ce akcenat biti na tome.....Ocekivala sam mnogoooo, nije da sam se razocarala ali nesto mi nije to to.....Gledacu i dalje dok se ne smorim......
Back to top Go down
hari_95
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
hari_95

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 10 EmptySun 25 Jul 2010 - 9:05

♥ nenalevy ♥ wrote:
afrodita wrote:

::D: ::D: ::D:

Tako sam ocekivala temperament i jak karakter od Ely......a bice kao Mi Lady plasljiva....Hemija ispod proseka po meni.....ali to je zato sto je sve bilo prebrzo....Elena ima
da prepada sve zivo i tacno je da ce akcenat biti na tome.....Ocekivala sam mnogoooo, nije da sam se razocarala ali nesto mi nije to to.....Gledacu i dalje dok se ne smorim......

I ja..E da Mi Lady kad sam cuo cijepao sam se ::D:
A i seriju su zbrzali,telemudno sve sto radi u zadnje vrijeme zbrza i to ispadne :POIU:
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

Broj postova : 22318
Godina : 35
Fan-gif : Komentari serije - Page 10 28505204839610125311

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 10 EmptySun 25 Jul 2010 - 10:16

Meni je najgore... duh Elena, a to ustavri Danijela... nigde veze... ;)))

Back to top Go down
Danijela94
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Danijela94

Broj postova : 2039
Godina : 30
Fan-gif : Komentari serije - Page 10 Teen-wolf-teen-wolf-3539

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 10 EmptySun 25 Jul 2010 - 10:20

I JA TO NE MOGU DA RAZUMEM... :HY:
Back to top Go down
http://danijelafairytale.tumblr.com
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 10 EmptySun 25 Jul 2010 - 10:21

Pa to mi stvarno nije jasno, i bas me nervira...
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

Broj postova : 7403
Fan-gif : Komentari serije - Page 10 14y26xc

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 10 EmptySun 25 Jul 2010 - 11:48

ma promašaj su napravili pa će uskoro da im iskoče vampiri i vukodlaci odnekud
Back to top Go down
afrodita
Banovan član
Banovan član
afrodita

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 10 EmptySun 25 Jul 2010 - 20:43

Da baš su zbrzali ovih par prvih epika,obično serije razvuku u prvih desetak epizoda,ali ovi su otišli u drugu krajnost.
Slažem se Lady,serija se zove Elenih duh...A izgleda nema duha,već je to izgleda u stvari poremećena sestra bliznakinja...
Ali dobro,možda nam uskoro razjasne nešto...
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 10 EmptySun 25 Jul 2010 - 20:53

Ne verujem u ljubav izmedju Eduarda i Elene.. Zato me ovo nervira, meni nije lose bilo dok je on demek ne poljubi, pa nece da ide bez nje, pa evo u 4 epizodu hoce covek da se zeni pa ovo pa ono... sve je to prebrzo da bi se lepo shvatilo... A scene sa duhom (Odnsno Danijelom) su mi super.
Back to top Go down
afrodita
Banovan član
Banovan član
afrodita

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 10 EmptySun 25 Jul 2010 - 21:00

Scene sa duhom,oni zvukovi u kući sve full...to mi se extra dopada.
Ali da,prva epika super,ali me je smorilo to što su zbrzali taj njihov odnos.
Čovek se ujutro oporavio,i odmah shvatio da je ona žena njegovog života,ne može bez nje,i oženi je...Previše zbzano i zbrkano...
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 10 EmptySun 25 Jul 2010 - 23:29

Pa o tome se radi, a bilo je lepo da su malo lepse priikazali ovu ljubav... Svidja mi se kako se ljube, i kako funkcionisu, samo isto kao da sam propustila nekoliko epizoda....
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

Broj postova : 33379
Godina : 28
Fan-gif : Komentari serije - Page 10 Tumblr_mguoni2S0d1rbbxnpo3_r1_250
Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 10 EmptyMon 26 Jul 2010 - 2:25

Aaa ja moram od sutra da pocnem da gledam obaveznooo.
Back to top Go down
http://maite-perroni.serbianforum.info/forum.htm
Sponsored content

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 10 Empty

Back to top Go down

Komentari serije

View previous topic View next topic Back to top 
Page 10 of 40Go to page : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Next