|
|
Author | Message |
---|
afrodita Banovan član
Broj postova : 8061 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : Con Mi Gato - William Levy :D...mmm
| Subject: Re: Komentari serije Sun 25 Jul 2010 - 6:12 | |
| Prva epika mi nije bila losha uopshe,animljiva i lepo odradjena,ali su me druga i treca razocharale,chetvrta,tu i tamo... Nadam se da ce sad biti zanimljivije jer je Eduardo doveo Elenu kuci. Eli mi je skroz neubedljiva,hemija izmedju njih onako...prosek... A Eli je ohigledno unuka one bogate babe koju igra Zuli. Scene sa duhom su ok uradjene. Ona Latonja me uzasno nervira,nije ni cudo shto su Elena i Danijela bile lude,kad ih je odgajila ogorchena luacha. Slazem se sa onim shto je Ilce rekla,u prvoj epiki se naslucuje da je Danijela bila trudna sa Eduardom. Chak gldamo scenu da je htela da se baci sa krova...Kad ono,bacila se Elena... Shta ako se ipak Danijela ubila,a ova josh vishe odlepila... Nebi me chudilo uopshte. I dalje mislim da su Eduardo i ostali mushkarci u njegovoj familiji konji,i da zato sebi daju one inekcije. Nastavicu da gledam...vidcemo... |
|
| |
hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Sun 25 Jul 2010 - 7:22 | |
| - Quote :
- Eli mi je skroz neubedljiva,hemija izmedju njih onako...prosek... A Eli je ohigledno unuka one bogate babe koju igra Zuli.
I meni u nekim scenama,u nekim mi je super..Verovatno joj se sad ukazala prilika da se vrati u telemundo i iskoristila je,ali odvojena je od bebe,pa joj mozda to tesko pada :D..Mnogo mi je bolja bila u ERDA.Da Elena Lafe je unuka od Margot - Quote :
- Scene sa duhom su ok uradjene. Ona Latonja me uzasno nervira,nije ni cudo shto su Elena i Danijela bile lude,kad ih je odgajila ogorchena luacha.
Meni je njen lik super,volim te ludace xD - Quote :
- Slazem se sa onim shto je Ilce rekla,u prvoj epiki se naslucuje da je Danijela bila trudna sa Eduardom. Chak gldamo scenu da je htela da se baci sa krova...Kad ono,bacila se Elena... Shta ako se ipak Danijela ubila,a ova josh vishe odlepila... Nebi me chudilo uopshte.
Da Danijela se bacila,to sam znao i prije nego je serija pocela,i sada se Danijela vratila u kucu i LaTonja je videla i samo nabacila kez i okrenula se xD Mislim da se nije ona bacila a prosla je godina gdje je beba?A Elena je luda bila i prije vencanja :D - Quote :
- I dalje mislim da su Eduardo i ostali mushkarci u njegovoj familiji konji,i da zato sebi daju one inekcije.
Da Eduardo je konj 100% sam siguran :D Montecristo sa onim ocima nije konj,mozda nekakav vuk... Uglavnom razocaran sam,ali mi je i dalje gledljivo,vuce me da gledam |
|
| |
*Flippy* TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13400 Godina : 31 Fan-gif : Lokacija : Sa Robertom & Kiki....
| Subject: Re: Komentari serije Sun 25 Jul 2010 - 7:28 | |
| ja sam vise ocekivala od ove serije... na trailerima je izgledala super a sad i nisam nesto odusevljena |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 25 Jul 2010 - 7:31 | |
| - *Flippy* wrote:
- ja sam vise ocekivala od ove serije...
na trailerima je izgledala super a sad i nisam nesto odusevljena Isto Mislio sam da Kiko ne moze da prevazidje sebe od 65 klonova u ERDA.Ali ipak moze glavni je konj,samo fali jos da se Elene pocnu pretvarat u kobile : : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 25 Jul 2010 - 7:34 | |
| hahahahaha e bas... ja nzn koliko je stvarno on klonova i napravio u erda,ali ovo mu je vrhunac.. ljudi mu se poceli pretvari u zivotinje..covjek malo pretjeruje sa tim natprirodnim stvarima |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 25 Jul 2010 - 7:36 | |
| - *Flippy* wrote:
- hahahahaha e bas...
ja nzn koliko je stvarno on klonova i napravio u erda,ali ovo mu je vrhunac.. ljudi mu se poceli pretvari u zivotinje..covjek malo pretjeruje sa tim natprirodnim stvarima Da,skoro sam siguran da se svi muskarci pretvaraju u nesto..Mnogo je mastovit |
|
| |
afrodita Banovan član
Broj postova : 8061 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : Con Mi Gato - William Levy :D...mmm
| Subject: Re: Komentari serije Sun 25 Jul 2010 - 7:43 | |
| Slazem se,pretera bash,ali ipak mi je gledljivo i dalje,zanima me shta ce biti... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 25 Jul 2010 - 7:44 | |
| I mene posebno sad kad su stigli u kucu Sad ce svi biti protiv nje,LaTona,Rebeca,duh,Corina,ima da na*ebe samo tako xDD |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 25 Jul 2010 - 7:46 | |
| jadna ona...svi protiv nje...samo ce eduardo i njegov konj da je podrzavaju : : |
|
| |
afrodita Banovan član
| Subject: Re: Komentari serije Sun 25 Jul 2010 - 7:59 | |
| Dakle bila sam u pravu,Danijela se bacila sa tornja,a Elena je zavrshila u ludari... Pa kad je stigla da obuche Eleninu venchanicu,i sve ostalo...svaka joj chast...:-) A ako nije tako shta je sa bebom... Ako je dobila dechaka,shta,pretvorio se u zdrebe... Mene Latonja ipak mnogo nervira...ne volim toliko ogorchene i umishljene likove...
Last edited by afrodita on Sun 25 Jul 2010 - 8:03; edited 1 time in total |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 25 Jul 2010 - 8:03 | |
| - afrodita wrote:
- Dakle bila sam u pravu,Danijela se bacila sa tornja,a Elena je zavrshila u ludari...
Pa kad je stigla da obuche Eleninu venchanicu,i sve ostalo...svaka joj chast...:-) Mene Latonja ipak mnogo nervira...ne volim toliko ogorchene i umishljene likove... Jeste ona je svakako htela da se baci u haljini ima ta scena i u entradi,posle kad se ova vratila valjda se presvukla,mada citam da je Elena gurnula... Ali Eduardo se vise zabrinuo kada su mu rekli za kobilu,nego za Elenu da je mrtva,al dobro dobio je dijete : : |
|
| |
afrodita Banovan član
| Subject: Re: Komentari serije Sun 25 Jul 2010 - 8:09 | |
| Moguce,da je Elena gurnula... ima logike... Volim kad serije imaju natprirodne pojave,ali Kiko preteruje,ne bi me chudilo da ih isklonira sve kasnije,a i Elenu Lafe pretvori u neku zivotinjku... Sama pricha serije je jako dobra,ali mogao ju je lepshe razraditi. Ali dobro,tek smo na pochetku,videcemo...
|
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 25 Jul 2010 - 8:13 | |
| - afrodita wrote:
- Moguce,da je Elena gurnula... ima logike...
Volim kad serije imaju natprirodne pojave,ali Kiko preteruje,ne bi me chudilo da ih isklonira sve kasnije,a i Elenu Lafe pretvori u neku zivotinjku... Sama pricha serije je jako dobra,ali mogao ju je lepshe razraditi. Ali dobro,tek smo na pochetku,videcemo...
Da sad tek pocinje radnja Ono u kuci je Elena/Danijela tj ona sto je u ludari koliko sam shvatio |
|
| |
afrodita Banovan član
| Subject: Re: Komentari serije Sun 25 Jul 2010 - 8:23 | |
| I ja tako mislim,ali se ipak slazem sa Lady... Mislim da bi mi se vishe dopala ideja da se radi o duhu,nego o sestri bliznakinji,ali dobro... |
|
| |
♥ nenalevy ♥ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1153 Godina : 34 Fan-gif : Lokacija : La casa LOMBARDO... :)
| Subject: Re: Komentari serije Sun 25 Jul 2010 - 9:02 | |
| - afrodita wrote:
- Dakle bila sam u pravu,Danijela se bacila sa tornja,a Elena je zavrshila u ludari...
Pa kad je stigla da obuche Eleninu venchanicu,i sve ostalo...svaka joj chast...:-) : : : : : : Tako sam ocekivala temperament i jak karakter od Ely......a bice kao Mi Lady plasljiva....Hemija ispod proseka po meni.....ali to je zato sto je sve bilo prebrzo....Elena ima da prepada sve zivo i tacno je da ce akcenat biti na tome.....Ocekivala sam mnogoooo, nije da sam se razocarala ali nesto mi nije to to.....Gledacu i dalje dok se ne smorim...... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 25 Jul 2010 - 9:05 | |
| - ♥ nenalevy ♥ wrote:
- afrodita wrote:
Pa kad je stigla da obuche Eleninu venchanicu,i sve ostalo...svaka joj chast...:-) :: :: ::
Tako sam ocekivala temperament i jak karakter od Ely......a bice kao Mi Lady plasljiva....Hemija ispod proseka po meni.....ali to je zato sto je sve bilo prebrzo....Elena ima da prepada sve zivo i tacno je da ce akcenat biti na tome.....Ocekivala sam mnogoooo, nije da sam se razocarala ali nesto mi nije to to.....Gledacu i dalje dok se ne smorim...... I ja..E da Mi Lady kad sam cuo cijepao sam se : : A i seriju su zbrzali,telemudno sve sto radi u zadnje vrijeme zbrza i to ispadne :POIU: |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari serije Sun 25 Jul 2010 - 10:16 | |
| Meni je najgore... duh Elena, a to ustavri Danijela... nigde veze... ;)))
|
|
| |
Danijela94 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2039 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Sun 25 Jul 2010 - 10:20 | |
| I JA TO NE MOGU DA RAZUMEM... :HY: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 25 Jul 2010 - 10:21 | |
| Pa to mi stvarno nije jasno, i bas me nervira... |
|
| |
zvjezdica TVNovele Pričalica
Broj postova : 7403 Fan-gif : Lokacija : Under the stars
| Subject: Re: Komentari serije Sun 25 Jul 2010 - 11:48 | |
| ma promašaj su napravili pa će uskoro da im iskoče vampiri i vukodlaci odnekud |
|
| |
afrodita Banovan član
| Subject: Re: Komentari serije Sun 25 Jul 2010 - 20:43 | |
| Da baš su zbrzali ovih par prvih epika,obično serije razvuku u prvih desetak epizoda,ali ovi su otišli u drugu krajnost. Slažem se Lady,serija se zove Elenih duh...A izgleda nema duha,već je to izgleda u stvari poremećena sestra bliznakinja... Ali dobro,možda nam uskoro razjasne nešto... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 25 Jul 2010 - 20:53 | |
| Ne verujem u ljubav izmedju Eduarda i Elene.. Zato me ovo nervira, meni nije lose bilo dok je on demek ne poljubi, pa nece da ide bez nje, pa evo u 4 epizodu hoce covek da se zeni pa ovo pa ono... sve je to prebrzo da bi se lepo shvatilo... A scene sa duhom (Odnsno Danijelom) su mi super. |
|
| |
afrodita Banovan član
| Subject: Re: Komentari serije Sun 25 Jul 2010 - 21:00 | |
| Scene sa duhom,oni zvukovi u kući sve full...to mi se extra dopada. Ali da,prva epika super,ali me je smorilo to što su zbrzali taj njihov odnos. Čovek se ujutro oporavio,i odmah shvatio da je ona žena njegovog života,ne može bez nje,i oženi je...Previše zbzano i zbrkano... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 25 Jul 2010 - 23:29 | |
| Pa o tome se radi, a bilo je lepo da su malo lepse priikazali ovu ljubav... Svidja mi se kako se ljube, i kako funkcionisu, samo isto kao da sam propustila nekoliko epizoda.... |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Mon 26 Jul 2010 - 2:25 | |
| Aaa ja moram od sutra da pocnem da gledam obaveznooo. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|