Broj postova : 2564 Fan-gif : Lokacija : Espana...
Subject: Re: Komentari na seriju? Sat 12 Mar 2011 - 1:15
Pakov svet ce se pustati jos nekoliko puta kao i seranovi...tako da imamo vremena da utvrdimo gradivo!!!!!!Ja bih tu seriju gledala dan noc bez prestanka...!!!!!Obozavam Pakov svet!!!!!
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
Subject: Re: Komentari na seriju? Sat 12 Mar 2011 - 11:29
ja mislim da nece vise reprizirati..vec dva puta je dovoljno... nek puste neku novu spansku...
joca TVNovele Zavisnik
Broj postova : 937 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Nis
Subject: Re: Komentari na seriju? Sat 12 Mar 2011 - 13:08
pustace je ali neverujem da ce na studio b sad se seranovi prikazuju na avali
~Sara_Miranda~ TVNovele Redovan član
Subject: Re: Komentari na seriju? Sat 12 Mar 2011 - 22:50
Mozda nece na studio B...ali ce je sigurno reprizirati..zato sto ima veliku gledanost kao i seranovi!!!
***Amaia_Salamanca*** TVNovele Novi član
Broj postova : 493 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : Sa Migel Anhel Silvestrom na plazi
Subject: Re: Komentari na seriju? Sun 13 Mar 2011 - 8:52
Ja bi volela da se pako svet pusti jos jednom kad se cela serija zavrsi da bi mogla da gledam jer ovo sad nisam gledala ponekad ali vrlo retko...Gledam Seranove pa nisam gledala Pako svet :
Subject: Re: Komentari na seriju? Sun 13 Mar 2011 - 10:05
amaia salamanca wrote:
Ja bi volela da se pako svet pusti jos jednom kad se cela serija zavrsi da bi mogla da gledam jer ovo sad nisam gledala ponekad ali vrlo retko...Gledam Seranove pa nisam gledala Pako svet :
Slazem se sa tobom!!!!!!!:******
joca TVNovele Zavisnik
Subject: Re: Komentari na seriju? Sun 13 Mar 2011 - 14:19
mogo bi ceo dan da ih gledam
Broj postova : 493 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : Sa Migel Anhel Silvestrom na plazi
Subject: Re: Komentari na seriju? Sun 13 Mar 2011 - 22:35
Ja gajim nadu da ce seriju reprizirati :
Subject: Re: Komentari na seriju? Sun 13 Mar 2011 - 22:38
meni isto ne bi skodilo da gledam jos koji put..moja omiljena serija..a isto bi bilo lepo da puste jos neku spansku,jer imaju odlicne serije...
Subject: Re: Komentari na seriju? Sun 13 Mar 2011 - 22:49
amaia salamanca wrote:
Ja gajim nadu da ce seriju reprizirati :
Ma sigurno hoce..serija ima veliku gledanost!!!!! :da:
joca TVNovele Zavisnik
Subject: Re: Komentari na seriju? Wed 16 Mar 2011 - 0:51
ajtoru svi guraju glavu u wc solju
Subject: Re: Komentari na seriju? Wed 16 Mar 2011 - 5:38
Da....neverovatno....i Pepa ce mu u vecerasnjoj epizodi gurnuti glavu u wc-solju....Pa i treba da mu to rade kada se mota oko ozenjene zene..i jos plus zna da ga Sara nikad nece voleti na nacin na koji voli Lukasa..msm da treba da se pomiri sa tim..ipak ona pripada Lukasu i njega je izabrala zato sto ga voli..a ta njena mala afera sa Aitorom ce se desiti iz razloga zato sto Lukas nije bio tu kad joj je trebao i onda je ona utehu trazila u Aitoru...e sad me zanima da li je Sara ikada ali ikada volela Aitora...preciznije u ovoj sezoni!!!??kao Lukasa??Ocekujem negativan odgovor!!!
tica TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12835 Fan-gif : Lokacija : ツ ❥ Sometimes, life will kick you around, but sooner or later, you realize you're not just a survivor. You're a warrior, and you're stronger than anything life throws your way. ❥
Subject: Re: Komentari na seriju? Wed 16 Mar 2011 - 8:48
Veceras mi je bilo zao sto se Rita i Montoja nisu smuvali.....
Subject: Re: Komentari na seriju? Wed 16 Mar 2011 - 10:07
Ma oterace Rita onu njenu rodjaku i reci ce joj da Gonsalo voli nju...i onda ce ta njena rodjaka da se pokupu i ode!!
joca TVNovele Zavisnik
Subject: Re: Komentari na seriju? Thu 17 Mar 2011 - 5:09
~Sara_Miranda~ wrote:
Da....neverovatno....i Pepa ce mu u vecerasnjoj epizodi gurnuti glavu u wc-solju....Pa i treba da mu to rade kada se mota oko ozenjene zene..i jos plus zna da ga Sara nikad nece voleti na nacin na koji voli Lukasa..msm da treba da se pomiri sa tim..ipak ona pripada Lukasu i njega je izabrala zato sto ga voli..a ta njena mala afera sa Aitorom ce se desiti iz razloga zato sto Lukas nije bio tu kad joj je trebao i onda je ona utehu trazila u Aitoru...e sad me zanima da li je Sara ikada ali ikada volela Aitora...preciznije u ovoj sezoni!!!??kao Lukasa??Ocekujem negativan odgovor!!!
izgleda da ne da ga je volela vise od lukasa ne bi izabrala lukasa da je vodi daleko odavde ali ona ne zasluzuje lukasa on je preso preko toga kao budala
Subject: Re: Komentari na seriju? Thu 17 Mar 2011 - 7:16
kO je preso kao budala..ne kapiram!!!!
Subject: Re: Komentari na seriju? Thu 17 Mar 2011 - 7:20
amaia salamanca wrote:
kO je preso kao budala..ne kapiram!!!!
Da ni je ne razumum ko je koga preso kao budala..??mozda mislis Lukas Saru je preso kao budalu ili kako!!!
joca TVNovele Zavisnik
Subject: Re: Komentari na seriju? Thu 17 Mar 2011 - 7:25
pa lukas ja joj ne bi oprostio aferu sa ajtorom
Subject: Re: Komentari na seriju? Thu 17 Mar 2011 - 10:48
na divno cudo Lukas je bio mrtav hladan kad je cuo za njih vezu,cak je rekao Ajtoru lepo od tebe sto si je cuvao dok nisam bio tu :jajaja: salim se al prosto je iznenadjujuce koliko je hladno reagovao,ocekivao je
inace veceras ce da se smuvaju Ajtor i Sara..na kraju epizode...
a sto se tice Rite i Montoje..Montoja ce jos neko vreme biti sa rodjakom a posle ce biti sa Ritom
i bas mi bilo zao kad je Rita onako izvisila u restoranu i malo me i Montoja naljutio,i on sav pogubljen al opet je
joca TVNovele Zavisnik
Subject: Re: Komentari na seriju? Thu 17 Mar 2011 - 12:22
da lukas i ajtor su se malo potukli i to je to
Subject: Re: Komentari na seriju? Thu 17 Mar 2011 - 21:10
Lukas ga bas udario laktom..ali mi nije jasno kako je mogao tako hladno da odreaguje... ::
Subject: Re: Komentari na seriju? Thu 17 Mar 2011 - 23:47
~Sara_Miranda~ wrote:
Lukas ga bas udario laktom..ali mi nije jasno kako je mogao tako hladno da odreaguje... ::
To ni meninije jasno kako je mogo tako hladno da odreaguje brt pa oni su u braku i njega boli uvo za aferu...
Subject: Re: Komentari na seriju? Fri 18 Mar 2011 - 0:08
Pa on je na neki nacin znao da ce Sara to da uradi..ali je bez obzira na sve on voli..i hteo je da nju zaboli sto je on(Lukas) tako hladan prema njoj...i da ona shvati sta je uradila iako ga i dalje voli..ta njena afera sa Aitorm se desila samo zato sto Lukas nije bio tu kad joj je bilo najteze i trebao joj je neko da joj pruzi utehu a to je bio Aitor iako ga ona ne voli(Aitora)ona voli Lukasa!!!!Bez obzira na sve!! :
joca TVNovele Zavisnik
Subject: Re: Komentari na seriju? Fri 18 Mar 2011 - 7:37
ako mene pitate glavni krivci za smrt montoje silvie nelsona i kikea su pako marijano i ajtor da nisu uvatili onog italijana iz juceransnje ep sve bi bilo uredu
~ Sarita_V ~ TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8045 Godina : 31 Lokacija : Cydonia & Battery City
Subject: Re: Komentari na seriju? Fri 18 Mar 2011 - 8:10
~Sara_Miranda~ wrote:
Pa on je na neki nacin znao da ce Sara to da uradi..ali je bez obzira na sve on voli..i hteo je da nju zaboli sto je on(Lukas) tako hladan prema njoj...i da ona shvati sta je uradila iako ga i dalje voli..ta njena afera sa Aitorm se desila samo zato sto Lukas nije bio tu kad joj je bilo najteze i trebao joj je neko da joj pruzi utehu a to je bio Aitor iako ga ona ne voli(Aitora)ona voli Lukasa!!!!Bez obzira na sve!! :
Bez obzira sto Lukas nije bio tu, odvratno je to sto je uradila. :Out: :Out: