|
|
Author | Message |
---|
~ Sarita_V ~ TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8045 Godina : 31 Lokacija : Cydonia & Battery City
| Subject: Re: Komentari na seriju? Sat 5 Mar 2011 - 6:22 | |
| - sara miranda wrote:
- A gde se nalaze te epke sa prevodom...????ovde na ovom sajtu..da nije mozda "LHDP SARA Y LUCAS"ALI NECE DA MI SE OTVORE PRVE EPIZODE....NZM ZASTO!!!!!!
Ovde:[You must be registered and logged in to see this link.] |
|
| |
~Sara_Miranda~ TVNovele Redovan član
Broj postova : 2564 Fan-gif : Lokacija : Espana...
| Subject: Re: Komentari na seriju? Sat 5 Mar 2011 - 7:26 | |
| ok...ali mislila sam na online gledanje sa prevodom..da li mozda znas gde mogu online da gledam...???? : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju? Sat 5 Mar 2011 - 9:59 | |
| - sara miranda wrote:
- ok...ali mislila sam na online gledanje sa prevodom..da li mozda znas gde mogu online da gledam...???? :
Ahaa, pa imas na youtube-u postavljene neke epizode.. ne znam da li su sve. 1. epizoda1. deo [You must be registered and logged in to see this link.]2. deo [You must be registered and logged in to see this link.]3. deo [You must be registered and logged in to see this link.]4. deo [You must be registered and logged in to see this link.]2. epizoda (cela epizoda)[You must be registered and logged in to see this link.] |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju? Sat 5 Mar 2011 - 10:06 | |
| Znam za te i to ima samo 2 epizode sa prevodom....isla sam na Antena3 ali nisam nasla......nmg da nadjem gde sve epizode da mogu online da se gledaju...sa prevodom.... :’(: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju? Sat 5 Mar 2011 - 10:53 | |
| - sara miranda wrote:
- Znam za te i to ima samo 2 epizode sa prevodom....isla sam na Antena3 ali nisam nasla......nmg da nadjem gde sve epizode da mogu online da se gledaju...sa prevodom.... :’(:
Ima vise samo
3. epizoda (imas sve u delovima)[You must be registered and logged in to see this link.] |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju? Sat 5 Mar 2011 - 23:08 | |
| E hvala ti puno sto si mi to nasla ....sad mogu sve redom da gledam epke sa prevodom... |
|
| |
| |
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju? Sun 6 Mar 2011 - 1:28 | |
| Hocu..... :D:da li mozes da mi nabavis epizodu 3x8 sa prevodom
|
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju? Sun 6 Mar 2011 - 3:51 | |
| - sara miranda wrote:
- Hocu..... :D:da li mozes da mi nabavis epizodu 3x8 sa prevodom
Videcu da li ima negde, ali ne verujem da ima. |
|
| |
Levy's girl TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12407 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari na seriju? Sun 6 Mar 2011 - 10:37 | |
| - ~ Sarita_V ~ wrote:
- Ejpril wrote:
- mislim da Pako ipak nece umreti
a u 8 sezoni Ajtor ce osvojiti Saru,bice oni zajedno neko vree,a Sara ce morati da bira izmedju Lukasa i Ajtor u poslednjoj epizodi 8 sezone-104 Jooj, sto me Sara nerviraaaa... bas mi je postala odvratna.. Toliko je 'volela' Lukasa da je na kraju zavrsila u krevetu sa Ajtorom. I kad bude rekla 'bas me briga za Lukasa, hocu da se udam za tebe' a u braku sa Lukasom. Strasnoo, odvratna mi je. :Out: :Out: :Out: potpuno se slazem...bas ispada kucka... :Out: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju? Mon 7 Mar 2011 - 1:54 | |
| Neke bubice je spopale........ : |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari na seriju? Wed 9 Mar 2011 - 10:42 | |
| jos malo pa 9 sezona |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju? Thu 10 Mar 2011 - 1:19 | |
| Kako zar nije sad 7..pa treba 8..pa 9?? |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari na seriju? Thu 10 Mar 2011 - 5:11 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju? Thu 10 Mar 2011 - 12:40 | |
| ma jos do 9-te... e kako je Kurtis preziveo ova 4 metka nije mi jasno,ali ajde...XD Sara i Aitor su mi bas mice (ali ja i dalje mislim da je ona kucka) ))))) |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju? Fri 11 Mar 2011 - 1:15 | |
| Meni njih dvije uopste nisu par...ona njega nikad nije volela...samo je trazila nekog ko ce da bude pored nje dok Lukas nije tu.....Da ga je volela ostala bi sa njim a ne sa Lukasom..ipak Lukas je nezamenljiv!!!!!! |
|
| |
joca TVNovele Zavisnik
Broj postova : 937 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Nis
| Subject: Re: Komentari na seriju? Fri 11 Mar 2011 - 4:13 | |
| taj aitor mene nervira neznam zasto njegov glas a i kad se nasmeje boze sacuvaj a 9 sezona je glupa do bola mislim da su je unistili seriju sa tim magijama sektama djavolima nzm dal je tacno cuo sam da se sa 9 sezonom nisu bas proslavili kao sa prehodnim sezona i kao u planu je 10 sezona i u njoj ce biti lucas i sara |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju? Fri 11 Mar 2011 - 4:30 | |
| NZM....SARITA da li mozda znas da li ce Sara i Lukas glumiti u 9 sezoni?? |
|
| |
joca TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari na seriju? Fri 11 Mar 2011 - 4:55 | |
| ne nema ni sare ni lucasa ustvari sara je pojavljuje u 9 sezoni i to u zadnjoj ep i docice na vencanje curtisa i rite i tu ce da se porodi bla bla onda ce joj taj psihopata koje novi slucaj u policiskoj stanici koji je uvrteo sebi u glavu da djavo uzece je dete i pokusace da ga ubije posto je ta beba poslednja zrtva i onda ce da naidje pako viknuce sotono i tu ce pako da ga moli da neubije njegovog unuka bla bla i ovaj pristaje i ta sotona na kraju zabadu paku noz u stomak i tako ovi marijano curtis povedilja i ostali pucaju u sotonu i naravno uspevaju da ga ubiju godinu dana kasnije pako je preziveo i posle godinu dana je komesar policije |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju? Fri 11 Mar 2011 - 10:20 | |
| - sara miranda wrote:
- Meni njih dvije uopste nisu par...ona njega nikad nije volela...samo je trazila nekog ko ce da bude pored nje dok Lukas nije tu.....Da ga je volela ostala bi sa njim a ne sa Lukasom..ipak Lukas je nezamenljiv!!!!!!
to samo govori kolika je ona kucka...ne da nije zasluzila tog Lukasa,nego ne znam,treba je isutirati... :da: - joca wrote:
- taj aitor mene nervira neznam zasto njegov glas a i kad se nasmeje boze sacuvaj a 9 sezona je glupa do bola mislim da su je unistili seriju sa tim magijama sektama djavolima nzm dal je tacno cuo sam da se sa 9 sezonom nisu bas proslavili kao sa prehodnim sezona i kao u planu je 10 sezona i u njoj ce biti lucas i sara
stooo,meni je Aitor bas micaaa...divan je... sta ce im 10 sezona...ne treba da forsiraju nesto sto ce im upropastiti sve...cinjenica da 9 sez nije biola toliko uspesna naterala ih je da pozele da povrate Saru i Lukasa u seriju...a onda mogu da vrte dozivotno seriju,er se oni mogu svadjati i miriti jedno 500 miliona puta...ne treba im vise sezona,UPROPASTICE SVE :Out: |
|
| |
joca TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari na seriju? Fri 11 Mar 2011 - 10:42 | |
| pa i 9 sezona je prospast cak se i silvia pojvljuje kao u 9 sezoni kao duh ma da mi je bilo zao ajtora u 8 sezoni ono kad lucas dolazi i kad su ljubi sa sarom ali ona nezasluzuje lukasa |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju? Fri 11 Mar 2011 - 12:08 | |
| hahahahahahahaha,kao duh???eto koje sranje...kad ne znaju da treba stati bas onda kad ej najbolje...ali fanovi iliti oni zaludjenici hoce dalje,hoce jos,a kad ovi naprave neko s***e,kao npr ovo,jer su istrosili sve moguce ideje,ondaa im je krivo,jer im to ostane u losem secanju... |
|
| |
joca TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari na seriju? Fri 11 Mar 2011 - 12:17 | |
| pa kao pako ludi u jednoj ep fora je sto je pako kao nju dozvo mislima mislio na nju i tako mu se pojavila a pepa ubija onog italijanskog mafijasa oticice u italiju glumi ce kurvu i tamo ce se da se valja u krevetu sa ludjudima od onog debelog mafijasa i tako ce pozvati ajtora da joj pomogne da uvate debelog ajtor ce uskrasti oruzije iz policiske stanice ali pepa nije htela da ga ubije debelog i onda setila silvie kako je umrla i onda ga roknula u glavu i tako ajtor ni kriv ni duzan postaje njen saucesnik cak ce joj ajtor slomiti ruku ali to tek kasnije |
|
| |
joca TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari na seriju? Fri 11 Mar 2011 - 12:18 | |
| - joca wrote:
- pa kao pako ludi u jednoj ep fora je sto je pako kao nju dozvo mislima mislio na nju i tako mu se pojavila a pepa ubija onog italijanskog mafijasa oticice u italiju glumi ce kurvu i tamo ce se da se valja u krevetu sa ljudima od onog debelog mafijasa i tako ce pozvati ajtora da joj pomogne da uvate debelog ajtor ce uskrasti oruzije iz policiske stanice ali pepa nije htela da ga ubije debelog i onda setila silvie kako je umrla i onda ga roknula u glavu i tako ajtor ni kriv ni duzan postaje njen saucesnik cak ce joj ajtor slomiti ruku ali to tek kasnije
|
|
| |
...:::RuDe BoY:::... TVNovele Novi član
Broj postova : 225 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari na seriju? Fri 11 Mar 2011 - 20:59 | |
| Kad se zavrsava ova serija? Posle nje idu "Moje drage komsije", jedva cekam... |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari na seriju? | |
| |
|
| |
|