|
|
Author | Message |
---|
joca TVNovele Zavisnik
Broj postova : 937 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Nis
| Subject: Re: Komentari na seriju? Fri 18 Mar 2011 - 9:39 | |
| u 9 sezoni ajtor ce cuti da je sara trudna i onda ce on misliti da nosi njegovo dete i tako ce da misli sve do zadnje ep u 9 sezoni |
|
| |
~Sara_Miranda~ TVNovele Redovan član
Broj postova : 2564 Fan-gif : Lokacija : Espana...
| Subject: Re: Komentari na seriju? Fri 18 Mar 2011 - 9:40 | |
| U potpunosti se slazem sa tobom...jer ako nekoga volis sa njim si i kraj...ne mozes sa jednim ******* na dve stolice..Shvatas sta hocu da kazem!!!! |
|
| |
***Amaia_Salamanca*** TVNovele Novi član
Broj postova : 493 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : Sa Migel Anhel Silvestrom na plazi
| Subject: Re: Komentari na seriju? Fri 18 Mar 2011 - 10:00 | |
| - joca wrote:
- u 9 sezoni ajtor ce cuti da je sara trudna i onda ce on misliti da nosi njegovo dete i tako ce da misli sve do zadnje ep u 9 sezoni
A hoce li Sara biti trudna sa njim ili sa Lukasom ???? |
|
| |
joca TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari na seriju? Fri 18 Mar 2011 - 10:01 | |
| |
|
| |
tica TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12835 Fan-gif : Lokacija : ツ ❥ Sometimes, life will kick you around, but sooner or later, you realize you're not just a survivor. You're a warrior, and you're stronger than anything life throws your way. ❥
| Subject: Re: Komentari na seriju? Fri 18 Mar 2011 - 10:02 | |
| Nije mi jasna Sara,voli Lukasa,a sad se muva sa Ajtorom.... |
|
| |
Broj postova : 493 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : Sa Migel Anhel Silvestrom na plazi
| Subject: Re: Komentari na seriju? Fri 18 Mar 2011 - 10:08 | |
| - tica wrote:
- Nije mi jasna Sara,voli Lukasa,a sad se muva sa Ajtorom....
To ni meni nije jasno ! |
|
| |
tica TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12835 Fan-gif : Lokacija : ツ ❥ Sometimes, life will kick you around, but sooner or later, you realize you're not just a survivor. You're a warrior, and you're stronger than anything life throws your way. ❥
| Subject: Re: Komentari na seriju? Fri 18 Mar 2011 - 10:17 | |
| Znam da ce na kraju da se odluci za Lukasa,ali ipak joj ova afera nije bila potrebna.... |
|
| |
joca TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari na seriju? Fri 18 Mar 2011 - 10:23 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju? Fri 18 Mar 2011 - 22:23 | |
| - tica wrote:
- Znam da ce na kraju da se odluci za Lukasa,ali ipak joj ova afera nije bila potrebna....
Ja mislim da joj je navodno bilo tesko bez Lukasa jer nije bio tu kada joj je trebao pa je zato pocela da izlazi sa Aitorom....u 9 sezoni Aitor nece ni pomisliti da je Sara trudna sa njim zato sto on zna da je dete Lukasovo!!!Gledala sam tu epku!!!E da ne razumem zasto je u prosloj epizodi rekla da kao pocinje da se zaljubljuje u Aitora kad ona sama zna da voli Lukasa...moj zakljucak je da ona ne zna da razmislja kad Lukas nije tu!! |
|
| |
joca TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari na seriju? Sat 19 Mar 2011 - 12:48 | |
| pa sad ispade ako lukas ode negde na duze vreme to znaci da ce sara opet traziti nekog ili sta vec |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju? Sat 19 Mar 2011 - 23:18 | |
| Da...ja tako mislim..Sara se mnogo promenila...i sad je pocela da izmislja kako se zaljubljuje u Aitora..a sama zna da nije tako..jer da ona voli Aitora u zadnjoj epizodi kad Lukas bude dosao zasto mu je prisla i poljubila ga sto mu njie rekla da ga ne voli i da voli Aitora i sto nije odabrala Aitora nego njega...sto govori da je jako razmazena i da joj je puno nedostajao Lukas iako je bila sa Aitorom...Aitor je bio samo prolazna ptica...i nista vise.. |
|
| |
•Jeccy• TVNovele Novi član
Broj postova : 56
| Subject: Re: Komentari na seriju? Sun 20 Mar 2011 - 1:12 | |
| Imala sam običaj kad dođem kući posle škole da ih gledam...sad retko kad...više nisam u toku... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju? Sun 20 Mar 2011 - 1:14 | |
| Ako zelis mogu ukratko da ti ispricam sta se se izdesavalo samo mi reci dokle si stala sa serijom...?Ako hoces da budes informisana... :Ok: |
|
| |
tica TVNovele Kralj/ica
| Subject: Re: Komentari na seriju? Sun 20 Mar 2011 - 2:50 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju? Sun 20 Mar 2011 - 4:18 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju? Sun 20 Mar 2011 - 9:57 | |
| Rastuzi se kad Lukas nije tu i nezna sta radi potpuno se sludi ..Zezam se ...Ali mozda i jeste tako |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju? Sun 20 Mar 2011 - 10:22 | |
| Ona ne moze da razmislja i funkcionise kad Lukas nije tu...suvise ga voli... : |
|
| |
~ Sarita_V ~ TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8045 Godina : 31 Lokacija : Cydonia & Battery City
| Subject: Re: Komentari na seriju? Sun 20 Mar 2011 - 10:57 | |
| Kad pocinje 9-ta sezona? Posto ja ne gledam i ne znam koja je epizoda. : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju? Sun 20 Mar 2011 - 10:59 | |
| Pa sad je na sredini 8 uskoro....msm da nema puno...poslacu ti na pm kada pocinje tacno...tako da ces u svakom slucaju biti informisana... |
|
| |
| |
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju? Sun 20 Mar 2011 - 11:01 | |
| |
|
| |
joca TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari na seriju? Sun 20 Mar 2011 - 11:23 | |
| - ~Sara_Miranda~ wrote:
- Da...ja tako mislim..Sara se mnogo promenila...i sad je pocela da izmislja kako se zaljubljuje u Aitora..a sama zna da nije tako..jer da ona voli Aitora u zadnjoj epizodi kad Lukas bude dosao zasto mu je prisla i poljubila ga sto mu njie rekla da ga ne voli i da voli Aitora i sto nije odabrala Aitora nego njega...sto govori da je jako razmazena i da joj je puno nedostajao Lukas iako je bila sa Aitorom...Aitor je bio samo prolazna ptica...i nista vise..
daj joj bas toliko nedostajo sto se jednostavno nije pokupila i otisla kod njega u juznu kaliforniju |
|
| |
| |
| |
joca TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari na seriju? Sun 20 Mar 2011 - 14:12 | |
| bolje pako nego lukas nego meni je don loresno najjaci svaki put kad vidi marijana kod paka kuci misli da su pederi |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju? Mon 21 Mar 2011 - 0:09 | |
| Pa u svakom slucaju bolje sto je uvatio Pako nego da je uvatio Lukas ! Ali sve jedno ne razumem zasto to sve radi ???? |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari na seriju? | |
| |
|
| |
|