REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Komentari na seriju?

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 25 ... 29  Next
AuthorMessage
joca
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
joca

Broj postova : 937
Godina : 28
Fan-gif : Soy tu duena

Komentari na seriju? - Page 21 _
PostSubject: Re: Komentari na seriju?   Komentari na seriju? - Page 21 EmptyFri 18 Mar 2011 - 9:39

u 9 sezoni ajtor ce cuti da je sara trudna i onda ce on misliti da nosi njegovo dete i tako ce da misli sve do zadnje ep u 9 sezoni
Back to top Go down
http://www.latinosvet.com
~Sara_Miranda~
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
~Sara_Miranda~

Broj postova : 2564
Fan-gif : FONDO_FLAMENCO:ASTOLA,ANTONIO,RAFA

PostSubject: Re: Komentari na seriju?   Komentari na seriju? - Page 21 EmptyFri 18 Mar 2011 - 9:40

U potpunosti se slazem sa tobom...jer ako nekoga volis sa njim si i kraj...ne mozes sa jednim ******* na dve stolice..Shvatas sta hocu da kazem!!!!
Back to top Go down
***Amaia_Salamanca***
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
***Amaia_Salamanca***

Broj postova : 493
Godina : 27
Fan-gif : obozavam Duqea

PostSubject: Re: Komentari na seriju?   Komentari na seriju? - Page 21 EmptyFri 18 Mar 2011 - 10:00

joca wrote:
u 9 sezoni ajtor ce cuti da je sara trudna i onda ce on misliti da nosi njegovo dete i tako ce da misli sve do zadnje ep u 9 sezoni
A hoce li Sara biti trudna sa njim ili sa Lukasom ????
Back to top Go down
joca
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
joca

PostSubject: Re: Komentari na seriju?   Komentari na seriju? - Page 21 EmptyFri 18 Mar 2011 - 10:01

sa lukasom naravno
Back to top Go down
tica
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
tica

Broj postova : 12835
Fan-gif : Komentari na seriju? - Page 21 Tumblr_m9bpwySvCN1r35r4io4_250
Lokacija : ツ ❥ Sometimes, life will kick you around, but sooner or later, you realize you're not just a survivor. You're a warrior, and you're stronger than anything life throws your way. ❥

PostSubject: Re: Komentari na seriju?   Komentari na seriju? - Page 21 EmptyFri 18 Mar 2011 - 10:02

Nije mi jasna Sara,voli Lukasa,a sad se muva sa Ajtorom....
Back to top Go down
***Amaia_Salamanca***
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
***Amaia_Salamanca***

PostSubject: Re: Komentari na seriju?   Komentari na seriju? - Page 21 EmptyFri 18 Mar 2011 - 10:08

tica wrote:
Nije mi jasna Sara,voli Lukasa,a sad se muva sa Ajtorom....
To ni meni nije jasno !
Back to top Go down
tica
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
tica

Lokacija : ツ ❥ Sometimes, life will kick you around, but sooner or later, you realize you're not just a survivor. You're a warrior, and you're stronger than anything life throws your way. ❥

PostSubject: Re: Komentari na seriju?   Komentari na seriju? - Page 21 EmptyFri 18 Mar 2011 - 10:17

Znam da ce na kraju da se odluci za Lukasa,ali ipak joj ova afera nije bila potrebna....
Back to top Go down
joca
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
joca

PostSubject: Re: Komentari na seriju?   Komentari na seriju? - Page 21 EmptyFri 18 Mar 2011 - 10:23

igrala se deca malo
Back to top Go down
~Sara_Miranda~
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
~Sara_Miranda~

PostSubject: Re: Komentari na seriju?   Komentari na seriju? - Page 21 EmptyFri 18 Mar 2011 - 22:23

tica wrote:
Znam da ce na kraju da se odluci za Lukasa,ali ipak joj ova afera nije bila potrebna....
Ja mislim da joj je navodno bilo tesko bez Lukasa jer nije bio tu kada joj je trebao pa je zato pocela da izlazi sa Aitorom....u 9 sezoni Aitor nece ni pomisliti da je Sara trudna sa njim zato sto on zna da je dete Lukasovo!!!Gledala sam tu epku!!!E da ne razumem zasto je u prosloj epizodi rekla da kao pocinje da se zaljubljuje u Aitora kad ona sama zna da voli Lukasa...moj zakljucak je da ona ne zna da razmislja kad Lukas nije tu!! :)
Back to top Go down
joca
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
joca

PostSubject: Re: Komentari na seriju?   Komentari na seriju? - Page 21 EmptySat 19 Mar 2011 - 12:48

pa sad ispade ako lukas ode negde na duze vreme to znaci da ce sara opet traziti nekog ili sta vec
Back to top Go down
~Sara_Miranda~
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
~Sara_Miranda~

PostSubject: Re: Komentari na seriju?   Komentari na seriju? - Page 21 EmptySat 19 Mar 2011 - 23:18

Da...ja tako mislim..Sara se mnogo promenila...i sad je pocela da izmislja kako se zaljubljuje u Aitora..a sama zna da nije tako..jer da ona voli Aitora u zadnjoj epizodi kad Lukas bude dosao zasto mu je prisla i poljubila ga sto mu njie rekla da ga ne voli i da voli Aitora i sto nije odabrala Aitora nego njega...sto govori da je jako razmazena i da joj je puno nedostajao Lukas iako je bila sa Aitorom...Aitor je bio samo prolazna ptica...i nista vise..
Back to top Go down
•Jeccy•
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
•Jeccy•

Broj postova : 56

PostSubject: Re: Komentari na seriju?   Komentari na seriju? - Page 21 EmptySun 20 Mar 2011 - 1:12

Imala sam običaj kad dođem kući posle škole da ih gledam...sad retko kad...više nisam u toku...
Back to top Go down
~Sara_Miranda~
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
~Sara_Miranda~

PostSubject: Re: Komentari na seriju?   Komentari na seriju? - Page 21 EmptySun 20 Mar 2011 - 1:14

Ako zelis mogu ukratko da ti ispricam sta se se izdesavalo samo mi reci dokle si stala sa serijom...?Ako hoces da budes informisana... :Ok:
Back to top Go down
tica
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
tica

PostSubject: Re: Komentari na seriju?   Komentari na seriju? - Page 21 EmptySun 20 Mar 2011 - 2:50

~Sara_Miranda~ wrote:
Moj zakljucak je da ona ne zna da razmislja kad Lukas nije tu!! :)

:super: :super: :super: hahaha hahaha hahaha
Back to top Go down
~Sara_Miranda~
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
~Sara_Miranda~

PostSubject: Re: Komentari na seriju?   Komentari na seriju? - Page 21 EmptySun 20 Mar 2011 - 4:18

tica wrote:
~Sara_Miranda~ wrote:
Moj zakljucak je da ona ne zna da razmislja kad Lukas nije tu!! :)

:super: :super: :super: hahaha hahaha hahaha
Pa mislim stvarno...to sam zakljucila... jeste smesno ali je tako... :D: hahaha
Back to top Go down
***Amaia_Salamanca***
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
***Amaia_Salamanca***

PostSubject: Re: Komentari na seriju?   Komentari na seriju? - Page 21 EmptySun 20 Mar 2011 - 9:57

Rastuzi se kad Lukas nije tu i nezna sta radi potpuno se sludi ..Zezam se ...Ali mozda i jeste tako
Back to top Go down
~Sara_Miranda~
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
~Sara_Miranda~

PostSubject: Re: Komentari na seriju?   Komentari na seriju? - Page 21 EmptySun 20 Mar 2011 - 10:22

Ona ne moze da razmislja i funkcionise kad Lukas nije tu...suvise ga voli... :D:
Back to top Go down
~ Sarita_V ~
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
~ Sarita_V ~

Broj postova : 8045
Godina : 31

PostSubject: Re: Komentari na seriju?   Komentari na seriju? - Page 21 EmptySun 20 Mar 2011 - 10:57

Kad pocinje 9-ta sezona? Posto ja ne gledam i ne znam koja je epizoda. :(:
Back to top Go down
~Sara_Miranda~
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
~Sara_Miranda~

PostSubject: Re: Komentari na seriju?   Komentari na seriju? - Page 21 EmptySun 20 Mar 2011 - 10:59

Pa sad je na sredini 8 uskoro....msm da nema puno...poslacu ti na pm kada pocinje tacno...tako da ces u svakom slucaju biti informisana... zagrljaj
Back to top Go down
~ Sarita_V ~
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
~ Sarita_V ~

PostSubject: Re: Komentari na seriju?   Komentari na seriju? - Page 21 EmptySun 20 Mar 2011 - 11:00

~Sara_Miranda~ wrote:
Pa sad je na sredini 8 uskoro....msm da nema puno...poslacu ti na pm kada pocinje tacno...tako da ces u svakom slucaju biti informisana... zagrljaj

Ok, hvala. zagrljaj
Back to top Go down
~Sara_Miranda~
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
~Sara_Miranda~

PostSubject: Re: Komentari na seriju?   Komentari na seriju? - Page 21 EmptySun 20 Mar 2011 - 11:01

~ Sarita_V ~ wrote:
~Sara_Miranda~ wrote:

Ok, hvala. zagrljaj
Nema na cemu... zagrljaj
Back to top Go down
joca
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
joca

PostSubject: Re: Komentari na seriju?   Komentari na seriju? - Page 21 EmptySun 20 Mar 2011 - 11:23

~Sara_Miranda~ wrote:
Da...ja tako mislim..Sara se mnogo promenila...i sad je pocela da izmislja kako se zaljubljuje u Aitora..a sama zna da nije tako..jer da ona voli Aitora u zadnjoj epizodi kad Lukas bude dosao zasto mu je prisla i poljubila ga sto mu njie rekla da ga ne voli i da voli Aitora i sto nije odabrala Aitora nego njega...sto govori da je jako razmazena i da joj je puno nedostajao Lukas iako je bila sa Aitorom...Aitor je bio samo prolazna ptica...i nista vise..

daj joj bas toliko nedostajo sto se jednostavno nije pokupila i otisla kod njega u juznu kaliforniju
Back to top Go down
~ Sarita_V ~
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
~ Sarita_V ~

PostSubject: Re: Komentari na seriju?   Komentari na seriju? - Page 21 EmptySun 20 Mar 2011 - 13:04

joca wrote:
~Sara_Miranda~ wrote:

daj joj bas toliko nedostajo sto se jednostavno nije pokupila i otisla kod njega u juznu kaliforniju

:super: :super:
Bas, odvratna mi je... Pre sam je bas volela, a sad me nervira.
A najgore mi je kad je Pako uhvatio u krevetu sa Aitorom. Odvratnooooooooooooo!!
Back to top Go down
joca
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
joca

PostSubject: Re: Komentari na seriju?   Komentari na seriju? - Page 21 EmptySun 20 Mar 2011 - 14:12

bolje pako nego lukas nego meni je don loresno najjaci svaki put kad vidi marijana kod paka kuci misli da su pederi
Back to top Go down
***Amaia_Salamanca***
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
***Amaia_Salamanca***

PostSubject: Re: Komentari na seriju?   Komentari na seriju? - Page 21 EmptyMon 21 Mar 2011 - 0:09

Pa u svakom slucaju bolje sto je uvatio Pako nego da je uvatio Lukas ! Ali sve jedno ne razumem zasto to sve radi ????
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Komentari na seriju?   Komentari na seriju? - Page 21 Empty

Back to top Go down

Komentari na seriju?

View previous topic View next topic Back to top 
Page 21 of 29Go to page : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 25 ... 29  Next