Broj postova : 8045 Godina : 31 Lokacija : Cydonia & Battery City
Subject: Re: Komentari na seriju? Thu 31 Mar 2011 - 11:24
Pustaju odmah 9-tu sezonu!
~Sara_Miranda~ TVNovele Redovan član
Broj postova : 2564 Fan-gif : Lokacija : Espana...
Subject: Re: Komentari na seriju? Thu 31 Mar 2011 - 21:31
Nadam se..joj kako mi je srce kucalo kad je dosao Lukas na vencanje i kako ga je Sara pogledala kao da su njih dvije sami i da nema nikoga..a tek onaj pogled u kuci..sprzio me je...
daaaaaaa njegov pogled govori vise od hiljadu reci... ova epizoda (koju je prokleti StudioB podelio na pola i pokusao da mi prikrije uzitak) je tako divna i uprkos svim nedostacima uvek ce biti jedna od onih uz koje ce mi krenuti suze na oci...skroz dirljivo i emotivno,ako se naravno neke stvari zanemare...divno,divno,divno...
Svako ima svoju sliku o necemu...i moja je da Sara sama zna da nece nikad biti sa Aitorom...i opet ga je sutnula bez obzira na sve...kad si u nekog zaljubljen zaljubljen si u budes sa tom osobom..Aitor zna unapred sta ce biti kad se vrati Lukas a zna i ona...i zato je Aitor rekao da mu dozvoli da prozive to sto imaju jos 10 dana dok ne dodje Lukas...Znaci svaki put kad Lukas bude negde otisao Sara ce da smuva sa drugim...onda bolje da se nije ni udavala za njega..ako ce tako da radi...ipak se opametila i zna da ne moze drugog da voli sto je i dokazala kad je ponovo izabrala Lukasa i ponovo sutnula Aitora...ona Lukasa jednostavno ne zasluzuje..ali mi je mnogo drago sto su zajedno ostali na kraju i sto je njihova ljubav pobedila i dokazala mnoge stvari...toliko od mene... : : :
-naravno...podrzavam to sto imam svoje misljenje...ja samo iznosim moje misljenje i neke stavke koje su dovele do toga da tako mislim... -to za zaljubljivanje ne mora da znaci(licno iskustvo : ) -ja to konstantno pricam...ona je jedina kretenka zbog svojih postupaka...i u samoj poslednjoj epizodi 8.-e sezone,dosao joj muz,a ona priznaje Aitoru da je i sa njim spoznala odredjenu ljubav...msm devojko,kad saznas sta hoces,javi se... :: :: ::
p.s. cudi me da nisu napravili jos jednu sezonu gde se ponovo vrti taj ljubavni trougao,jer se recimo Lukas naljutio na Saru jer ga je prevarila i sve tako...da hugo nije hteo da ode iz serije ko zna sta bi sve radili...
p.s.2. zeljno iscekujem utorak i novu sezonu...Aitor e u 9.-oj sezoni p-r-e-s-l-a-d-a-k....znam sve komentare i znam koje je sranje,ali bas mi se gleda... :
Ja mislim tako kako mislim...i ti mislis tako kako ti mislis...tako da ostajemo na tome... Ja sam plakala kao kisa..kad su svu pevali onu pesmu:’(::’(: :’(: ...nisam mogla da se zaustavim...kao neko malo dete kad se udari...ali vredelo je...ovaj rasplet su uradili do bola...toliko su dobro uradili da sam morala da placem..svaka im cast :’(: :’(: Joj srce mi je kucalo kao ludo kad je dosao Lukas...mislila sam da ce da mi iskoci srce...pravi je lepotan...a Sara nije mogla da odoli pa ga je ipak poljubila iako je Aitor bio tu:: ...joj obozavam ih...moram jos jednom da pogledam tu zadnju epku i sigurno cu opet plakati kao kisa.. :’(: :’(: :’(: :’(: " longdesc="22" /> Ps...Montoja je definitivno mogao da se spasi da je nekome rekao da je pogodjen ne znam uopste zasto je cutao.. I drago mi je sto je Aitor konacno shvatio da mora da se povuce...i da ostavi Saru sa Lukasom...mada mi ga je i bilo zao...ali i sam je znao sta ce biti...zabio je sebi noz u ledja..na neki nacin a i Sara je kriva za to..
slazem se za Montoju,to je jedna od stvari koja mi se nije svidela...msm razumem ja da je on baja i sve to,msm da nije rekao jer da je rekao ne bi imao ko da ucestvuje u pucnjavi,a on je ipak inspektor, ne moze tek tako da se preda...ali mi je svejedno trulo...
Quote :
I drago mi je sto je Aitor konacno shvatio da mora da se povuce...i da ostavi Saru sa Lukasom...mada mi ga je i bilo zao...ali i sam je znao sta ce biti...zabio je sebi noz u ledja..na neki nacin a i Sara je kriva za to..
jadan mica...bas mi ga je bilo zao...znala je i Sara pa ga je zavlacila i na kraju mu zabila ne noz nego sataru u ledja,no 'ajde... neke stvari su mi skroz glupe... 1. to za Montoju 2. kada su izlazili Kike i Nelson napolje po pusku, Sara, Aitor i Lukas samo gledaju,sta brate gledate...sto ih nisu pokrivali,sto nisu pucali na njih,ovi rokaju na one stitove,a ovo troje gledaju... 3. kad se sve zavrsilo i Sara "izabrala" okrete se i ode sa Lukason...gde bre?niz putic,da se ispricamo??msm bas ona tako odlazi,zna da su Kike i Nelson ubijeni,treba da ode da vidi sta se desava,pa da sazna i za Silviju,ne,ona se uputila i cao zdravo... 4. tokom cele serije likovi uvek budu pogodjeni u stomak ili levo rame,ali je zavisno od osobe vreme umiranja drugacije...neki capnu odmah,a neki se jelte mrcvare i po 2 sata... 5. Gordo odlazi sa onim likov na motoru,policija im dolazi u susret,oni prolaze pored njih i sta???dobro im nisu pozeleli i srecan put... ::
ali uprkos svemu ovome ova epizoda ce mi uvek biti neizmerno draga i uvek cu moci da se rasplacem uz nju... :
Da to je malo glupo...umesto Sara i Lukas da odu da vide sta je sa Kikeom i Nelsonom i da vidi svoju tetku..ona ode..ali dobro kraj ne mozemo da promenimo...kako je samo Aitor projurio pored Paka sav onako jadan...bas mi ga je bilo zao..ne mozes da verujes koliko sam bila srecna kad sam videla Lukasa ,a Sara sva onako kao da niko ne postoji i samo gleda u njega...zao mi je puno Montoje...A zar ne bi neko trebalo da javi Loli sta je bilo..i ona bi trebalo da doje umrala joj je sestra ko zna ste ce biti u 9 sezoni znam neke stvari koje ce se dogadjati ali samo neke...PLAKALA SAM KAO KISA...KADA SU PEVALI ONU PESMU.... :’(: :’(: :’(: JOS SAM IMALA MASKARU PA MI SE SVE RAZMAZALA....JOJ... :’(: :’(:
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
Subject: Re: Komentari na seriju? Sat 2 Apr 2011 - 0:20
sta da kazem sem da je poslednja epizoda fenomenalna.ovo je drugi put da je gledam..najzalije mi mog Montoje.. a posebno kad kaze svuda sam zakasnio..jer istina zapravo nikad nije bio potpuno srecan..jadna Rita,bila je tako lepa na svadbi,nikad nije tako dobro izgledala...ona i Montoja su bili super par,ona je nosila onu narandzastu haljinu a on kravatu iste boje zao mi i Kikea i Nelsona....sta su morali da idu po pusku...jadni...Nelson odmah umro,Kike se jos malo mucio : najaca mi ona pesma na kraju...Silvijina smrt jako bolna..dosta se mucila,jadna....Don Lorenso i Pepa..kako je Pepe plakala,sumnjam da ce se ona lako povratiti posle ovoga
bile su mi mnogo mocne scene sa Lukasom i Ajtorom,sa onim puskama..al slazem se sa vama da su mogli da spasu Nelsona i Kikea kad su odmah izasli trebali su da pocnu da pucaju..al jebiga
Subject: Re: Komentari na seriju? Sat 2 Apr 2011 - 0:26
Zadnja epka je presavrsena...a najzesce mi je bilo kada je Lukas rekao" meni niko nesme da izgrebe auto" i poceo da puca..a pre toga kad je Aitor video Lukasovu pusku reko u je**te i onda je Lukas to rekao....Kazu da u swakoj nesreci ima malo srece...Boze sta ja to pricam to je samo serija... : Omiljena serija..obozavam ih...nijedna serija me nece ovoliko osvojiti i da placem ...kao ova...
Subject: Re: Komentari na seriju? Sat 2 Apr 2011 - 0:33
slazem se ova serija stvarno ima nesto sto druge nemaju prosto humor-akcija-ljubav-drama ima bas svega
lepo je uradjeno ono kad su obuceni u crno Silvija,Montoja,Nelson i Kike i one recenice na kraju...emotivno nema sta
Subject: Re: Komentari na seriju? Sat 2 Apr 2011 - 0:38
Ejpril wrote:
slazem se ova serija stvarno ima nesto sto druge nemaju prosto humor-akcija-ljubav-drama ima bas svega
lepo je uradjeno ono kad su obuceni u crno Silvija,Montoja,Nelson i Kike i one recenice na kraju...emotivno nema sta
Def se slazem sa tobom...druge serije nemaju sto ima ova serija...u ostalim serijama svaka druga radnja plakanje..ok razumem da ima plakanja i tuge al toliko bas ne rezumem...10000000000000000+++++++OVO JE OCENA ZA SERIJU...LA MEJOR DE TODAS...LOS QUIERO...A TODOS...LOS HOMBRES DE PACO
***Amaia_Salamanca*** TVNovele Novi član
Broj postova : 493 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : Sa Migel Anhel Silvestrom na plazi
Subject: Re: Komentari na seriju? Sat 2 Apr 2011 - 2:59
~Sara_Miranda~ wrote:
Zadnja epka je presavrsena...a najzesce mi je bilo kada je Lukas rekao" meni niko nesme da izgrebe auto" i poceo da puca..a pre toga kad je Aitor video Lukasovu pusku reko u je**te i onda je Lukas to rekao....Kazu da u swakoj nesreci ima malo srece...Boze sta ja to pricam to je samo serija... : Omiljena serija..obozavam ih...nijedna serija me nece ovoliko osvojiti i da placem ...kao ova...
Slazem se epika je bila presavrsena kad su Lukas i Arturo pricalo o Sari .. Stvarno ova serija je nekako posebna!
Subject: Re: Komentari na seriju? Sat 2 Apr 2011 - 3:02
***Amaia_Salamanca*** wrote:
~Sara_Miranda~ wrote:
Slazem se epika je bila presavrsena kad su Lukas i Arturo pricalo o Sari .. Stvarno ova serija je nekako posebna!
Ma serija je pobedila...sve serije...nema bolje...joj kako cu bez Silvije,Montoje,Kike i Nelsona u 9 sezoni...Obozavam ih sve...
~ Sarita_V ~ TV Novele Zlatni član
Subject: Re: Komentari na seriju? Sat 2 Apr 2011 - 4:36
Aaaaaaa, sinoc sam opet plakala.. Kako odigrano, kako odradjeno, ona njihova pesma na kraju, suza suzu stize. :’(: :’(: :’(:
Aaaa, zar su morali Montoju da ubiju?!! :’(: :’(: :’(: :’(: Dusa draga, kad sam ga videla i kad je rekao da je na sve u zivotu zakasnio... :’(: Falice mi!! Svi oni! :’(:
Subject: Re: Komentari na seriju? Sat 2 Apr 2011 - 4:53
~ Sarita_V ~ wrote:
Aaaaaaa, sinoc sam opet plakala.. Kako odigrano, kako odradjeno, ona njihova pesma na kraju, suza suzu stize. :’(: :’(: :’(:
Aaaa, zar su morali Montoju da ubiju?!! :’(: :’(: :’(: :’(: Dusa draga, kad sam ga videla i kad je rekao da je na sve u zivotu zakasnio... :’(: Falice mi!! Svi oni! :’(:
I meni isto..ne znam kako cu bez njih...oni su i cinili seriju pored Paka,Marijana,Lukasa,Sare...covece koliko sam plakala sve su me pekle oci od maskare..nikad ali nikad nisam plakala kao za ovom serijom..nikad...prvi put sam zaplakala kad sam gledala ovu seriju....Ceo dan pricam o ovoj seriji....poludecu...jedva cekam utorak..ako ga docekam.. :’(: :’(: :’(:
Subject: Re: Komentari na seriju? Sat 2 Apr 2011 - 5:05
al ako ne puste novu sezonu
~ Sarita_V ~ TV Novele Zlatni član
Subject: Re: Komentari na seriju? Sat 2 Apr 2011 - 5:23
Ejpril wrote:
Pustaju novu sezonu od utorka.
Subject: Re: Komentari na seriju? Sat 2 Apr 2011 - 6:10
Imam predosecaj da ce pustiti 9 sezonu....ma sigurno ce je pustiti.. :Good:
Aurora & Aida TVNovele Novi član
Broj postova : 71
Subject: Re: Komentari na seriju? Sat 2 Apr 2011 - 6:48
Jednom sam je gledala .. I svidela mi se .. Pa sam nei put i gledala
Subject: Re: Komentari na seriju? Sat 2 Apr 2011 - 7:24
~ Sarita_V ~ wrote:
Ejpril wrote:
Pustaju novu sezonu od utorka.
znam da ce je pustiti al opet se plasim da nas ne ispale
Subject: Re: Komentari na seriju? Sat 2 Apr 2011 - 20:45
Ja sam prvo mislila da je nece pustiti..zato sto su najavili onu seriju moje drage komsije...msm sto bi najavljivali tu seriju a ostala je jos jedna sezona Pakovog Sveta...sad vise ne znam...
Zadnja epka je presavrsena...a najzesce mi je bilo kada je Lukas rekao" meni niko ne sme da izgrebe auto" i poceo da puca..a pre toga kad je Aitor video Lukasovu pusku reko u je**te i onda je Lukas to rekao....Kazu da u swakoj nesreci ima malo srece...Boze sta ja to pricam to je samo serija... : Omiljena serija..obozavam ih...nijedna serija me nece ovoliko osvojiti i da placem ...kao ova...
KAKO VRHUNSKA SCENA!!!obozavam tu scenu,takav kez mi je bio na faci....evo sad gledam reprizu,nadam se da nece prekinuti i da propustim tu scenu...
ma daaaaa,znas od kad to rade....od pocetka jos...jer kasne uvek sa pocetkom reprize i onda je prepolove bukvalno...
tica TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12835 Fan-gif : Lokacija : ツ ❥ Sometimes, life will kick you around, but sooner or later, you realize you're not just a survivor. You're a warrior, and you're stronger than anything life throws your way. ❥