|
|
Author | Message |
---|
maiteperroni96 TVNovele Novi član
Broj postova : 1
| Subject: Re: Komentari serije ? Sun 5 Sep 2010 - 7:32 | |
| Da li mi neko moze reci kad pocinje ova serija sa Wiliamom na b92, i u kojem terminu??? |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Komentari serije ? Sun 5 Sep 2010 - 8:31 | |
| |
|
| |
tica TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12835 Fan-gif : Lokacija : ツ ❥ Sometimes, life will kick you around, but sooner or later, you realize you're not just a survivor. You're a warrior, and you're stronger than anything life throws your way. ❥
| Subject: Re: Komentari serije ? Mon 6 Sep 2010 - 8:43 | |
| Serija nije losa........ Sve je ok,samo me nervira onaj Zeka i njegovi roditelji............... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije ? Mon 6 Sep 2010 - 9:41 | |
| Serija jee feeeenooomeenalna znaaci silllaa :da: |
|
| |
todora TVNovele Zavisnik
Broj postova : 730 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : zasekogaš so mojot Toše-te sakam angele
| Subject: Re: Komentari serije ? Mon 6 Sep 2010 - 10:30 | |
| da nece ostat maya i bahuan zajedno udat ce se za raja ona zato jer je on dalit i kad bi se udala za njega svi bi je prokleli i meni je zao al et.. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije ? Tue 7 Sep 2010 - 4:03 | |
| Znaam, znaam gledala sam na yt zadnju epku (: |
|
| |
todora TVNovele Zavisnik
Broj postova : 730 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : zasekogaš so mojot Toše-te sakam angele
| Subject: Re: Komentari serije ? Tue 7 Sep 2010 - 7:45 | |
| ajme jest mi krivo ljepsi mi je bahuan od raja bolje da je raj dalit a ne bahuan a bahuan nekako simpatican presladak a kad pogleda ispod oka rastopim se ima pogled da se rastopis |
|
| |
Weisse-Engel TVNovele Redovan član
Broj postova : 4130 Lokacija : Lemuria
| Subject: Re: Komentari serije ? Tue 7 Sep 2010 - 7:55 | |
| Uff, mene Bahuan takoo zivcira jos od pocetka, a i Raj je krenuo ali, dobro i ne znam sto se sada toliko naljutio na Maju, jer nisam gledala unazad vise epizoda, nisam ni u subotu stilgla... Tarso danas upucao Murila i to sve zbog onih njegovih imbecilnih roditelja koji nece da priznaju da im sina ima problem i to veliki i da mu trebaju terapija i lekovi, a narocito me Melisa nervira : : Ali, Tarso, kako dobro glumi ludaka, svaka mu cast |
|
| |
todora TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije ? Tue 7 Sep 2010 - 7:58 | |
| heh mora i to neko znat i mene mellisa nervira ali i yvone,malo je odvratna ma mogu se oni ljutit opet ce ostat zjedno na kraju raj y maya maya y bahuan |
|
| |
tica TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12835 Fan-gif : Lokacija : ツ ❥ Sometimes, life will kick you around, but sooner or later, you realize you're not just a survivor. You're a warrior, and you're stronger than anything life throws your way. ❥
| Subject: Re: Komentari serije ? Tue 7 Sep 2010 - 9:28 | |
| Ma oni nece da priznju da nijhov sin ima problema,a tako isto Zekini roditelji uvek ga brane sta god da ucini i oni me nerviraju............ |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije ? Tue 7 Sep 2010 - 10:11 | |
| Ma Bahuan je preelijep, extra je :$ zaljubilaaa sam se Raaj mi je nekako uuh :/ : Yvone ili kako vec mi je preglupa :/ |
|
| |
todora TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije ? Wed 8 Sep 2010 - 7:07 | |
| slazem se sa yvone a mene nervira zekin otac kreten potpuni da nije raj los ali bahuanov pogled uhhh obozavam ga |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije ? Wed 8 Sep 2010 - 9:11 | |
| Ma neznma mene Raj malo :@ :$ sto mora ostat sa Mayom :( Bahuan i Maya boljii ba :( |
|
| |
sava TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2118 Lokacija : Dark side of the moon
| Subject: Re: Komentari serije ? Thu 9 Sep 2010 - 3:46 | |
| Ovo kako odmicu epke, postaje sve zanimljivije...
Opas se nije slozio sa predlogom one Dudine drugarice da alimentaciju vise nece morati da placa, posto Dudin muz zeli da prihvati dete. Sprema se da ide kod Dude (mada mi uopste nije jasan, stoji to da treba da placa alimentaciju, ali ako vec to cini, zasto sinu, tj Radzu ne kaze za to dete. Poznato je da se muskarci NE tretiraju isto kao zene kada pogrese u tim kastama, tako da ne vidim razlog da mu to precuti)...
Radzu stiglo ono pismo, ona adresa ustvari. Bahuan priznao Shivani da je dalit, na sta mu ova govori da je provalila jos odavno, ali da joj to nije vazno. Melissa davala izjavu policiji, sad ce u sledecoj epki da je posalju na sud zbog neovlascenog nosenja oruzjem (ako zasluzila je, ne znam zasto se stidi da prizna da joj je sin bolestan i ona i Ramiro...Bas mi ga je zao, jer je dobar momak)... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije ? Thu 9 Sep 2010 - 8:21 | |
| Koja je to epka kod vas ? |
|
| |
todora TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije ? Thu 9 Sep 2010 - 8:22 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije ? Thu 9 Sep 2010 - 8:54 | |
| Gledas na mrezi plus jel ?? tu i ja gledam |
|
| |
todora TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije ? Thu 9 Sep 2010 - 8:55 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije ? Thu 9 Sep 2010 - 9:02 | |
| I ja tu gledam (: Danas nije bila.. |
|
| |
todora TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije ? Thu 9 Sep 2010 - 9:03 | |
| nije samo je bila 1001 noc nije bila ni mas sabe el diablo |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije ? Thu 9 Sep 2010 - 9:33 | |
| Aham znam (: Gledala sam (: |
|
| |
Weisse-Engel TVNovele Redovan član
Broj postova : 4130 Lokacija : Lemuria
| Subject: Re: Komentari serije ? Thu 9 Sep 2010 - 13:04 | |
| Ja mislim da je 106 ili 107, nisam sigurna jer nikad ne pustim od pocetka seriju - sava wrote:
Melissa davala izjavu policiji, sad ce u sledecoj epki da je posalju na sud zbog neovlascenog nosenja oruzjem (ako zasluzila je, ne znam zasto se stidi da prizna da joj je sin bolestan i ona i Ramiro...Bas mi ga je zao, jer je dobar momak)... Da, i treba da je ucorkiraju, pa da vise ne vidi svetlost dana! Tako me nerviraju ona i Ramiro, ponasaju se kao neki idioti, i pustice tako Tarsa da se setka bez terapije, dok opet ne vidi u nekome opasnost i dok ga ne povredi ili ubije, on je sizofrenican a samo da njima ne bi pukla bruka kako imaju poremecenog sina, toliko ustvari misle samo ne sebe.... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije ? Fri 10 Sep 2010 - 10:47 | |
| Ojjj nije feer sto Maya nece ostat sa Bahuanom :( Danas su mi bili preemedeni :$ |
|
| |
discobaby TVNovele Zavisnik
Broj postova : 842 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije ? Sat 11 Sep 2010 - 8:01 | |
| Ja sam odusevljena haljinama tunikama i nakitom,koje sve one nose.Ne mogu da odvojim pogled. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije ? Sat 11 Sep 2010 - 8:44 | |
| Ja saam i time i seerijom aa najvise Bahuanom |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije ? | |
| |
|
| |
|