REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Komentari serije ?

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 11 ... 15  Next
AuthorMessage
SaraLoveWill<3
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
SaraLoveWill<3

Broj postova : 502
Godina : 30
Fan-gif : Komentari serije ? - Page 8 Baj-gaby

Komentari serije ? - Page 8 _
PostSubject: Re: Komentari serije ?   Komentari serije ? - Page 8 EmptyMon 23 Aug 2010 - 5:41

a brate to nisam gledal 100 godina
jel se to uopce još prikazuje?
xD
Back to top Go down
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

Broj postova : 18883

PostSubject: Re: Komentari serije ?   Komentari serije ? - Page 8 EmptyTue 24 Aug 2010 - 22:21

Ja gledam onibus pošto ne stižem radnim danima
Back to top Go down
Sofia83
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Sofia83

Broj postova : 11

PostSubject: Re: Komentari serije ?   Komentari serije ? - Page 8 EmptyWed 25 Aug 2010 - 0:13

I ja gledam omnibus.
A sa kojom ce to indijkom na kraju biti Bahuan?
Back to top Go down
sava
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
sava

Broj postova : 2118

PostSubject: Re: Komentari serije ?   Komentari serije ? - Page 8 EmptyWed 25 Aug 2010 - 2:16

nekom koja nisje nista znacajna za radnju
Back to top Go down
sanja95
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
sanja95

Broj postova : 3

PostSubject: Re: Komentari serije ?   Komentari serije ? - Page 8 EmptySat 28 Aug 2010 - 1:00

GDE MOGU BESPLATNO SA PREVODOM DA ODGLEDAM EPIZODE KOJE ME ZANIMAJU? UBIH SE POKUŠAVAJUĆI, ALI NE VREDI! :e:
Back to top Go down
sava
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
sava

PostSubject: Re: Komentari serije ?   Komentari serije ? - Page 8 EmptySat 28 Aug 2010 - 2:15

imas postavljeno ovde na forumu

odgledah ja Indiju posle dosta vremena sad su Ravi i Camila u braku, bas su slatki a onaj Opash je uzas, samo ide nesto i zvoca. Samo da pitam zasto je on prihvatio Camilu a nije Dudu a obe su firanghi? Bahuan je organizovao neki prijem gde su se pojavili Maya i Raj, on joj rece da je voli, ona ga udara. A najvise mi smeta kada krene da prica sa Rajem "Sta cemo mi na prijemu jednog dalita"? a do juce se valjala sa njim Ivonne i Mike su u Indiji, a Raul se snalazi u Dubaiju.

Maya se takodje srela sa Dudom, pa je shvatila da je Surya slala poruke Raju. Zanimljiv je bio susret. Duda je pokazala Mayi poruke koje joj je slao Bahuan, ona joj nije verovala a kad je izasla iz njene zgrade videla je Dudinu bebu. Silvia i Julia su se preselile kod Murila, i Silvia krece da bude profesorka. Tarso i dalje ima napade. Sve u svemu konacno pogledah 5 epki, uvatih na tvu. Za sad je zanimljivo.
Back to top Go down
maxy mara
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
maxy mara

Broj postova : 682

PostSubject: Re: Komentari serije ?   Komentari serije ? - Page 8 EmptySun 29 Aug 2010 - 9:05

ok je serija...
Back to top Go down
boxy
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
boxy

Broj postova : 112

PostSubject: Re: Komentari serije ?   Komentari serije ? - Page 8 EmptyMon 30 Aug 2010 - 6:16

Ok je serija....
Back to top Go down
ღJacqueline Bracamontesღ
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
ღJacqueline Bracamontesღ

Broj postova : 55522
Godina : 32

PostSubject: Re: Komentari serije ?   Komentari serije ? - Page 8 EmptyTue 31 Aug 2010 - 10:30

Extra novela :)
Maya i Bauhan preelijepiii :$
Back to top Go down
http://dulce-anahi.my-free-forum.com
ღJacqueline Bracamontesღ
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
ღJacqueline Bracamontesღ

PostSubject: Re: Komentari serije ?   Komentari serije ? - Page 8 EmptyThu 2 Sep 2010 - 10:02

Dali netko zna skim ce Maya ostat ?
Back to top Go down
♥ nenalevy ♥
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
♥ nenalevy ♥

Broj postova : 1153
Godina : 34
Fan-gif : Komentari serije ? - Page 8 Miradaspeq

PostSubject: Re: Komentari serije ?   Komentari serije ? - Page 8 EmptyThu 2 Sep 2010 - 11:20

Pogledala sam neke delove i jako zanimljiva serija.....obozavam nesto ovako sto nikad pre nije moglo da se vidi....Do sad sve brazilske serije sto sam gledala bile su odlicne....
Back to top Go down
ღJacqueline Bracamontesღ
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
ღJacqueline Bracamontesღ

PostSubject: Re: Komentari serije ?   Komentari serije ? - Page 8 EmptyThu 2 Sep 2010 - 23:25

Ova je stvarno vrrrh, vrrhova :)
Back to top Go down
sava
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
sava

PostSubject: Re: Komentari serije ?   Komentari serije ? - Page 8 EmptyFri 3 Sep 2010 - 10:38

Danasnja epka:

Suelen su napali sa praćkama neki momci sa maskama, Norma je izasla, pucala u vazduh i oterala ih. Ti momci su bili Zeca i njegova banda Lucas pitao Dudu da ostanu zauvek zajedno (kako su slatki )

Jaoooo smejao sam se danas kada je Ravi kinuo, pa se napravila opsta frka... Opash je krenuo negde i sada valjda, posto je Ravi kinuo, ne sme da ide ahahah nisam siguran da sam dobro shvatio

Najvaznija stvar u seriji, Maya ne sumnja vise da Raj ima sina sa Dudom, nego je sto posto sigurna u to (provalila je jer se isto njen i Dudin sin zovu, a to je valjda indijsko ime) . Prica o tome sa onom... ne znam kako se zove.. ulgavnom ona zna celu istinu o Mayi i bebi. Kaje se isto sto je ''podmetnula'' svoje dete Raju, a on ne zna za rodjenog sina.. Tarso otisao sa pistoljem u bolnicu, ali je Melissa dosla da razgovara sa onim Dudinim doktorom...

Doktor pominje Dudi da je glupo to sto Raj ne zna da ima sina, a njegov otac placa da cuti... Posle joj je rekao da je spreman da Tonija prihvati za svog sina.

Opash i njegova familija slave neki dan, da se ojacaju veze u porodici. Neki su se pokloni delili, valjda i jedna od unuki Opasha nije dobila nista jer nema brata (kako me samo nerivraju ovakvi obicaji)...

Raula su odbili iz banke za nesto. Raul je ocajan... Jlinha nesto sprema ujka Ramiru...hm.. Tonia je ocajna zbog Tarsa, razmislja da vikend provede van grada... Raul priznaje Gopalu da nije Umbeto Kuña i da za to ne moze da zove policiju... Priznaje mu svoje pravo ime, Raul!
Back to top Go down
todora
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
todora

Broj postova : 730
Godina : 27
Fan-gif : Komentari serije ? - Page 8 Wgqiwx

PostSubject: Re: Komentari serije ?   Komentari serije ? - Page 8 EmptyFri 3 Sep 2010 - 10:44

SUPER JE SERIJA
A NASLOVNA PJESMA VRH
Back to top Go down
ღJacqueline Bracamontesღ
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
ღJacqueline Bracamontesღ

PostSubject: Re: Komentari serije ?   Komentari serije ? - Page 8 EmptySat 4 Sep 2010 - 1:46

Koliko ova serija ima epki ?
Back to top Go down
marija2409
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
marija2409

Broj postova : 2

PostSubject: Re: Komentari serije ?   Komentari serije ? - Page 8 EmptySat 4 Sep 2010 - 7:30

i ja bih volela da znam koliko serija ima epki? koja po redu je bila u petak, ako neko gleda seriju na tvu?
Back to top Go down
todora
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
todora

PostSubject: Re: Komentari serije ?   Komentari serije ? - Page 8 EmptySat 4 Sep 2010 - 7:40

msm da ima preko 200 epki,a gledam je na mreži plus
Back to top Go down
ღJacqueline Bracamontesღ
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
ღJacqueline Bracamontesღ

PostSubject: Re: Komentari serije ?   Komentari serije ? - Page 8 EmptySat 4 Sep 2010 - 8:47

todora wrote:
msm da ima preko 200 epki,a gledam je na mreži plus
Aham hvala :D aa i ja tu gledam :$ oooj meni je najbolje kada su Maya i Bauhan skupaa
Back to top Go down
todora
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
todora

PostSubject: Re: Komentari serije ?   Komentari serije ? - Page 8 EmptySat 4 Sep 2010 - 8:50

ma nix
i ja to volim ali ona ce se na kraju udat za raja ne za bahuana jer je on dalit i njen otac ga nece prihvatit
Back to top Go down
sava
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
sava

PostSubject: Re: Komentari serije ?   Komentari serije ? - Page 8 EmptySat 4 Sep 2010 - 9:54

serija ima 160 eoki (internacionalna verzija)
Back to top Go down
ღJacqueline Bracamontesღ
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
ღJacqueline Bracamontesღ

PostSubject: Re: Komentari serije ?   Komentari serije ? - Page 8 EmptySat 4 Sep 2010 - 10:08

Cekaj na kraju nece ostat Maya i Bauhan skupa :S
Back to top Go down
marija2409
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
marija2409

Broj postova : 2

PostSubject: Re: Komentari serije ?   Komentari serije ? - Page 8 EmptySat 4 Sep 2010 - 22:50

znaci, ovo sto se kod nas daje je neka skracena verzija? jel gleda neko neko seriju na b92? koja je epka na redu? nisam do sad gledala zbog termina, ali sada imam vremena pa bih da se ukljucim, da pratim sa prevodom
Back to top Go down
sava
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
sava

PostSubject: Re: Komentari serije ?   Komentari serije ? - Page 8 EmptySun 5 Sep 2010 - 1:20

da kod nas je skracena verzija jer u Brazilu serija ima 210 epizoda, oni kad prodaju stranim zemljama svoje serije, uvek prodaju skracene verzije... Dakle veliki broj scena je izbacen...
Back to top Go down
ღJacqueline Bracamontesღ
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
ღJacqueline Bracamontesღ

PostSubject: Re: Komentari serije ?   Komentari serije ? - Page 8 EmptySun 5 Sep 2010 - 1:53

ღJacqueline Bracamontesღ wrote:
Cekaj na kraju nece ostat Maya i Bauhan skupa :S
???
Back to top Go down
sava
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
sava

PostSubject: Re: Komentari serije ?   Komentari serije ? - Page 8 EmptySun 5 Sep 2010 - 5:19

poslao sam ti poruku da ne otkrivam ovde
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Komentari serije ?   Komentari serije ? - Page 8 Empty

Back to top Go down

Komentari serije ?

View previous topic View next topic Back to top 
Page 8 of 15Go to page : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 11 ... 15  Next