Broj postova : 730 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : zasekogaš so mojot Toše-te sakam angele
Subject: Re: Komentari serije ? Sat 11 Sep 2010 - 9:51
i ja sam tunike i nakit jaoo da stanes i gledas a bahuan mmmmmmm
bas ga volim
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
Subject: Re: Komentari serije ? Sat 11 Sep 2010 - 10:03
Daaa ii jaa isto :$ baas sam se danas izenrvirala vise je bilo Raja u ovoj epki nego Bahuana :$
todora TVNovele Zavisnik
Broj postova : 730 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : zasekogaš so mojot Toše-te sakam angele
Subject: Re: Komentari serije ? Sun 12 Sep 2010 - 6:34
pa uskoro bahuana gotov nece bit jer raj je pristao da ozeni mayu a rijec zene u indiji ne vrijedi
Subject: Re: Komentari serije ? Sun 12 Sep 2010 - 9:03
Pa dobro ali ce ga opet prekazivat :D gledala sam ja na yt isjecke iz 100 i neke epke :D
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
Subject: Re: Komentari serije ? Sun 12 Sep 2010 - 9:25
o cemu se radi u ovoj seriji?
Weisse-Engel TVNovele Redovan član
Broj postova : 4130 Lokacija : Lemuria
Subject: Re: Komentari serije ? Sun 12 Sep 2010 - 9:51
Ejpril wrote:
o cemu se radi u ovoj seriji?
Serija je o preplitanju dveju svetova, zapad i istok, njihovi obicaji, verovanja i to....; )
Subject: Re: Komentari serije ? Sun 12 Sep 2010 - 9:54
Ima ovde haman sinopis :S Pa o zabranjenoj ljubavi izmedju Bahuana i Maye :D On je dalit pa njeni njoj ne daju da ide sa njim... Oni jooj sklopo brak sa Rajom, uda ce se za njega, ali kako sam ja skontala volice Bahuana :D
E sad jedno pitanje oce ona roditi njegovo dijete, a Duda Rajovo ????
Subject: Re: Komentari serije ? Sun 12 Sep 2010 - 10:07
Nece, Maya sada voli Raja hihihi : Jeste, tako ce biti...
Subject: Re: Komentari serije ? Sun 12 Sep 2010 - 10:15
Ja gledala 100 i neku epku mozda na yt prica sa Bahuanom :$ kaze sto em sada trazis zelim biti sa muzem, on joj kaze ali ga ne volis, ona kaze nije bitno :S
Subject: Re: Komentari serije ? Sun 12 Sep 2010 - 10:23
Njaaa, ne bih rekla, nije ona tako mislila.....valjda...tu sam epizodu propustila...jedino ako je luda xD
Subject: Re: Komentari serije ? Sun 12 Sep 2010 - 10:25
Neznam bgm ima na yt :D haman negdje oko predzadnja da je epka jeer je nakon toga bilo ono vjencanje pa kraj :S
todora TVNovele Zavisnik
odgledah danas 111 epku. Nista specijalno, Surya i dalje zagorcava zivot Mayi, a Raj joj ne veruje i misli da se Surya popravlja. Vise je cela ta situacija dosadna sta ce biti sa Suryom na kraju? Ivon vidi u novinama clanak o Ramiru Cadoreu i planira da baci mrezu na njega, sa jednog brata na drugog
Policija dosla u Melissinu kucu po neko oruzje, valjda ono kojim je Tarso pucao. Hahaha policija zvoni na vrata, ona sluzavka ih prima i sad svi zapanjeni sto je policija, a Melissa mrtva ladna radi jogu pred njima sto se tice scena iz sledecih epki Opash je opet kod Dude i kada Lucas udje na vrata, Opash govori Dudi da ne salje vise poruke Raju bas je nasao trenutak. Raul je sa Gopalom u Indiji, samo nisam shvatio kako su otisli do Indije, kada ovaj nema dokumenta.