| Komentari serije 1001 noc ! | |
|
|
Author | Message |
---|
tica TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12835 Fan-gif : Lokacija : ツ ❥ Sometimes, life will kick you around, but sooner or later, you realize you're not just a survivor. You're a warrior, and you're stronger than anything life throws your way. ❥
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Mon 5 Jul 2010 - 9:12 | |
| I meni je zao Dzansel......... Ne verujem da ce isterati Fusun iz kuce,nije mi se svidjala uopste,ali mislim da sad preteruju,kad su Ali Kemalu oprostili prevaru i vambracno dete,mogu i Fusun........... |
|
| |
ANCHY !!! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8298 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenanom ♥♥♥
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Mon 5 Jul 2010 - 9:19 | |
| |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Mon 5 Jul 2010 - 9:50 | |
| Džansel je umrla u današnjoj epizodi. A ja mislim da će izbaciti Fusun iz kuće.Ipak,kad ju je Ali Kemal prevario bili su ljuti al su mu oprostili zato što im je sin.A ova je toliko zvrčki prvaila pa neverujem da će je ostaviti da živi sa njima...Videćemo! |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Mon 5 Jul 2010 - 10:01 | |
| Ja isto mislim da ovaj put Fusun leti iz kuce. I bilo bi dobro da lete, pa da se opameti malo. A imam osecaj da ona stvarno nije zaljubljena u onog tipa... samo je to radila iz dosade... Jako mi je zao Dzansel, Ali Kemal je nju zaista voleo ... |
|
| |
Levy's girl TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12407 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Tue 6 Jul 2010 - 1:53 | |
| - MStefan wrote:
- E baš mi žao Dansel što je umrla.
A ona Fusun napokon leti iz kuće-preterala je.
potpisujem... |
|
| |
tatjana94 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13336 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Tue 6 Jul 2010 - 1:53 | |
| Takodje |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Thu 8 Jul 2010 - 6:49 | |
| Jeste da ju je voleo ali ma koliko Fusun bila pokvarena nije smeo da je prevari... |
|
| |
Broj postova : 13336 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Thu 8 Jul 2010 - 6:55 | |
| A zasluzila je da je isteraju...bas je bila namcor...kao da je Nadida jedva docekala da je izbaci |
|
| |
mirkis TVNovele Novi član
Broj postova : 39
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Thu 8 Jul 2010 - 7:08 | |
| Pa naravno da je Nadida jedva docekala da je izbaci. Pa Fusun je preterala sa svojim ponasanjem. Koliko upozorenja je dobila, i nicemu nije vredelo....pa jednom je moralo da se presece... |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Thu 8 Jul 2010 - 9:28 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Mon 12 Jul 2010 - 8:15 | |
| Wow,kakav kraj :Besossss: |
|
| |
Jelen@007 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 10491 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Mon 12 Jul 2010 - 10:59 | |
| Zar se serija zavrsila ili samo epizoda??? Nisam gledala 10 epizoda, ali mi je mnogo zao Zansel... Fusun treba da leti napolje, mnogo me nervira... |
|
| |
Mimmy :) TVNovele Novi član
Broj postova : 16 Godina : 34 Fan-gif : ne mogu ništa da postavim.....:(:(
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Mon 12 Jul 2010 - 11:33 | |
| Pa nije mi baš ništa posebno...... Ne znam zašto je baš toooliko popularna.. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Mon 12 Jul 2010 - 23:33 | |
| - Jelen@007 wrote:
- Zar se serija zavrsila ili samo epizoda???
Nisam gledala 10 epizoda, ali mi je mnogo zao Zansel... Fusun treba da leti napolje, mnogo me nervira... Ne,mislila sam samo na kraj epizode. Kerem skontao da mu Seval nije majka. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Tue 13 Jul 2010 - 0:10 | |
| Aaa... Nisam oko dve nedelje... Nego, jesu li Kerem i Belu zajedno???
Uzasno je to sto je saznao... Mada, uvek je znao da ona vise voli njegovog "brata"... |
|
| |
Mimmy :) TVNovele Novi član
Broj postova : 16 Godina : 34 Fan-gif : ne mogu ništa da postavim.....:(:(
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Tue 13 Jul 2010 - 1:19 | |
| Otkud sad to?Da mu nije majka?Nego ko je? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Tue 13 Jul 2010 - 1:21 | |
| Benu i Kerem su se vencali. Tu je juce bio kraj,nije mu rekla. Valjda cemo danas znati. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Tue 13 Jul 2010 - 2:22 | |
| Stvarno??? Bas mi je drago... Sta sam ja sve propustila... Moram na netu da nadoknadim... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Tue 13 Jul 2010 - 2:49 | |
| Ali nije bilo ono,vencanica i to,to ce valjda posle...samo su potpisali...pogledaj,bile su dobre epizode... |
|
| |
ANCHY !!! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8298 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenanom ♥♥♥
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Tue 13 Jul 2010 - 3:49 | |
| Gledam ponekad reprizu...a cek Seval je .. ? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Tue 13 Jul 2010 - 4:00 | |
| Majka od Kerema i Buraka :) Zapravo,juce je ispalo da nije Keremova majka... |
|
| |
SNooPy89 TVNovele Novi član
Broj postova : 472 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : http://tvnovele.motion-forum :)))
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Tue 13 Jul 2010 - 4:11 | |
| - Quote :
- Otkud sad to?Da mu nije majka?Nego ko je?
odgovoricu ti ja, procitaj u spojleru, mozda ima nekih koji ne zele da znaju - Spoiler:
on je sin Seveline sestre, koja je umrla posto je rodila Kerema, e sad ni ja nisam sigurna da li se ubila, ili je bila bolesna. Uglavnom je Sevel prihvatila da ga gaji i nikad mu nije rekla da mu je ona ustvari tetka, a ne majka
|
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Tue 13 Jul 2010 - 4:12 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Tue 13 Jul 2010 - 4:25 | |
| |
|
| |
milican TVNovele Novi član
Broj postova : 2
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Tue 13 Jul 2010 - 4:28 | |
| - Levy's girl wrote:
- MStefan wrote:
- E baš mi žao Dansel što je umrla.
A ona Fusun napokon leti iz kuće-preterala je.
potpisujem... Drustvo, nadovezujem se na ovaj post...500 godina nije malo, u realnom zivotu, 80% porodica u mom okruzenju ima takve probleme, nasledstvo, musko dete, prevare iz dosade, kasno "budjenje". nije samo Fusun kriva, a preljuba, pa dete... jeste zlobna ali roditelji su mu je doveli za zenu. Ovo je najrealnija serija u zadnje vreme na ovim prostorima. :LKI: i mene interesuje ko je Keremova majka |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! | |
| |
|
| |
| Komentari serije 1001 noc ! | |
|