| Komentari serije 1001 noc ! | |
|
|
Author | Message |
---|
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Tue 29 Jun 2010 - 7:23 | |
| |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Tue 29 Jun 2010 - 8:53 | |
| Ja jedva čekam da pojavi Endin.. |
|
| |
♥RiRi♥ TVNovele Novi član
Broj postova : 54 Fan-gif : Lokacija : en el paraiso con el Diablo
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Thu 1 Jul 2010 - 9:55 | |
| danasnja epizoda mi je bila naj...malo je bila tipicna za spanske serije,ali dobro...meni se bas svidela... |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Thu 1 Jul 2010 - 9:59 | |
| Onaj Erdal jeste zao,ali mora se priznati da je šmeker.......... |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Thu 1 Jul 2010 - 10:53 | |
| Erdal ima pravu pacenicku facu :)) A da je bila u stilu spanskih serija Onura bi optuzili da je ubio Zale :) Hehehe :)))
Super EpKa.. nisam nikad tako dozivela jednu otmicu... bas sam se sekirala u toku gledanja ... |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Thu 1 Jul 2010 - 10:55 | |
| Ko se nije sekirao? : : Meni je Erdal gotivan.... |
|
| |
Levy's girl TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12407 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Thu 1 Jul 2010 - 14:10 | |
| ma ne bi bre optuzili Onura ni da je spanska...kad je moj tata rekao : IH bre,pa to je Onur bei,svi znaju ko je Onur Aksal... a realno,on je poznat,a i Kerem je tu,ne bi ga nikako optuzili... a epizoda je bila super..,a sta joj se sve izdesavalo,morali su i da je kidnapuju vise...
a sta ce Kerem sutra da saopsti? msm da ide na ono krstarenje...ili nesto slicno....
kad se zavrsava? |
|
| |
joecelt TVNovele Novi član
Broj postova : 35
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Thu 1 Jul 2010 - 16:51 | |
| Pozdrav svim ljubiteljima serije 1001 Noc - Binbir Gece Na ovim stranicama imate sve informacije o seriji; sve snimljene epizode; pregrst fotografija, linkova i video sadrzaja; kratak sadrzaj epizoda koje nas ocekuju itd.itd. Samo kliknite na Diskusije/Discussions. LINK IZBRISAN OD STRANE ADMINISTRACIJE - Ovakav tip reklame je zabranjen.
Snimljene epizode mozete pogledati i na YouTube kanalima: sa prevodom - Fox TV [You must be registered and logged in to see this link.]bez prevoda - odlican snimak [You must be registered and logged in to see this link.] |
|
| |
tatjana94 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13336 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Fri 2 Jul 2010 - 10:27 | |
| Juce je bila dobra epizoda...nije kao kod nekih,kidnapuju pa razvuku po 5 epizoda i vise...jedino mi je malo glupo kako je Erdal ubio Zale jednim samarom,ajde da je pretukao ili tako nesto...jedino to,a ovo ostalo je sve bilo ok... |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Fri 2 Jul 2010 - 10:31 | |
| |
|
| |
-Lili- TVNovele Administrator
Broj postova : 7883 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : na mestu Cataline... u ovoj kadi :))))))
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Fri 2 Jul 2010 - 22:19 | |
| mnogo mı je zao sto ne pratım serıju, odg ponekad ,a u vecını slucajeva nısam kucı kad se ona emıtuje! |
|
| |
Broj postova : 13336 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Fri 2 Jul 2010 - 23:14 | |
| - Don Pio wrote:
- Pa udarila glavu i umrla
Nisam videla da je udarila glavu...ja sam mislila da je zbog samara...xD |
|
| |
SNooPy89 TVNovele Novi član
Broj postova : 472 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : http://tvnovele.motion-forum :)))
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Sun 4 Jul 2010 - 0:34 | |
| - Quote :
- Onaj Erdal jeste zao,ali mora se priznati da je šmeker..........
Smeker ce biti koliko i ja smekerka kad budem napunila 90 godina ahhaha : : Ne da je odvratan, nego mi se od njegove pacenicke (kao sto rece LadyX) face povraca! Odlicne su ove poslednje epke i veoma uzbudljive... :ajmo: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Sun 4 Jul 2010 - 0:35 | |
| I meni se svidjaju...i reprize sve gledam xD Erdal je uzasan...zao mi je Zale... |
|
| |
tica TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12835 Fan-gif : Lokacija : ツ ❥ Sometimes, life will kick you around, but sooner or later, you realize you're not just a survivor. You're a warrior, and you're stronger than anything life throws your way. ❥
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Sun 4 Jul 2010 - 1:07 | |
| Meni se Erdal uopste ne svidja.............. Nisu lose ove zadnje epke............ :jupi: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Sun 4 Jul 2010 - 5:32 | |
| Ja nisam ocekivala da ce Zale da pomogne, kad je pomogla bilo mi je bas zao kad se zalepila za onu kantu... Jadnica... |
|
| |
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Sun 4 Jul 2010 - 21:25 | |
| serija je baš extra! prvo sam msl da je nikakva kad sam videla da je turska, jer nikad pre nisam gledala njihove serije, ali pogrešila sam... mng mi se sviđa, i jedva čekam da se venčaju benu i kerem, pošto su mi oni omiljeni!!
|
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Sun 4 Jul 2010 - 23:17 | |
| I ja isto Diablita, oni su mi mnogo lep par, i predobra hemija izmedju njih dvoje ;)))
Aaa pogresila si za turske serije, filmovi su im takodje dobri, uvek su tuzni, i uvek navode na plac:)) Ja sam se uz 1001 noc nekoliko puta zaplakala :D Heheh:) |
|
| |
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Mon 5 Jul 2010 - 0:48 | |
| nisam do sad gledala ni jedan turski film, ali nadam se uskoro.. joj, i ja sam plakala za 1001 noć... a benu i kerem su više od hemije... mogu da budu i fizika i biologija..xD jedva čekam večeras da gledam... a žao mi žale...:(( |
|
| |
Micy*Ucker TVNovele Novi član
Broj postova : 102
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Mon 5 Jul 2010 - 2:07 | |
| extra je...:) Znaci vrx..>:D |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Mon 5 Jul 2010 - 2:28 | |
| Takodje mi je zao, ali sta ce se, bolje da je umrla nego da je onaj pacenik jurio ...
A znas koji mi je par isto sladak, Burhan i Nadida :D Heheh :) Mnogo simpaticni... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Mon 5 Jul 2010 - 2:29 | |
| |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Mon 5 Jul 2010 - 2:30 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Mon 5 Jul 2010 - 2:31 | |
| |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Mon 5 Jul 2010 - 8:01 | |
| E baš mi žao Dansel što je umrla. A ona Fusun napokon leti iz kuće-preterala je.
|
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! | |
| |
|
| |
| Komentari serije 1001 noc ! | |
|