| Komentari serije 1001 noc ! | |
|
|
Author | Message |
---|
medina TVNovele Novi član
Broj postova : 2
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Mon 10 May 2010 - 7:47 | |
| Serija je stvarno super i nadam se da cete sve serije postavit ovdje jer na zalost nemam druge mogucnosti da je gledam.Inace ovom prilikom zelim da se zahvalim svima koji su realizovali ovu stranicu al stvarno milion puta hvala!!! Kada sam je pronasla niko sretniji od mene.Zato pozdrav svima i sve najbolje!! |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Mon 10 May 2010 - 7:50 | |
| Drago mi je Medina, imace sve epizode najverovatnije. Drago mi je da si nas pronasla, i da si pronasla informacije koje ti trebaju ... Puno pozdrava |
|
| |
*Jowana* TVNovele Novi član
Broj postova : 21
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Mon 10 May 2010 - 9:06 | |
| |
|
| |
SNooPy89 TVNovele Novi član
Broj postova : 472 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : http://tvnovele.motion-forum :)))
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Mon 10 May 2010 - 10:49 | |
| |
|
| |
benu :) TVNovele Zavisnik
Broj postova : 677 Godina : 34 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Tue 11 May 2010 - 3:24 | |
| Jučašnja epizoda je bila odlična! Sad će Šeherezada da neguje Onura Bliži se venčanje :ajmo: |
|
| |
Broj postova : 472 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : http://tvnovele.motion-forum :)))
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Tue 11 May 2010 - 4:44 | |
| - Quote :
- Bliži se venčanje
Jao vencanje.... : : : : : : Uzivacu u gledanju serije do te epizode... Ko je gledao, zna zasto :POIU: |
|
| |
Dulce Maria 95 TVNovele Novi član
Broj postova : 59 Godina : 29
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Tue 11 May 2010 - 7:34 | |
| serija je sooooooper evo upravo je gledam |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Tue 11 May 2010 - 8:51 | |
| Ako mogu da pitam nesto da li neko zna sta ce pisati i sta ce se goworiti na telewiziji kada bude wencanje..?? jer neko mozda znma sta je to bilo...? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Tue 11 May 2010 - 9:23 | |
| - Quote :
- Ako mogu da pitam nesto da li neko zna sta ce pisati i sta ce se goworiti na telewiziji kada bude wencanje..?? jer neko mozda znma sta je to bilo...?
Dok su Onur i Seherezada bili u sobi na televiziji su objavili sokantnu vest da je Onur jos nekoj zeni ponudio brak, i pustili su izajvu te zene koja prica o tome. Tu vest su videli svi u hotelu, Fusun u bolnici, Burhan, Nadida... Onur nije mogao da veruje, a tek Seherezada...Onur je molio i govorio da nije istina ali je ona bila povredjena i pobeci ce sa vencanja. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Tue 11 May 2010 - 10:15 | |
| - SNooPy89 wrote:
-
- Quote :
- Ako mogu da pitam nesto da li neko zna sta ce pisati i sta ce se goworiti na telewiziji kada bude wencanje..?? jer neko mozda znma sta je to bilo...?
Dok su Onur i Seherezada bili u sobi na televiziji su objavili sokantnu vest da je Onur jos nekoj zeni ponudio brak, i pustili su izajvu te zene koja prica o tome. Tu vest su videli svi u hotelu, Fusun u bolnici, Burhan, Nadida... Onur nije mogao da veruje, a tek Seherezada...Onur je molio i govorio da nije istina ali je ona bila povredjena i pobeci ce sa vencanja. Svašta!!! Znala sam da će pobeći sa venčanja, ali nisam razumela zbog čega. I ona poverovala? A kakve veze ima Kerem sa svim tim? Pošto nisam uspela da povežem baš najbolje :HY: |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Tue 11 May 2010 - 10:18 | |
| Ma Kerem je dalabu....ja volim Jašara |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Tue 11 May 2010 - 10:20 | |
| Pa ima veze zato sto ce jadnik da iskoristi ovu situaciju...evo citata kako ce se to izdesavati - Quote :
- Ona ce da bezi a Kerem ce da je sretne i bice sav odusevljen cinjenicom da je ona pobegla, on ce da je odveze kolima a Onur ce da trci za njima ali ce oni da odu. Seherzada odlazi kuci. Inace sve su namestile Ajsen i Zejnep ubedjena sam jer ce da likuju posle. Dok Seherzada odlazi kuci novinari je slikaju i svuda su okolo. Seherzada place a Kerem je tesi dok je Onur besan.
|
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Tue 11 May 2010 - 10:35 | |
| - SNooPy89 wrote:
- Pa ima veze zato sto ce jadnik da iskoristi ovu situaciju...evo citata kako ce se to izdesavati
- Quote :
- Ona ce da bezi a Kerem ce da je sretne i bice sav odusevljen cinjenicom da je ona pobegla, on ce da je odveze kolima a Onur ce da trci za njima ali ce oni da odu. Seherzada odlazi kuci. Inace sve su namestile Ajsen i Zejnep ubedjena sam jer ce da likuju posle. Dok Seherzada odlazi kuci novinari je slikaju i svuda su okolo. Seherzada place a Kerem je tesi dok je Onur besan.
Pa kako je jadnik kad umesto da pomogne Onuru on srećan što je Šeherezada pobegla :POIU: Pio ko ti je taj Jašar? Jesam li ja nešto propustila u seriji? |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Tue 11 May 2010 - 10:38 | |
| Onaj što radi sa njima i muva Melek |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Tue 11 May 2010 - 10:51 | |
| Ček malo! Ili se onaj Zafer zove Jašar ili ja potpuno nemam pojma o kome ti pričaš :HY: |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Tue 11 May 2010 - 10:53 | |
| Onaj što je danas bio sa Keremom.Gazda od Zajnep |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Tue 11 May 2010 - 11:02 | |
| Pa Zafer ili tako nešto... |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Tue 11 May 2010 - 11:04 | |
| A hvala.Ja utripovao Jašar |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Tue 11 May 2010 - 12:39 | |
| - Quote :
- Pa kako je jadnik kad umesto da pomogne Onuru on srećan što je Šeherezada pobegla
[quote] Naravno da je jadnik, da je neki prijatelj Onuru, uveravao bi Sheks da to sto je cula na vestima nije istina, a ne da iskoristi situaciju i jos pobegne sa njom. A ovaj mucenik trcao za njima : : |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Tue 11 May 2010 - 19:40 | |
| Joj Seherzada je mnogo glupa. Mnogo me nervira, zamisli tako nesto se desi ti ni ne pitas buduceg supruga neko kibnes sa vencanja, nigde veze.... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Wed 12 May 2010 - 5:50 | |
| - Quote :
- Joj Seherzada je mnogo glupa. Mnogo me nervira, zamisli tako nesto se desi ti ni ne pitas buduceg supruga neko kibnes sa vencanja, nigde veze....
Govori kako ga voli mnogo, a on se mucenik ''polomi'' da joj dokaze da je voli! E posle ce on da je kulira (kada ona shvati da je sve to na tv bio samo trac i necija neslana sala). VIdece tad kako je njemu bilo kada ga je ona kulirala! : : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Wed 12 May 2010 - 8:21 | |
| |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Wed 12 May 2010 - 8:22 | |
| |
|