| Komentari serije 1001 noc ! | |
|
|
Author | Message |
---|
ANCHY !!! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8298 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenanom ♥♥♥
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Tue 13 Jul 2010 - 5:14 | |
| - tatjana94 wrote:
- Majka od Kerema i Buraka Zapravo,juce je ispalo da nije Keremova majka...
Hvala :srce: |
|
| |
tatjana94 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13336 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Tue 13 Jul 2010 - 5:14 | |
| |
|
| |
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Tue 13 Jul 2010 - 6:18 | |
| ko li je Keremova majka?? baš mi niko ne pada na pamet. samo Peride, ali to je glupo... |
|
| |
SNooPy89 TVNovele Novi član
Broj postova : 472 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : http://tvnovele.motion-forum :)))
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Tue 13 Jul 2010 - 7:19 | |
| - Quote :
- ko li je Keremova majka??
baš mi niko ne pada na pamet. samo Peride, ali to je glupo
- SNooPy89 wrote:
-
- Quote :
- Otkud sad to?Da mu nije majka?Nego ko je?
odgovoricu ti ja, procitaj u spojleru, mozda ima nekih koji ne zele da znaju
- Spoiler:
on je sin Seveline sestre, koja je umrla posto je rodila Kerema, e sad ni ja nisam sigurna da li se ubila, ili je bila bolesna. Uglavnom je Sevel prihvatila da ga gaji i nikad mu nije rekla da mu je ona ustvari tetka, a ne majka
procitaj u mom spojleru, samo klikni na rec spojler |
|
| |
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Tue 13 Jul 2010 - 7:22 | |
| neću da čitam, sad će ova da kaže! |
|
| |
Weisse-Engel TVNovele Redovan član
Broj postova : 4130 Lokacija : Lemuria
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Tue 13 Jul 2010 - 8:01 | |
| Imam osecaj da je prikazuju citavu vecnost, nikad kraja... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Tue 13 Jul 2010 - 8:03 | |
| joj, i ja isto!! a ima ukupno 90 epki! a sad se završla valjda 48!!! ima još jedna večnost do kraja!!! |
|
| |
Jelen@007 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 10491 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Tue 13 Jul 2010 - 8:14 | |
| Zar kod nas ne krate epizode, sto znaci da ce biti vise??? |
|
| |
Broj postova : 472 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : http://tvnovele.motion-forum :)))
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Tue 13 Jul 2010 - 8:34 | |
| - Jelen@007 wrote:
- Zar kod nas ne krate epizode, sto znaci da ce biti vise???
Ne krate, nego daju po pola epizode, po pravilu, epka bi trebala da traje sat i po, ali oni dele na dve po 45 minuta : : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Tue 13 Jul 2010 - 9:41 | |
| Na to sam mislila, ali nisam znala da je dele na pola... Hvala... Znaci, umesto 90, imace 180 epizoda??? |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Tue 13 Jul 2010 - 21:24 | |
| Imace 180 u nasoj masti, jer ono pise dve noci uzastopno koji Bolum, jedan isti, npr dva put pise bolum 48... :) Kako mi je zao Kerema, mnogo sam se isekirala ... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Wed 14 Jul 2010 - 7:01 | |
| Kad se sve to svede kod nas ce isapasti kao da ima 180... Uzas... Zasto ne pushtaju normalno??? |
|
| |
Broj postova : 13336 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Wed 14 Jul 2010 - 7:04 | |
| Ne znam... Jel neko zna sta ce biti dalje? |
|
| |
Mimmy :) TVNovele Novi član
Broj postova : 16 Godina : 34 Fan-gif : ne mogu ništa da postavim.....:(:(
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Wed 14 Jul 2010 - 10:07 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Thu 15 Jul 2010 - 0:17 | |
| - Quote :
- Kad se sve to svede kod nas ce isapasti kao da ima 180...
Uzas... Zasto ne pushtaju normalno??? pa zato sto serija ima veliku popularnost kod nas, pa da dugo drze rejting najgledanije serije... Pre je problem bio reprizni termin, tj nije bilo moguce da repriziraju sat i po seriju... - Quote :
Jel neko zna sta ce biti dalje? Evo ja cu da napisem, sta ce biti otprilike ukratko do kraja serije ...samo klik na spojler - Spoiler:
Ali Kemel ce dobiti starateljstvo nad sinom, a Onuru ce da se pojavi cerkica, verovatno sa onom Nill zbog koje je kasnije poceo da mrzi sve zene....Sheksi i Onur ce se kasnije vencati, ali ce na vencanju neko da je otruje nekim cajem (verovatno ona guska Zajnep) i ona ce izgubiti bebu. E onda ce valjda Benu (koja ce roditi Keremu mrtvo dete) da ne znam kako razglasi da je Sheksi bila sa Onurom zbog novca (ne razumem bas najbolje taj deo) i opet ce Sheksi da se posvadja sa Onurom, cak ce i da se razvede od njega. Ali Kemel ce da se ozeni onom njegovom rodjakom koja je tek dosla... odnosno pre toga ce ih Burhan uhvatiti ''na gomili'' :888: i valjda ce dobiti infarkt.... Onur ce poceti ponovo da se ponasa kao onaj stari, kada se razvede od Sheksi... Opet ce poceti da menja zene kao carape, svako vece nova Mirhiban ce da ode negde, Gani i Ali Kemel ce zavrsiti u zatvoru i bice jedno vreme... Sheksi ce trebati da se uda za nekog čiču, ali se neće zaljubiti u njega, već će videti samo prijatelja... Ali mali Kan će pobeći sa tog venčanja, pravo kod tate Onura (pametnica moja) i Onur će da se pojavi zajedno sa njim i ćerkom na tom venćanju, baš u trenutku kada ona bude trebala da izgovori DA. Taj čiča, nesuđeni muž će je pustiti i serija se završava kako se Onur, ona, ćerka i sin Kan grle... E da, još da naglasim da će Fusun ostati sa Ali Kemelom, zivece odvojeno od roditelja, i bice manji od makovog zrna ahahaha : :
|
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Thu 15 Jul 2010 - 1:00 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Thu 15 Jul 2010 - 1:24 | |
| a šta će da bude sa Keremom i Benu? jel će oni do kraja serije da ostanu zajedno? P.S Serija ima 90 epki, videla sam na Fox-ovom teletextu! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Thu 15 Jul 2010 - 5:22 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Thu 15 Jul 2010 - 8:41 | |
| - Quote :
- a šta će da bude sa Keremom i Benu? jel će oni do kraja serije da ostanu zajedno?
I oni ce se rastati, i bukvalno u poslednjoj epki ona ce krenuti u drugi grad, valjda na aerodrom, on ce je stici i tad ce se pomiriti...ostaju zajedno |
|
| |
Girl Swan TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1016 Godina : 29 Fan-gif : Lokacija : Harper's Island
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Fri 16 Jul 2010 - 2:09 | |
| nisam gledala celu epku proslu,ali mi se svidelo to sto sam videla. [You must be registered and logged in to see this image.] mada,zao mi zbog one devojcice.jedva cekam da gledam sledecu,da vidim sta je Seherezadi. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Fri 16 Jul 2010 - 4:55 | |
| - Girl Swan wrote:
- zao mi zbog one devojcice.jedva cekam da gledam sledecu,da vidim sta je Seherezadi.
isto i ja... ali meni je bilo smešno ono kako je pala!!! kako se sklapala oči i to.. ma sigurno nije ništa opasno, samo joj pao šećer ili tako nešto.. ;) |
|
| |
Girl Swan TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1016 Godina : 29 Fan-gif : Lokacija : Harper's Island
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Fri 16 Jul 2010 - 6:21 | |
| i ja to mislim :) a mozda je i od sekiracije za sina,ili tako neceg :) jel ova serija ima 90 epizoda? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Fri 16 Jul 2010 - 6:50 | |
| - Girl Swan wrote:
- i ja to mislim :) a mozda je i od sekiracije za sina,ili tako neceg :) jel ova serija ima 90 epizoda?
pa to i kažem xD da, ima 90 epizoda, ja sam to videla na FOX-ovom sajtu(ili teletextu) pa najverovatnije da je tako!! mada su mogli malo više!! kako mexikanci snimaju onolike serije, po 200 epki!!! |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Fri 16 Jul 2010 - 7:45 | |
| Ova serija u originalu ima 90 epizoda(kako je prikazivala turska televizija) Ali sada ima 180 jer je TV FOX skraćuje na dva dela.
|
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Fri 16 Jul 2010 - 7:55 | |
| kako je to glupo!!! što ne puste onako kako jeste??? nego nešto seckaju i menjaju!!! |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! | |
| |
|
| |
| Komentari serije 1001 noc ! | |
|