| Komentari serije 1001 noc ! | |
|
|
Author | Message |
---|
♥RiRi♥ TVNovele Novi član
Broj postova : 54 Fan-gif : Lokacija : en el paraiso con el Diablo
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Sat 19 Jun 2010 - 5:22 | |
| srija je odlicna, ne pratim stalno, ne stizem, ali brzo se sve ukapira....ekstra je serija... :ZXCV: |
|
| |
ANCHY !!! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8298 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenanom ♥♥♥
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Sat 19 Jun 2010 - 5:46 | |
| Ja sam sad pocela i drago mi je jer je serija odlicna!!! :srce: |
|
| |
TamaraSilvaFernandez TVNovele Novi član
Broj postova : 15 Godina : 29 Fan-gif : nada cambiara mi amor por ti... Lokacija : Madrid (España)
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Sat 19 Jun 2010 - 8:28 | |
| Kerem je ostao bez texta...ali bukavalno.msm tako se i zavrsila epizoda.. Ali ja sam zivela za onaj momenat da vidim Keremov izraz lica kad skapira da je ono Seherzada kerem kreten... :888: |
|
| |
♥RiRi♥ TVNovele Novi član
Broj postova : 54 Fan-gif : Lokacija : en el paraiso con el Diablo
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Sat 19 Jun 2010 - 8:31 | |
| - TamaraSilvaFernandez wrote:
- Kerem je ostao bez texta...ali bukavalno.msm tako se i zavrsila epizoda..
Ali ja sam zivela za onaj momenat da vidim Keremov izraz lica kad skapira da je ono Seherzada kerem kreten... :888: slazem se...benu mi je ispala bas ekstra kada je raskinula sa keremom.....zasluzio je! : : |
|
| |
SNooPy89 TVNovele Novi član
Broj postova : 472 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : http://tvnovele.motion-forum :)))
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Sat 19 Jun 2010 - 14:24 | |
| - Quote :
- slazem se...benu mi je ispala bas ekstra kada je raskinula sa keremom.....zasluzio je!
Jaoo a kako ce on posle juriti Benu haahahh :ajmo: |
|
| |
tatjana94 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13336 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Sun 20 Jun 2010 - 1:12 | |
| Ajooj...jedva cekam to da vidim...hoce stvarno posle imati bebu? A Fusun me jako nervira...mislim,to njeno ponasanje...kako se izderala na Kana...ona ce raditi u nekom drugom lokalu ili sa Seherezadom? |
|
| |
Broj postova : 472 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : http://tvnovele.motion-forum :)))
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Sun 20 Jun 2010 - 1:27 | |
| - Quote :
- Ajooj...jedva cekam to da vidim...hoce stvarno posle imati bebu?
A Fusun me jako nervira...mislim,to njeno ponasanje...kako se izderala na Kana...ona ce raditi u nekom drugom lokalu ili sa Seherezadom? Ostace trudna, ali ce roditi mrtvo dete : : A sto se Fusun tice, koliko znam, postace dobra, a na kraju ostaje sa Ali Kemalom (ali ce Ali Kemal da bude manji od makovog zrna) : : |
|
| |
ELIDA TVNovele Novi član
Broj postova : 45 Godina : 28
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Sun 20 Jun 2010 - 1:33 | |
| ..............................najzesca je bila keremova faca kada je vidjeo one snjimke...........................uuuuuuuuuuuuuuuuuu razocarao se................. |
|
| |
Broj postova : 13336 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Sun 20 Jun 2010 - 1:40 | |
| Hvala SNooPy jel znas sta ce biti sa Dzansel? Oooo da...sad ce ici kod Seherezade da joj kaze za snimak... |
|
| |
TamaraSilvaFernandez TVNovele Novi član
Broj postova : 15 Godina : 29 Fan-gif : nada cambiara mi amor por ti... Lokacija : Madrid (España)
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Sun 20 Jun 2010 - 5:16 | |
| a brate benu stvarno nema srece... a i iskreno sumnjam da ce se ono djubre od Fusun promeniti vuk dlaku menja ali cud nikada :DlTn: |
|
| |
JeCa96 TVNovele Novi član
Broj postova : 1
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Mon 21 Jun 2010 - 1:03 | |
| ja sam ovde nowa na forumu... ) ja sam se serijom zarazila..gledam na you tube unapred,samo steta sto nema prevoda...jel znate gde ima da se skine direktno serija...posto sad nemam taj program za rapidshare... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Mon 21 Jun 2010 - 2:37 | |
| - Quote :
Hvala SNooPy jel znas sta ce biti sa Dzansel? Dzansel ce da umre posle porodjaja, e sad nisam sigurna zasto .Ali Kemal ce da dovede sina kuci... Ma svasta ce se izdesavati : : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Mon 21 Jun 2010 - 2:41 | |
| Auuu,pa tu ce svasta jos da bude,gledacu obavezno...Hvala ti SNooPy,jos jednom |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Tue 22 Jun 2010 - 9:32 | |
| - JeCa96 wrote:
- ja sam ovde nowa na forumu...:)) ja sam se serijom zarazila..gledam na you tube unapred,samo steta sto nema prevoda...jel znate gde ima da se skine direktno serija...posto sad nemam taj program za rapidshare...:)
Imas download serije u DOWNLOAD ... ALi bez prevoda... Sa prevodom, samo ukoliko propustis epku nacices je ovde snimljenu sa foxa :))) Ja sam zapostavila mnogo seriju, bas bas nisam gledala mozda 10 epki... nemam pojma sta se desava, prepircavaju mi ;D |
|
| |
tica TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12835 Fan-gif : Lokacija : ツ ❥ Sometimes, life will kick you around, but sooner or later, you realize you're not just a survivor. You're a warrior, and you're stronger than anything life throws your way. ❥
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Wed 23 Jun 2010 - 2:21 | |
| Za sad mi je sve ok,drago mi je zbog Seherezade i Onura,a samo mi je zao Benu,Kerem je bio bas kreten,ali iskupice se on...
Last edited by tica on Fri 2 Jul 2010 - 8:25; edited 1 time in total |
|
| |
-MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Wed 23 Jun 2010 - 8:52 | |
| jeste da ne gledam stalno seriju ali ponekad bacim pogled posto moja mama gleda... Kerem je stvarno svinja... hoce li bas da juri za Benu? |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Thu 24 Jun 2010 - 9:47 | |
| Jako,jako dosadna serija..... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Thu 24 Jun 2010 - 10:24 | |
| Evo vec je krenuo da je juri, ali kad ponovo bude sa njom mislim da je opet nece voleti :) |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Fri 25 Jun 2010 - 5:30 | |
| Sledeće nedelje od 20:00(pre redovne epizode ''Hiljadu i jedna noć) FOX će izdvojiti deset minuta vremena da nam prikaže intervju sa Šeherzadom i Onurom u 5 delova. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Sun 27 Jun 2010 - 0:27 | |
| |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Sun 27 Jun 2010 - 0:49 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Sun 27 Jun 2010 - 0:51 | |
| Eto jos neko se setio da nas pozdravi, ja sam videla najavu, i mnogo mi je slatko ono... Mada mi je Onur bzv sa onom bradom... |
|
| |
uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Sun 27 Jun 2010 - 1:29 | |
| Po mom misljenju, serija uopste nije dosadna, naprotiv, bas mi se svidja i nastavljam da je gledam. Svi likovi su super svako na svoj nacin. |
|
| |
TeenGirl TVNovele Novi član
Broj postova : 257 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Tue 29 Jun 2010 - 0:59 | |
| Jedna od boljih serija.... Onur i Šeherezada su baš slatki |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Tue 29 Jun 2010 - 1:03 | |
| Dobro, ima ljudi koji vole klasicne sapunice, tipa ovaj spava sa onom, ovaj se ljubi sa onom, u 1001 noc to nema:)))
Ja sam malo pauzirala sa ovom serijom, ne znam kako, ispiti su ucinili svoje :) |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! | |
| |
|
| |
| Komentari serije 1001 noc ! | |
|