|
|
Author | Message |
---|
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari Wed 16 Mar 2011 - 11:11 | |
| - ღJacqueline Bracamontesღ wrote:
- Aham vidila sam u pregledu.
Pa jel on sada dosita vani ili ce dobiti sansu da se vrati ? Nije, on je u kući Velikog brata, samo je u tom delu gde je otpad. Ne znam da li će se ukućani sa otpada preseliti u kuću ili će biti nekakvo glasanje, zaista ne znam, to ćemo tek videti. ;) |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Komentari Thu 17 Mar 2011 - 9:38 | |
| Aham super. Pa nije ovo za sada tako bad. Jedino neznam zasto ali mi se ne svidjaju Mila, Soraja i Bojana :/ |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sun 20 Mar 2011 - 11:45 | |
| O, Bože, ne mogu da verujem da su opet ubacili Radašina. -.- Mnogo mi je to glupo, bolje da su odabrali nekog drugog ukućanina od prošle godine da ima zadatak da pomaže ovima u otpadu. Ne sviđa mi se što je Sara otišla u otpad, bolje da su Ema ili Džordž izašli jer me užasno oboje nerviraju. Sada je onaj Dule u otpadu dobio i Radišu i Saru, tako da sigurno neće izaći. Moji favoriti za sada su Nemeš, Bojana i Dragana. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sun 20 Mar 2011 - 12:09 | |
| Ja sma vec nap svoje favorite. A neka Radasina ahhaha :$ njinja cojk xD |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 26 Mar 2011 - 10:01 | |
| Ovaj Duško nije normalan, sve me više i više nervira, gori je od Radašina, ali iskreno. Takav čovek ima porodicu, a ovamo se igra sa devojkom koja je 30 godina mlađa od njega. -.- Definitvno mi je najgori u kući. Džordž mi je isto odvratan, ne znam kako može da se ophodi onako slobodno prema Slavici i da mu stalno zadnjica ispada iz gaća, stvarno je odvratan i prost. No comment. Marijana, Nemeš i Bojana smaraju više, nervira me taj ljubavni trougao, pogotovo Nemeš, ne zna ni sam šta hoće više. Nikola i Tamara su mi super par, izgledaju baš slatko zajedno. Horvat me užasno nervira sa onim njegovim akcentom i ponašanjem, baš je nekako pederast. Nirmal je stalno smoren, otkad je počeo rijaliti, tako da mi se ni on ne dopada. Soraja i Dragana su mi ok, ali moj favorit za sada je Dragana. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 26 Mar 2011 - 11:06 | |
| Ja sam mislila da je najgora Mila. Ali apsolutno sam se prevarila Marijana je gora -_- Soraja mi je sad draza kako je sa ovim na odpadu. Duksiii je opicen 200 na sat :D Ispitivali njegovu zenu ona rekla mozda je moguce da bude sta izmedju njih nisam ljubomorna aa majko reko :S |
|
| |
jowana94 TVNovele Novi član
Broj postova : 497 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : Mac.Mitrovica
| Subject: Re: Komentari Mon 28 Mar 2011 - 7:24 | |
| ja ovaj najnoviji serijal 2011 par puta pogledala,sramota sta radi ona Marijana a ima dete i muza. STRASNO! Bruka i sramota. Inace,najbolji mi je Horvat i ona Dragana prelepa devojka |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Mon 28 Mar 2011 - 8:12 | |
| Da slazem se sa tobom za Marijanu. Kod mene drugarica kaze citala u novinama da covjek nece da cuje za nju, a da je se otac odrekao Pa sada koliko je istina neznam ! |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari Sat 2 Apr 2011 - 7:40 | |
| to sam i ja citala sad se kao kaje |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sun 10 Apr 2011 - 10:27 | |
| Ma ko A ja kako vidim Nemes se bas zaljubio u nju, a i ona u njega. Mene je Dragana razocarala ono bas : : : : Najbolji mi je Nirmal i Horvat Mada i Lester je divan |
|
| |
kawacaki TVNovele Novi član
Broj postova : 230 Lokacija : Zagreb
| Subject: Re: Komentari Mon 18 Apr 2011 - 19:57 | |
| Meni je Duško lud skroz.. Uvijek se dobro nasmijem... Horvat mi je supeeer... Super su mi njih dvoje... Soraja mi je bolja od kad je otišla na otpad.. Oke je cura.. Sve kaže kak je... Drago mi je da je Dragana ispala... Nadam se da će idući tjedan ispasti Bojana : Nemeš i Marijana, grozni su mi.. Muka mi dođe kad vidim njene face kaj slaže... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Tue 19 Apr 2011 - 3:02 | |
| Oj i mene Bojana nervira nekako mi je sva da bog sacuva :S i meni je drago radi Dragane mene i Ema nervira. |
|
| |
Jelen@007 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 10491 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Mon 25 Apr 2011 - 5:03 | |
| Ne gledam, cak mi je odvratno... Kad god pustim Pink, VB se prikazuje tako da me ubija... -.- |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 7 May 2011 - 12:36 | |
| Sviđa mi se novi ukućan Brendon, mnogo je kul. Za sada mi je on favorit. Ne gledam redovno zbog Pinkovog igranja sa terminima, ali mi se od novih ukućana jedino Vladimir ne dopada, stvarno je seljak. -.- Ono što je rekao Antoniji je stvaro strašno. |
|
| |
Rose ♥ TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 11354 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Sat 7 May 2011 - 23:27 | |
| Ne gledam,ali ako slucajno naidem na to na TV-u,odma gasim |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sun 8 May 2011 - 3:01 | |
| Ahaha Brandon sil je ^^ Mada sam ja i dalje za Nirmala, Horvata slatka mi ej i Soraja sada bas je fina. |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari Mon 9 May 2011 - 6:25 | |
| Ja ovo uopste ne volim da gledam.. : Gledam nekad zbog mog komsiju, stvarno mi na Tv izgleda smesno.. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Mon 9 May 2011 - 11:31 | |
| |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari Mon 23 May 2011 - 7:46 | |
| - ღJacqueline Bracamontesღ wrote:
- ko ti je komsija ?
Radisa : |
|
| |
Ely G TVNovele Novi član
Broj postova : 341
| Subject: Re: Komentari Mon 23 May 2011 - 8:06 | |
| veliki brat.....ne podnosim |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Mon 23 May 2011 - 8:13 | |
| - AnGel_Perroni wrote:
- ღJacqueline Bracamontesღ wrote:
- ko ti je komsija ?
Radisa : Jao ispao je a bas je bio simpatican : |
|
| |
saricica TVNovele Zavisnik
Broj postova : 696 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : Madrid <333
| Subject: Re: Komentari Thu 14 Jun 2012 - 21:37 | |
| Ok,ali ne volim kad je sezona sa poznatima.Vise volim sa nepoznatima |
|
| |
Nemanja4Ever TVNovele Novi član
Broj postova : 192
| Subject: Re: Komentari Mon 30 Jul 2012 - 5:13 | |
| |
|
| |
Mirjanna96 TVNovele Administrator
Broj postova : 16321
| Subject: Re: Komentari Thu 28 Mar 2013 - 7:49 | |
| Ona Ava mi je odvratna. Za sada su mi blizanci simpatični. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Thu 28 Mar 2013 - 11:32 | |
| Joj, meni je Ava fenomenalna, baš mi je favorit. Kako joj je profil smešan, a tek kad je ušla u kuću i krenula da viče: "Dobro veče, lepi moji!" U današnjem pregledu mi je bila presmešna kada je recitovala pesmu. Blizanci su mi na početku bili interesantni, a sada su počeli da me nerviraju, naročito Željko. Mnogo je dosadan i stalno se vrti oko Ave i Uroša, vidi se da se naložio na nju. Žarko mi je kul, sviđa mi se jer je smešan i stalno se zeza. Maja Nikolić mi je najiritantnija od svih njih. Žena je odvratna, stalno se žali i govori kako su ostali glupi i kako nisu VIP, već da su samo ona, Soraja i Milić u celoj kući VIP. Prvo se žalila da ne može da živi u 10 kvadrata, a sada ogovara svakog i pljuje. Tako se naložila na zadatke i uživa u spletkarenju da je to strašno, nisam mogao da verujem kad sam je video. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari | |
| |
|
| |
|