|
|
Author | Message |
---|
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Komentari Fri 25 Sep 2009 - 9:51 | |
| |
|
| |
bombonicaDT TVNovele Redovan član
Broj postova : 3932 Godina : 113 Fan-gif : Lokacija : Ako ti kazem moracu da te ubijem XD
| Subject: Re: Komentari Fri 25 Sep 2009 - 10:54 | |
| Malo je vulgaran ovaj serijal i glupo je sto nemaju normalan wc kao i ostale uslove...a nervira me onaj sto imitira Radosa Bajica pod a) uopste nije intresantan i gadi mi se i pod b) ne razumem zasto imitira nekoga...bolje da bude ono sto jeste... |
|
| |
*Tasa-Will & David* TVNovele Pričalica
Broj postova : 5557 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : twitter.com/Tasabg
| Subject: Re: Komentari Fri 25 Sep 2009 - 11:32 | |
| Meni se ne svidja, gledala sam ukupno pola sata i sve ove zenske su mi fuj a ni muskarci nisu nista bolji...sve u svemu jedan veliki --------- |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 25 Sep 2009 - 19:16 | |
| Meni se svidja, ja gledam i ne da sam zadovoljna likovima, nego su skroz svi opusteni kao da su tu godinu I sad im VB ubacio blizance pa me zanima sta ce biti |
|
| |
Broj postova : 3932 Godina : 113 Fan-gif : Lokacija : Ako ti kazem moracu da te ubijem XD
| Subject: Re: Komentari Sat 26 Sep 2009 - 0:26 | |
| Ja sam mislila da je usao samo jedan blizanac (gay, brate oni prameni su im....ma uzaaas) i mrzim onu Ku**u iz KV-a...Jovana valjda...nije ni lepa, ni intresantna...ma uzas....Sexy Sandra je lepa ali nema ni gram pameti...a lepa mi je i ona makedonka samo sto je mnogo niska.....a od ukucana mi je lep Nikola a Manuel me ubija u pojam..odvratan je... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 26 Sep 2009 - 0:54 | |
| Ovo je spoj katastrofa ... Meni Jovana Ok, bar mi se cini da je Ok kao osoba... Fizicki nije neka naravno... Onaj patuljak smara skroz, Ona sto joj je noga amputirana mi je preslatka i mnogo prijatna .... Manul je najglupsi u kuci ! Oni blizanci su tu ... Jedan je uljez i spava u drugoj sobi, i menjace se u toku velikog brata MSm pramenovi uzas... Ali ne znaci da nece biti zanimljivi.... |
|
| |
Lil`Mini`Mouse <3 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 936 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Sat 26 Sep 2009 - 6:49 | |
| Ove sezone nijedna lepa devojka a ni lep decko. Sve neki sljam ljudski. Uzas. Bas sam razocarana. |
|
| |
Tamara_LCF ♥ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2340 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Sat 26 Sep 2009 - 22:11 | |
| Nisam ni pogledala..apsolutno me ne zanima... Sve mi je to nekako bzvz a i nemam vremena za to...Bolje mi je da za to vreme dodjem ovde na 4um.. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sun 27 Sep 2009 - 3:19 | |
| Tamara vrlo pametno... >D
Riri niko nije lep to se slazem ali opet mi nekako zanimljivo jer su svi opusteni i ludi ... Ubacili su im blizance u kuci pa je bas sad meni ono zanimljivo.... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sun 27 Sep 2009 - 3:26 | |
| a ipak je bas postalo interesantno ! ne znam zbog cega se sve ribe loze na manuela ili kako vec da se zove kad je nikakav. :POIU: ja sam za to da se ubaci neki dobar frajer. :JIO: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sun 27 Sep 2009 - 3:30 | |
| I ja sam za to ... Treba neki dObrI momCic da dodje.... Meni Manuel nije neki .... SImpatican bi bio da je pametniji, meni je npr Nikola lepsi nego Manul, samo zato sto je pametniji ... Eto dokaza da nije sve u lepoti:)
A Carlo mi je FuJJJJ njega ne volim !!! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sun 27 Sep 2009 - 3:34 | |
| Dobar momcic da zakuva radnju . i da je Manuel pametniji opet je nikakav ima neku ruznu glavu do zla boga. Meni su Karlo i onaj Milan najgori . Napolje! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sun 27 Sep 2009 - 4:43 | |
| Nikola RULES!!!! Ne znam sto ga ona Jovana spopada kad mu se ne svidja...lalalala XD |
|
| |
KraLjiCA_Suza TVNovele Novi član
Broj postova : 4 Godina : 37 Fan-gif : svih telenovela! Lokacija : contigo...
| Subject: Re: Komentari Sun 27 Sep 2009 - 9:02 | |
| meni je skroz ok nikola i jovana takodje, vise su dosadili sa onim sto je jovana nabila glavu u wc, pa sta ako je nabila glavu, devojka je to uradila i dokazala da je od reci! ona mi je najbolja osoba u kuci po mojim procenama do sad!
ona sexy sandra, sve jeste sexy nije... da je neko sexy mora imati i neku harizmu... nesto ... ona fizicki ovako jeste lepa, sladunjava... ali ne neka buummm curica... bar ne za moj ukus...
gledam vb i jako mi je interesantno! |
|
| |
Levy's girl TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12407 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Sun 27 Sep 2009 - 11:42 | |
| - *TamarA* wrote:
- Nisam ni pogledala..apsolutno me ne zanima... Sve mi je to nekako bzvz a i nemam vremena za to...Bolje mi je da za to vreme dodjem ovde na 4um..
:ZXCV: :ZXCV: :ZXCV: :ZXCV: najgluplja emisija u istoriji civecanstva....tako je glupa i nelogicna...smaraaa :d: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sun 27 Sep 2009 - 19:55 | |
| Meni nije nagluplja, ja volim VB, i ako negde vidite neku Mirelu tamo znajte da cu to biti ja ... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sun 27 Sep 2009 - 21:42 | |
| |
|
| |
**ApA** TVNovele Pričalica
Broj postova : 5818 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Mon 28 Sep 2009 - 1:11 | |
| Meni je bas zanimljiwa...Jovana mi je ok i oni blizanci mislim da su u redu,Nikola takodje..A Milan-patuljak mi je skroz smesan brate,samo skace,nista ne moze da dohwati ! hehehe |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Mon 28 Sep 2009 - 1:33 | |
| - Levy's girl wrote:
- prijavila bi se?
Hahahahah... Salim se Ali kad bih se ja prijavila morala bi da glasas za mene .. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Mon 28 Sep 2009 - 20:36 | |
| - Lady_X_ wrote:
- Levy's girl wrote:
- prijavila bi se?
Hahahahah... Salim se Ali kad bih se ja prijavila morala bi da glasas za mene .. pa naravski...onda bih i gledala... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Mon 28 Sep 2009 - 21:31 | |
| Hahahaha Zamisli mene tamo.... Uhhhhhh sto bi izasla otisla bih u mexico da vidim Williama... Ako bih dobila nagradu naravno >D |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Mon 28 Sep 2009 - 22:15 | |
| xaxaxaxa...pa tebi ja samo on na pameti... |
|
| |
-Lili- TVNovele Administrator
Broj postova : 7883 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : na mestu Cataline... u ovoj kadi :))))))
| Subject: Re: Komentari Wed 30 Sep 2009 - 2:55 | |
| ne gledam....prosle serijale sam gledala ovaj sad ne.... |
|
| |
*Maya* TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8607 Fan-gif : Lokacija : na jupiteru ^▽^
| Subject: Re: Komentari Wed 30 Sep 2009 - 3:52 | |
| Ja nesto ne volim velikog brta.Nikako da ga upecam da vidim kakvi su ukucani.Ukoliko sati ima? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Thu 1 Oct 2009 - 4:17 | |
| |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari | |
| |
|