|
|
Author | Message |
---|
Lil`Mini`Mouse <3 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 936 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Mon 19 Oct 2009 - 10:13 | |
| mislim da nije fer prema ostalim ukucanima sto su vratili Karla! Dzabe su ljudi glasali.Ocigledno B92 zeli taj dugo ocekivani sex u velikom bratu da ponovo sebi digne gledanost. |
|
| |
zvjezdica TVNovele Pričalica
Broj postova : 7403 Fan-gif : Lokacija : Under the stars
| Subject: Re: Komentari Mon 19 Oct 2009 - 10:30 | |
| meni je baš super što su ga vratili...i baš me zanima kako će se sada odvijati stvari |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Mon 19 Oct 2009 - 10:35 | |
| pa zna se kako. seks izmedju njega i Viki. zato su ga i vratili. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Mon 19 Oct 2009 - 10:50 | |
| nisam mislila na to:)nego sada dok se mora skrivati od viki |
|
| |
zlatazoka TVNovele Zavisnik
Broj postova : 967 Fan-gif : Sase Kapora, Dulce Marie, Milana Stankovic, Sase Kovacevica...
| Subject: Re: Komentari Mon 19 Oct 2009 - 11:23 | |
| Ne pratim ga bas svaki dan, ali nije mi nesto najbolji mi je bio onaj prvi sa Enom, Markom, Majom... Ovi sadasnji ukucani su mi nekako mnogo glupi i ne poklapaju se bas... |
|
| |
**ApA** TVNovele Pričalica
Broj postova : 5818 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Tue 20 Oct 2009 - 7:33 | |
| Sad mi je Manuel super,on i blizanci su mi najbolji...a i Jovana je kralj A Dragicu ne podnosim! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Tue 20 Oct 2009 - 8:19 | |
| a i meni se Manuel popravio..bas mi je ok sada...Dragica mi je uhhhhh |
|
| |
*Flippy* TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13400 Godina : 31 Fan-gif : Lokacija : Sa Robertom & Kiki....
| Subject: Re: Komentari Tue 20 Oct 2009 - 9:07 | |
| dragica je glupa do bola..manuel mi je simpatican a i jovana...blizanci su ludi,al nisu losi |
|
| |
bombonicaDT TVNovele Redovan član
Broj postova : 3932 Godina : 113 Fan-gif : Lokacija : Ako ti kazem moracu da te ubijem XD
| Subject: Re: Komentari Tue 20 Oct 2009 - 20:05 | |
| Jovana simpaticna???? Ljudi pod hitno vam trebaju naocare....ono je groblje...ja onako nesto u zivotu nisam videla...onako ruzno, prosto, ograniceno, vulgarno, primitivno...uzaaas, uzas, uzas...NAPRED NIKOLAAAAAA!!!!!!!!!!! HODAJUCI MALER 4EVER :DDDDD |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 21 Oct 2009 - 0:18 | |
| - Mi pecado eres tu wrote:
- Jovana simpaticna???? Ljudi pod hitno vam trebaju naocare....ono je groblje...ja onako nesto u zivotu nisam videla...onako ruzno, prosto, ograniceno, vulgarno, primitivno...uzaaas, uzas, uzas...NAPRED NIKOLAAAAAA!!!!!!!!!!! HODAJUCI MALER 4EVER :DDDDD
hahahahahha |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 21 Oct 2009 - 1:49 | |
| pa dobro svako ima svoje misljenje... |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari Wed 21 Oct 2009 - 2:49 | |
| - Mi pecado eres tu wrote:
- Jovana simpaticna???? Ljudi pod hitno vam trebaju naocare....ono je groblje...ja onako nesto u zivotu nisam videla...onako ruzno, prosto, ograniceno, vulgarno, primitivno...uzaaas, uzas, uzas...NAPRED NIKOLAAAAAA!!!!!!!!!!! HODAJUCI MALER 4EVER :DDDDD
Jovana nije lepa, ona je strasna u nekim trenutcima... Ali cini da veliki brat bude zanimljiv. Da ti neko bude simpatican ne znaci da mora da bude lep, da mora da bude bombast i slicno... |
|
| |
Broj postova : 3932 Godina : 113 Fan-gif : Lokacija : Ako ti kazem moracu da te ubijem XD
| Subject: Re: Komentari Wed 21 Oct 2009 - 6:32 | |
| Uopste nisam rekla da je to zbog lepote...meni je Nikola favorit ali je mnogoo ruzan....a to sto je Jovana prosta, sto je seljanka i budaletina na kvadrat nema veze sa njenim izgledom...moze da bude ruzna i normalno da se ponasa...ono je ispod svake granice primitivizma.....ja stvarno ne mogu da verujem da postoje takve osobe i da nekome mogu da budu simpaticne...izvinjavam se zbog komentara ali ja sam zgranuta...
NE ZNAM DA LI SI DOBRO VIDELA ALI TO DA JE RUZNA JE SAMO JEDNO U NIZU PORED TOGA IMA JOS NEKOLIKO RECI ZA KOJE MISLIM DA SU BAS UPECATLJIVE I DOVOLJNE DA SHVATITE KAKVA JE TO OSOBA....A TO STO JE VB ZANIMLJIV ZBOG NJE MOZDA VAMA JESTE, A MENI JE ODVRATAN UPRAVO ZBOG NJE...DEVOJKA JE ZAISTA KU**A...SKROZ SE SLAZEM SA IZJAVOM KRALA ZA CASOPIS "SVET".....COVEK BAR VIDI STA SE DESAVA.....ONO JE UZAS...PA JOVANA JE I VIOLETU ISKVARILA, ONA NIJE BILA ONAKVA... :POIU: :POIU: :POIU: :POIU: :POIU: :POIU: :POIU: :POIU: :POIU: :POIU: :POIU: :POIU: :POIU: :POIU: :POIU: :POIU: :POIU: :POIU: :POIU: :POIU: :POIU: :POIU: :POIU: |
|
| |
llili TVNovele Novi član
Broj postova : 263 Godina : 28
| Subject: Re: Komentari Wed 21 Oct 2009 - 6:37 | |
| ja ga ni gledam.......ima dosta prostih ukucana.... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 21 Oct 2009 - 9:54 | |
| I bolje da ne gledas! ja sam se navukla sta cu sad pratim skoro svako vece Slazem se sa tobom Mi pecado eres tu devojka je stvarno prosta. Menja tampon pred onim malim Milanom, mastrubira na ocigled 10 000 000 ljudi(i vise) ,dobro to da li se salila ili ne stvarno...neukusno,prostro,vulgarno. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 21 Oct 2009 - 20:36 | |
| Tasa ti si rekla kako nekom moze da bude simaticna, meni jeste simpaticna zato sto mislim da nije los covek, to sto je ona prosta i sto se vulgarno izrazava je drugo, bar se ne folira kao vecina koja se nesto pekmezi tu... Kao Vladimir npr, u pravu je Carlo sto kaze da ono brate i razumes rusi sve ... Meni je Radasin odvratan fujjjjjjjjjjj !! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 21 Oct 2009 - 22:04 | |
| Mnogooo mnogooo je bolje da se neko folira nego onako PROSTO da se ponasa (nemam reci da opisem taj uzas). Jer ako se neko folira nije ni slicno kao kad se neko skida i ide nag kroz kuci, skida gace pred kamerama, onako igra...da ti se smuci zivot...A SAMIM TIM NJENIM PROSTACKIM PONASANJEM DOVOLJNO JE DOKAZALA KAKAV JE COVEK...SAMA JE SEBE UKOPALA... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 21 Oct 2009 - 23:04 | |
| Meni je ona LIK, prosta je, luda, budalasta, ali je covek !!! Mozda je zivela u takvim uslovima da je tako naucila da prica, da psuje i sta znam ja... Iskreno mislim da svako ko je iole iskren pukne u onim uslovima i onda psuje... i govori ruzne reci..
Fora kuce VB je da se neko ponasa kao u svojoj kuci, Jovana smem da se zakunem da je takva i kuci. I Viki takodje.
Blizance mnogo volim.
I to je to . |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Thu 22 Oct 2009 - 3:49 | |
| Sigurno je nisu naucili da se skida pred 10 000 000 ljudi (sto bi riri rekla) niti da pred njima menja tampone, izvodi svakakve plesove....ne verujem da su je bas tome ucili...ali ok necu vise da se svadjam oko nekoga ko mi nije NIKO I NISTA u zivotu...ja sam tom kravom nemam nista i necu vise da pricam na temu Jovane... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 23 Oct 2009 - 7:27 | |
| VB: Jovanin otac izbrisao ćerku iz svog života
Kako piše list Svet, otac starlete Jovane, koga prijatelji u Kraljevu zovu Čonja, ne želi više da ima išta sa Jovanom koga je njeno ponašanje u Velikom bratu dovelo do ivice. Odnos nestašne Jovane i njenog oca imao je trnoviti put, još kad je kraljevačka starleta krenula put Novog Pazara gde je pre par godina nastupala kao igračica po raznim sumnjivim lokalima.
Tad je gospodin Pavlović čak rekao Jovani da više ne živi u njegovoj kući, međutim posle izvesnog vremena, situacija se nekako izgladila.
Međutim, sada je opet gusto, jer Jovanini roditelji, nikako ne odobravaju njeno učestvovanje u rijaliti šou Veliki brat. Hmmm, a šta li tek kažu za njeno i više nego slobodno ponašanje, možete samo zamisliti…
Mislim da vam je sve jasno... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 23 Oct 2009 - 8:59 | |
| Realno gledano jeste lose zbog roditelja... Na njih nije mislila kad se onako opusteno ponasala... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 23 Oct 2009 - 9:07 | |
| svako ima pravo na svoje misljenje,meni je lično ona ok,nekome nije i to je to.. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 23 Oct 2009 - 12:07 | |
| Slazem se sa tobom Jelena. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 23 Oct 2009 - 21:38 | |
| - zvjezdica wrote:
-
svako ima pravo na svoje misljenje,meni je lično ona ok,nekome nije i to je to.. joj jesi ti meni pametna..ali se sad slazem sa tobom |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sun 25 Oct 2009 - 2:37 | |
| i šta mislite koga će Viki izabrati? |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari | |
| |
|