Ja sam navijao za Jovanu,ali kada su ostali Arsa i Enis naravno da sam navijeo za Enisa ,ali Arsa pobedi...Mada je i on ok
Last edited by hari_95 on Wed 20 Jan 2010 - 11:58; edited 1 time in total
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
Subject: Re: Komentari Thu 31 Dec 2009 - 11:37
Zasto ???
Guest Guest
Subject: Re: Komentari Wed 20 Jan 2010 - 11:58
ღJacqueline Bracamontesღ wrote:
Cestitam pobjedniku... Al ja sam biLa za Enisa (L)... Zao mi je sto nije pobjedio.... Al bar je bio blizu pobjede
Slazem se... Ali i Arsabrate je OK ::
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
Subject: Re: Komentari Fri 9 Jul 2010 - 7:32
ovaj rijaliti mi ide na zivce....
dpdragan TVNovele Zavisnik
Broj postova : 673
Subject: Re: Komentari Tue 14 Dec 2010 - 10:43
Mislim da ih je FARMA dosta nadmašila po gledanosti i idejama producenata.
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
Subject: Re: Komentari Tue 4 Jan 2011 - 21:05
dpdragan wrote:
Mislim da ih je FARMA dosta nadmašila po gledanosti i idejama producenata.
U pravu si, a meni nije jasno zbog čega. Farma je prvobitno bio rijaliti šou u kome su ukućani morali da rade na farmi, kao što su ljudi u 18. i 19. veku u Srbiji to radili i tako je i bilo. Posle toga je sve postalo glupo, jer ja u ovoj poslednjoj Farmi nisam video nikoga da radi ili da hrani životinje, svaki put kad prebacim oni imaju neke žurke, penju se na sto, igraju ili se svađaju i psuju i tako prođe ceo pregled dana. -.- Veliki brat je po meni bolji rijaliti-šou i bolje je smišljen, jer ovde bar ima nekih zadataka, a ne kao tamo.
dpdragan TVNovele Zavisnik
Broj postova : 673
Subject: Re: Komentari Wed 5 Jan 2011 - 4:05
Stefy, vidi ovako. FARMA jeste rijaliti u kome takmičari moraju da obavljaju seoske poslove iz davne prošlosti i to jeste interesantno, ali zamisli da 100 dana gledaš kako neko muze krave i koze, kako neko čisti štale, kako neko mesi hleb, kuva ručak i ore njive, iskreno - TO NIKO NE BI GLEDAO. Naravno da je i sada bilo farmera koji su sve te poslove obavljali, ali producenti koji su osmislili da šou traje preko tri meseca, pametno su procenili da to ne bi bilo toliko zanimljivo gledati 100 dana, zato su smišljeno ubacivane osobe poput Vendi i Bokija da bi se razbila ta svakodnevna monotonija.
Subject: Re: Komentari Wed 9 Feb 2011 - 11:03
dpdragan wrote:
Stefy, vidi ovako. FARMA jeste rijaliti u kome takmičari moraju da obavljaju seoske poslove iz davne prošlosti i to jeste interesantno, ali zamisli da 100 dana gledaš kako neko muze krave i koze, kako neko čisti štale, kako neko mesi hleb, kuva ručak i ore njive, iskreno - TO NIKO NE BI GLEDAO. Naravno da je i sada bilo farmera koji su sve te poslove obavljali, ali producenti koji su osmislili da šou traje preko tri meseca, pametno su procenili da to ne bi bilo toliko zanimljivo gledati 100 dana, zato su smišljeno ubacivane osobe poput Vendi i Bokija da bi se razbila ta svakodnevna monotonija.
Pa dobro, ali oni se tamo isključivo svađaju, ja ne volim Farmu da gledam, ni Dvor, samo VB gledam. Je l' četvrta sezona ide na Pinku ili B92?
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
Subject: Re: Komentari Sun 13 Mar 2011 - 5:04
na PINKU veceras pocinje
Subject: Re: Komentari Sun 13 Mar 2011 - 7:51
Jedva čekam, za 10min. :D
hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
Subject: Re: Komentari Sun 13 Mar 2011 - 8:18
Pocelo je!!!!
Subject: Re: Komentari Sun 13 Mar 2011 - 11:21
Da Ja cu pratiti odmaa da se zna hihi Najbolji su mi ovi u smetljistu troje
gira TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 11689 Godina : 35 Fan-gif :
Subject: Re: Komentari Sun 13 Mar 2011 - 20:44
gledala i ja ovo jučer... šta reći o kandidatima... pitam se otkud su ih samo izvukli onakve? :: sviđa mi se jedino nemeš, koji glas dečko ima
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
Subject: Re: Komentari Sun 13 Mar 2011 - 21:57
A sto je tako vecina Hrvati ja nisam razumela ? Gledala sam, i nisu ni losi ukucani, onako na prvi pogled.
gira TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 11689 Godina : 35 Fan-gif :
Subject: Re: Komentari Sun 13 Mar 2011 - 23:14
većina ljudi je iz srbije
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
Subject: Re: Komentari Mon 14 Mar 2011 - 1:07
Ja ne znam, ja sinoc nisam sve gledala, ali ono sto sam videla ima najmanje 7 ljudi iz Hrvatske, bar mi se ucinilo po akcentu, nisam gledala sve ... ali cujem kako pricaju, inace mnogo ih volim slusati Giro :D
Subject: Re: Komentari Mon 14 Mar 2011 - 2:09
Da, ima više Hrvata i Bosanaca ukupno od Srba. Crnogorca nema uopšte, a iz Makedonije je samo jedan dečko. Meni se svidelo, pratiću redovno. :D
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
Subject: Re: Komentari Mon 14 Mar 2011 - 2:30
Meni se dopada ova sezona, najvise ono troje u otpad...xDD Najsmesniji su mi ono dvoje mali..:
Subject: Re: Komentari Mon 14 Mar 2011 - 10:10
Kako me nervira onaj starac, Duško, mislim da se zove. Užasan je, odvratni seljak koji ne zna da se ponaša, podseća me na Radišu od prošle godine, daj Bože da ga izbace što pre. Za sada nemam favorite, ali su mi ok Horvat, Dragana, Bojana i Nemeš.
hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
Subject: Re: Komentari Mon 14 Mar 2011 - 11:35
Ezel ♥ Lady wrote:
A sto je tako vecina Hrvati ja nisam razumela ? Gledala sam, i nisu ni losi ukucani, onako na prvi pogled.
Ima dosta Hrvata,jer je ovo prvi put da se VBsrb prikazuje na RTL-u (Hr).Pa verovatno da privucu gledaoce.
Stefy wrote:
Kako me nervira onaj starac, Duško, mislim da se zove.daj Bože da ga izbace što pre.
Sto je krenuo profil i poceo da prica pomislio sam novi Radisa xD Boldano :
Spoiler:
Palo prvo izbacivanje: Duško izbačen iz kuće “Velikog brata”! (VIDEO)
Pustolovina u “Velikom bratu” završila je nakon samo jedne noći za Duška Bogdanovića. Njega su stanari nominоvali na prvim nominacijama, zajedno s Emom, ali ipak je 55-godišnjak morao da napustiti kuću. Pozdravio se i izljubio sa stanarima i vratio se ženi. Veliki brat morao je naknadno da ga upozori da izađe iz kuće, a Duško se šalio kako mu se neće otvoriti vrata. Ostali stanari su, nakon njegovog izlaska, komentirisali kako su bili uzbuđeni pre nego što su objavljena imena nominovanih.
Stavio u spojler,da ne siri stranicu :DD
A meni je bas fora ono za onim dole,zanimljivo
Subject: Re: Komentari Tue 15 Mar 2011 - 1:31
hari_95 wrote:
Ezel ♥ Lady wrote:
Ima dosta Hrvata,jer je ovo prvi put da se VBsrb prikazuje na RTL-u (Hr).Pa verovatno da privucu gledaoce.
Stefy wrote:
Kako me nervira onaj starac, Duško, mislim da se zove.daj Bože da ga izbace što pre.
Sto je krenuo profil i poceo da prica pomislio sam novi Radisa xD Boldano :
Spoiler:
Palo prvo izbacivanje: Duško izbačen iz kuće “Velikog brata”! (VIDEO)
Pustolovina u “Velikom bratu” završila je nakon samo jedne noći za Duška Bogdanovića. Njega su stanari nominоvali na prvim nominacijama, zajedno s Emom, ali ipak je 55-godišnjak morao da napustiti kuću. Pozdravio se i izljubio sa stanarima i vratio se ženi. Veliki brat morao je naknadno da ga upozori da izađe iz kuće, a Duško se šalio kako mu se neće otvoriti vrata. Ostali stanari su, nakon njegovog izlaska, komentirisali kako su bili uzbuđeni pre nego što su objavljena imena nominovanih.
Stavio u spojler,da ne siri stranicu :DD
A meni je bas fora ono za onim dole,zanimljivo
E super, baš mi je drago. :D
Subject: Re: Komentari Tue 15 Mar 2011 - 5:16
A pa vidim ja taj dole sa njima xD Pa sada jel on ispao ili ce se vratiti ?? I jel to taj sto je sa onim iz Zivinica, Horvatom i onom curom u busu ?
Subject: Re: Komentari Wed 16 Mar 2011 - 3:27
ღJacqueline Bracamontesღ wrote:
A pa vidim ja taj dole sa njima xD Pa sada jel on ispao ili ce se vratiti ?? I jel to taj sto je sa onim iz Zivinica, Horvatom i onom curom u busu ?
Ispao je odmah prvog jutra, ali su ga ustvari prebacili u otpadu sa Horvatom, Draganom i Nilmarom.
Subject: Re: Komentari Wed 16 Mar 2011 - 4:26
Aham vidila sam u pregledu. Pa jel on sada dosita vani ili ce dobiti sansu da se vrati ?
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3