|
|
Author | Message |
---|
ANCHY !!! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8298 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenanom ♥♥♥
| Subject: Re: Komentari Wed 29 Aug 2012 - 23:50 | |
| - Ezel fan wrote:
- Ništa ona njoj nije spustila, samo joj je rekla istinu. The Queen
Je l' se to već pojavila ? Hahahaha Kralju dobro poredjenje ako mislis na Bade xDDDDDDDDD Nije jos Sad je kod nas bila epizoda kada je Ali upao u Kenanovu zamku (kada je hteo da napadne onog Iskandera tako nesto nmg ime da zapamtim...) Evo fragmani ova je...46epizoda...ja msm da Bade veceras treba da se pojavi...samo nije bio kraj fragmanija [You must be registered and logged in to see this link.]Kako mi je biloextra kad je Eysan ispustila ''slucajno'' posudje Kenanovo i to omiljeno :DDDDDDD A iznervirala me kad ga je zagrlila i poljubila u ceo A Cengiz prica sa strane Nemoj,Nemoj,Nemoj |
|
| |
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Komentari Thu 30 Aug 2012 - 10:26 | |
| to jos nije nista na hrvatskom forumu su je zvali Kuštrava |
|
| |
Ezel fan TVNovele Novi član
Broj postova : 246 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Thu 30 Aug 2012 - 10:47 | |
| Nagrada seriji EZEL U Južnoj Koreji [You must be registered and logged in to see this image.]Special Prize |
|
| |
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Komentari Thu 30 Aug 2012 - 10:53 | |
| zasluzeno iako je trebala osvojiti za najbolju seriju! |
|
| |
*~tea-anahi~* TVNovele Zavisnik
Broj postova : 659 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Fri 31 Aug 2012 - 1:00 | |
| SMOR SERIJA..GLEDAm je na silum pošto su se svi naložili za mene je slja sulja ............ejšan je prelepaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zajedno sa hurem najlepša turkinja...ali je opasna juri samo tamo gde ima love |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 31 Aug 2012 - 1:52 | |
| - *~tea-anahi~* wrote:
- SMOR SERIJA..GLEDAm je na silum pošto su se svi naložili za mene je slja sulja ............ejšan je prelepaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zajedno sa hurem najlepša turkinja...ali je opasna juri samo tamo gde ima love
blago tebi kad gledaš nešto što ti je smor. ja sebi ne mogu dozvoliti takav luksuz. Sad će ti Suljo, ne brini... Aj' |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari Fri 31 Aug 2012 - 2:37 | |
| Ma kakav Sulja pored Ezela. -huh sinoc nije ni bilo, idioti Dzengo me je mnogo poceo nervirati. |
|
| |
gaconi TVNovele Zavisnik
Broj postova : 632 Godina : 28 Lokacija : Beograd
| Subject: Re: Komentari Fri 31 Aug 2012 - 9:05 | |
| |
|
| |
FanSte Pall Mall TVNovele Moderator
Broj postova : 5429 Godina : 29
| Subject: Re: Komentari Fri 31 Aug 2012 - 9:18 | |
| Ne mogu da verujem kakva je Šebnem. Zbog čega je na Kenanovoj strani? |
|
| |
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Komentari Fri 31 Aug 2012 - 9:27 | |
| Kako je pocela a kako se zavrsila danasnja epizoda? |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari Fri 31 Aug 2012 - 21:20 | |
| Pa pojavila se Bade...ona ce kod njih raditi, msm u klub. Potom su otkrili da je celo vreme Sebnem bila izdajica. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 31 Aug 2012 - 21:51 | |
| - AnGel_Perroni wrote:
- Pa pojavila se Bade...ona ce kod njih raditi, msm u klub.
Potom su otkrili da je celo vreme Sebnem bila izdajica. Pa nije bas celo ... Kako me onaj Jusuf nervira -.- |
|
| |
danna_garcia TVNovele Zavisnik
Broj postova : 791 Fan-gif : Lokacija : Olvida lo que fuiste,empieza un nuevo dia, Lo poco que tuviste se queda en otro vida El pasado si se olvida,logrando lo que suenas Es la nueva vida que tu puedes comprar.
| Subject: Re: Komentari Fri 31 Aug 2012 - 23:49 | |
| Stigla nam i Bade. Sto se prvog utiska tice,simpa mi je,gotivna mi je skroz i slatka je. Vidjecemo dalje... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 1 Sep 2012 - 0:35 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 1 Sep 2012 - 0:50 | |
| I zbog glumice koja je katastrofalna |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 1 Sep 2012 - 1:04 | |
| - Ezel fan wrote:
- I zbog glumice koja je katastrofalna
Ona meni uopste ne ide uz Ezela...Mogla je istanjiti tu kosuuu |
|
| |
Fan de Portirroni TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16445
| Subject: Re: Komentari Sat 1 Sep 2012 - 1:05 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 1 Sep 2012 - 9:50 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 1 Sep 2012 - 10:11 | |
| ma sve sto sve vrti oko Bade je tako neuvjerljivo vidi se da su njezin lik ubacili kao padobranca jos uz to Berrek uzasno glumi |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 1 Sep 2012 - 10:53 | |
| a bade je ona crna lepa jel? ja imam osećaj da je ona neki špijun |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 1 Sep 2012 - 21:25 | |
| Da to je ta. Uh sta vise Ejsan radii, koliko je postala glupa Ova Sebnem nije normalna, nemogu da verujem sta sve radi...p.s jel moze meni neko reci zasto ona to sve radi? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 1 Sep 2012 - 21:33 | |
| - AnGel_Perroni wrote:
- Da to je ta.
Uh sta vise Ejsan radii, koliko je postala glupa Ova Sebnem nije normalna, nemogu da verujem sta sve radi...p.s jel moze meni neko reci zasto ona to sve radi?
Zbog one inekcije :DD (valjda) Slazem se za Eysan u ovim epizodama bas nervira -.- |
|
| |
danna_garcia TVNovele Zavisnik
Broj postova : 791 Fan-gif : Lokacija : Olvida lo que fuiste,empieza un nuevo dia, Lo poco que tuviste se queda en otro vida El pasado si se olvida,logrando lo que suenas Es la nueva vida que tu puedes comprar.
| Subject: Re: Komentari Sat 1 Sep 2012 - 22:01 | |
| Meni je Bade slatka,nije neka ljepotica,ali nije ni ruzna i pase mi uz Ezela. Ova glumica mi isto sasvim ok glumi,dopada mi se. Ne znam zasto ste svi protiv nje. Izgleda da cu ja ovdje jedina gotiviti Bade. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sun 2 Sep 2012 - 0:55 | |
| Meni ona izgleda isto dobro...msm vidi se da je dobra osoba i da nije nista skrivila. Mi je necemo voleti samo zbog Ejsan. |
|
| |
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Komentari Sun 2 Sep 2012 - 1:38 | |
| |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari | |
| |
|
| |
|