|
|
Author | Message |
---|
gaconi TVNovele Zavisnik
Broj postova : 632 Godina : 28 Lokacija : Beograd
| Subject: Re: Komentari Wed 8 Aug 2012 - 5:16 | |
| samo da nepostane kao ivan bosiljcic da bude z svakoj drugoj seriji |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari Wed 8 Aug 2012 - 20:02 | |
| Kivanc je fantastican, dobro su ga maskirali...vidi se da se malo tu ugojio ali nmvz. -Moja dva omiljena glumca u jednoj seriji Odlicno sto je Ejsan saznala istinu, ali je nazalost Kenan ubedio u ono sto nije istina. |
|
| |
arija* TVNovele Redovan član
Broj postova : 2770 Godina : 30 Lokacija : Acapulco <3
| Subject: Re: Komentari Wed 8 Aug 2012 - 21:43 | |
| Nisam juce gledala ali Kivanc na slikama izgleda bas opasno |
|
| |
danna_garcia TVNovele Zavisnik
Broj postova : 791 Fan-gif : Lokacija : Olvida lo que fuiste,empieza un nuevo dia, Lo poco que tuviste se queda en otro vida El pasado si se olvida,logrando lo que suenas Es la nueva vida que tu puedes comprar.
| Subject: Re: Komentari Wed 8 Aug 2012 - 22:38 | |
| Sinoc mi je Dzengiz bio dobar,djelovao mi je iskreno. |
|
| |
Ezel fan TVNovele Novi član
Broj postova : 246 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Thu 9 Aug 2012 - 1:01 | |
| Neće mu dugo potrajati "dobrota" . Taj se brine samo za svoje dupe da prostite . |
|
| |
FanSte Pall Mall TVNovele Moderator
Broj postova : 5429 Godina : 29
| Subject: Re: Komentari Thu 9 Aug 2012 - 1:30 | |
| Do koje epizode će se pojavljivati ovaj umišljeni Bred Pit koji je dosadio i Bogu i narodu? |
|
| |
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Komentari Thu 9 Aug 2012 - 1:53 | |
| - FanSte Pall Mall wrote:
- Do koje epizode će se pojavljivati ovaj umišljeni Bred Pit koji je dosadio i Bogu i narodu?
do 38 epizode ! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Thu 9 Aug 2012 - 3:31 | |
| Hvala Bogu,neće puno biti u seriji. Uloga mu je dobra ali njega ne podnosim. Kao što neko reče,on je Turcima isto što i Ivan Bosiljčić nama. |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari Thu 9 Aug 2012 - 3:52 | |
| Kivanc je po meni naajbolji turski glumac pored Kenana. -Svaka njegova uloga se bas razlikuje i stvrno predobro glumi. |
|
| |
*~tea-anahi~* TVNovele Zavisnik
Broj postova : 659 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Thu 9 Aug 2012 - 8:08 | |
| SERIJA JE KIDALICA,A EJŠAN JE DEFINITIVNO NAJLEPŠA TURSKA GLUMICA ! |
|
| |
Broj postova : 791 Fan-gif : Lokacija : Olvida lo que fuiste,empieza un nuevo dia, Lo poco que tuviste se queda en otro vida El pasado si se olvida,logrando lo que suenas Es la nueva vida que tu puedes comprar.
| Subject: Re: Komentari Thu 9 Aug 2012 - 22:34 | |
| Meni se lik Sekiza bas dopada,kao i Kivancova gluma. Slazem se da ga i previse forsiraju i pretjeruju sa njim,ali on je zaista odlican glumac i ima veliku moc transformacije iz lika u lik.Sve njegove uloge mi se svidjaju,a uloga Sekiza mozda i najvise. Kivanc je to perfektno odradio. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 11 Aug 2012 - 19:53 | |
| Odlicna epika sinoc. Uf opasan je Sekiz...prebio je Tefa ;( |
|
| |
ANCHY !!! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8298 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenanom ♥♥♥
| Subject: Re: Komentari Sun 12 Aug 2012 - 0:22 | |
| Ljudi nisam odgledala dosta epizoda Ezela (( Nema nasa Prva u CG Je li bio Ezel u nedelju proslu? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Mon 13 Aug 2012 - 1:51 | |
| Aaa pa ti si dosta propustila. -Daa, prosle nedelje je bio. |
|
| |
Fan de Portirroni TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16445
| Subject: Re: Komentari Mon 13 Aug 2012 - 2:15 | |
| Ja dugo nisam gledala i sad mi bas nista nije jasno. Ko koga hoce da ubije,ispade da ce se svi medjusobno poubijati I zasto Ejsan nece da komunicira sa Omerom? Gledala sam onu scenu na groblju kada su se zagrlili i ona je posle otisla. Zar joj je Omer oprostio |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Mon 13 Aug 2012 - 2:19 | |
| - Fan de Portirroni wrote:
- Ja dugo nisam gledala i sad mi bas nista nije jasno. Ko koga hoce da ubije,ispade da ce se svi medjusobno poubijati I zasto Ejsan nece da komunicira sa Omerom? Gledala sam onu scenu na groblju kada su se zagrlili i ona je posle otisla. Zar joj je Omer oprostio
Ti si sve dobre epike propustila. Pa sad je borba izmedju Ramiza i Kenana. Kenan je nagovorio unuka od Ramiza (Sekiza) da ubije svog rodjenog dedu jer je kao Ramiz ubio njegovog oca a on je poverovao. -Ejsan je otisla i ne zeli da ima nista sa njim jer je nju Kenan nagovorio da je Ezel ubio njenu sestru. |
|
| |
Fan de Portirroni TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16445
| Subject: Re: Komentari Mon 13 Aug 2012 - 2:27 | |
| A jer joj Ezel oprostio? I jer Ejsan sad saznala da je Dzengiz kriv,a ne Ezel? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Mon 13 Aug 2012 - 7:06 | |
| - Fan de Portirroni wrote:
- A jer joj Ezel oprostio? I jer Ejsan sad saznala da je Dzengiz kriv,a ne Ezel?
-Ezel njoj jos uvek nije oprostio. -Dzengiz nije kriv za Baharinu smrt vec je to Kenan uradio. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Mon 13 Aug 2012 - 8:30 | |
| Odlična epizoda. Mnogo mi je žao Ramiza. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Mon 13 Aug 2012 - 8:35 | |
| Evo me Sto se vecerasnje epizode tice mnogo je tuzna.... Dzengiz me zivcira Ali se zaljubio Oni delovi kada se Ramiz vraca u proslost su extra Serija je stvarno vrh nije sto je volim |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Mon 13 Aug 2012 - 8:37 | |
| Je l' će Ali biti sa Azad? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Mon 13 Aug 2012 - 9:01 | |
| - FanSte Pall Mall wrote:
- Je l' će Ali biti sa Azad?
Hoce Imace sina Tefa na kraju (Konacno da i jadan Ali ima srece u ljubavi) Kod nas ova epizoda je turska 36. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Mon 13 Aug 2012 - 10:41 | |
| E baš mi je drago zbog njega. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Tue 14 Aug 2012 - 8:48 | |
| Ok je bila epizoda. Mnogo su mi bili simpatični Ezel,Ali i Džengiz. Nadam se da će Ramiz preživeti....
Last edited by FanSte Pall Mall on Wed 15 Aug 2012 - 2:55; edited 1 time in total |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Tue 14 Aug 2012 - 22:19 | |
| - Quote :
- Mnogo su mi bili simpatični Ezel,Ali i Džengiz.
Meni su oni bili najbolji sinoc. Pogotovo Dzengiz kad kaze "Gdje tacno kod mene" Pa kad smislja plan kako da zeznu taksistu Bas mi je super ovih zadnjih epizoda.Izgleda da jedino ja ovdje gotivim Dzengu |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari | |
| |
|
| |
|