REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Komentari

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 20 ... 35  Next
AuthorMessage
Guest
Guest
Anonymous

Komentari - Page 5 _
PostSubject: Re: Komentari   Komentari - Page 5 EmptyWed 7 Mar 2012 - 10:52

Prepelice...
Back to top Go down
maite es mi princesa
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
maite es mi princesa

Broj postova : 22934
Fan-gif : MuraTuba <3  :*
Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^

Komentari - Page 5 _
PostSubject: Re: Komentari   Komentari - Page 5 EmptyWed 7 Mar 2012 - 10:53

da da hahaha umrla sam od smeha "Necu to da jedem" "A sta onda hoces?" "Prepelice" haha hahaha kad se setim
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

Komentari - Page 5 _
PostSubject: Re: Komentari   Komentari - Page 5 EmptyWed 7 Mar 2012 - 10:54

A ono prvih dana, kad ju je učio, ona se zamislila i odjednom:

Jasak jasak... haha
Back to top Go down
maite es mi princesa
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
maite es mi princesa

Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^

Komentari - Page 5 _
PostSubject: Re: Komentari   Komentari - Page 5 EmptyWed 7 Mar 2012 - 10:56

hahahah a ona ne razume xD I kaze Mahidevran "Ja sam sultanije jazak me je dirati" :)
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

Komentari - Page 5 _
PostSubject: Re: Komentari   Komentari - Page 5 EmptyWed 7 Mar 2012 - 10:57

haha

A kad je ukapirala da je evnuh... haha
Back to top Go down
maite es mi princesa
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
maite es mi princesa

Komentari - Page 5 _
PostSubject: Re: Komentari   Komentari - Page 5 EmptyWed 7 Mar 2012 - 10:57

hahaha

sta je evnuh? xD
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

Komentari - Page 5 _
PostSubject: Re: Komentari   Komentari - Page 5 EmptyWed 7 Mar 2012 - 10:58

Hm...Pronađi na internetu...
Back to top Go down
maite es mi princesa
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
maite es mi princesa

Komentari - Page 5 _
PostSubject: Re: Komentari   Komentari - Page 5 EmptyWed 7 Mar 2012 - 11:04

Aj stavi kako se pise d ane vodim bitku sa Gugl Translejtom xD
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

Komentari - Page 5 _
PostSubject: Re: Komentari   Komentari - Page 5 EmptyWed 7 Mar 2012 - 11:25

Evnuh.
Back to top Go down
maite es mi princesa
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
maite es mi princesa

Komentari - Page 5 _
PostSubject: Re: Komentari   Komentari - Page 5 EmptyWed 7 Mar 2012 - 11:29

:P saznala sam haha haha haha haha scena je bila komaaa
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

Komentari - Page 5 _
PostSubject: Re: Komentari   Komentari - Page 5 EmptyWed 7 Mar 2012 - 11:30

Ja sam plakao od smeha....
Back to top Go down
maite es mi princesa
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
maite es mi princesa

Komentari - Page 5 _
PostSubject: Re: Komentari   Komentari - Page 5 EmptyWed 7 Mar 2012 - 11:32

i ja hahaha hahaha hahaha Prvo Nigar-kalfa pa onda Zuklum aga i na kraju Hurem pokazuje sec-sec sa rukama hahaha hahaha secam se suze su mi tekle hahaha
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

Komentari - Page 5 _
PostSubject: Re: Komentari   Komentari - Page 5 EmptyWed 7 Mar 2012 - 11:38

Nije Hurem pokazala, već Nigar...
Back to top Go down
maite es mi princesa
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
maite es mi princesa

Komentari - Page 5 _
PostSubject: Re: Komentari   Komentari - Page 5 EmptyWed 7 Mar 2012 - 11:45

Jeste Nigar, ali posle je i Hurem pokazala pa su se robinje ponovo krisom smejale :)
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

Komentari - Page 5 _
PostSubject: Re: Komentari   Komentari - Page 5 EmptyWed 7 Mar 2012 - 11:45

haha haha haha
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

Komentari - Page 5 _
PostSubject: Re: Komentari   Komentari - Page 5 EmptyWed 7 Mar 2012 - 22:45

U četvrtak uveče, saznaćete: Hurem prelazi u nove odaje. Radost deli sa svojom zemljakinjom Marijom, koja joj saopštava da je i ona postala muslimanka i da je dobila imae Gulnihal, što znači “mlada, lepa, vitka”. Hurem ne prijaju nove vesti jer u svakom vidi pretnju. Sulejman uživa u pobedi koju je izvojevao nad Beogradom i u tajnosti priprema novi napad na Sredozemlje. Veneciji je povećao poreze, a rak ranu mu predstavlja Rusija koja pomaže njegove neprijatelje. Hatidže posećuje Hurem i donosi joj poklon protiv uroka. U razgovoru hvali Ibrahima, a Hurem ne treba mnogo da shvati kako Hatidže gaji osećanja prema njenom neprijatelju. Ubrzo dobija i potvrdu svojih sumnji kada ih zatekne kako razmenjuju nežne poglede. Lala paša otkriva Sulejmanu da je za njegovog sina Valide našla nevestu, robinju Hurem i kako je nestrpljiv da je upozna..
Back to top Go down
anahi 4ever!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
anahi 4ever!

Broj postova : 8597
Fan-gif : ^^
Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone

Komentari - Page 5 _
PostSubject: Re: Komentari   Komentari - Page 5 EmptyWed 7 Mar 2012 - 23:13

ISTORIJSKI FALSIFIKAT: “Romantični” Sulejman nabijao srpske glave na kočeve!

U TV seriji "Sulejman Veličanstveni" dramatično falsifikovana srpska istorija. Beograd nije raširenih ruku dočekao sultana, već je u njegovoj odbrani izginulo svih 900 branilaca, a on nije bio romantični vitez već brutalni osvajač

[You must be registered and logged in to see this image.]

U seriji “Sulejman Veličanstveni” najbrutalnije je falsifikovana srpska istorija, a turski sultan koji je u njoj prikazan kao romantični ljubavnik i vitez, zapravo je bio surovi osvajač koji se brutalno obračunavao sa Srbima! Primera radi, ispred šabačke tvrđave dočekan je sa 60 “neverničkih” glava nabijenih na kočeve!
U sinoć emitovanoj epizodi na Prvoj televiziji, prikazan je prvi osvajački pohod sultana Sulejmana i pad Beograda 1521. godine koji uopšte ne odgovara istorijskim faktima, tvrde srpski istoričari.
Iako je u seriji prikazano da su Osmanlije takoreći prijateljski ušetali u Beograd, a njihov sultan Sulejman ljubazno proćaskao sa šačicom zarobljenika, objašnjavajući im da dolazi u miru, istorija govori sasvim drugačije!

Prema knjizi “Sulejman i Rokselana“ srpskog istoričara i akademika SANU Radovana Samardžića, osmanski pohod na Beograd je bio najveći do tada.
“Mere koje je Sulejman, čekajući pad Beograda, jednu za drugom smišljao i bez i odlaganja sprovodio na račun Srba bile su izuzetno svirepe”, piše Samardžić. Ostavljeni bez obećane pomoći Ugara, nekoliko srpskih odreda (oko 900 ljudi) je izginulo pod bedemima Kalemegdana, a preživeli žitelji mahom su odvedeni u ropstvo u Carigrad.
U seriji, međutim, Sulejman nonšalantno dolazi u miru pred beogradsku tvrđavu, a poraženi Srbi samo što ga ne goste kafom i ratlukom! Scenaristi su takođe “zaboravili” da prikažu 60 odsečenih glava branioca šabačkog utvrđenja koje su nabijene na kolac i koje su dočekale Sulejmana!

Istoričar Čedomir Antić smatra da država mora da reaguje na ovu seriju.
- Autor serije ima pravo da menja istoriju, ali greše Radio-difuzni savet i država Srbija što dozvoljavaju da se širi kulturna propaganda Turaka. Njihovi glumci iz trećerazrednih serija dolaze u Beograd, a mi ih dočekujemo ih kao da su predsednici – rezigniran je Antić.
I njegov kolega Predrag Marković, jedan od najboljih poznavalaca srpske istorije, razočaran je kako serija izgleda.
- Produkcijski, serija je urađena jadno. Naš “Vuk Karadžić” je ozbiljan program za ovo što gledamo. Istorijske činjenice ne bih da komentarišem – kaže Marković.
Sem što je bitka lažno prikazana, nigde u epizodi se ne pominje da su Turci u opsadi beogradske tvrđave ratovali isključivo sa Srbima, pošto je Ugarska bila slaba, a pomoć sa strane nije stigla. Nekoliko stotina Srba, na čelu s vojvodom Petrom Ovčarevićem, branilo je do tada neosvojivi grad koji su Turci bezuspešno napadali čak 150 godina pre Sulejmana.
Konačno, nigde u seriji nisu prikazani slonovi i kamile koji su takođe bili pod Beogradom. Tvorci ovog “remek dela” takođe su malo poranili s nekim događajima, prikazujući sultanova voljenu robinju Hurem trudnu s prvim detetom u vreme osvajanja Beograda. Hurem je, naime, kazuje istorija, Sulejmanu rodila prvog sina tek godinu dana kasnije, za vreme turske opsade Rodosa.
Nataša Ilić

E MOJA DRAGA SRBIJO, STIDI SE STA SI DOCEKALA! thumbdown
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

Broj postova : 26813

Komentari - Page 5 _
PostSubject: Re: Komentari   Komentari - Page 5 EmptyWed 7 Mar 2012 - 23:52

Ijo šta se dešavalo pre 500 godina ne zna ni sam bog xD neki pričaju jedno drugi drugo
a i da je bilo tako to je bilo drugo vreme,divlje vreme hahaha ...da smo mi bili u takvoj poziciji sigurno bi radili isto

opet mislim da ovo nema veze sa temom komentari serije, serija nije istorijski dokumentarac već drama koje ja pre svega fokusirana na dešavanja u palati,haremu ovo osvajanje dolazi tek tako kao činjenica kada,koga :) a još kad je sultan prikazan kao “Romantičar” čemu frka :)
Back to top Go down
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

Broj postova : 18883

Komentari - Page 5 _
PostSubject: Re: Komentari   Komentari - Page 5 EmptyThu 8 Mar 2012 - 0:52

Ne vidim cemu ovo? Onaj koga istorija zanima neka je proucava na drugi nacin,jer kao sto kaze Kaca,ovo ipak nije dokumentarac... Ja gledam seriju i znam da je vecina ljudi koje poznajem gleda. Kazu da su veoma zadovoljni. Cìnjenica je da preko 1 700 000 ljudi prati seriju u Srbiji. Ako ne zelis da gledas seriju iz bilo kog razloga, ne moras. Tvoj ukus ili vec nesto drugo...
Back to top Go down
uros car
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
uros car

Broj postova : 9801
Godina : 33

Komentari - Page 5 _
PostSubject: Re: Komentari   Komentari - Page 5 EmptyThu 8 Mar 2012 - 1:19

MStefan wrote:
Ne vidim cemu ovo? Onaj koga istorija zanima neka je proucava na drugi nacin,jer kao sto kaze Kaca,ovo ipak nije dokumentarac... Ja gledam seriju i znam da je vecina ljudi koje poznajem gleda. Kazu da su veoma zadovoljni. Cìnjenica je da preko 1 700 000 ljudi prati seriju u Srbiji. Ako ne zelis da gledas seriju iz bilo kog razloga, ne moras. Tvoj ukus ili vec nesto drugo...

:super:

Ko ne voli seriju, njegova stvar.
Back to top Go down
maite es mi princesa
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
maite es mi princesa

Komentari - Page 5 _
PostSubject: Re: Komentari   Komentari - Page 5 EmptyThu 8 Mar 2012 - 2:41

Meni nije jasno da neko ne gleda turske serije jer smo snjima ratovali a sa kim nismo? Ja ih gledam prvenstveno kao seriju i kao nista drugo sto kaze Kaca ovo nije dokumentarac :)
Back to top Go down
Srpski William Levy
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Srpski William Levy

Broj postova : 1950
Godina : 32
Fan-gif : Komentari - Page 5 Tda3

Komentari - Page 5 _
PostSubject: Re: Komentari   Komentari - Page 5 EmptyThu 8 Mar 2012 - 2:48

To sam i ja cuo da ova serija nije bas potkrepljena istorijskim cinjenicama vec da je dosta toga izmenjeno, ali serija se ne gleda da bi se znala istorija. Ja istoriju ne znam a i da znam seriju gledam cisto radi zabave. Na primer nikad nisam cuo za Sultana Sulejmana, Hurem, Ibrahima niti bilo sta slicno.
Back to top Go down
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

Broj postova : 18883

Komentari - Page 5 _
PostSubject: Re: Komentari   Komentari - Page 5 EmptyThu 8 Mar 2012 - 2:59

Za one koji nisu upuceni da ponovim termine:

PREMIJERA: od ponedeljka do subote u 20:00
REPRIZA: narednog dana od 06:30 i 14:00

SAMO NA PRVOJ!
Back to top Go down
Mica Voli Lucero
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Mica Voli Lucero

Broj postova : 553

Komentari - Page 5 _
PostSubject: Re: Komentari   Komentari - Page 5 EmptyThu 8 Mar 2012 - 23:32

maite es mi princesa wrote:
Meni nije jasno da neko ne gleda turske serije jer smo snjima ratovali a sa kim nismo? Ja ih gledam prvenstveno kao seriju i kao nista drugo sto kaze Kaca ovo nije dokumentarac :)

U potpunosti se slazem sa tobom! thumbup
Back to top Go down
maite es mi princesa
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
maite es mi princesa

Komentari - Page 5 _
PostSubject: Re: Komentari   Komentari - Page 5 EmptyFri 9 Mar 2012 - 0:04

Mica Voli Lucero wrote:
maite es mi princesa wrote:

U potpunosti se slazem sa tobom! thumbup
hvala :D ali stavrno nema razloga da vecno zivimo u mrznji,kad vec mozemo zajedno da komentarisemo seriju u uzivamo :) enamorado
Back to top Go down
Sponsored content

Komentari - Page 5 _
PostSubject: Re: Komentari   Komentari - Page 5 Empty

Back to top Go down

Komentari

View previous topic View next topic Back to top 
Page 5 of 35Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 20 ... 35  Next