|
|
Author | Message |
---|
uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: Komentari Fri 9 Mar 2012 - 2:46 | |
| Ljudi, sta je ovo, zasto daju u reprizi epizodu koja je bila, pa tek onda koja je bila premijerno sinoc? |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari Fri 9 Mar 2012 - 2:54 | |
| nemam pojma,verovatno su greškom ubacili |
|
| |
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Komentari Fri 9 Mar 2012 - 3:07 | |
| nija i juce je bilo tako koliko ja znam ne razumem zasto daju tako,ali ajde |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari Fri 9 Mar 2012 - 4:32 | |
| U repriznom terminu od 14:00 emituju po dve epizode. Uvek je tako. |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari Fri 9 Mar 2012 - 7:09 | |
| VEČERAS U 20:00 NA PRVOJ! NE PROPSUTITE! ''PINC JE ROĐEN''!
U petak uveče, saznaćete: Hurem se porađa, ali stvari se komplikuju. Oko bebine glave je obmotana pupčana vrpca i pitanje je da li će se roditi živo. Hurem je užasnuta činjenicom da može roditi mrtvo dete. Konačno beba će zaplakati, a Hurem saznaje da je princ rođen. U njenim odajama okuplja se Sulejmanova porodica, a na proslavu je pozvana i Mehidevran. Hurem vrlo brzo shvata da ona ne polaže pravo na bebu koju je rodila. Ibrahim nastavlja da spletkari I kvari odnos između Hurem i njene najbolje prijateljice. Zaplašena Hureminim pretnjama, Gulnihal neće imati hrabrosti da prizna da je bila kod sultana u noći kada se Hurem porađala. |
|
| |
gaconi TVNovele Zavisnik
Broj postova : 632 Godina : 28 Lokacija : Beograd
| Subject: Re: Komentari Fri 9 Mar 2012 - 8:55 | |
| zumbul aga mi je ko devojcica aleksandra mi je fenomenalna takodje i haliti odlicno je odglumio sad me malo nervira huremina aroganciji |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 9 Mar 2012 - 9:31 | |
| Trebala je da zna da ce Sulejman gledati i traziti druge zene, a ne da ljubomorise kao luda :/ |
|
| |
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Komentari Fri 9 Mar 2012 - 9:35 | |
| Ma Hurem ne moze da podnese da on ima druge zena a dok je ona bila ta druga zena onda je moglo Marija mi je bila preslatka |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 9 Mar 2012 - 9:41 | |
| I ja volim Mariju, bas mi je zao sto se boji i cuti pravu istinu od Hurem |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 9 Mar 2012 - 9:43 | |
| Ma Hurem mi je veceras tolko isla na zivce Jadna ova Marija, bolje ona da je zavrsila sa Suljom |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 9 Mar 2012 - 9:45 | |
| što bi rekao Sulejman 6-godišnji Mustafa je zreliji od nje
|
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 9 Mar 2012 - 9:51 | |
| Slazem i sa Ejpril i tobom, Dajana. Hurem me nervira |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 9 Mar 2012 - 9:53 | |
| Juce me pogotovo iznervirala kad je gurnula onu hranu Mariji u usta A ja jos mislila MD (Mahidevran) skrenula, dosla da gusi bebu kad ono Hurem tripuje |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 9 Mar 2012 - 9:56 | |
| E za tu scenu sam se i ja uplasio, poceo da vicem: Budi se Hurem , budi se ubice ti ova dete, ali fala Bogu, bio je sve san Hjuuu... Mali Mustafa mi je simpa |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 9 Mar 2012 - 9:57 | |
| ja to nisam videla
meni se sviđa kako glumica igra lik,lepa je i talentovana al lik kao lik je čas ovako čas onako što se tiče Marije tu je ispala skroz nefer |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 9 Mar 2012 - 10:01 | |
| Hehehe meni Mahi... skroz nebitna, samo kuka Meni se isto svidja Merjem (valjda) bas mi je simpa, lepa je ali brate lik joj je..ne znam... ima i ona dobre strane al veceras Nigar-kalfa mi postaje sve vise simpa |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 9 Mar 2012 - 10:03 | |
| Od tih sluskinja, Nigar kalfe, one odvratne Gulsah, dobra mi je Gulfem, ona sto je stalno uz Hatidze |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 9 Mar 2012 - 10:08 | |
| Jeste, ta Gulfem mi je bas simpa i lepa je A Nigar me jedino nervira za ono sto ce tek da se desi inace je OK |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 9 Mar 2012 - 10:12 | |
| Da, znam na sta mislis u vezi Nigar Kalfe Meni oni iz Divana smetaju, onaj sto stalno proziva i ruga se Ibrahimu, ne znam mu ime, znam da stalno prosipa pamet, i onaj starac Urnebes mi bio sto je taj starkelja isao u rat, a snaga mu u nosu sto bi rekao narod |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 9 Mar 2012 - 10:14 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 9 Mar 2012 - 10:16 | |
| Taj sto mu ne znamo ime, da, momak bas nervira Hahaha da taj deda, da mi je znati ko ga slao u rat, a malo je falilo da ga neko kokne |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 9 Mar 2012 - 10:19 | |
| Sta brate deda isao da smeta tamo Nego ova Valide sultanije mi postaje simpa |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 9 Mar 2012 - 10:21 | |
| Pa on je kao bio savetnik jos u doba vladavine Suljinog oca, sultana Selima, Validinog muza I meni se svidja glumica koja tumaci sultaniju Valide, zena izgleda vrhunski [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 9 Mar 2012 - 10:29 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 9 Mar 2012 - 10:41 | |
| U subotu uveče, saznaćete: Gulnihal pokušava da odvrati Hurem od namere da pronađe ženu koja je tokom njenog porođaja bila kod sultana. Hurem joj otvoreno kaže da sultan mora biti samo njen jer će u protivnom završiti kao Mehidevran. Sa princom u rukama, Hurem obučena u krzneni ogrtač od samurovine, Sultanov dar, odlazi kod Valide da primi darove. Ovaj prizor zatiče Mehidevran koja neće moći da se uzdrži da ne prokomentariše majku princa Mehmeda. Ibrahim šalje Hatidže poklon koji ona počinje da nosi na grudima. Istina o darodavcu neće biti otkrivena zahvaljući Hurem koja će priskočiti u pomoć. Bliskost dve žene zasmetaće Valide. Hurem želi u Sulejmanove odaje, ali joj neće biti dozvoljeno. Umesto nje kod sultana je pozvana Gulnihal. Iako je preplašena zbog Huremine reakcije, misao da bi i ona mogla da zatrudni vratiće joj osmeh na lice. Hurem se budi u toku noći i otkriva da nema Gulnihal. Sve joj je jasno. Spremna je za osvetu! |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari | |
| |
|
| |
|