|
|
Author | Message |
---|
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari Fri 2 Mar 2012 - 5:56 | |
| Da, ali Aleksandra mi je bolja.x.D |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari Fri 2 Mar 2012 - 10:10 | |
| Večerašnja epizoda je odlična. Sulejman i Hurem |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari Fri 2 Mar 2012 - 10:22 | |
| - Don Pio wrote:
- Večerašnja epizoda je odlična.
Sulejman i Hurem Potpis. |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Komentari Fri 2 Mar 2012 - 12:07 | |
| Meryem Uzerli se valjda zove ta sa slike a ne Aleksandra :S |
|
| |
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Komentari Fri 2 Mar 2012 - 12:09 | |
| U seriji se zove Aleksandra a ovako Merjem A mi je zovemo Aleksandra svakako Inace veceras su mi Sulejman i Hurem bili premedeni On odlepio za njom totalno |
|
| |
Peter TVNovele Novi član
Broj postova : 140 Godina : 39 Fan-gif : Lokacija : Makedonija
| Subject: Re: Komentari Sat 3 Mar 2012 - 7:20 | |
| Турска кафа са Хурем [You must be registered and logged in to see this image.]Данас је овај интервју са Хурем и можете да видите овај интервју сутра на званичном сајту емисије за турске кафе са .. [You must be registered and logged in to see this link.] на турско кафе со.. сулјеман [You must be registered and logged in to see this link.] |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari Sat 3 Mar 2012 - 11:23 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sun 4 Mar 2012 - 3:39 | |
| A Hurem kada je rekla da je trudna... Nece je se oni lako otarasiti! Nadam se dobrim epizodama i sledece nedelje! |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari Sun 4 Mar 2012 - 3:57 | |
| Odlicna jee, ja je gledam na net, jako zanimljiva Videcete u sledecoj epiki kako ce zanimljivo biti. |
|
| |
mimimimimimi TVNovele Redovan član
Broj postova : 4134 Godina : 38 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Sun 4 Mar 2012 - 5:02 | |
| ja se nadam da ce uskoro biti vise scena Ibrahim Hatidze - oni su me osvojili totalno! kako je samo bacio pismo u vatru kad se pojavio Sulejman, a kad mu je poverovao za poeziju on se malo nakezio... |
|
| |
Peter TVNovele Novi član
Broj postova : 140 Godina : 39 Fan-gif : Lokacija : Makedonija
| Subject: Re: Komentari Sun 4 Mar 2012 - 6:08 | |
| |
|
| |
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Komentari Sun 4 Mar 2012 - 8:09 | |
| - mimimimimimi wrote:
- ja se nadam da ce uskoro biti vise scena Ibrahim Hatidze - oni su me osvojili totalno!
kako je samo bacio pismo u vatru kad se pojavio Sulejman, a kad mu je poverovao za poeziju on se malo nakezio... Bio bi red, ja vec nedelju dana cekam eeee |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sun 4 Mar 2012 - 8:22 | |
| Koliko je epizoda do sada snimljeno? |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari Sun 4 Mar 2012 - 8:39 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sun 4 Mar 2012 - 8:39 | |
| |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari Sun 4 Mar 2012 - 8:44 | |
| |
|
| |
uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: Komentari Sun 4 Mar 2012 - 9:03 | |
| Jeste da sam prvo bio protiv ove serije, ali kada sam pogledao par epizoda, odlucio sam da nastavim sa gledanjem, serija me je opcinila totalno. Svidja mi se ova Marija, Aleksandrina drugarica, bas me zanima njen lik i sta ce sa njom biti tokom serije. |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Komentari Sun 4 Mar 2012 - 12:28 | |
| Jel ima gdje na netu da se ogleda sa prevodom, da vidim 1 ep Posto vidim svi se zaludili |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari Sun 4 Mar 2012 - 12:28 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Mon 5 Mar 2012 - 2:49 | |
| VECERAS U 20:00 NA PRVOJ! NE PROPUSTITE! ''SPREMNA NA SVE''!
U ponedeljak uveče, saznaćete: Kao osoba kojoj Hurem najviše veruje pored Sulejmana, Zumbul Aga dobija naredbu da sazna pravu istinu o njenoj navodnoj trudnoći. On će probati da je zaplaši strašnom sudbinom koja je čeka ako laže, ali Hurem je odlučna da ostane pri svojoj priči. Majka Sultanija je ogorčena što njen plan da se otarasi Hurem ne uspeva i naređuje da dovedu pravu doktoricu. Hurem želi da se ubije kako bi svima dala do znanja da neće napustiti sultanovu palatu ni po koju cenu. Dok je ona u zamci svojih neprijatelja, Sulejman napreduje ka Budimu u svom pohodu. Zemunska tvrđava lako pada jer koriste taktiku koja će iznenaditi neprijatelja. Istina o trudnoći Hurem šokiraće sve na dvoru... |
|
| |
uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: Komentari Mon 5 Mar 2012 - 9:33 | |
| I vecerasnja epizoda je bila sjajna. Aleksandrin lik mi se sve vise dopada |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Mon 5 Mar 2012 - 10:22 | |
| I meni isto, veceras mi je bila bas simpaticna Onaj smeh kad je saznala da je trudna Jedva cekam da se vrate iz rata pa da malo ljubavne price dodju do izrazaja Inace jedan za Mustafu jer se je bio danas samo u jednom kadru |
|
| |
mimimimimimi TVNovele Redovan član
Broj postova : 4134 Godina : 38 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Mon 5 Mar 2012 - 20:20 | |
| mene Aleksandra bas nervira... Jedva cekam da se vrate iz rata pa da malo ljubavne price dodju do izrazaja - ovo potpisujem, jer cekam Ibrahima i Hatidze!!!
|
|
| |
Mica Voli Lucero TVNovele Zavisnik
Broj postova : 553
| Subject: Re: Komentari Mon 5 Mar 2012 - 21:38 | |
| Hurem trudna A Mahidevran me nervira Ko joj je kriv sto ima konkurenciju?! |
|
| |
Srpski William Levy TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1950 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Mon 5 Mar 2012 - 23:16 | |
| Poznato je da ja ne podnosim turske serije, ali ovu sam pogledao jos kada je bila najava i mnogo mi se svidela. Kad vec nema dobrih latino serija moram nesto da gledam i drago mi je sto sam izabrao ovu seriju. Hurem mi je mnogo zabavna i simpaticna. Za sada mi serija drzi paznju. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari | |
| |
|
| |
|