|
|
Author | Message |
---|
~Sara_Miranda~ TVNovele Redovan član
Broj postova : 2564 Fan-gif : Lokacija : Espana...
| Subject: Re: Komentari Sun 13 May 2012 - 5:06 | |
| Konacno nesto dobro na ovaj odvratn kisan dan.. |
|
| |
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| |
| |
uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: Komentari Sun 13 May 2012 - 10:40 | |
| Scene sa Armin i Balijem su ekstra bile veceras Armin mi je bas lepa devojka |
|
| |
*~tea-anahi~* TVNovele Zavisnik
Broj postova : 659 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Mon 14 May 2012 - 6:46 | |
| prelepa jeee *_* ali on je *____________*..a i tako je romantičan **_**...ide joj na prozor kako je to divoo oću ja onakvog na prozoru *_* |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari Wed 16 May 2012 - 6:51 | |
| VECERAS DVA SATA ''SULEJMANA VELICANSTVENOG''! OD 20:00 DO 22:00! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 16 May 2012 - 9:45 | |
| aaa poljubili su seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee *____________________________________________* BALI BEG I ARMIN <333...kako je on zgodan *_* |
|
| |
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Komentari Wed 16 May 2012 - 9:53 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 16 May 2012 - 10:00 | |
| ni nema zgodnih jedino su ibrahim i bali beg zgodni...a nisu loši ni oni čuvari što čuvaju sulejmana...ali hoću da sam armin...to je zaista najsrećnija devojka na svetu |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 16 May 2012 - 10:04 | |
| Brate, ovaj Sulejman poceo da mi bude privlacan Sad reci da nisam normalna ali stvarno I ja hocu da sam Armin |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 16 May 2012 - 10:11 | |
| ahahaha u šeherezadi je bio lepši..ali nije mi jasno kako SAD šeherezada može da bude sa njim ..ali dobro markantan je onako xDDD...ali armin će da umre od kuge ((....a onda se pojavljuje ajbige zbo koje će baliju umalo da odrube glavu ( |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 16 May 2012 - 10:17 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 16 May 2012 - 10:28 | |
| ee to jeste xDDD e to stvarno jeste...i hurem je u pravom životu umrla 8 godina pre sulje...svu svoju decu je pobio osim selima i mihrimah...a saelim je pobio bajazita i njegovo 4-oro dece mislim serija je NIŠTA u poređenju sa PRAVIM životom ...a ta ajbige će biti verena za mustafu i u nju će se zaljubiti bali beg i mustafa će dati da mu se odrubi glava ali će a u zadjnemmomentu pomilovati |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 16 May 2012 - 10:31 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 16 May 2012 - 11:00 | |
| jao daaa to je ona slika sa mog avatara...PRELEPA JEE i uopšte ne izgleda debelo u onoj haljini..ali joj ove ne stoje druge....ali mi je bilo žao kako je plakala... ( |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Thu 17 May 2012 - 2:43 | |
| Ja sam počeo da čitam ''Sulejman Veličanstveni - Sultanov harem'' od Kolin Falkoner i za sada je odlična! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Thu 17 May 2012 - 4:23 | |
| - *~tea-anahi~* wrote:
- jao daaa to je ona slika sa mog avatara...PRELEPA JEE i uopšte ne izgleda debelo u onoj haljini..ali joj ove ne stoje druge....ali mi je bilo žao kako je plakala...(
Hurem jeste buckasta ali ona meni divno izgleda, ima je svugde |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Thu 17 May 2012 - 9:04 | |
| to to nije žgoljava kao mahidevran ee a kakva je ta knjiga?? ja trebam da kupim sulejman veličanstveni knjigu čula sam da je extra |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Thu 17 May 2012 - 22:33 | |
| Ovo je knjiga o kojoj pričam:[You must be registered and logged in to see this link.]Trenutno je na prvom mestu top liste izdanja kuće Alnari! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 18 May 2012 - 0:40 | |
| E ja sam kao pocela da citam knjigu Saraj ali sam odustala da mi ne pokvari dozivljaj serije pa cu da procitam kad zavrsi serija |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 18 May 2012 - 2:30 | |
| Ljudi moji kako mene nerviraju Izabela i ona njena sluskinja. Za sad su mi to likovi koji me najvise nerviraju. A najlepsa mi je Armin [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 18 May 2012 - 4:45 | |
| aa što se tiče te knjige...pa tu sam htela da kupim xDD..ima i sulejman i rokselana naš čovek napisao...profesor moje itoričarke na faxu mene samo sluškinja uff kako je grozna -.-'..a i izabela će uskoro ARMIN JE PRELEPA...ALI NIJE KAOOO ONN!! :DD |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 18 May 2012 - 5:20 | |
| Nemoj da me streljas Urose ali meni Armin nije nista posebno, lepa jeste al mi nekako cudna nekad je prelepa a nekad ruzna Najlepsi je Bali |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 18 May 2012 - 5:46 | |
| Ma mene nerviraju Izabela i Karmina, Izabela mi je odvratna, ima facu kao zaba, ne znam sta je Suljo video u njoj, sva je od silikona, i sise i usta, zaista ne znam u cemu je dobra zenska.. -.- |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 18 May 2012 - 5:54 | |
| Meni je Izabela prelepa, ne znam ima nesto Naglasak A onu njenu sluzavku bi trebalo neko da rokne i onako niko nista ne bi posumnjao s obzirom da ovde svakom drugom odseku glavu |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 18 May 2012 - 5:56 | |
| Hahahah Karmina ce vec pazariti |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari | |
| |
|
| |
|