Во очи сега гледај ме Не сум губитник ти знај Не се предавам до крај Нема раѓање без паѓање
Отвори душа признај ми Што сме сега јас и ти Пола мое во тебе А пола твое спие во мене Ајде сега гушни ме до небо дигни ме
Црно и бело е сè Една вистина и една лага Иако заедно сме Јас бирам среќа ти бираш тага
Црно и бело е сè Добро и лошо ништо не ги дели Дај сега насмевни се Денот ме води во ноќи бели
Во очи сега гледај ме Таму ти ќе најдеш сè Ајде предај се до крај За ново раѓање, со мене
Отвори душа признај ми Што сме сега јас и ти Пола мое во тебе А пола твое спие во мене Ајде сега гушни ме до небо дигни ме
Црно и бело е сè Една вистина и една лага Иако заедно сме Јас бирам среќа ти бираш тага
Црно и бело е сè Добро и лошо ништо не ги дели Дај сега насмевни се Денот ме води во ноќи бели
Црно и бело е сè
Vaše mišljenje o pjesmi i ocjena od 1 do 10? Sutra u 21.00h Grčka.
Miaa_____♥ TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9820 Godina : 26 Lokacija : “A woman’s heart is a deep ocean of secrets.”
Subject: Re: Eurosong Wed 4 Apr 2012 - 8:15
Dajem ocjenu 7.na pocetku mi se pjesma nije nimaalo svidala ali sad mi je nekako bolja.prvi dio je jako dosadan,ali kad pocne brze onda mi se svida.takoder mnogi vole njen glas ali meni se ne svida ni najmanje.tekst je los.mislila sam se za nize,ali neka joj:)
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
Subject: Re: Eurosong Wed 4 Apr 2012 - 8:29
I od mene ocjena od 7 do 6 ali ajde 7 :/ ne svidja mi se posebice baas.
ELIZABET Y WILLIAM TVNovele VIP član
Broj postova : 58798 Godina : 27 Lokacija : Đevojko,smaraš me.
Subject: Re: Eurosong Wed 4 Apr 2012 - 8:35
Mišljenje:Dosadno,dosadno.Refren je dobar,mislim ne baš dobar.Uglavnom jako dosadno.Vokal dobar,ali ni to baš ne pomaže. Ocjena:5
Fan de Portirroni TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16445
Subject: Re: Eurosong Wed 4 Apr 2012 - 9:36
8
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
Subject: Re: Eurosong Wed 4 Apr 2012 - 9:49
moram reci da je ove godine Makedonija s izborom razocarala .inace ima lijepe pjesme ! od mene ocjena 5 !
Dulce Princess TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9243
Subject: Re: Eurosong Wed 4 Apr 2012 - 9:55
Text:Bezveze,blago rečeno. Ritam:Ono najvažnije je propast. Vokal:Dobar,ali brate mili ovo gore ako nevalja,nevalja cjela pjesma.
Ocjena 2 Komentar na sve ukupno:Pjesma je jednostavno bezveza,zbog vokala sam povisila ocjenu inače bi to bila ocjena 1
LadyEstrella TVNovele VIP član
Broj postova : 3557
Subject: Re: Eurosong Wed 4 Apr 2012 - 19:01
Meni se ne dopada.Ocena 6.
arija* TVNovele Redovan član
Broj postova : 2770 Godina : 30 Lokacija : Acapulco <3
Subject: Re: Eurosong Thu 5 Apr 2012 - 0:26
u pocetku sam htela da iskljucim pesmu ... pocetak mi se uopste ne dopada kasnije je malo bolje... od mene 4
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
Subject: Re: Eurosong Thu 5 Apr 2012 - 1:08
svako ko se iole razume u muziku zna da je ovo za 10 tako da od mene 10 nisam ništa manje ni očekivala od Kaliopi
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
Subject: Re: Eurosong Thu 5 Apr 2012 - 1:15
Pesma mi se ne svidja,sva je nekako smor,ajde onaj deo posle i moze da prodje,ali na pocetku je uzas njen glas mi se ne svidja,barem ne u ovoj pesmi ocena:4
Subject: Re: Eurosong Thu 5 Apr 2012 - 4:21
EJPRIL wrote:
svako ko se iole razume u muziku zna da je ovo za 10 tako da od mene 10 nisam ništa manje ni očekivala od Kaliopi
Nije stvar razumjevanja zlazbe,idem i ja u glazbenu skoro pa ću završit osnovnu..
Stvar je UKUSA!
Razumješ li?
Guest Guest
Subject: Re: Eurosong Thu 5 Apr 2012 - 6:29
Kaliopi od mene dobija jedinicu.
Subject: Re: Eurosong Thu 5 Apr 2012 - 7:50
Srednja ocjena Makedonije jeste 5.36.Ocjene joj se kreću od jedinice do desetke. Još jednom Makedonija:)
Za nekoliko minuta Grčka:)
Subject: Re: Eurosong Thu 5 Apr 2012 - 8:00
Došlo vrijeme za Grčku:)
Izvođači: Eleftheria Eleftheriou Naziv pjesme: Aphrodisiac Muzika: Dimitris Stassos, Mikaela Stenström, Dajana Lööf Tekst: Dimitris Stassos, Mikaela Stenström, Dajana Lööf Polufinale i redni broj: Prvo polufinale; 3.
I gotta say what's on my mind When I'm with you, I feel alright You call me baby, we spend the night I'm so addicted, I feel alive
Over and over I'm falling
Oh oh oh... oh, oh oh oh... oh You make me dance, dance like a maniac Oh oh oh... oh, oh oh oh... oh You make me want your aphrodisiac
You make me want your aphrodisiac
I think about you all the time I just can't get you off my mind You drive me crazy, you drive me wild You're so addictive, there's no way out
Oh oh oh... oh, oh oh oh... oh You make me dance, dance like a maniac Oh oh oh... oh, oh oh oh... oh You make me want your aphrodisiac
I'm craving for your touch I want it way too much I'm craving for your touch Too much, your touch, too much
Over and over I'm falling
Vaše mišljenje o pjesmi i ocjena od 1 do 10? Sutra u 21.00h Holandija.
Last edited by ELIZABET Y WILLIAM on Thu 5 Apr 2012 - 8:09; edited 1 time in total
Subject: Re: Eurosong Thu 5 Apr 2012 - 8:08
Text: Oke je. Ritam:Dobar je!Ali opet mi nije sad nešto femenomelan Vokal:ODLIČAN!
Ocjena 7 Komentar na sve ukupno: Dala sam ocjenu 7,zato što jednostavno ritam nije po mom ukusu. :/
arija* TVNovele Redovan član
Broj postova : 2770 Godina : 30 Lokacija : Acapulco <3
Subject: Re: Eurosong Thu 5 Apr 2012 - 8:12
Grcka je uvek imala fenomenalne izvodjace .. pesma je super...nemam zamerke...bas je po mom ukusu i zato 10
Subject: Re: Eurosong Thu 5 Apr 2012 - 8:22
Mišljenje:Ovako moram se malo raspisati,jer je u pitanju moja omiljena zemlja sa Evrosonga...Grci nakon 2 godine svoje originalnosti se vraćaju staroj formuli:Zgodan pjevač ili zgodna pjevačica,efektan nastup,još bolja pjesma sa elementima grčkog melosa+pop američki zvuk+pamtljiv tekst sa odličnim ritmom.Znači vraćaju se svojim dance pjesmama.Aphrodisiac mi je 'legla' na prvu.Bez obzira što nastavljaju sa ovim forumala,Grčka je i ove godine moj apsolutni favorit i želim joj puno sreće u Bakuu:) Predviđam top 10 u finalu:) Ocjena:Čista desetka,naravno^^
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
Subject: Re: Eurosong Thu 5 Apr 2012 - 8:24
Nema potreba da komentiram jedni od mojih favorita znaci cista 10
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
Subject: Re: Eurosong Thu 5 Apr 2012 - 8:48
Meni je pesma dobra, ima ritam, ali ne znam zasto sam ocekivala vise.Nekako je sve isto, uvodne strofe dobra muzika, refren dobra muzika pa opet strofe pa refren... Ocena:8
Subject: Re: Eurosong Thu 5 Apr 2012 - 9:12
Dulce Princess wrote:
EJPRIL wrote:
Nije stvar razumjevanja zlazbe,idem i ja u glazbenu skoro pa ću završit osnovnu..
Stvar je UKUSA!
Razumješ li?
ne,ne razumem pa kolko ide dece,mladih u muzičku ili ti glazbenu školu pa se svi kao razumeju ? pa nisam ja sisala vesla stvar ukusa ili ne ukusa,nebitno je
a ocena za Grčku 4 već 374r84 pesma na isti kalup
Miaa_____♥ TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9820 Godina : 26 Lokacija : “A woman’s heart is a deep ocean of secrets.”
Subject: Re: Eurosong Thu 5 Apr 2012 - 9:18
Iz prve sam pjesmu jednostavno ne podnosila,a nakon dva tjedna kad sam je poslusala i sad mi je nesto savrseno.definitivno jedna od najboljih ove godine:) od mene 10:)
Subject: Re: Eurosong Thu 5 Apr 2012 - 9:25
EJPRIL wrote:
Dulce Princess wrote:
EJPRIL wrote:
Stvar je UKUSA!
Razumješ li?
ne,ne razumem pa kolko ide dece,mladih u muzičku ili ti glazbenu školu pa se svi kao razumeju ? pa nisam ja sisala vesla stvar ukusa ili ne ukusa,nebitno je
a ocena za Grčku 4 već 374r84 pesma na isti kalup
Dobro ima i ti,ali rijetko ih ima. Ja sam od jedno 4 nastavnika dobila pohvale.. to jest od svih koji su mi predavali..
Subject: Re: Eurosong Thu 5 Apr 2012 - 9:53
ma okej,ja ti čisto kažem kad mi več pričaš o muzičkoj i drago mi je da ti lepo ide šta god svirala ,pevala ili šta već al nije to ni bila tema uglavnom meni je pesma od Kaliopi odlična
Subject: Re: Eurosong Thu 5 Apr 2012 - 10:07
Takođe mislim sve je stvar ukusa:) Mada ako je npr vokal odličan,to se mora priznati;)