| Komentari serije Manana es para simepre ! | |
|
|
Author | Message |
---|
Ljubavjevecna TVNovele Novi član
Broj postova : 46 Godina : 30 Lokacija : Po forumima...
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Fri 22 Jan 2010 - 5:53 | |
| Bila je odlicna epizoda!!! Samo da ne umre Gonsalo.. (Nemoj da mi das spojler.. ) I ne komentarisite, ako znate sta ce biti... |
|
| |
-Jexy- TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1818 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : WiTh SeGuNdO cErNaDaS, tOrReS aNd MeSsI...^^:D
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Fri 22 Jan 2010 - 6:47 | |
| Ne verujem da ce Gonsalo umreti, mada nmp... Lucero me fascinira!!!!!! |
|
| |
Weisse-Engel TVNovele Redovan član
Broj postova : 4130 Lokacija : Lemuria
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Fri 22 Jan 2010 - 6:49 | |
| A,sta ce da bude sa Lucero na kraju ? |
|
| |
Tamara_LCF ♥ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2340 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Fri 22 Jan 2010 - 8:47 | |
| Evo opet spojler,ko nece da zna sta ce biti neka ne citira xDD - Spoiler:
Ja znam samo da ce je osuditi valjda na dozivotno,ne znam kako ce se to desiti ali u glavnom kada budu trebali da je prebace u zatvor pobeci ce i politi se benzinom i zapaliti kao sto ej ucinila sa svojim roditeljima,to ce biti njen kraj
Ja danas nisam mogla da gledam ali mi je snimala drugarica pa cu sutra odgledati,jedva cekamm :DD |
|
| |
JerrY TVNovele Novi član
Broj postova : 61 Godina : 35 Lokacija : Milutovac,Krusevac
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sat 23 Jan 2010 - 1:24 | |
| - Weisse-Engel wrote:
- A,sta ce da bude sa Lucero na kraju ?
Necu da kazem (o; |
|
| |
Weisse-Engel TVNovele Redovan član
Broj postova : 4130 Lokacija : Lemuria
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sat 23 Jan 2010 - 3:27 | |
| E,ne moras Reci ce mi neko drugi xDD |
|
| |
-Jexy- TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1818 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : WiTh SeGuNdO cErNaDaS, tOrReS aNd MeSsI...^^:D
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sat 23 Jan 2010 - 4:23 | |
| Imas u spojleru sto je postavila Tamara sta ce biti sa Lucero tj. Barbarom... |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sat 23 Jan 2010 - 6:32 | |
| |
|
| |
SNooPy89 TVNovele Novi član
Broj postova : 472 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : http://tvnovele.motion-forum :)))
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sat 23 Jan 2010 - 7:13 | |
| Završiće se onako kako ko zaslužuje.. Zlikovci se biti kažnjeni na najgori mogući način, dok će dobri biti nagradjeni... ali bukvalno tako.... - Quote :
- Ne verujem da ce Gonsalo umreti
pa videćete, i ja sam čitala šta će biti (nešto gledala i na YT), ali neću da otkrivam zbog onih koji ne žele da znaju... |
|
| |
-Jexy- TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sat 23 Jan 2010 - 7:56 | |
| Nemoj otkrivati... Ovako je zanimljivije... A bas mi je zao sto ce Barbara izgoreti msm iako je zla, ja je obozavam... Bar nije zla kao Artemio |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sat 23 Jan 2010 - 9:03 | |
| Ima u novinama TvNovele doslo sve kraj... Damjan onaj Fernandin coj ce umrijeti |
|
| |
-Jexy- TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sat 23 Jan 2010 - 9:10 | |
| Znam da ima, kupujem ja TV Novele, ali retko citam sadrzaje, samo bas kad moram, pa zato nznm neke stvari... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sat 23 Jan 2010 - 9:31 | |
| Aham Ja sam procitala cijele novine.. Neki dan uzela ih opet u ruke brat kaze koji to put citas |
|
| |
-Jexy- TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sat 23 Jan 2010 - 9:57 | |
| |
|
| |
Tamara_LCF ♥ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2340 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sat 23 Jan 2010 - 11:08 | |
| Jooj i ja isto... Dok ne izadje drugi broj ja ovaj naucim na pamet od stranice do stranice.. A sadrzaj se trudim da ne citam,bolje kad ne znas sta ce biti ali retko kad ne uradim to |
|
| |
SNooPy89 TVNovele Novi član
Broj postova : 472 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : http://tvnovele.motion-forum :)))
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sat 23 Jan 2010 - 14:02 | |
| - Quote :
- Jooj i ja isto... Dok ne izadje drugi broj ja ovaj naucim na pamet od
stranice do stranice.. A sadrzaj se trudim da ne citam,bolje kad ne znas sta ce biti ali retko kad ne uradim to hehe ja prvo kad kupim novele odem u sadržaj narednih epki, jer ne mogu da iščekam šta će to biti dalje.. Mada sam dosta gledala na i na YT (neke vazne scene)... Zanimljivo će biti kad Aurore bude ušla kod roditelja... |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sat 23 Jan 2010 - 21:46 | |
| Koliko jos epizoda ima kod nas? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sun 24 Jan 2010 - 0:21 | |
| Neznam al znam da je kod vas skroz bilzu kraja mislim Kod nas nije ni do pola |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sun 24 Jan 2010 - 0:42 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sun 24 Jan 2010 - 0:50 | |
| BGM kod nas tek doslo kada oce Lilijanu da vode u Stokolom u neku ludnicu... Pa kada ono Martinu ganjaju ona dvojca doktora tu u ludnici.. |
|
| |
-Jexy- TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sun 24 Jan 2010 - 1:43 | |
| Kod nas ima jos 2-3 epizode, ali posto zadnja epka traje 3 sata (tako su je prikazivali u Meksiku) verovatno ce je podeliti u tri-cetiri dela, dakle mozda jos 5 ili 6 epki... ... ... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sun 24 Jan 2010 - 1:46 | |
| Ay de cak toliko bila serija huhu |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sun 24 Jan 2010 - 1:46 | |
| |
|
| |
-Jexy- TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sun 24 Jan 2010 - 1:52 | |
| Da, zadnja epka traje tri sata... ali kod nas ce je izdeliti 100%, gde PINK da tri sata emituje epizodu, nema sanse... A u Mexicu je bila ova epizoda tri sata... Kod vas je tek na pola... Blago vama |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sun 24 Jan 2010 - 1:57 | |
| Aham da :r Mada znam kraj i sve :r Mah kod nas nebi ni mogli odma nakon MEPS treba Sortilegio ja bi ih kill sve :@ Kada nebi pustili Sortilegio |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! | |
| |
|
| |
| Komentari serije Manana es para simepre ! | |
|