REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Sta ce se desiti u narednim epizodama?

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3
AuthorMessage
ELIZABET Y WILLIAM
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
ELIZABET Y WILLIAM

Broj postova : 58798
Godina : 27

Sta ce se desiti u narednim epizodama? - Page 3 _
PostSubject: Re: Sta ce se desiti u narednim epizodama?    Sta ce se desiti u narednim epizodama? - Page 3 EmptyFri 18 May 2012 - 1:57

Ako hoćeš pročitaj šta je:D

Spoiler:
Back to top Go down
danna_garcia
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
danna_garcia

Broj postova : 791
Fan-gif :  Sta ce se desiti u narednim epizodama? - Page 3 Ndn25
Lokacija : Olvida lo que fuiste,empieza un nuevo dia, Lo poco que tuviste se queda en otro vida El pasado si se olvida,logrando lo que suenas Es la nueva vida que tu puedes comprar.

PostSubject: Re: Sta ce se desiti u narednim epizodama?    Sta ce se desiti u narednim epizodama? - Page 3 EmptySat 19 May 2012 - 4:43

Je li Kajetano zaista ziv?Sta ce biti sa njim?
Back to top Go down
ELIZABET Y WILLIAM
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
ELIZABET Y WILLIAM

PostSubject: Re: Sta ce se desiti u narednim epizodama?    Sta ce se desiti u narednim epizodama? - Page 3 EmptySat 19 May 2012 - 4:55

Kajetano nije živ.On je mrtav,ubijen.AKo misliš ono šta se prikazuje pored Hulije,to je njegov duh kojeg Hulija vidi.Odnosno ona vidi svakog duha:)
Back to top Go down
-DULE-
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
-DULE-

Broj postova : 676
Godina : 29
Fan-gif : Elly ^^

PostSubject: Re: Sta ce se desiti u narednim epizodama?    Sta ce se desiti u narednim epizodama? - Page 3 EmptyThu 24 May 2012 - 3:27

Gotovo, upravo završih i ja sa gledanjem. :(
Drago mi je što se serija srećno završila, što su uspeli da naprave tu čuvenu mašinu i izleče se svi. Paula i Markos konačno su se sreli sa majkom, i ako je priča sa njom malo smarala, od kako se pojavila u seriji bezbroj puta su je zatvarali, non stop je menjala mesta. Takođe mi je drago što je Ektor živ i što su Hulija i Ivan uspeli da konačno budu srećni. To što su spalili internat za mene je oduševljenje, mnogo mi se sviđa to, najjača mi je bila Ivanova rečenica: "Kada sam bio mali Hasinta je vikala na mene jer sam zapalio zavase, a sada mi dodaje benzin"... nešto na tu foru.
Žao mi je Fermina, bolje da je preživeo i ostao sa Marijom, ali na neki način i nije loše što je ubijen, da ne završe baš svi srećno. Super mi je bilo to što ga je Hulija videla kao duha. I dalje patim za Karolinom, bilo bi mi draže da je i ona sa njima na kraju ostala. Roke.. šta znam, žao me je i njega, nije uradio ništa namerno, samo je slušao one iz otoksa. Noireta nisu prikazali, tako da sa njim ne znam šta je bilo.
Sve u svemu serija će mi mnogo nedostajati, i moja ocena za nju je čista desetka.
Back to top Go down
malaplawusha93
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
malaplawusha93

Broj postova : 2

PostSubject: Re: Sta ce se desiti u narednim epizodama?    Sta ce se desiti u narednim epizodama? - Page 3 EmptyThu 24 May 2012 - 9:28

u potpunosti se slazem sa tobom. Serijaa je preeedobra, ne pamtim da sam se nekom serijom toliko odusevia. Meni je iskreno najgluplje bilo kad su izbacili hektora jer je bio jedan od glavnih likova posle su ga ubacivali ali nije to bilo to. Ivan i Hulija najbolji par u serijama ikada, njihova hemija je neverovatna.
Back to top Go down
ELIZABET Y WILLIAM
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
ELIZABET Y WILLIAM

PostSubject: Re: Sta ce se desiti u narednim epizodama?    Sta ce se desiti u narednim epizodama? - Page 3 EmptyFri 25 May 2012 - 4:58

Ovo je tema za postavljanje pitanja šta će se desiti u daljim epizodama:)
Za takve komentare idite u temu za Komentare serije;)
Back to top Go down
marcoamelista
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
marcoamelista

Broj postova : 245
Godina : 28
Fan-gif :  Sta ce se desiti u narednim epizodama? - Page 3 Fnhdah

PostSubject: Re: Sta ce se desiti u narednim epizodama?    Sta ce se desiti u narednim epizodama? - Page 3 EmptyTue 17 Jul 2012 - 1:23

Noiret je zavrsio u ludari,jer je poludeo od svega nacisto xD
Back to top Go down
danna_garcia
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
danna_garcia

Broj postova : 791
Fan-gif :  Sta ce se desiti u narednim epizodama? - Page 3 Ndn25
Lokacija : Olvida lo que fuiste,empieza un nuevo dia, Lo poco que tuviste se queda en otro vida El pasado si se olvida,logrando lo que suenas Es la nueva vida que tu puedes comprar.

PostSubject: Re: Sta ce se desiti u narednim epizodama?    Sta ce se desiti u narednim epizodama? - Page 3 EmptySun 5 Aug 2012 - 0:12

Hoce li se saznati da je Roke izdajnik i kada otprilike?
I da,je li on otpocetka izdajnik ili ce to kasnije postati?
Back to top Go down
ELIZABET Y WILLIAM
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
ELIZABET Y WILLIAM

PostSubject: Re: Sta ce se desiti u narednim epizodama?    Sta ce se desiti u narednim epizodama? - Page 3 EmptySun 5 Aug 2012 - 0:20

danna_garcia wrote:

On će ksnije postati izdajnik,a to će se saznati u nekoliko epizoda pred kraj:)
Back to top Go down
-DULE-
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
-DULE-

PostSubject: Re: Sta ce se desiti u narednim epizodama?    Sta ce se desiti u narednim epizodama? - Page 3 EmptySun 5 Aug 2012 - 1:02

danna_garcia wrote:

Tačnije saznaje se u 7x7..
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

Broj postova : 26813

PostSubject: Re: Sta ce se desiti u narednim epizodama?    Sta ce se desiti u narednim epizodama? - Page 3 EmptySun 19 Aug 2012 - 0:37

Hajde ovde u ovoj temi da malo prokomentarišem 6 sezonu .
Koju sam konačno odgledala ! :D Prvih 5 sezona su stvarno genijalne ova je bar meni bila nešto slabija al su je u poslednjim epizodama izvukli tako da mogu da kažem da je i ova odlična . Tako mi je žao što više nema Karol :( mada sam se ponadala da će preživeti kad je već preživela onaj pad , mislila sam da sam pogrešno pročitala da će umreti al ipak jeste . Prekasno su je našli u šumi . Roke ! Ako ju je već gurnuo sa balkona kako nije provalio da je živa nego je još i zakopao . Gospode bože . Baš sam volela njegov lik i još uvek mislim da je jedan od interesantnijih likova al ne mogu da mu oprostim ovo za Karol iako se sad vadi .

Vidim da je Amaja postala deo družine , mislim da će biti nešto između nje i Markosa . Ne vidim po čemu bi ona bila neki bitan lik xD . Ivan i Hulija thumbup . Odlični u paru , kolko mi je Yon na početku bio antipatičan tolko mi je sad dobar .

Nije bilo loše sve ovo oko Eve , kolki je psihopata Riter Wulf veći od Norijeta koji polako smekšava . Zapravo niko tu nije neki zao lik skroz na skroz svi vuku neke svoje probleme iz prošlosti . Jedino mi je Ugo još nejasan , ko mašina .

Deca . Evelin , Havijer haha . Priznajem malo su me smorili u ovoj sezoni al kako su njih dvoje bili dobri dok su tražili dečka Hasinti . Treba joj neko da je dobro " razmrda " haha .

I sad šta će biti dalje , Fermin zaražen , škola zaražena . Kolko sam ja shvatila . 7 sezonu započinjem krajem Avgusta ili početkom Septembra . Videću već . Ne čitam nikakve spojlere . Jedino znam da će Fermin na kraju umreti :( al to sam znala i pre nego što sam počela da gledam seriju xD .
Back to top Go down
Dunja
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
Dunja

Broj postova : 6774
Godina : 30
Fan-gif : I am strange,but,what are you?????

PostSubject: Re: Sta ce se desiti u narednim epizodama?    Sta ce se desiti u narednim epizodama? - Page 3 EmptyTue 21 Aug 2012 - 12:54

A ja došla da vidim hoće li stvarno Karol umreti i ti mi kažeš Ejpril da hoće >.<
A bednici, stvarno nisu morali to da urade -.-'
Inače, stigla sam tek do drgue sezone i ne mogu da se suzdržim od spojlera xD
Back to top Go down
-DULE-
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
-DULE-

PostSubject: Re: Sta ce se desiti u narednim epizodama?    Sta ce se desiti u narednim epizodama? - Page 3 EmptyWed 22 Aug 2012 - 0:30

Umreće u 6. sezoni. Ubiće je mali Roke.
Back to top Go down
Dunja
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
Dunja

PostSubject: Re: Sta ce se desiti u narednim epizodama?    Sta ce se desiti u narednim epizodama? - Page 3 EmptyWed 22 Aug 2012 - 7:26

Pa znam sad... nego, sad sam stigla do kraja druge sezone... kad onaj profesor ide dole kod majke od Markosa i Paole... čije je ono dete, i zašto su dole ? o.O -.-'
Back to top Go down
ELIZABET Y WILLIAM
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
ELIZABET Y WILLIAM

PostSubject: Re: Sta ce se desiti u narednim epizodama?    Sta ce se desiti u narednim epizodama? - Page 3 EmptyWed 22 Aug 2012 - 7:31

Dunja wrote:
Pa znam sad... nego, sad sam stigla do kraja druge sezone... kad onaj profesor ide dole kod majke od Markosa i Paole... čije je ono dete, i zašto su dole ? o.O -.-'

Majka od Paule i Marcosa-Sandra:) To je njeno dijete,dakle brat od Markosa i paule,a drže je dolje zatvorenu iz Ottoxa,ma vidjećeš XD
Back to top Go down
Dunja
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
Dunja

PostSubject: Re: Sta ce se desiti u narednim epizodama?    Sta ce se desiti u narednim epizodama? - Page 3 EmptyThu 23 Aug 2012 - 5:41

Videću već xD
Jaoj, jedva čekam da stignem do dela kad počnu napokon da objašnjavaju sve stvari :D
Back to top Go down
ELIZABET Y WILLIAM
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
ELIZABET Y WILLIAM

PostSubject: Re: Sta ce se desiti u narednim epizodama?    Sta ce se desiti u narednim epizodama? - Page 3 EmptyThu 23 Aug 2012 - 7:11

Dunja wrote:
Videću već xD
Jaoj, jedva čekam da stignem do dela kad počnu napokon da objašnjavaju sve stvari :D
haha,meni su prve 2. sezone totalno bile nejasne;)
Back to top Go down
Dunja
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
Dunja

PostSubject: Re: Sta ce se desiti u narednim epizodama?    Sta ce se desiti u narednim epizodama? - Page 3 EmptyFri 24 Aug 2012 - 9:43

Što nejasne ? Mada mislim da te razumem xD
Back to top Go down
ELIZABET Y WILLIAM
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
ELIZABET Y WILLIAM

PostSubject: Re: Sta ce se desiti u narednim epizodama?    Sta ce se desiti u narednim epizodama? - Page 3 EmptyFri 24 Aug 2012 - 10:52

Dunja wrote:
Što nejasne ? Mada mislim da te razumem xD
Pa da,već od 3. sezone počinje biti jasnije;)
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

Broj postova : 26813

PostSubject: Re: Sta ce se desiti u narednim epizodama?    Sta ce se desiti u narednim epizodama? - Page 3 EmptyTue 11 Sep 2012 - 10:55

Završila sam sa gledanjem ove serije thumbup konačno vala . 7 sezona im nije trebala nije da je bila dosadna nego jednostavno predvidiva i bez nekih većih neizvesnosti . Ako su već gurali i na 7 sezonu bilo bi dovoljno da je kraća , nekih 7 epizoda recimo :) . Al kako god cela serija je odlična i definitivno se ne kajem što sam potrošila vreme na nju .

Evo par reči o kraju serije , 7 sezoni . Znala sam još od kad da će Fermin umreti al opet njegova smrt mi je bila baš baš tužna , isplakoh se Plac . Uvek moji omiljeni likovi a i najbolji likovi xD završe kako " ne treba " mada ajde da opravdamo da se i on izvukao bilo bi sve ko iz sapunice . Onda Amaja ... stvarno mi je bila nebitna , dosadna a i glumica je sva nit smrdi nit miriše . Mislim da ni oni na početku nisu znali šta će sa njom a tek sad u poslednjoj epizodi joj dali kao neku ulogu . Što je i super ! . Stvarno su ona i Markos bili ljigav par thumbdown . Ovako je završila kako je završila i to od Viki uz reči Kučko raspala haha stvarno nepotreban rečnik al opet hahaha . A i ja bezveze komentarišem . Garido , kako mi se dopada taj glumac baš je hot hahaha nema veze što je bio " zlikovac " i mislila sam da je neki izdajica od kako se pojavio . Šta još da kažem , nemam neku želju dalje da komentarišem...malo je sve oko virusa bezveze ispalo al dobro nisam tu ništa specijalno ni očekivala .

Što se mene tiče ocena za seriju 10 ( bez obzira na 7 sezonu ) faliće mi .
Back to top Go down
ELIZABET Y WILLIAM
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
ELIZABET Y WILLIAM

PostSubject: Re: Sta ce se desiti u narednim epizodama?    Sta ce se desiti u narednim epizodama? - Page 3 EmptySun 30 Sep 2012 - 7:31

Jedva čekam sledeću subotuu,ide epizoda sa Evom jea
Back to top Go down
Dunja
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
Dunja

PostSubject: Re: Sta ce se desiti u narednim epizodama?    Sta ce se desiti u narednim epizodama? - Page 3 EmptyMon 1 Oct 2012 - 22:32

Meni je tu prevod bio ku*vo raspala, i sad sve tako zovem haha Ijo
Back to top Go down
alle6699
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
alle6699

Broj postova : 2

PostSubject: Re: Sta ce se desiti u narednim epizodama?    Sta ce se desiti u narednim epizodama? - Page 3 EmptyWed 20 Mar 2013 - 10:12

Može li ko da mi kaže u kojoj epizodi se vidi ko je usvari Ugo i kako je postao "ŠEF" Noiretu i ostalima tj. kako je postao desna ruka Ritera Vulfa?
I kada se "borio" s njegovim bratom ko će da bude desna ruka Vulfa? Molim vas, tražim već dugo i ne mogu nigde da nađem! :(
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Sta ce se desiti u narednim epizodama?    Sta ce se desiti u narednim epizodama? - Page 3 Empty

Back to top Go down

Sta ce se desiti u narednim epizodama?

View previous topic View next topic Back to top 
Page 3 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3