| Sta ce se desiti u narednim epizodama? | |
|
|
Author | Message |
---|
hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Sta ce se desiti u narednim epizodama? Tue 8 May 2012 - 7:34 | |
| - danna_garcia wrote:
- Moze neko da mi kaze sta ce se desavati sa Ivanom i Carol y Marcosom i Ameliom,odnosno kako se dalje teci njihov odnos?
Do koje si epizode stigla? Uglavnom izmedju Ivana i Carol nece biti nista konkretno, izuzmemo li njihovu vezu na pocetku. A Amelia i Markos ce jedno vrijeme biti u vezi, jer su ovi nacisti ucjenjivali Ameliju. Ali ona ga stvarno voli. |
|
| |
danna_garcia TVNovele Zavisnik
Broj postova : 791 Fan-gif : Lokacija : Olvida lo que fuiste,empieza un nuevo dia, Lo poco que tuviste se queda en otro vida El pasado si se olvida,logrando lo que suenas Es la nueva vida que tu puedes comprar.
| Subject: Re: Sta ce se desiti u narednim epizodama? Tue 8 May 2012 - 7:50 | |
| - Quote :
- Do koje si epizode stigla?
Do 12. I trenutno su Ivan y Carol u svadji. A ko ce ucjenjivati Ameliu? |
|
| |
| Subject: Re: Sta ce se desiti u narednim epizodama? Tue 8 May 2012 - 7:58 | |
| Au pa ti si tek na pocetku Nacisti. Ne znam da li volis da znas ili ne, ali mislim da ne treba da se opterecujes sad time, jer bi ti moglo pokvariti gledanje. Ovo o cemu pricam ce se desavati poslije cetvrte seozne. Znaci peta sezona. Tako da gledaj i uzivaj |
|
| |
ELIZABET Y WILLIAM TVNovele VIP član
Broj postova : 58798 Godina : 27 Lokacija : Đevojko,smaraš me.
| Subject: Re: Sta ce se desiti u narednim epizodama? Tue 8 May 2012 - 8:21 | |
| Ko će ubiti Ameliju? I ko je Eva? |
|
| |
| Subject: Re: Sta ce se desiti u narednim epizodama? Tue 8 May 2012 - 8:30 | |
| - ELIZABET Y WILLIAM wrote:
- Ko će ubiti Ameliju?
I ko je Eva? Ameliju ubija Hugo. Eva je Wulfova cerka. Malo je komplikovano za objasniti, jer se mnogo stvari desi u samo jednoj epizodi a ne tokom citave serije. Takodjer ima mnogo likova, stalnih, sezonskih... Kao sto rekoh, bolje vam je gledajte i uzivajte. |
|
| |
danna_garcia TVNovele Zavisnik
Broj postova : 791 Fan-gif : Lokacija : Olvida lo que fuiste,empieza un nuevo dia, Lo poco que tuviste se queda en otro vida El pasado si se olvida,logrando lo que suenas Es la nueva vida que tu puedes comprar.
| Subject: Re: Sta ce se desiti u narednim epizodama? Tue 8 May 2012 - 8:38 | |
| Jesam,na pocetku. U pravu si,mozda bolje da ne znam,pa da uzivam gledajuci. Samo me jos zanima,da li ce se u nastavku miriti Ivan i Carol? Oni su mi omiljeni par. |
|
| |
| Subject: Re: Sta ce se desiti u narednim epizodama? Tue 8 May 2012 - 8:55 | |
| Noup. A ja sam došla do 5.ep 5 sezonee;) Kad je ta ep gdje se otkriva to vezano za Evu? |
|
| |
| Subject: Re: Sta ce se desiti u narednim epizodama? Tue 8 May 2012 - 8:57 | |
| @danna_garcia nece. @ELIZABET Y WILLIAM e pa ti si stigla do dijela sa nacistima. A to o Evi ce biti u sestroj seozni ja msm. |
|
| |
| Subject: Re: Sta ce se desiti u narednim epizodama? Tue 8 May 2012 - 9:00 | |
| Daa,stigla sam do njih:O A dobroo:) |
|
| |
-DULE- TVNovele Zavisnik
Broj postova : 676 Godina : 29 Fan-gif : Lokacija : Uvek SRBIJA !!!
| Subject: Re: Sta ce se desiti u narednim epizodama? Tue 8 May 2012 - 10:32 | |
| Tačnije, Eva se prvi put pojavljuje u 6x04, a već u 6x05 ćeš znati neki kratak uvod vezan za nju. |
|
| |
*~tea-anahi~* TVNovele Zavisnik
Broj postova : 659 Fan-gif :
| Subject: Re: Sta ce se desiti u narednim epizodama? Fri 11 May 2012 - 10:13 | |
| bože gospode kako traična i jeziva serijaa..ali ja je voliim šta će biti sa markosom? |
|
| |
| Subject: Re: Sta ce se desiti u narednim epizodama? Fri 11 May 2012 - 12:26 | |
| - *~tea-anahi~* wrote:
- bože gospode kako traična i jeziva serijaa..ali ja je voliim
šta će biti sa markosom? Na kraju? Pa nista, ostaje ziv. Srecan |
|
| |
| Subject: Re: Sta ce se desiti u narednim epizodama? Sat 12 May 2012 - 2:26 | |
| Što će biti s onim likom što je zaražen,što je upucao Lusiju? |
|
| |
-DULE- TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Sta ce se desiti u narednim epizodama? Sat 12 May 2012 - 7:40 | |
| Ostalo mi je još dve epizode do kraja 6. sezone i ne mogu da čekam, moram pitati. Ne mogu ništa da povatam oko Eve... Riter Wulf: Jel je to ustvari biološki otac od Sandre, ako jeste, kakve veze onda Eva ima sa time kada je rođena ranije. Jel je tu neko kloniran ili ne? |
|
| |
| Subject: Re: Sta ce se desiti u narednim epizodama? Sat 12 May 2012 - 7:55 | |
| Je li bio flashback kada Wulf gleda one curice iz sirotisa? Tu su Lusija, Sandra... Sto se tice Eve - ako se ne varam on nju ne klonira, vec je zamrzne. Barem sam ja tako shvatio. Kada je Wulf posmatrao one zatvorenike logora i ispitivao bolest, Eva je iza njega takla virus i tako se zarazila. On nju zamrzava, jer tada nije bilo lijeka, a posto je mnogo volio nije htio da je pusti da umre nego je zamrzne i kaze joj da ce opet biti zajedno kada nadje lijek. Kada su konstruisali masinu, on je htio da je izlijeci ali je dosao Ivan, kasnije je bacena bomba. I tako dalje, i tako dalje. Moj post sa EMDT-a Znam da sam ranije pisao, bilo mi smor da pisem opet jedno te isto Valjda je to to |
|
| |
-DULE- TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Sta ce se desiti u narednim epizodama? Sat 12 May 2012 - 7:59 | |
| Da, da, to sam skontao. Ali ne znam kakve veze Sandra ima sa time, zašto je identična kao Eva? |
|
| |
| Subject: Re: Sta ce se desiti u narednim epizodama? Sat 12 May 2012 - 8:02 | |
| Mislim da su uzeli neki uzorak od Eve ili sta vec, i tako dobili 'kopiju' Irene. Klonirali je na neki nacin. Ako se ne varam Wulf je sve to radio samo da bi nasao lijek za Evu. Paula je bila imuna na svaku bolest, nesto su eksperimentisali sa njima, sve kako bi se Eva izlijecila. |
|
| |
-DULE- TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Sta ce se desiti u narednim epizodama? Sat 12 May 2012 - 8:05 | |
| I još jedno pitanje? Wulf je Sandrin i Ektorov biološki otac? |
|
| |
| Subject: Re: Sta ce se desiti u narednim epizodama? Sat 12 May 2012 - 12:03 | |
| E to ne znam stvarno Mislim da ne. |
|
| |
-DULE- TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Sta ce se desiti u narednim epizodama? Sat 12 May 2012 - 22:41 | |
| Nije, vraćao sam epizode sinoć i skontao. |
|
| |
*~tea-anahi~* TVNovele Zavisnik
Broj postova : 659 Fan-gif :
| Subject: Re: Sta ce se desiti u narednim epizodama? Mon 14 May 2012 - 6:51 | |
| jejj...al isa kim će biti??...markos? |
|
| |
| Subject: Re: Sta ce se desiti u narednim epizodama? Mon 14 May 2012 - 7:38 | |
| - *~tea-anahi~* wrote:
- jejj...al isa kim će biti??...markos?
Marcos neće sa nikim |
|
| |
-DULE- TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Sta ce se desiti u narednim epizodama? Thu 17 May 2012 - 7:28 | |
| Završio sam sa gledanjem šeste sezone. Nešto sam je mnogo odužio, ali nema veze. Ne znam zašto su je svi kritikovali, po meni je bila jedna od najzanimljivijih sezona. Mnogo toga se desilo, pre svega Karolinina i Ektorova smrt, tajna o Rokeu, ova priča sa Evom, virusom... sve je bilo zanimljivo. U zadnjoj epizodi smo saznali da Noiret ipak ima neka osećanja prema Ivanu. Aktivirali su dosta lik Hulije, zbog čega mi je mnogo drago, ubacili su neke nove uloge, na primer Rebeku, koja je po meni omiljeni sporedni lik. Ostalo mi je još 15 epizoda do kraja, i jedva čekam da je završim, a na neki način i ne, biće mi žao. Odavno nisam uživao u nekoj seriji kao u ovoj. |
|
| |
| Subject: Re: Sta ce se desiti u narednim epizodama? Thu 17 May 2012 - 8:21 | |
| Ima -DULE- tu nešto što si rekao što nije tačno |
|
| |
-DULE- TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Sta ce se desiti u narednim epizodama? Thu 17 May 2012 - 9:47 | |
| Haha... ne razumem!? |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Sta ce se desiti u narednim epizodama? | |
| |
|
| |
| Sta ce se desiti u narednim epizodama? | |
|