REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Sta ce se desiti u narednim epizodama?

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2, 3  Next
AuthorMessage
Nia
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Nia

Broj postova : 633
Fan-gif :  Sta ce se desiti u narednim epizodama? 3015239313_1_5_oelYNxbK
Lokacija : You mark my words. Small-town boy, small-town life, it won't be enough for you. Klauss

Sta ce se desiti u narednim epizodama? _
PostSubject: Sta ce se desiti u narednim epizodama?    Sta ce se desiti u narednim epizodama? EmptyFri 4 Nov 2011 - 7:07

Koga zanima moze da pita, mada je serjia veoma komplikovana da se shvati ako se ne prati redovno :)
Back to top Go down
Filip96
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Filip96

Broj postova : 151
Godina : 28
Fan-gif : STELENA

PostSubject: Re: Sta ce se desiti u narednim epizodama?    Sta ce se desiti u narednim epizodama? EmptyTue 8 Nov 2011 - 23:21

Ma serija je najbolja ikad snimljena ... Toliko je komlikuju a na kraju se sve svede na jedno odgledo sam je 2 puta celu i mogu jos 10 puta :D
Back to top Go down
http://losprotegidos.forumsr.com
Jelen@007
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Jelen@007

Broj postova : 10491
Godina : 30
Fan-gif :  Sta ce se desiti u narednim epizodama? Tumblr_m5qyisF85i1rw1osso16_250

PostSubject: Re: Sta ce se desiti u narednim epizodama?    Sta ce se desiti u narednim epizodama? EmptyWed 9 Nov 2011 - 11:51

hari_95 wrote:

Spoiler:

Vi sto planirate da gledate, obavezno. Necete se pokajati thumbup
I Jelena od sada cemo komentarisati ovdje:
[You must be registered and logged in to see this link.]
Neka ovdje komentarisu ovi sto gledaju na tv, mi cemo tamo :D
Važi. A da onaj izraz lica kad su to rekle. :D
A ne znam, ono kad su ubili onog 'el olmo' iz šume, nisu prikazali ili jesu??
Ja se ne sećam, a posle vidim u nekoj od narednih epizoda kao deo odatle.
Moguće da mi je kompjuter preskočio, pa da se vratim.
A je l' Hektor brat Irene Espi, tj. jesu li mu neki rod Paula i Markos? Baš me kopka šta krije, ali čekaću još te 2-3 epizode. Samo mi reci, otkud oni leševi ispod drveta tamo, kad je kopao, jesu to ona deca?
Back to top Go down
Filip96
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Filip96

PostSubject: Re: Sta ce se desiti u narednim epizodama?    Sta ce se desiti u narednim epizodama? EmptyWed 9 Nov 2011 - 23:14

Oni lesevi su onih pet sirocica koje su ubili jos kad je internat bio sirotiste samo je Ektor uspio da prezivi i zato onoliko zeli da ih nadje... On je bart Irene Espi pravo ime mu je Samuel , on je ujak Markosa i Paule... Gnoma su ubili i da to je prikazano. Gnomo je bio Elsin brat i ona je ostisla da ga vidi i onesvestila se .. On je krenuo da je donese u internat al ga je policija ubila .. WOW
Back to top Go down
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

Broj postova : 18883

PostSubject: Re: Sta ce se desiti u narednim epizodama?    Sta ce se desiti u narednim epizodama? EmptyThu 10 Nov 2011 - 3:15

Kada je snimana prva sezona serije?
Back to top Go down
hari_95
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
hari_95

Broj postova : 16562
Godina : 29
Fan-gif :  Sta ce se desiti u narednim epizodama? 218202510M5RG95

PostSubject: Re: Sta ce se desiti u narednim epizodama?    Sta ce se desiti u narednim epizodama? EmptyThu 10 Nov 2011 - 4:28

2007. se prikazivala, pa se tada i snimala naravno.
Jelena odgovorio ti je clan Filip96 vec, ali videces vec sve u zadnjoj epizodi trece sezone to sa Ektorom thumbup
Back to top Go down
http://www.elizabeth-gutierrez.tk/
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

Broj postova : 18883

PostSubject: Re: Sta ce se desiti u narednim epizodama?    Sta ce se desiti u narednim epizodama? EmptyThu 10 Nov 2011 - 5:08

Hvala.
Back to top Go down
Jelen@007
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Jelen@007

Broj postova : 10491
Godina : 30
Fan-gif :  Sta ce se desiti u narednim epizodama? Tumblr_m5qyisF85i1rw1osso16_250

PostSubject: Re: Sta ce se desiti u narednim epizodama?    Sta ce se desiti u narednim epizodama? EmptyThu 10 Nov 2011 - 6:29

Hvala, pretpostavila sa da joj je brat, ali nisam bila sigurna. kako me oduševljava ova serija, pa to je nerverovatno, jedva čekam vikend da odgledam epizode, sad ne stižem.
A čekajte, on je sklonio leševe, ili ih je samo našao usput, dok je tražio ono što več traži (za šta ću sačekati tu poslednju epizodu da vidim)?
Back to top Go down
hari_95
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
hari_95

PostSubject: Re: Sta ce se desiti u narednim epizodama?    Sta ce se desiti u narednim epizodama? EmptySun 8 Apr 2012 - 9:46

FanSte Pall Mall wrote:
Uff,dobro je. Nisam ni stekao neko misljenje o njemu tako da mi je svejedno to sto je on ubijen. :D Ja prvo utripovao da se nije nesto desilo Pauli,Markosu ili Karolini..Pa posle reko' da nije Ivanu,koga sam mnogo zgotivio u ove dve poslednje epizode. Hvala Hari,inace ne znam sta bih radio do sledece subote,skrenuo bih! :D

Mada to sto je umro, ne mora da znaci ga ga vise nece biti. :P Samo gledaj seriju, ne propustaj nikako! :D
Back to top Go down
FanSte Pall Mall
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
FanSte Pall Mall

Broj postova : 5429

PostSubject: Re: Sta ce se desiti u narednim epizodama?    Sta ce se desiti u narednim epizodama? EmptySun 8 Apr 2012 - 9:54

A daj,sad si mi totalno pomutio mozak! :P Grr,razbicu komp!

Nijedna me serija nije ovoliko nervirala skoro!!! Kme
Back to top Go down
hari_95
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
hari_95

PostSubject: Re: Sta ce se desiti u narednim epizodama?    Sta ce se desiti u narednim epizodama? EmptySun 8 Apr 2012 - 9:57

Namucices se ti sa takvim gledanjem. Ja sam je skinuo i gledao kad sam imao vremena, znao neke stvari i opet te serija iznenadi. Stalno je neizvjesno.
Bolje da skines seriju sa torrenta dok su jos aktivni, imas na prijevodi-online i gledas kao covjek :D
Back to top Go down
FanSte Pall Mall
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
FanSte Pall Mall

PostSubject: Re: Sta ce se desiti u narednim epizodama?    Sta ce se desiti u narednim epizodama? EmptySun 8 Apr 2012 - 10:08

Ma fazon je sto nemam onaj osecaj gledanja serije na tv-u i iscekivanja sta ce biti u sledecoj epizodi gledajuci je na kompu. Nije meni problem prevod,spanski znam kao maternji nego samo taj osecaj bez kog bi mi vikend popodne bilo prazano nekako. :( Izdrzacu nekako,ja kad se nesto zareknem,mora da bude tako! :D
Back to top Go down
hari_95
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
hari_95

PostSubject: Re: Sta ce se desiti u narednim epizodama?    Sta ce se desiti u narednim epizodama? EmptySun 8 Apr 2012 - 10:10

Srecno onda hahaha
Inace ja sam skroz zaboravio kako je gledati seriju na tv. Mislim da nisam nista pogledao vec mjesecima.
Back to top Go down
FanSte Pall Mall
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
FanSte Pall Mall

PostSubject: Re: Sta ce se desiti u narednim epizodama?    Sta ce se desiti u narednim epizodama? EmptySun 8 Apr 2012 - 10:23

Hvala! haha I ja bih zaboravio da nije B92 pustio Internat i Pink da je ukinuo latino serije kako je planirao(sva sreca,pustio je MCI i to u odlicnom terminu). Serijama sa spanskog govornog podrucja po svemu sudeci preti iskorenjivanje sa nasih televizija i zbog toga zelim jos malo da uzivam gledajuci ih na tv-u. :(
Back to top Go down
-DULE-
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
-DULE-

Broj postova : 676
Fan-gif : Elly ^^

PostSubject: Re: Sta ce se desiti u narednim epizodama?    Sta ce se desiti u narednim epizodama? EmptySat 21 Apr 2012 - 9:29

Završio sam gledanje treće sezone. Rekao sam sebi da neću pitati ništa, ali ipak moram: Je li je Marija ipak Ivanu majku?
Back to top Go down
hari_95
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
hari_95

PostSubject: Re: Sta ce se desiti u narednim epizodama?    Sta ce se desiti u narednim epizodama? EmptySat 21 Apr 2012 - 9:48

-DULE- wrote:
Završio sam gledanje treće sezone. Rekao sam sebi da neću pitati ništa, ali ipak moram: Je li je Marija ipak Ivanu majku?

Naravno da jeste:D
Back to top Go down
discobaby
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
discobaby

Broj postova : 842
Fan-gif :  Sta ce se desiti u narednim epizodama? Tumblr_mmqvpbesZP1qcb516o1_250

PostSubject: Re: Sta ce se desiti u narednim epizodama?    Sta ce se desiti u narednim epizodama? EmptyMon 23 Apr 2012 - 23:52

Ja dosla do 6-e sezone i moram ovde da stavim komentar da ne ubacujem spoiler tamo!Sokirana sam smrcu dvoje likova,ne mogu da verujem!!!
Back to top Go down
ELIZABET Y WILLIAM
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
ELIZABET Y WILLIAM

Broj postova : 58798
Godina : 27

PostSubject: Re: Sta ce se desiti u narednim epizodama?    Sta ce se desiti u narednim epizodama? EmptySat 28 Apr 2012 - 7:27

Pogledala sam čini mi se 7 epizodu danas:D
Pitanje:Zna li ko zašto su ubijali djecu s najvećim koeficjentom inteligencije?
Back to top Go down
-DULE-
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
-DULE-

PostSubject: Re: Sta ce se desiti u narednim epizodama?    Sta ce se desiti u narednim epizodama? EmptySat 28 Apr 2012 - 23:00

Evo komentarisaću i ja ovde pošto gledam unapred.
Sinoć sam završio sa gledanjam 4. sezone, i zadivljen sam poslednjom epizodom. Po meni je to jedna od najboljih, celih sat vremena nisam trepnuo. Konačno se pojavio Andres, Ivan saznao da mu je Marija majka, i nadam se da će Martin sada početi da veruje Lukasu, o njegovim snovima. Nastavljam dalje sa gledanjem naravno i nadam se da će od sada svaka epizoda biti ovako zanimljiva.
Back to top Go down
Filip96
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Filip96

PostSubject: Re: Sta ce se desiti u narednim epizodama?    Sta ce se desiti u narednim epizodama? EmptyMon 30 Apr 2012 - 0:58

discobaby wrote:
Ja dosla do 6-e sezone i moram ovde da stavim komentar da ne ubacujem spoiler tamo!Sokirana sam smrcu dvoje likova,ne mogu da verujem!!!

HAhahahah Ja sam cak i plakao zbog njih msm to je stvarno bilo strasnooo :D :D :D
Back to top Go down
-DULE-
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
-DULE-

PostSubject: Re: Sta ce se desiti u narednim epizodama?    Sta ce se desiti u narednim epizodama? EmptyTue 1 May 2012 - 22:45

Odgledao sam celu petu sezonu za samo 3 dana, ne mogu da verujem. Počeo sam šestu, i pogledao prve dve. Čuo sam da uskoro umiru 2 učekina, i da je jedan od njih izdajnik, neću da znam koja dva, samo ako neko zna tačno u kojoj epizdi će se to desiti?!
Back to top Go down
Filip96
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Filip96

PostSubject: Re: Sta ce se desiti u narednim epizodama?    Sta ce se desiti u narednim epizodama? EmptyTue 1 May 2012 - 22:55

6X06, 6X07, 6X08.. U nekoj od te tri bar mi se tako cini ... Kroz te tri epike ce neko umreti al da ne otkrivam enamorado
Back to top Go down
-DULE-
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
-DULE-

PostSubject: Re: Sta ce se desiti u narednim epizodama?    Sta ce se desiti u narednim epizodama? EmptyTue 1 May 2012 - 23:32

Hvala. I bolje nemoj xD
Back to top Go down
-DULE-
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
-DULE-

PostSubject: Re: Sta ce se desiti u narednim epizodama?    Sta ce se desiti u narednim epizodama? EmptyMon 7 May 2012 - 9:03

Neeeeee.. Karol mrtaaa.. Plac Plac Plac Još gore živa je sahranjenaa.. thumbdown Ne znam kako ću se sada navići bez nje. Serija neće biti ista.. Ijo

P.S: Izvinjavam se zbog duplog posta. :)
Back to top Go down
danna_garcia
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
danna_garcia

Broj postova : 791
Fan-gif :  Sta ce se desiti u narednim epizodama? Ndn25
Lokacija : Olvida lo que fuiste,empieza un nuevo dia, Lo poco que tuviste se queda en otro vida El pasado si se olvida,logrando lo que suenas Es la nueva vida que tu puedes comprar.

PostSubject: Re: Sta ce se desiti u narednim epizodama?    Sta ce se desiti u narednim epizodama? EmptyTue 8 May 2012 - 6:46

Moze neko da mi kaze sta ce se desavati sa Ivanom i Carol y Marcosom i Ameliom,odnosno kako se dalje teci njihov odnos?
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Sta ce se desiti u narednim epizodama?    Sta ce se desiti u narednim epizodama? Empty

Back to top Go down

Sta ce se desiti u narednim epizodama?

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 3Go to page : 1, 2, 3  Next