REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Televizije na Balkanu

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Next
AuthorMessage
maite es mi princesa
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
maite es mi princesa

Broj postova : 22934
Fan-gif : MuraTuba <3  :*
Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^

Televizije na Balkanu  - Page 15 _
PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 15 EmptySun 8 Jan 2012 - 12:18

ja bas ad bila na sajtu PRVE, i na TV programu pise da ce biti ASI u 19:20, sad ja ne znam Ne znam
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

Broj postova : 33379
Godina : 28
Fan-gif : Televizije na Balkanu  - Page 15 Tumblr_mguoni2S0d1rbbxnpo3_r1_250
Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3

PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 15 EmptyMon 9 Jan 2012 - 0:45

OVo je malo starija novost

PRVA I PINK NASTAVILi MEDIJSKI RAT
Svađaju se ko je original, a ko kopija
Televizije Prva i Pink nastavile su medijski rat! Prva je juče na svojoj stranici na Fejsbuku prozvala Pink da je najava za „Zvezde Granda" kopija foršpana „Prvog glasa Srbije"

Pogledajte najavni trejler za „Zvezde Granda". Da li vas ovo „originalno" delo montažera i „kreativne" ekipe podseća na naše foršpane za „Prvi glas Srbije", ili nas oči i uši varaju? - zapitali su se zaposleni na Prvoj i postavili snimak najave za „Zvezde Granda", a zatim su se dotakli i „Amidži šoua".

- Ne kažemo da smo izmislili toplu vodu, ali stvarno je presmešno i tužno... Što kaže Ivan (Ivanović, prim. aut): „Reprizu moje emisije možete pogledati u ponedeljak na Pinku" - našalili su se sa Prve.

Očekivano, Pink nije ostao dužan Prvoj tvrdeći da je „Prvi glas Srbije" poslednja u nizu emisija inspirisanih svetskim takmičenjima „Idol" i „X faktor".

- Zbog toga ponajmanje kolege sa Prve mogu i smeju sebi da dozvole da „Zvezde Granda" optuže za nekakav plagijat, kada su oni sami plagijat ovih emisija, dok su njihove najave u tom slučaju plagijat nemačkih grafičkih rešenja. Podsetićemo vas i da je propadanje kroz scenu u „Prvom glasu" ukradeno iz formata „Ruski rulet", čiju licencu je više godina kupovao Pink. Nova najava za „Zvezde Granda" je inspirisana najavama britanskih takmičenja muzičkih zvezda. Korišćenje brzih kadrova je svetski trend i nijedna televizija ne drži u svojim rukama ekskluzivno pravo na sistem montaže - navodi pres-služba Pinka, koja je takođe reagovala i na prozivke na račun Ognjena Amidžić

[You must be registered and logged in to see this link.]
Back to top Go down
http://maite-perroni.serbianforum.info/forum.htm
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

Broj postova : 18883

PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 15 EmptyMon 9 Jan 2012 - 5:41

NOVI TERMINI SERIJA NA PRVOJ:

07:30 HILJADU I JEDNA NOC
12:00 TAJNA STAROG MOSTA
14:00 VAMPIRSKI DNEVNICI
17:00 BANDINI
20:00 ASI
21:00 KAD LISCE PADA

PONEDELJKOM U 22:00 ''ZENE SA DEDINJA''
CETVRTKOM U 23:00 ''KOBRA''
PETKOM U 23:30 ''PEVAJ BRATE''
SUBOTOM U 21:00 ''BUDVA NA PJENU OD MORA''
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

Broj postova : 26813

PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 15 EmptyMon 9 Jan 2012 - 9:52

ova sema izgleda vazi od sutra
prva polako ali sigurno postaje ko i pink hahaha mada pink se nikako ne moze premasiti ipak su oni prvi sto se tice gluposti haha
Back to top Go down
maite es mi princesa
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
maite es mi princesa

Fan-gif : MuraTuba &lt;3  :*
Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^

PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 15 EmptyMon 9 Jan 2012 - 10:13

propustila sam Asi jer sam mislila da ima u 20:00,znaci starsno o.O
prvo promene termin TSM, a sad se zezaju sa terminom za lisce i Asi?pa kakav je to nacin o.O
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 15 EmptyMon 9 Jan 2012 - 12:30

Ovi na prvoj su prolupali...
Back to top Go down
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 15 EmptyTue 10 Jan 2012 - 8:49

EVA LONGORIA U FILMU ''SAMO PREKO NJE MRTVE''
VECERAS U 21:00 NA PRVOJ!
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 15 EmptyTue 10 Jan 2012 - 8:55

Pogledaću Budvu...Ona ide samo subotom?
Back to top Go down
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 15 EmptyTue 10 Jan 2012 - 8:56

Da. Subotom u 21:00. Pogledacu i ovaj film veceras.
Back to top Go down
maite es mi princesa
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
maite es mi princesa

PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 15 EmptyTue 10 Jan 2012 - 9:50

i ja gledam film :)
Back to top Go down
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 15 EmptyTue 10 Jan 2012 - 11:05

Odgledao sam film. Jako mi se svideo! thumbup
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

Broj postova : 26813

PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 15 EmptyTue 10 Jan 2012 - 11:05

film je sr**e xD ja se bas razocara
ovi dvoje su toliko bezlicni cak ni Eva nije u svom elementu
Back to top Go down
maite es mi princesa
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
maite es mi princesa

PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 15 EmptyWed 11 Jan 2012 - 5:18

A meni se bas svideo, Eva je ono OK nekako slicna kao u DH ali dobro...Ova crvena mi je zato super, mnogo mi poznata, koja je to glumica?
Back to top Go down
Lex
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Lex

Broj postova : 561

PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 15 EmptyWed 11 Jan 2012 - 6:53

Serija OLUJA (U RAJU) RADNIM DANIMA OKO 14H NA KANALU NOVA TV!
Back to top Go down
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 15 EmptyWed 11 Jan 2012 - 8:28

VECERAS NA PRVOJ!

21:10 TESNA KOZA 3,FILM
22:40 PIRAMIDA,TOK SOU
00:00 VAMPIRSKI DNEVNICI,SERIJA (R)
Back to top Go down
maite es mi princesa
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
maite es mi princesa

PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 15 EmptyWed 11 Jan 2012 - 9:42

Gledam reprizu Vampira :D
Back to top Go down
Lex
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Lex

Broj postova : 561

PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 15 EmptyWed 11 Jan 2012 - 11:49

Serija Noc u junu se zavrsava za mesec dana, sjatite se na fb stranicu Pinka i trazimo termin za Mi corazon insiste umesto Noc u junu, dakle 16.45h! Hvala VAM!!!
Back to top Go down
ღJacqueline Bracamontesღ
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
ღJacqueline Bracamontesღ

Broj postova : 55522
Godina : 32

PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 15 EmptyThu 12 Jan 2012 - 2:23

Pa sigurno ce nju i tada pustit posto nakon serije CME su rekli da ce ici ali ne ide, jer tada idu LHDM kako sam svatila.
Back to top Go down
http://dulce-anahi.my-free-forum.com
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 15 EmptyThu 12 Jan 2012 - 3:57

DANAS NA PRVOJ!

15:20 Dodji na veceru,kulinarska emisija
16:10 Jednostavan zivot,emisija
17:00 Bandini,indijska serija
18:10 Exkluziv,trac emisija
18:30 Exploziv,emisija
19:00 Vesti,informtaivna emisija
19:20 Asi,turska serija
20:15 Kad lisce pada,turska serija
21:15 Radna akcija,emisija
22:10 Kobra,nemacka serija
23:05 Vampirski dnevnici,americka serija
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 15 EmptyThu 12 Jan 2012 - 15:41

[You must be registered and logged in to see this image.]

Naslov: Aristocrats
Godina proizvodnje: 1999.
Zemlja proizvodnje: Engleska/Irska/SAD
Režija: David Caffrey
Scenario: Harriett O'Carroll, Stella Tillyard
Žanr: kostimirana drama
Jezik: engleski
Uloge: Serena Gordon, Geraldine Somerville, Alun Armstrong, Diana Quick, Siân Phillips

Kratak sadržaj:

Zasnovano na istinitoj priči o visokoj politici i romansi, porodičnoj solidarnosti i katastrofi aristokratske engleske porodice iz 18 veka. Serija Aristokratkinje prati dug i često turbulentan život sestara Lenoks, ćerki vojvode od Ričmonda. Moć, skandali, porodične intrige i glamur...

Od ponedeljka u 20.10 samo na RTV.

Ne verujem da ću gledati.
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 15 EmptyThu 12 Jan 2012 - 15:49

Nedeljom od 21.00 na RTV, francuska kriminalistička serija ,,Lovac''.

Naslov: Le chasseur
Godina proizvodnje: 2009.
Zemlja proizvodnje: Francuska
Scenario: Gérard Carré, Jeanne Le Guillou
Žanr: kriminalistička serija
Jezik: francuski
Uloge: Yannick Soulier, Marie-France Pisier, Milan Harbonn

Kratak sadržaj:

Jednoglasno proglašena kao najbolja serija proizvedena u Francuskoj u poslednjih nekoliko godina. Akcioni triler sa obrtima u svakoj epizodi.

Neću gledati.
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 15 EmptyThu 12 Jan 2012 - 16:07

Amar sin limites na Doma Tv od ponedeljka.
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 15 EmptyThu 12 Jan 2012 - 17:03

Od petka 13.01.2012 na HRT 2 u posle ponoćnom šetajućem terminu, emitovaće se italijanska serija ,,Crimini bianchi''.

Iza tragičnih događaja do kojih je došlo zbog neučinkovitosti zdravstvenog sustava često se kriju tajne i laži koje tek treba otkriti. No ovdje su također i profesionalci koji su spremni riskirati sve suprotstavljajući se moćnim lobijima ne bi li došli do istine. Luca Leoni je mladi i uspješni kardiokirurg koji zbog posljedica automobilske nesreće više ne može operirati. Njegov najbolji prijatelj je 40-godišnji odvjetnik Claudio Bruni kojemu etika priječi da prekrši pravila, čak i ako je to za veće dobro. Claudio se bavi pravnim pitanjima, ali također nastoji držati njegovu temperamentnost i impulzivnost pod kontrolom. Pridružuje im se Francesca Corona, 32-godišnja ginekologinja koja radi u hitnoj službi. Ona je vrlo praktična te ima sposobnost uspostaviti bliski kontakt s ljudima. Oni zajedno osnivaju neprofitnu udrugu koja pomaže onima (pacijentima, njihovim rođacima, liječnicima) koji su oštećeni ili su doživjeli nepravdu od strane zdravstvenog sustava, te koji često, čak i prečesto, ne znaju kome bi se obratili kako bi ostvarili svoje pravo ili barem dobili pojašnjenje. Ovaj tim prati svaki slučaj počevši s podnošenjem pritužbe oštećenoga te detaljno istražuje sve vezano uz njega proučavajući medicinske dokumente, dijagnoze i obdukcije. Oni također otkrivaju i sve probleme vezane uz pojedince o kojima je riječ, psihološki ih procjenjuju te istražuju i njihove privatne živote. Svaka dijagnoza za njih postaje emotivno iskustvo. Sumnja, nesigurnost, nepovjerenje isprepleću se s boli, teškim gubicima, kajanjem, drskošću, lažima, korupcijom i ucjenama.

1. epizoda
Kardiokirurg Luca Leoni (Daniele Pecci) i njegov prijatelj i kolega Stefano Giraldi dožive prometnu nesreću zbog vratolomne Lucine vožnje. Dr. Branduardija koji ih je primio u bolnicu zabrinjava gadna Lucina ozljeda ruke. Poslije operacije njihov prijatelj i odvjetnik Claudio (Ricky Memphis) mora priopćiti Luci da je Stefano preminuo. Francesca (Christiane Filangieri), zaručnica s kojom se Stefano bio odlučio oženiti, okomljuje se na Lucu i odluči istražiti sumnjivu smrt svoga zaručnika.

Autor: Dante Palladino, Giorgia Mariani, Silvia Margherita

Neću gledati....
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 15 EmptyThu 12 Jan 2012 - 17:08

Nedjelja, 15.01.2012., u 21:00h na OBN odličan film Profesionalac.

Teja Kraj je sveučilišni profesor, pisac, urednik izdavačke kuće, ima tajnicu za ljubavnicu i vodi tipičan život sve dok mu u ured ne dođe nepoznati čovjek koji se predstavlja kao Lika Laban. Laban mu iznosi detalje njegovog života te se ispostavi da je on ustvari umirovljeni policijski inspektor koji ga je špinjunirao u vrijeme Miloševićeva režima i koji ga je nekoliko puta pokušao ubiti...

Žanr: komedija, drama, 2003., Srbija

Uloge: Bora Todorović, Branislav Lečić, Nataša Ninković, Sergej Trifunović

Redatelj: Dušan Kovačević.

Moja preporuka.

Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 15 EmptyThu 12 Jan 2012 - 17:11

A pre toga istog dana, na istom kanalu samo u 14.00 legendarna Casablanca.

Nedjelja, 15.01.2012., u 14:00h

(Casablanca)

Jedan od najboljih filmova svih vremena smješten u Maroko u vrijeme Drugog svjetskog rata.
Humphrey Bogart je Rick Blane, vlasnik malog kafića gdje se okupljaju svi, od francuske policije do nacista. Kada se njegova bivša ljubav Ilsa (Ingrid Bergman) pojavi u Casablanci sa svojim suprugom Victorom (Paul Henreid), vođom Otpora, Rick se uvlači u ljubavni trokut, ali i mrežu političkih intriga. Ilsa i Victor moraju pobjeći iz Casablance i Rick je možda jedini koji im može pomoći. No, pitanje je - hoće li im pomoći?

Žanr: romantična drama, 1942., SAD

Uloge: Humphrey Bogart, Ingrid Bergman, Paul Henreid

Redatelj: Michael Curtiz.

Neću gledati ovaj put, a Profesionalca možda ponovo pogledam.
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Televizije na Balkanu    Televizije na Balkanu  - Page 15 Empty

Back to top Go down

Televizije na Balkanu

View previous topic View next topic Back to top 
Page 15 of 40Go to page : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Next