|
|
Author | Message |
---|
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Larin Izbor Thu 16 Feb 2012 - 5:12 | |
|
ma nema tu ništa kvalitetno,čim mogu svi da gledaju nema tu kvaliteta.. a i ja bi najviše htela laru da se otarasimo turaka...samo zato
|
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Larin Izbor Thu 16 Feb 2012 - 9:39 | |
| - MStefan wrote:
- Ja bih toliko voleo da pobedi ova serija! Jeste da je tipična sapunica,ali meni se baš dopala,a i iskreno dosta mi je turskih,turskih i samo turskih serija u večernjim terminima na PRVOJ... Jeste da su dobre,ali preteraše da samo njima daju najbolje termine... Moj izbor je - LARIN IZBOR!
Potpis na ovo. |
|
| |
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Larin Izbor Thu 16 Feb 2012 - 11:03 | |
| e vala ljudi sto svi zabrijali na to da se emituju samo turske serije..... a sta kazete na latino .americke i druge produkcije stalno se vrte! to nikom ne smeta ! |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Larin Izbor Thu 16 Feb 2012 - 11:42 | |
| - dervisevic fata wrote:
- e vala ljudi sto svi zabrijali na to da se emituju samo turske serije..... a sta kazete na latino .americke i druge produkcije stalno se vrte! to nikom ne smeta !
Fato canim benim svaka cast na odgovoru |
|
| |
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Larin Izbor Thu 16 Feb 2012 - 11:46 | |
| ma askim benim pa nije li tako! |
|
| |
| Subject: Re: Larin Izbor Thu 16 Feb 2012 - 11:47 | |
| Meni ne smetaju ni Hrvatske ni Srpske, Indijske, Americke, Latino a kamoli Tursko Ako je dobro uradjeno Meni Turske najbolje leze u poslijednje vrijeme |
|
| |
| Subject: Re: Larin Izbor Thu 16 Feb 2012 - 11:51 | |
| ma da ako vec gledamo serije neka budu kvalitetene bez obzira koje produkcije ja ti pratim latino ,americke ,italijanske .i sad turske ...i ponekad nesto domace! ono sto mi ne odgovara ne gledam! |
|
| |
| Subject: Re: Larin Izbor Thu 16 Feb 2012 - 11:53 | |
| Svi zele ovu seriju da se smanji Tursko. Ali ako hocemo iskreno gledam ovu seriju ali nije nesto wooow. Ne moze se ni uporediti sprem Ezela mislim molim te -______- |
|
| |
| Subject: Re: Larin Izbor Thu 16 Feb 2012 - 11:59 | |
| ma ni blizu ......pocevsi od glume ...u ezelu su glumci maestrealni ........a ovdje u Lari su onako solidni!vise nekad lici na paraodiju ...... ipak moram priznti ono larino pismo je sinoc jako dirnulo ."nevolim te samo zato sto si otac mog djeteta vec sto si ti moja polovica moja srodna dusa" prekasno |
|
| |
| Subject: Re: Larin Izbor Thu 16 Feb 2012 - 12:04 | |
| Naravno, jer vecina njih bi nakon nekog vremena pisali da je Lara sranje :S Ezel svugdje oborio gledanost, zasto nebi i u Srbiji ? Joj to se slazem meni su Dinko i Lejla super. Mada glumci kao glumci jedino Ivan Herceg sto maestralno glumi |
|
| |
| Subject: Re: Larin Izbor Thu 16 Feb 2012 - 12:09 | |
| ako mislis na jakova .......tu se slazem ......to sam odmah uocila
iako Dinko nezaostaje ..........samo bih trebao samnjiti intezitet tona .......odnosno svaka njegova svađa zavrsava dernjevom ,galamom ...previse to forsira! |
|
| |
| Subject: Re: Larin Izbor Thu 16 Feb 2012 - 12:18 | |
| Aha na Jakova Lara jest lijepa ali gluma joj nije posebno nesto Meni se vise svidja gluma njene mame. |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Larin Izbor Thu 16 Feb 2012 - 20:59 | |
| - ღJacqueline Bracamontesღ wrote:
- Svi zele ovu seriju da se smanji Tursko.
Ali ako hocemo iskreno gledam ovu seriju ali nije nesto wooow. Ne moze se ni uporediti sprem Ezela mislim molim te -______- Vildana,ovaj komentar ti se nešto ne poklapa sa onim koji si napisala pre nekoliko meseci na šestoj strani teme ''Televizije na Balkanu''... - Quote :
- Larin Izbor odlicna serija, znaci vrrrrh Ja je gledam kod nas na FTV.
I naravno kada pocne na Pinku gledam, a boze ne znam sta svi pljuju po Turskim serijama a svako je ogledao bar jednu -_- Sto ne volim dvolicne osobe, pricaju jedno a rade drugo aman aman Pink time sto je uzeo Laru opet dokazuje da je prvi na Balkanu svaka cast Znači,dok je bilo priče da će ''Larin izbor'' biti na tvojoj cenjenoj i omiljenoj televiziji PINK serija je bila fantastična,ili kako si rekla ''vrh''. Sada kada će serija početi na PRVOJ tvoj komentar je da nije nešto ''wow''! Takođe,prokomentarisala si da je time što je PINK uzeo ''Laru'' dokazao da je prvi na Balkanu. Važi li to sada i za PRVU? Da li je ona prva na Balkanu zato što je uzela ''Larin izbor''? |
|
| |
| Subject: Re: Larin Izbor Thu 16 Feb 2012 - 22:32 | |
| ne kažem da su turske loše ( i ja gledam sam gledala neke kao na primer fatmu i zabranjeno voće a i rado bi pogledala sulejmana i ezela )nego da ih ima previše dok druge serije nemaju uopšte prostora možda i imaju al u nekom terminu kad niko ne može da gleda.. kada bi počela lara konačno bi bila razbijena ta neka monotonija u večernjim terminima... edit: da ne kaže neko rekla sam da nisu kvalitetne,ja lično to mislim i za latino i uopšteno sve koje postižu neku enormnu gledanost i koje svi mogu da gledaju..to je čista komercijala..naravno nema ništa loše u tome gledati ih..samo ja ne bi koristila reč kvalitetno to mi je ipak nekako prejaka reč |
|
| |
| Subject: Re: Larin Izbor Fri 17 Feb 2012 - 0:17 | |
| al kada je po meni ezel kvalitetan ima sve ....atraktivne glavne glumice a i ni sporedni nisu losi .maestralana gluma ,melodija ,scenario na nacin kako je snimljena! ma bolje receno sve!
nece reci da Lara da nema svojih dobrih strana .....al prica je vec nesto sto je sto puta gledano! |
|
| |
| Subject: Re: Larin Izbor Fri 17 Feb 2012 - 0:27 | |
| ma mislim i ja da je ezel bolja serija od ove cirkuzantkinje nego rekoh zašto bi laru u tom terminu čisto da malo promenimo.. |
|
| |
| Subject: Re: Larin Izbor Fri 17 Feb 2012 - 0:32 | |
| - EJPRIL wrote:
- ne kažem da su turske loše ( i ja gledam sam gledala neke kao na primer fatmu i zabranjeno voće a i rado bi pogledala sulejmana i ezela )nego da ih ima previše dok druge serije nemaju uopšte prostora možda i imaju al u nekom terminu kad niko ne može da gleda.. kada bi počela lara konačno bi bila razbijena ta neka monotonija u večernjim terminima...
edit: da ne kaže neko rekla sam da nisu kvalitetne,ja lično to mislim i za latino i uopšteno sve koje postižu neku enormnu gledanost i koje svi mogu da gledaju..to je čista komercijala..naravno nema ništa loše u tome gledati ih..samo ja ne bi koristila reč kvalitetno to mi je ipak nekako prejaka reč Ja se slažem da su kvalitetne (mada ima i onih koje stasno smaraju) ,kako sam napisao u nekoliko postova nazad. Od turskih sam gledao redovno samo 1001 noć,Gumuš i Kad lisce pada,ali zašto da ne,pogledao bih još neku ako mi se učini zanimljivom. ''Asi'' pratim ponekad. Sve četiri serije koje su u izboru da naslede ''Kad lišće pada'' na PRVOJ su vrhunske! (koliko sam mogao da vidim na premijerama),ali ja bih lično voleo da vidim ''Larin izbor'',jer iskreno,mislim da je previše turskih... Smatram da PRVA nije ovo glasanje odradila kako treba. Mislim da su izabrali odlične serije,ali da su možda mogli da stave jednu tursku,jednu sa naših prostora,jednu latino i na primer ''Staklen dom'' u izbor. Još nešto,Ezel nikako nije za 20h! Pa ni ''Sulejman'' ali ok,kako god. Smatram da u 20h treba da se emituje neka porodična serija (tipična sapunica) nije bitno iz koje zemlje. PRVOJ bih preporučio da napravi još jedan termin za serije (posle 21h) pa da lepo emituje ''Ezel'' i ''Sulejmana'' tada... (iako sam kažem da je dosta turskih,ali stvarno ne znam gde da uglave te dve jer nisu za termin u 20h)... |
|
| |
| Subject: Re: Larin Izbor Fri 17 Feb 2012 - 1:14 | |
| Slusaj ja znam sta sam rekla i mislim da je dobra i gledam je i zarazna je serija. Ali bolan govorim ti da je serija 0 sprem EZELA procitaj malo bolje pa me citiraj i ubuduce ako ne svatis moje komentare molim te nemoj me citirat eto fino sam te zamolila |
|
| |
| Subject: Re: Larin Izbor Fri 17 Feb 2012 - 2:03 | |
| Jedna je stvar kada kažes prvo da je nešto vrh,pa posle kažeš nije nešto,a savsim druga kada upoređuješ sa nekom serijom,ali ok. Neka ostane ovako. Samo mi reci nešto,da li misliš da je time što je PRVA kupila ''Larin izbor'' dokazala da je prva televizija na Balkanu,kao što si govorila za PINK pošto se radi o istoj seriji? |
|
| |
ika2904 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1178 Godina : 37
| Subject: Re: Larin Izbor Fri 17 Feb 2012 - 8:55 | |
| odgledala sam nekoliko epizoda ove serije i jako mi se dopada, iskreno se nadam da ce je TV Prva emitovati a ukoliko ne gledacu je na netu |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Larin Izbor Fri 17 Feb 2012 - 9:44 | |
| Ja svom snagom navijam za ovu seriju. |
|
| |
*Flippy* TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13400 Godina : 31 Fan-gif : Lokacija : Sa Robertom & Kiki....
| Subject: Re: Larin Izbor Fri 17 Feb 2012 - 11:07 | |
| Iskreno ni meni ova serija nije nista posebno,cak je sad i dosadna.. u pocetku je bila zanimljiva i ja sam je gledala ali sada je zesci smor.. 100% se slazem sa jacky kada kaze da 0 naspram ezela,jer onaj ko je pogledao bar 2 epizode ezela zna zasto to kazemo... ta serija sve elementi sadrzi i dobru pricu,koja je dobro snimljena,i ima kriminalistike i ljubavi,znaci sve,a da ne pricam o glumi,jer su stvarno svi iznijeli svoje uloge fantasticno.. Ali dobro,svejedno mislim da i ako sada puste Laru,da ce vam pustiti i Ezela jednom,mozda posle neke druge serije,i sve ove ostale serije za koje ste glasali |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Larin Izbor Fri 17 Feb 2012 - 12:46 | |
| Popularni instrumental iz serije dobio je i svoje vokale koje su otpjevali Tonči Huljić i Petar Grašo. Uloge u ovom spotu dobile su i glavne glumice najgledanije domaće serije Doris Pinčić i Ornela Vištica. Na setu krčme “Larinog izbora” Lara i Karmen našle su se uz bok poznatih glazbenika koji su u video spotu otpjevali popularnu “Providencu” i bez sumnje će postati jednako veliki hit kao i sama serija.
Tonči Huljić, koji je i inače zaslužan za glazbenu kulisu serije, na snimanju spota je izjavio: “Preduvjet za to je bila jedna specifična muzika. Radnja je smještena u Splitu pa smo mi to htjeli ofarbati u jedan mediteranski stih. Ljudi su je tražili, tražile su je i radio postaje, a sad je dobila i tekst. Ta pjesma je išla uvijek kad se nešto događa između Lare i Jaše”.
Glumica Ornela Vištica o svojoj ulozi u spotu je rekla: “Sve to ide pod nazivnik gluma. Čim ti nisi u svom nekakvom stanju u kakvom si inače. Dobiješ zadatak, odradiš ga i tako da je sve to posao. Svako snimanje je posebno na svoj način. Često se to ne vidi na van, potrebna je velika koncentracija, puno je ljudi, kako na snimanju “Larinog izbora”, tako i ovdje”. |
|
| |
| Subject: Re: Larin Izbor Sat 18 Feb 2012 - 1:01 | |
| TRENUTNO VODI U ANKETI NA PRVA.RS! |
|
| |
| Subject: Re: Larin Izbor Sat 18 Feb 2012 - 4:54 | |
| ma to glasanje je namešteno,oni znaju od samog početka koju će seriju pustiti samo što bar ja ne mogu da provalim koju žele da puste jedino sam sigurna da violinu neće |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Larin Izbor | |
| |
|
| |
|