|
|
Author | Message |
---|
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Larin Izbor Tue 31 Jan 2012 - 1:18 | |
| Ma sigurno ce biti nesto izmedju Dinka i Lejle sigurna sam. Inace na FTV su nove ep pocele. Nela je kraljica |
|
| |
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Larin Izbor Tue 31 Jan 2012 - 10:54 | |
| i cini se da ce ove sedmice biti zanimljivo vidjela sam najavu ........Jakov je u zatvoru zaslugom Dinka .....a Lara mu govori da ce svjedociti i da je nitko nece zaustaviti ! cini mi se da su i malo popravili glumu djeluje vise prirodno! |
|
| |
| Subject: Re: Larin Izbor Tue 31 Jan 2012 - 11:02 | |
| Ma sta znam onaj Niksa se opet ufolio :@ Vidio veceras kod Lare onaj lancic sa Jasinom slikom pa ljubomoran Joj jadna Nela svima govori da Lejla nije trudna, svi je napadaju ne vjeruju joj :@ |
|
| |
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Larin Izbor Tue 7 Feb 2012 - 11:04 | |
| Lara odlazi u Australiju? Nakon završetka suđenja Jaši, junakinja najpopularnije hrvatske serije odlučit će se za odlazak u daleku Australiju. Presuda u korist Jakova natjerat će Laru da shvati kako gaji jake osjećaje za svog prvog supruga. Upravo iz tog razloga prihvatit će Nikšin prijedlog da odseli s njim na daleki kontinent. Jakov će biti šokiran njezinom odlukom, s obzirom da sa sobom namjerava povesti i njihovog sina Zlaju. Jašu će i dodatno uzrujati činjenica da je Nikša postao Dinkov suradnik. Nakon izgubljene parnice Dinko će lijepu Jemenku Leilu dovesti u svoju kuću. Kako bi promijenila imidž, Leila će ošišati svoju kosu i promijeniti stil odijevanja. Između Dinka i Leile će se polako rađati snažna privlačnost, no situacija će se zakomplicirati kaa se iz kome probudi Dinkova supruga Lidija (Marija Tadić). |
|
| |
| Subject: Re: Larin Izbor Tue 7 Feb 2012 - 11:11 | |
| Cekaj..ja sam mislila da je kod njega zena mrtva Koja je Lejla lujka :S |
|
| |
| Subject: Re: Larin Izbor Tue 7 Feb 2012 - 11:40 | |
| ma koja je ona kravetina!!!! onako lagati bez imalo srama!?
a i oko ovog su suđenja mogli se malo bolje potruditi ovako ispada cista paraodija od suđenja ! za Dinkovu zenu ti nebi znala reci nisam to bas pomno pratila pocetak |
|
| |
| Subject: Re: Larin Izbor Wed 8 Feb 2012 - 1:27 | |
| Pa nisam ni ja za zenu, a cujem da se budi iz kome OMG gledala sada reprizu koja lujka :S a sta je Jasa uradio sv eza nju :S Jos onaj Niksa koji imbesil Jedino sto sto mi je drago sto je Lara rekla Jasi da ga voli |
|
| |
| Subject: Re: Larin Izbor Wed 8 Feb 2012 - 1:50 | |
| Gledanost serija u Bosni i Hercegovini:
1. Yaprak Dokumu ( Kad lisce pada ) 2. Fatmagulun sucu ne ? ( Izgubljena Cast ) 3. Larin Izbor 4. Cuando me enamoro ( Sestre ) 5. El secreto de Puente Viejo ( Tajna Starog Mosta )
Izvor: Novine SvijetSapunica |
|
| |
| Subject: Re: Larin Izbor Wed 8 Feb 2012 - 3:01 | |
| ma meni je najbolji bio Jakov kad je rekao Lari " ako sam sve ovo morao preživit' da bi mi pokazala kako se osječaš, vridilo je " na oni sam tuzeteljicu alergicna i na njen govor |
|
| |
| Subject: Re: Larin Izbor Wed 8 Feb 2012 - 3:15 | |
| Aaaaaj slazem se za taj dio ona prisla njemu kao da bi ga poljubila gdje je tada bio Niksa da vidi Koja je Karmen kraljica Aaaa tuzeteljica uuuf :S |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Larin Izbor Sun 12 Feb 2012 - 11:36 | |
| ne gledam još al već mi se čini da je Jaša baja kad u onom promou kaže ja ne idem nikud bez nje umrla sam |
|
| |
| Subject: Re: Larin Izbor Mon 13 Feb 2012 - 10:49 | |
| ma Jakov ti je meni najbolji ! |
|
| |
Pompas.De.Poncho TVNovele Zavisnik
Broj postova : 709 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : Vatam nekogaa...^^
| Subject: Re: Larin Izbor Tue 14 Feb 2012 - 4:01 | |
| Gledam i ja seriju.Jako mi se sviđala u početku i Jakov mi je bio simpatičan. Dok mi trenutno ide mnogo na živce,i on i Lara. Nikše mi je žao,jer ga Lara vuče za nos. Omiljeni likovi su mi Dinko(jer kod njega se uvjek nešto dešava),Nela mi je isto bila dobra u momentima,Vuksan je isto zanimljiv lik. A ovo suđenje koje je u toku je strašno iritantno |
|
| |
| Subject: Re: Larin Izbor Tue 14 Feb 2012 - 11:10 | |
| Joj sudjenje isto kao ludnica ja sam se ismijala haha Jasa <3 najbolji lik, Lara me tako nervira, a i Niksa oboje su vala Dinko haha kralj ^^ on uopce nije negativac |
|
| |
| Subject: Re: Larin Izbor Tue 14 Feb 2012 - 11:29 | |
| haha kada kaze Dinko onom strazaru u sudniv+ci sta me gledas jesam li ti toliko lip? |
|
| |
| Subject: Re: Larin Izbor Tue 14 Feb 2012 - 11:35 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Larin Izbor Tue 14 Feb 2012 - 11:41 | |
| veceras na Novoj nije bilo zbog utakmice neznam jeli se emitovalo na FTV nisam se sjetila pogledati sinoc sam vidjela da su uporedo emituju! |
|
| |
| Subject: Re: Larin Izbor Tue 14 Feb 2012 - 11:42 | |
| Emituju uporedo, i nije bila zbog utakmice ni na FTV. |
|
| |
| Subject: Re: Larin Izbor Tue 14 Feb 2012 - 11:45 | |
| ahaaa znaci do sutra treba cekati presudu jakovu iako znam da ce ga osloboditi! sto se tice Lare mislim da je ona lik koji je nedorecen! |
|
| |
| Subject: Re: Larin Izbor Tue 14 Feb 2012 - 11:48 | |
| Nove ljubavi Larinog izbora Obožavatelji Larinog izbora u sljedećim će nastavcima vidjeti začetke nove ljubavne priče između Jašine sestre Nikol (Jagoda Kumrić) i simpatičnog škveranina Mate (Dino Rogić). Vrckasta Nikol prva će se približiti svom novom zgodnom prijatelju, no nakon što ju on odbije zato što je ne želi iskoristiti, Nikol i on će “zaratiti”. Unatoč učestalim svađama ovo dvoje mladih neće moći sakriti veliku privlačnost koja se zbiva među njima. Uskoro će Mate zamoliti lijepu Zlatarovu kćer da ga poduči plesu, a kad stane i u obranu njene časti, Nikol više neće moći skrivati svoje intezivne osjećaje. Druga velika ljubav razvit će se između najvećeg negativca serije Dinka (Filip Juričić) i Leile (Jana Milić). Nakon što ona promijeni svoj izgled Dinko više neće moći odoljeti čarima lijepe Jemenke. Ipak, u njihovu novootkrivenu strast upetljat će se Dinkova supruga Lidija. Svoju ljubavnu priču doživjet će i Tonči Zlatar (Frane Perišin) koji očito osjeća sve veću povezanost sa svojom bivšom suprugom Blankom (Bruna Bebić). |
|
| |
| Subject: Re: Larin Izbor Tue 14 Feb 2012 - 11:57 | |
| A Nela ce skociti na Vuksana, Dinko i Lejla ce spavat XD znam sve to. |
|
| |
FanSte Pall Mall TVNovele Moderator
Broj postova : 5429 Godina : 29
| Subject: Re: Larin Izbor Wed 15 Feb 2012 - 11:28 | |
| Serija je prelepaaa! Steta sto antisrbin Sulejman i Ezel onoliko beze u glasovima od nje.. |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Larin Izbor Wed 15 Feb 2012 - 23:12 | |
| serija je cirkus,koliko se gluposti desilo u dve epizode...tipična sapunjara samo na hrvatskom,al bar ima tog nekog šmeka da možeš da se smeješ ako ništa drugo Jakov uff ale al je dobar zapazila sam ja njega i u Dolini sunca al ovde je |
|
| |
| Subject: Re: Larin Izbor Thu 16 Feb 2012 - 1:36 | |
| Pa Ezel je milion puta bolja od ove serije, znaci ne uporedive su serije A i Larin izbor nije toliko serija dobra, ali sam se opet navukla na nju. |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Larin Izbor Thu 16 Feb 2012 - 3:03 | |
| Ja bih toliko voleo da pobedi ova serija! Jeste da je tipična sapunica,ali meni se baš dopala,a i iskreno dosta mi je turskih,turskih i samo turskih serija u večernjim terminima na PRVOJ... Jeste da su dobre,ali preteraše da samo njima daju najbolje termine... Moj izbor je - LARIN IZBOR! |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Larin Izbor | |
| |
|
| |
|