|
|
Author | Message |
---|
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari serije Wed 13 Jul 2011 - 2:58 | |
| |
|
| |
majche88 TVNovele Novi član
Broj postova : 51 Godina : 36
| Subject: Re: Komentari serije Wed 13 Jul 2011 - 5:19 | |
| Da li moze neko da mi ukratko napise sta je bilo u danasnjoj epizodi jer nisam mogla da je gledam : |
|
| |
Tamara96 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 824 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Wed 13 Jul 2011 - 6:19 | |
| - majche88 wrote:
- Da li moze neko da mi ukratko napise sta je bilo u danasnjoj epizodi jer nisam mogla da je gledam :
Fina se prerusila i ubola nozem Rehinu,posle nju odveli u bolnicu i rekli da uopste nije opasno,posto je imala sliku kod nje i to joj pomoglo da prezivi.Matijas i Gonzalo krenuli na onaj poslovni put,i kad je Onorio rekao da je Rehina u bolnici,on odmah potrcao i doso da vidi kako je,ali kod njene kuce,i posto ne moze da hoda,on je uzeo u narucje,i posle dos'o Antonio i rekao da je on decko Rehine,i on je posle poneo... Agustin i onaj drugi(nzm kako se zove )hteli da se usele na hacijendi "La Bonita"ali Matilde i njen brat nisu dali,posto im Heronimo nista nije rek'o... Posto Ines ne radi u centru,sad radi Constansa i us'o na vrata neki Cema-on tu donosi voce i povrce,i oni dvoje se upoznali...Meni nesto smnjivo,strah me da ne bubu oni na kraj zajedno... Roberta hoce da abortira,i rekla Seleni da nista nikom ne kaze,jer kao nece da se ponizava pred Rafaelom... Renata kaze Onoriu da ono nije istina-jer je rec o fotomontazi,on joj kaze da joj veruje... Matijas kaze Adrijani da mu pomogne da ona kaze Renati da mu pruzi jos jednu priliku... To je odprilike to... Je l' znate da ce Adrijana(Wendy Gonzales)da povredi koleno i da ce umesto nje da dodje Flonensia de Saracho(Elenita"Mar De Amor") |
|
| |
Cokolatina* TVNovele Novi član
Broj postova : 358 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Wed 13 Jul 2011 - 8:28 | |
| evo mene konacno...nisam bila tu pa nisa mgledala sta je bilo od onedeljka valjda nisam propustila puno, tamara96 hvala za ovo sto je bilo danas :hoPhOp: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 13 Jul 2011 - 8:35 | |
| Nema na cemu... Ako hoces da ti napisem sta je bilo od ponedeljka reci cu ti.. Je l' hoces? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 13 Jul 2011 - 8:39 | |
| moze ako ti nije problem,i hvala |
|
| |
majche88 TVNovele Novi član
Broj postova : 51 Godina : 36
| Subject: Re: Komentari serije Wed 13 Jul 2011 - 8:50 | |
| - Tamara96 wrote:
- majche88 wrote:
- Da li moze neko da mi ukratko napise sta je bilo u danasnjoj epizodi jer nisam mogla da je gledam :
Fina se prerusila i ubola nozem Rehinu,posle nju odveli u bolnicu i rekli da uopste nije opasno,posto je imala sliku kod nje i to joj pomoglo da prezivi.Matijas i Gonzalo krenuli na onaj poslovni put,i kad je Onorio rekao da je Rehina u bolnici,on odmah potrcao i doso da vidi kako je,ali kod njene kuce,i posto ne moze da hoda,on je uzeo u narucje,i posle dos'o Antonio i rekao da je on decko Rehine,i on je posle poneo... Agustin i onaj drugi(nzm kako se zove )hteli da se usele na hacijendi "La Bonita"ali Matilde i njen brat nisu dali,posto im Heronimo nista nije rek'o... Posto Ines ne radi u centru,sad radi Constansa i us'o na vrata neki Cema-on tu donosi voce i povrce,i oni dvoje se upoznali...Meni nesto smnjivo,strah me da ne bubu oni na kraj zajedno... Roberta hoce da abortira,i rekla Seleni da nista nikom ne kaze,jer kao nece da se ponizava pred Rafaelom... Renata kaze Onoriu da ono nije istina-jer je rec o fotomontazi,on joj kaze da joj veruje... Matijas kaze Adrijani da mu pomogne da ona kaze Renati da mu pruzi jos jednu priliku... To je odprilike to...
Je l' znate da ce Adrijana(Wendy Gonzales)da povredi koleno i da ce umesto nje da dodje Flonensia de Saracho(Elenita"Mar De Amor") Hvala puno |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 13 Jul 2011 - 9:05 | |
| Cokolatina-Sad cu za 5 min.. Majche-Nnc... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 13 Jul 2011 - 9:19 | |
| Renata je u baru "Lazljivica"ceka Heronima,on dolazi,i pita je za Rafaela,ona kaze da je trebali te noci da se sastane sa njim ali nije dosao iz nepoznatog razloga,i kaze da je radio u njenoj firmi,Heronimo je kasnije poljubi,ona ga osamari,Matijas zove Heronima i pita ga hoce li da izadju,a on kaze da me moze,pa ce sutra,Matijas mu posle odg.da mu tu nije Renata posto je na poslovnom sastanku,Heronimo shvata da Renata laze,i nista joj ne veruje.Posle mu Renata objasnjava zbog cega je slagala Matijasa,i posle mu otkriva da nesto oseca prema njemu,i posle kaze "Zbogom zauvek Heronimo" FIna unajmljuje nekog da istrazi o Heronimu i Rehini... Gonzalo iskreno prica sa Finom i kaze da vise nista ne oseca prema njoj,a ona kaze da sigurno gresi,da ima nade za njih,i posle mu kaze da je zbog druge zene,i uverena je da je to zbog Rehine,on joj kaze da nije to u pitanju,i ona posle resi da naudi Rehini. Heronimo,Lasaro(valjda se tako zove,onaj doktor u selu)Karlos i Agustin su na pice,posto nazdravljaju jer ce Heronimo da proda imanje i vinograd Agustinu,Heronimo odlucje da ce ga prodati,Karlos odlazi,rekavsi da on nema cemu da nazdravlja... Matijas dolazi kod Renate(tad su bili raskinuli)i poljubio je,a ona ga odbiva,Matijas prica GOnzalu da Renatu nesto sprecava da se zaljubi u njega. Renata govori Adrijani da su ona i Matijas raskinuli.
|
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 13 Jul 2011 - 10:49 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 13 Jul 2011 - 11:00 | |
| |
|
| |
uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: Komentari serije Wed 13 Jul 2011 - 11:06 | |
| Nece Konstansa da se smuva sa Cemom, mnogo je mlad za nju... |
|
| |
sava TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2118 Lokacija : Dark side of the moon
| Subject: Re: Komentari serije Wed 13 Jul 2011 - 13:52 | |
| Lourdes Munguia je prelepa!! s godinama je sve lepsa i lepsa. |
|
| |
FanSerija TVNovele Novi član
Broj postova : 261 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : Srbija:)
| Subject: Re: Komentari serije Thu 14 Jul 2011 - 5:51 | |
| Super serija |
|
| |
Rubí ♥ TVNovele Novi član
Broj postova : 359 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Thu 14 Jul 2011 - 11:35 | |
| |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari serije Thu 14 Jul 2011 - 23:27 | |
| Danas u 13:00 ne zaboravite!
(ja necu moci da gledam) |
|
| |
Tamara_LCF ♥ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2340 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Fri 15 Jul 2011 - 8:18 | |
| Dokle je stigla serija? Sta je bilo danas? Je l' - Spoiler:
bilo ono kad Hernimo zaustavi Renatu autom da joj kaze da nije otisao u Spaniju zbog nje i poljubi je? |
|
| |
Danijela94 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2039 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Fri 15 Jul 2011 - 10:05 | |
| Heronimo je odustao od leta za Spaniju,otiso da vidi Renatu onda je poljubio. Fina je saznala da je Roberta trudna onda su zajedno otisle kod doktora da bi Roberta abortirala...to je ono najvaznije sto se danas desilo... |
|
| |
Triunfo del Amor TVNovele Redovan član
Broj postova : 2741 Godina : 27 Lokacija : Barcelona
| Subject: Re: Komentari serije Fri 15 Jul 2011 - 12:23 | |
| |
|
| |
*KeKaKeXy* TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1519 Godina : 35 Lokacija : sLOVEnia
| Subject: Re: Komentari serije Fri 15 Jul 2011 - 22:28 | |
| - uros car wrote:
- Nece Konstansa da se smuva sa Cemom, mnogo je mlad za nju...
Hoce,hoce : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 16 Jul 2011 - 2:45 | |
| - *KeKaKeXy* wrote:
- uros car wrote:
Hoce,hoce : Je l' hoce stvarno???
Last edited by Tamara96 on Sat 16 Jul 2011 - 4:00; edited 1 time in total |
|
| |
Tamara_LCF ♥ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2340 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Sat 16 Jul 2011 - 3:34 | |
| - Tamara96 wrote:
- *KeKaKeXy* wrote:
- uros car wrote:
Hoce,hoce : Je l' goce stvarno??? Hoce... :da: Kao.. : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 16 Jul 2011 - 9:29 | |
| Ja mislim da ne, jer ipak voli Onorija, koji ce da je prevari.. |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari serije Sat 16 Jul 2011 - 11:07 | |
| i ja primetila da Cema merka Konstansu..smesno mi to malo al ako ce je Onorijo prevariti nek prevari i ona njega |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 16 Jul 2011 - 13:17 | |
| Onorio ce je prevariti sa nekom novom koja ce biti zaposlena u firmi Monterubio, Blankom (igra je ona glumica koja je takodje igrala Delfinu u Mi pecado, Lukresijinu nanu). |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|