|
|
Author | Message |
---|
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Komentari serije Wed 29 Jun 2011 - 21:40 | |
| Ne. Nije joj ova ništa dala. A možda večeras. Nisam uopšte videla najavu za današnju epizodu. :Out: |
|
| |
Anahi_Angel TVNovele Zavisnik
Broj postova : 548 Fan-gif : Anahi...Dulce Maria...Nole Lokacija : Belgrade...
| Subject: Re: Komentari serije Wed 29 Jun 2011 - 23:53 | |
| serija je super stv, pratim je redovno... |
|
| |
*Flippy* TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13400 Godina : 31 Fan-gif : Lokacija : Sa Robertom & Kiki....
| Subject: Re: Komentari serije Thu 30 Jun 2011 - 1:08 | |
| meni je nihal u nekim situacijama bilo zao,ali me je ipak vise nervirala nego sto sam je zalila.. ponasala se kao dijete a od svih je zahtijevala da se prema njoj ponasaju kao da je odrasla..i isto me nerviralo kod nje sto zabada nos u sve,sve ona mora da zna i sve je zivo zanima.. cura uopšte nije znala granicu,i nije se razlikovala od posluge uopšte jer su i oni isti takvi bili,osim sulejamana i sajeste,bar su oni bili normalno... |
|
| |
LA MUJER EN EL ESPEJO TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9213 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : ♥ MARAKANA SEVER - TOPCIDER ♥
| Subject: Re: Komentari serije Thu 30 Jun 2011 - 1:31 | |
| Meni nje nikada nije bilo zao, u svakoj sceni znala je da iznervira, ja, ja pa ja, brate samo je na sebe mislila i sto kaze Mica sve ju je zanimalo...i uvek je bila bezobrazna prema Bihter, mislim da je cak volela vise Fridevs nego nju...za svaku sitnicu ona je padala u nesvest, cudi me da nije umrla na kraju kada je cula pucanj....Samo mi nije jasno zasto se niko od tih bednika nije usudio da dodje na sahranu od Bihter... :Out: :Out: :Out: :Out: :Out: :Out: :Out: :Out: :Out: :Out: |
|
| |
*Flippy* TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13400 Godina : 31 Fan-gif : Lokacija : Sa Robertom & Kiki....
| Subject: Re: Komentari serije Thu 30 Jun 2011 - 1:37 | |
| ma ona je samo gledala neku svoju korist,kad je firdevs pocela da govori kako je behlul zaljubljen u nju onda joj je to odgovaralo i nije se bunila ali cim je ova okrenula plocu odmah je bilo kao kad ce se seliti iz kuce... tako da ona u suštini nije voljela ni jednu ni drugu...
|
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Thu 30 Jun 2011 - 23:04 | |
| firdevs je mngogo pokvarena, svoje cerke koristi. Hah Bihter je opasna |
|
| |
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Komentari serije Thu 30 Jun 2011 - 23:20 | |
| Aaa, kako je bilo dobro juče. Kako je Behlul sve ono rekao Biter. Ja sam se pukla od smeha. Toliko mi je to bilo i lepo i slatko i romantično. "Ti si me zvala, i još uvek me zoveš" I ono kad mu je ona rekla da ga mrzi, a on je pita "Jesi li sigurna?" :jajaja: Lepota ^.^ |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari serije Thu 30 Jun 2011 - 23:21 | |
| |
|
| |
| |
| |
Penelopoe89 TVNovele Novi član
Broj postova : 30 Lokacija : Vila Ziyagil
| Subject: Re: Komentari serije Fri 1 Jul 2011 - 2:03 | |
| - ♥Diablita♥ wrote:
- [i
Sad već počinje ona velika "napetost" sa B&B. Svaka epizoda je sve bolja i bolja. Ne samo zbog njih dvoje, već uopšte. :[/i] Joj, da. Volim te napete dijelove. Mene samo čudi što su toliko dugo uspjeli tajiti tu svoju vezu. Pored one posluge koja tura nos gdje joj nije mjesto, Krepelja koji je stalno Behlulu ua vratom, Sveznajuće Firdi... Uf, miceki moji |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Fri 1 Jul 2011 - 5:33 | |
| Yaooo slatkisi, pogotovo Behlul, kako je samo duhovit <33 |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 1 Jul 2011 - 7:54 | |
| Slažem se sa tobom, Ana. A, Firdevs me je danas izludela. Mnogo me je naljutila i iznervirala. |
|
| |
Broj postova : 9213 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : ♥ MARAKANA SEVER - TOPCIDER ♥
| Subject: Re: Komentari serije Sat 2 Jul 2011 - 12:52 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 2 Jul 2011 - 20:46 | |
| - LA MUJER EN EL ESPEJO wrote:
- Sta je uradila?
Rekla je Adnanu kako on i Bihter nisu otvoreni jedno prema drugom. Pa mu je rekla da je navodno Bihter tražila novi auto["kad već može i Behlulu što ne bi moglo i njoj"], da ako se već udala za nekog poput Adnana, treba da živi na njegovom nivou. I da Bihter misli da gđa Deniz više nije potrebna u kući jer su deca već velika ... Zbog toga su se Bihter i Adnan posvađali kasnije. Firdevs je rekla i Bihter da bi trebalo da traži neko osiguranje ili nešto tako od Adnana[Tu je Bihter super odgovorila: "Adnan nije moja blagajna, nego moj muž":jajaja: ]
Nije baš ukratko, ali ja kraće nisam mogla. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 3 Jul 2011 - 0:44 | |
| Hvala punoo Gledala sam tu epizodu, ali kasnije ce Fridevs biti neophodna Bihter jer ce joj pomagati da ne saznaju da su B&B zajedno, msm nije ona to bas znala nego je naslucivala, i uvek je u pravu :Aleee: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 3 Jul 2011 - 1:45 | |
| Primetila sam. Ali zna kako da iskoristi sve to. Najbolje je bilo pre par epzioda kad je rekla Behlulu: "Kad bi zidovi u ateljeu mogli da pričaju, svašta bi mogli da saznamo-" :jajaja: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 3 Jul 2011 - 1:58 | |
| Aa Firdevs je luda ocigledno |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 3 Jul 2011 - 2:20 | |
| - ♥Diablita♥ wrote:
- Primetila sam.
Ali zna kako da iskoristi sve to. Najbolje je bilo pre par epzioda kad je rekla Behlulu: "Kad bi zidovi u ateljeu mogli da pričaju, svašta bi mogli da saznamo-" :jajaja: Svaka joj cast kako je to brzo skontala :Aleee: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 3 Jul 2011 - 2:44 | |
- ♥Diablita♥ wrote:
- Primetila sam.
Ali zna kako da iskoristi sve to. Najbolje je bilo pre par epzioda kad je rekla Behlulu: "Kad bi zidovi u ateljeu mogli da pričaju, svašta bi mogli da saznamo-" :jajaja: Svaka joj cast kako je to brzo skontala :Aleee: Xexe :da: :da: Gledala sam neke slike i to, Nihal ce se bash promeniti, bice prelepa. Ali ne kao Bihter.. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 3 Jul 2011 - 3:07 | |
| Ona ce za mene uvek biti buljava, razmazena nakaza |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 3 Jul 2011 - 4:53 | |
- Ona ce za mene uvek biti buljava, razmazena nakaza
Ii meni, nervira mee. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 4 Jul 2011 - 1:43 | |
| I ja sam videla Nihal, kako će izgledati kasnije. Ružna je bila, i ostaće, ali će bar malo više izgledati na nivou svojih godina -.- Napokon ponedeljak! Jedva čekam! Elif će da vrati Behlulu verenički prsten. Tako je bilo u najavi.:hoPhOp: |
|
| |
dolcevita TVNovele Novi član
Broj postova : 173 Godina : 37 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Mon 4 Jul 2011 - 10:55 | |
| Dobro sad nije nakaza,ali nije ni lepotica...prosto je obicna...i ja sam videla neke kasnije slike i meni se ne svidja taj stil na njoj,izgleda dosta starije i previse nakindjureno,ko tetka,potpuno je izgubila taj neki mladalacki vibe,dok je sad opet preterano detinjasta iako ima 18... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 4 Jul 2011 - 11:43 | |
| - ♥Diablita♥ wrote:
- I ja sam videla Nihal, kako će izgledati kasnije.
Ružna je bila, i ostaće, ali će bar malo više izgledati na nivou svojih godina -.- Napokon ponedeljak! Jedva čekam! Elif će da vrati Behlulu verenički prsten. Tako je bilo u najavi.:hoPhOp: Ako je u epizodi bilo kada se Behlul napio, onda bi prelepi drugi kiss trebalo da bude sutra, najkasnije prekosutra |
|
| |
| |
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|