|
|
Author | Message |
---|
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Komentari serije Wed 22 Jun 2011 - 4:29 | |
| Pa dobro, epizoda gore-dole, ništa bitno. xD Svako ima pravo na svoje mišljenje... ;) |
|
| |
zvjezdica TVNovele Pričalica
Broj postova : 7403 Fan-gif : Lokacija : Under the stars
| Subject: Re: Komentari serije Wed 22 Jun 2011 - 5:06 | |
| A meni je Elif lijepa,i fin mi je par sa njim bila samo što je glupa kao noć... |
|
| |
Penelopoe89 TVNovele Novi član
Broj postova : 30 Lokacija : Vila Ziyagil
| Subject: Re: Komentari serije Wed 22 Jun 2011 - 5:11 | |
| Behlul nije zaslužio Bihicinu ljubav. Ona njega voli više nego on nju. To će se i vidjeti kasnije. Njemu Amiđa znači više nego ona. |
|
| |
Nia TVNovele Zavisnik
Broj postova : 633 Fan-gif : Lokacija : You mark my words. Small-town boy, small-town life, it won't be enough for you. Klauss
| Subject: Re: Komentari serije Wed 22 Jun 2011 - 5:41 | |
| Ona njega voli vise nego sebe, a on voli najvise na svetu sebe |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari serije Wed 22 Jun 2011 - 5:43 | |
| A joj ne otkrivajte, pustite da uzivamo u toj hemiji, oni su mi predobri zajedno... Ona sinoc sa parfemom, provalio je sigurno da je ona, jos samo neko da nadje onu haljinu i to je to :PP |
|
| |
Nia TVNovele Zavisnik
Broj postova : 633 Fan-gif : Lokacija : You mark my words. Small-town boy, small-town life, it won't be enough for you. Klauss
| Subject: Re: Komentari serije Wed 22 Jun 2011 - 5:48 | |
| Pa ne otrkrivamo nista posebno to su cinjenice |
|
| |
*Flippy* TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13400 Godina : 31 Fan-gif : Lokacija : Sa Robertom & Kiki....
| Subject: Re: Komentari serije Wed 22 Jun 2011 - 6:02 | |
| - Ezel ♥ Lady wrote:
- A joj ne otkrivajte, pustite da uzivamo u toj hemiji, oni su mi predobri zajedno... Ona sinoc sa parfemom, provalio je sigurno da je ona, jos samo neko da nadje onu haljinu i to je to :PP
i njih dvoje su bili savrseni isto : ne znam da li znas kakav je kraj al eto recu ti da je producent opet kerem,kao i za ezela |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Wed 22 Jun 2011 - 9:48 | |
| Taj producent je izgleda najbolji, svaka njegova serija je hit:) Ma i Behlul sigurno voli Bihter a ne samo sebe...xD
|
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 22 Jun 2011 - 9:52 | |
| Ma mogu da zamislim kraj, ove krajeve ovakve necu dugo moci da podnesem, haha, prestacu sa ovim serijama nastave li ovako ... E da vecerasnja epizoda super. Behlula bih malo posisala, nervira me njegova kosa, inace on i Bihter preslatki, kladili su se u parfem da ce ozeniti sa Elif, bas me zanima sta ce biti : |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Wed 22 Jun 2011 - 10:01 | |
| Daaa, bez te duge kose je WOW. Bice on u seriji sa kratkom frizurom. Aa jedva cekam da vidim sta ce se desiti ) Turske serije su postale veliki hit. |
|
| |
LA MUJER EN EL ESPEJO TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9213 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : ♥ MARAKANA SEVER - TOPCIDER ♥
| Subject: Re: Komentari serije Wed 22 Jun 2011 - 10:54 | |
| |
|
| |
Nia TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije Wed 22 Jun 2011 - 11:02 | |
| Ma kakva Elif ona bas nije za Behlula, a i ona je ispala glupa misli da ce se on sa njom ozeniti... a on misli o Bihter |
|
| |
kiki25 TVNovele Novi član
Broj postova : 56 Fan-gif : Lokacija : Istanbul
| Subject: Re: Komentari serije Wed 22 Jun 2011 - 11:42 | |
| Jedva cekam malo vise desavanja izmedju B&B... A scena sa parfemom mi je predobra bila... :Good: |
|
| |
Levy's girl TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12407 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Wed 22 Jun 2011 - 12:16 | |
| meni su B&B extra par,ali mi je ona Elif mnogo slatka,tako da mi on pasuje i uz nju...a ona Nihal ili kako god da se zove mi je taaaaako glupa,da je to neprocenjivo... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 22 Jun 2011 - 21:59 | |
| i meni je on sa elif bio fin par..ona me nije ni nervirala koliko me posle nihaljka... za nju reci da je glupa je blaga rijec |
|
| |
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Komentari serije Thu 23 Jun 2011 - 2:14 | |
| Sinoćna epizoda je bila divna, sve bolje od boljeg. Jedva čekam da vidim ko će kome da kupi parfem. A znala sam da će nešto dobro da se desi, samo ako Behlul ode na ovaj odmor sa njima. Aa, ne mogu da verujem koliko je Bihter ljubomorna, što se Behlul ženi. I još se baaš primećuje. xD Daj Bože da se Nihal zaljubi u ovog Deniza, da ostavi Behlula na miru.
EDIT: Slažem se sa Anom, turske serije su sve više gledane. Čak u zadnje vreme, lično ja ih više volim nego latinoameričke.
EDIT2: Meni je Behlul lep i sa kratkom i sa dugom kosom. Možda malo više ipak sa kratkom. ;) |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 23 Jun 2011 - 3:06 | |
| Ma on je med medeni, zato ne moze biti ruzan i da ima rogove : Ali ono, Elif je slatka skroz, ma mahove u nekim scenama me podsecala na Gumus u pocetku, ne znam sto, mozda jer je mutava na pocetku, sad mi je prelepa. Npr sinoc na onoj veceri sa skupljenom kosom, divna.... Stvarno. ALi mi je zato Bihter prelepaaaa, ona mi je bas olicenje prirodne lepote. I da ko zna kad ce da bude taj prvi kisic ? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 23 Jun 2011 - 4:44 | |
| Sutra prvi kiss. Ja nmg da dočekam.
I meni se Elif svidela, moram da priznam, iako je baš ne obožavam. Ali jeste juče stvarno bila baš slatka :Good: |
|
| |
Nia TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije Thu 23 Jun 2011 - 5:26 | |
| Elif je lepa ali nema ni malo stila, ona grozna braon haljina na veceri Bihter ima najvise stila definitivno |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 23 Jun 2011 - 6:44 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 23 Jun 2011 - 6:54 | |
| - Ezel ♥ Lady wrote:
- Ma on je med medeni, zato ne moze biti ruzan i da ima rogove :
Ali ono, Elif je slatka skroz, ma mahove u nekim scenama me podsecala na Gumus u pocetku, ne znam sto, mozda jer je mutava na pocetku, sad mi je prelepa. Npr sinoc na onoj veceri sa skupljenom kosom, divna.... Stvarno.
ALi mi je zato Bihter prelepaaaa, ona mi je bas olicenje prirodne lepote. I da ko zna kad ce da bude taj prvi kisic ? uskoro uskoro,ufff kako su to bile predobre epizode uživala sam u njima,rekla sam ja tebi da će ti se svidjeti serija :Ok: :Ok: |
|
| |
Broj postova : 9213 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : ♥ MARAKANA SEVER - TOPCIDER ♥
| Subject: Re: Komentari serije Thu 23 Jun 2011 - 7:17 | |
| - *Flippy* wrote:
- kako se završilo danas?
Ma, bzv, posle one "ceremonije" u kubu Elif je dosadjivala Behlulu kako nista nije bilo izmedju nje i Hilmia, ali on se naljutio.Fridevs je kupila neki nakit {bas je bio lep },Ajnur je saznala ko je Elif, a ostali su se vratili kuci.Mislim stvarno glupa zvuci, ali kraj je bio bas bzv.Ja se nadala da ce danas da bude kissic, kad ono nista! :’(: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 23 Jun 2011 - 7:31 | |
| mislim da ce kissić da bude baš jako brzo..sjećema se da je toj epizodi Behlul svirao klavir po prvi put |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 23 Jun 2011 - 7:35 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 23 Jun 2011 - 7:36 | |
| Koliko ja znam, kissić je sutra. Tako je neko od članova rekao. A ima i u temi gde su gifovi gif iz 21. epizode(mada tamo piše da je 20.) gde je taj čuveni kiss. Ja jedva čekam.
Ova epizoda je bila dobra, pogotovo na početku, kad je Bihter pukla kad je Behlul poljubio Elif njoj u inat. Ostatak je manje-više bio zanimljiv. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|