REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Komentari serije

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Next
AuthorMessage
Diablita
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
Diablita

Broj postova : 8503
Godina : 26

Komentari serije - Page 17 _
PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 17 EmptyWed 22 Jun 2011 - 4:29

Pa dobro, epizoda gore-dole, ništa bitno. xD
Svako ima pravo na svoje mišljenje... ;)
Back to top Go down
http://www.de-torres.tumblr.com
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

Broj postova : 7403
Fan-gif : Komentari serije - Page 17 14y26xc

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 17 EmptyWed 22 Jun 2011 - 5:06

A meni je Elif lijepa,i fin mi je par sa njim bila samo što je glupa kao noć...
Back to top Go down
Penelopoe89
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Penelopoe89

Broj postova : 30

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 17 EmptyWed 22 Jun 2011 - 5:11

Behlul nije zaslužio Bihicinu ljubav. Ona njega voli više nego on nju. To će se i vidjeti kasnije. Njemu Amiđa znači više nego ona.
Back to top Go down
Nia
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Nia

Broj postova : 633
Fan-gif : Komentari serije - Page 17 3015239313_1_5_oelYNxbK
Lokacija : You mark my words. Small-town boy, small-town life, it won't be enough for you. Klauss

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 17 EmptyWed 22 Jun 2011 - 5:41

Ona njega voli vise nego sebe, a on voli najvise na svetu sebe
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

Broj postova : 22318
Godina : 35
Fan-gif : Komentari serije - Page 17 28505204839610125311

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 17 EmptyWed 22 Jun 2011 - 5:43

A joj ne otkrivajte, pustite da uzivamo u toj hemiji, oni su mi predobri zajedno... Ona sinoc sa parfemom, provalio je sigurno da je ona, jos samo neko da nadje onu haljinu i to je to :PP
Back to top Go down
Nia
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Nia

Lokacija : You mark my words. Small-town boy, small-town life, it won't be enough for you. Klauss

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 17 EmptyWed 22 Jun 2011 - 5:48

Pa ne otrkrivamo nista posebno to su cinjenice
Back to top Go down
*Flippy*
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
*Flippy*

Broj postova : 13400
Godina : 31
Fan-gif : http://b1110.hizliresim.com/11/10/7/3838.gif

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 17 EmptyWed 22 Jun 2011 - 6:02

Ezel ♥ Lady wrote:
A joj ne otkrivajte, pustite da uzivamo u toj hemiji, oni su mi predobri zajedno... Ona sinoc sa parfemom, provalio je sigurno da je ona, jos samo neko da nadje onu haljinu i to je to :PP
i njih dvoje su bili savrseni isto :(:
ne znam da li znas kakav je kraj al eto recu ti da je producent opet kerem,kao i za ezela
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

Broj postova : 33379
Godina : 28
Fan-gif : Komentari serije - Page 17 Tumblr_mguoni2S0d1rbbxnpo3_r1_250
Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 17 EmptyWed 22 Jun 2011 - 9:48

Taj producent je izgleda najbolji, svaka njegova serija je hit:)
Ma i Behlul sigurno voli Bihter a ne samo sebe...xD
Back to top Go down
http://maite-perroni.serbianforum.info/forum.htm
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 17 EmptyWed 22 Jun 2011 - 9:52

Ma mogu da zamislim kraj, ove krajeve ovakve necu dugo moci da podnesem, haha, prestacu sa ovim serijama nastave li ovako ... :P

E da vecerasnja epizoda super. Behlula bih malo posisala, nervira me njegova kosa, inace on i Bihter preslatki, kladili su se u parfem da ce ozeniti sa Elif, bas me zanima sta ce biti :D:
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

Broj postova : 33379
Fan-gif : Komentari serije - Page 17 Tumblr_mguoni2S0d1rbbxnpo3_r1_250
Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 17 EmptyWed 22 Jun 2011 - 10:01

Daaa, bez te duge kose je WOW.
Bice on u seriji sa kratkom frizurom.
Aa jedva cekam da vidim sta ce se desiti :))
Turske serije su postale veliki hit.
Back to top Go down
http://maite-perroni.serbianforum.info/forum.htm
LA MUJER EN EL ESPEJO
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
LA MUJER EN EL ESPEJO

Broj postova : 9213
Fan-gif : Yo amo anahi 4ever!

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 17 EmptyWed 22 Jun 2011 - 10:54

Gledala sam malo unapred, jedno 6 epizoda i nisu se vencali, i nadam se da nece,Posle njihovog kissica nece moci da prestane da misli na nju enamorado enamorado enamorado
Back to top Go down
Nia
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Nia

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 17 EmptyWed 22 Jun 2011 - 11:02

Ma kakva Elif ona bas nije za Behlula, a i ona je ispala glupa misli da ce se on sa njom ozeniti... a on misli o Bihter :)
Back to top Go down
kiki25
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
kiki25

Broj postova : 56
Fan-gif : Komentari serije - Page 17 Fb440032

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 17 EmptyWed 22 Jun 2011 - 11:42

Jedva cekam malo vise desavanja izmedju B&B... A scena sa parfemom mi je predobra bila... :Good:
Back to top Go down
Levy's girl
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Levy's girl

Broj postova : 12407
Godina : 32
Fan-gif : Komentari serije - Page 17 Tumblr_m1zo78llxh1qgime3o2_250

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 17 EmptyWed 22 Jun 2011 - 12:16

meni su B&B extra par,ali mi je ona Elif mnogo slatka,tako da mi on pasuje i uz nju...a ona Nihal ili kako god da se zove mi je taaaaako glupa,da je to neprocenjivo... Ijo
Back to top Go down
*Flippy*
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
*Flippy*

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 17 EmptyWed 22 Jun 2011 - 21:59

:super: i meni je on sa elif bio fin par..ona me nije ni nervirala koliko me posle nihaljka...
za nju reci da je glupa je blaga rijec
Back to top Go down
Diablita
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
Diablita

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 17 EmptyThu 23 Jun 2011 - 2:14

Sinoćna epizoda je bila divna, sve bolje od boljeg.
Jedva čekam da vidim ko će kome da kupi parfem. A znala sam da će nešto dobro da se desi, samo ako Behlul ode na ovaj odmor sa njima.
Aa, ne mogu da verujem koliko je Bihter ljubomorna, što se Behlul ženi. I još se baaš primećuje. xD
Daj Bože da se Nihal zaljubi u ovog Deniza, da ostavi Behlula na miru.

EDIT: Slažem se sa Anom, turske serije su sve više gledane. Čak u zadnje vreme, lično ja ih više volim nego latinoameričke.

EDIT2: Meni je Behlul lep i sa kratkom i sa dugom kosom. Možda malo više ipak sa kratkom. ;)
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 17 EmptyThu 23 Jun 2011 - 3:06

Ma on je med medeni, zato ne moze biti ruzan i da ima rogove :P:

Ali ono, Elif je slatka skroz, ma mahove u nekim scenama me podsecala na Gumus u pocetku, ne znam sto, mozda jer je mutava na pocetku, sad mi je prelepa. Npr sinoc na onoj veceri sa skupljenom kosom, divna.... Stvarno.

ALi mi je zato Bihter prelepaaaa, ona mi je bas olicenje prirodne lepote. I da ko zna kad ce da bude taj prvi kisic ? :P
Back to top Go down
Diablita
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
Diablita

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 17 EmptyThu 23 Jun 2011 - 4:44

Sutra prvi kiss. Ja nmg da dočekam. enamorado

I meni se Elif svidela, moram da priznam, iako je baš ne obožavam. Ali jeste juče stvarno bila baš slatka :Good:
Back to top Go down
Nia
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Nia

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 17 EmptyThu 23 Jun 2011 - 5:26

Elif je lepa ali nema ni malo stila, ona grozna braon haljina na veceri :(
Bihter ima najvise stila definitivno :)
Back to top Go down
*Flippy*
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
*Flippy*

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 17 EmptyThu 23 Jun 2011 - 6:44

kako se završilo danas?
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 17 EmptyThu 23 Jun 2011 - 6:54

Ezel ♥ Lady wrote:
Ma on je med medeni, zato ne moze biti ruzan i da ima rogove :P:

Ali ono, Elif je slatka skroz, ma mahove u nekim scenama me podsecala na Gumus u pocetku, ne znam sto, mozda jer je mutava na pocetku, sad mi je prelepa. Npr sinoc na onoj veceri sa skupljenom kosom, divna.... Stvarno.

ALi mi je zato Bihter prelepaaaa, ona mi je bas olicenje prirodne lepote. I da ko zna kad ce da bude taj prvi kisic ? :P

uskoro uskoro,ufff kako su to bile predobre epizode uživala sam u njima,rekla sam ja tebi da će ti se svidjeti serija :Ok: :Ok:
Back to top Go down
LA MUJER EN EL ESPEJO
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
LA MUJER EN EL ESPEJO

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 17 EmptyThu 23 Jun 2011 - 7:17

*Flippy* wrote:
kako se završilo danas?
Ma, bzv, posle one "ceremonije" u kubu Elif je dosadjivala Behlulu kako nista nije bilo izmedju nje i Hilmia, ali on se naljutio.Fridevs je kupila neki nakit {bas je bio lep :) },Ajnur je saznala ko je Elif, a ostali su se vratili kuci.Mislim stvarno glupa zvuci, ali kraj je bio bas bzv.Ja se nadala da ce danas da bude kissic, kad ono nista! :’(:
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 17 EmptyThu 23 Jun 2011 - 7:31

mislim da ce kissić da bude baš jako brzo..sjećema se da je toj epizodi Behlul svirao klavir po prvi put :)
Back to top Go down
LA MUJER EN EL ESPEJO
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
LA MUJER EN EL ESPEJO

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 17 EmptyThu 23 Jun 2011 - 7:35

zvjezdica wrote:
mislim da ce kissić da bude baš jako brzo..sjećema se da je toj epizodi Behlul svirao klavir po prvi put :)
Da, svirao je klavir, i nazalos kissic nece dugo da traje, ali sto se kaze kratko a slatko enamorado enamorado enamorado
Back to top Go down
Diablita
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
Diablita

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 17 EmptyThu 23 Jun 2011 - 7:36

Koliko ja znam, kissić je sutra. Tako je neko od članova rekao.
A ima i u temi gde su gifovi gif iz 21. epizode(mada tamo piše da je 20.) gde je taj čuveni kiss. Ja jedva čekam.

Ova epizoda je bila dobra, pogotovo na početku, kad je Bihter pukla kad je Behlul poljubio Elif njoj u inat. Ostatak je manje-više bio zanimljiv.
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 17 Empty

Back to top Go down

Komentari serije

View previous topic View next topic Back to top 
Page 17 of 40Go to page : Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Next