|
|
Author | Message |
---|
zvjezdica TVNovele Pričalica
Broj postova : 7403 Fan-gif : Lokacija : Under the stars
| Subject: Re: Komentari serije Tue 7 Jun 2011 - 9:13 | |
| :jajaja: Katja..ona je meni smijšna bila..mene su od te posluge najviše nervirali Dzemila i ona njena,ne znam kako se zove, i Bešir,on će kasnije postati baš iritantan |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari serije Tue 7 Jun 2011 - 9:27 | |
| mene uglavnom nervira posluga jer stalno nesto komentarisu ovo ono a nista posebno ne rade |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 7 Jun 2011 - 9:30 | |
| sve ih zanima i sve komentarišu,meni su isto nervirali skroz.. ja sam obožavala kad ih Firdevs i Bihter spuste |
|
| |
tatjana94 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13336 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts
| Subject: Re: Komentari serije Tue 7 Jun 2011 - 9:33 | |
| |
|
| |
kiki25 TVNovele Novi član
Broj postova : 56 Fan-gif : Lokacija : Istanbul
| Subject: Re: Komentari serije Tue 7 Jun 2011 - 9:37 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 7 Jun 2011 - 9:49 | |
| Sulejman i ona njegova žena su skroz ok,al onoo derište kako bi je namlatila |
|
| |
dolcevita TVNovele Novi član
Broj postova : 173 Godina : 37 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Tue 7 Jun 2011 - 11:31 | |
| Hehe,neverovatno da nas skori svi isti likovi nerviraju...i ja bih Dzemile posteno nalupala...ne znam sta je ona umislila ko je...sad kad krene da se sveti Bihter,krava Nego,jeste videli kako je Bihter bila lepa veceras u onoj beloj haljini Behlul se sav ukoci kad zeva u nju,bas mi je smesan : |
|
| |
nela-dulrbd TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1392
| Subject: Re: Komentari serije Tue 7 Jun 2011 - 20:47 | |
| - Ejpril wrote:
- mene uglavnom nervira posluga jer stalno nesto komentarisu ovo ono
a nista posebno ne rade tacno bihter im je juce pokazala ovi ostali od posluge me ne nerivaraju ali dzemila je gora od nihal |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 7 Jun 2011 - 21:09 | |
| Hehe, ovo prvi put vidim da se nas toliko slaze ko nas u seriji nervira, a ko ne... To samo znaci da smo u pravu... |
|
| |
GagiliRBD TVNovele Novi član
Broj postova : 77 Godina : 30
| Subject: Re: Komentari serije Tue 7 Jun 2011 - 23:11 | |
| - Quote :
- Nego,jeste videli kako je Bihter bila lepa veceras u onoj beloj haljini
jaoooo savrsenaaa je u toj beloj haljini....ne znam sta mi se vise dopada...sama haljina ili kkako njoj stoji |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 8 Jun 2011 - 2:08 | |
| - kiki25 wrote:
- Hehe, ovo prvi put vidim da se nas toliko slaze ko nas u seriji nervira, a ko ne... To samo znaci da smo u pravu...
uglavnom nas nerviraju isti |
|
| |
Penelopoe89 TVNovele Novi član
Broj postova : 30 Lokacija : Vila Ziyagil
| Subject: Re: Komentari serije Wed 8 Jun 2011 - 2:15 | |
| Ma Đemila je obična tračerica koja si uzela puno prava. I ta posluga mi je grozna. Nisu ni znali Bihi, a već su je počeli tračati. I mislim da se ona trudila čak i biti oke prema njima, ali kad je skužila kako ju stalno tračkaju podvukla je crtu I ne znam kako vi, ali mi na Forumu kod nas u HR. smo se zaljubile u glazbu iz serije :Good: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 8 Jun 2011 - 2:31 | |
| Muzika je fantastična,ovaj Toygar me ubija u pojam,prvo u Ezelu,pa sam onda počela ovo da gledam i ovde me dokrajčio pitam se šta će sledeće da bude... p.s. na jednu stranu odjeća od Bihter,a jeste vi skužile ono njeno prstenje,ja hoću svaki koji je nosila : : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 8 Jun 2011 - 2:36 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 8 Jun 2011 - 3:20 | |
| Postavi ih u tm formatu,u pravilima foruma imas objasnjenje kako se to radi : ili mogu ti ja objasniti u pp ako želiš |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 8 Jun 2011 - 3:37 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 8 Jun 2011 - 5:10 | |
| Kod Bihter je sve savrseno, i nakit i garderoba i frizura... Ma, ona je meni super... |
|
| |
Nia TVNovele Zavisnik
Broj postova : 633 Fan-gif : Lokacija : You mark my words. Small-town boy, small-town life, it won't be enough for you. Klauss
| Subject: Re: Komentari serije Wed 8 Jun 2011 - 5:19 | |
| Bihter je baš lepa ali mislim da je tu veliki uticaj sminke, uplasila sam se kada sam gledala zadnju epizodu gde je bez sminke, ne lici na sebe. Posebno mi se svidja sto nije klasicna junakinja vec je i zla, normalna, a ne kao ostale placljivice. Ona posluga je tako dosadna u sve se mesaju i kada ih neko opomene samo se dure kao da oni imaju neka prava u toj kuci... Zanima me koja ce to Nihalina promena biti da ce ona promeniti izgled... |
|
| |
tatjana94 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13336 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts
| Subject: Re: Komentari serije Wed 8 Jun 2011 - 6:05 | |
| Nihal je meni ovako slatka,ali me nervira to njeno ponasanje,bas je razmazena. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 8 Jun 2011 - 7:17 | |
| danas bila extra scena sa ByB u kolima |
|
| |
mimimimimimi TVNovele Redovan član
Broj postova : 4134 Godina : 38 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Wed 8 Jun 2011 - 7:37 | |
| slazem se za scenu u kolima... dobra kola XD moram reci da su slatki ... on mi je bio lep u ovoj epizodi... ne gledam bas redovno, al nekad uhvatim neku scenu, malo mi je nezgodan termin sad kad je lepo vreme... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 8 Jun 2011 - 7:38 | |
| a plavi Porše : - Quote :
- Bihter je baš lepa ali mislim da je tu veliki uticaj sminke, uplasila sam se kada sam gledala zadnju epizodu gde je bez sminke, ne lici na sebe
Ja se i ne bi baš složila,ima kroz seriju će biti potpuno bez šminke i meni je bas lijepa,u zadnjoj epizodi su je namjerno napravili tako,da izgleda kao neko ko je izgubio sve i ko se pomirio sa tim...a slažem se za to da nije klasična junakinja,koce se skupiti i plakati i moliti boga da sve bude uredu..ona se baš bori za sebe.. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 8 Jun 2011 - 8:22 | |
| - zvjezdica wrote:
Ja se i ne bi baš složila,ima kroz seriju će biti potpuno bez šminke i meni je bas lijepa,u zadnjoj epizodi su je namjerno napravili tako,da izgleda kao neko ko je izgubio sve i ko se pomirio sa tim...a slažem se za to da nije klasična junakinja,koce se skupiti i plakati i moliti boga da sve bude uredu..ona se baš bori za sebe.. To se i meni dopada. Dosta mi je glupih glavnih junakinja koje nista ne rade da sebe ucine srecnim, samo placu i nadaju se daru sa neba. To mi je katastrofa! :Out: Ali zato Bihter, zasluzuje sve 10 za lik! :Good: Kako me je danas Adnan iznervirao. Taj covek mi je toliko odbojan, uhhh |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 8 Jun 2011 - 8:37 | |
| mislim da se njih dvoje svadjaju bzv nekako zbog gluposti al opet mi drago jer pomaze da se spare ByB |
|
| |
dolcevita TVNovele Novi član
Broj postova : 173 Godina : 37 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Wed 8 Jun 2011 - 9:14 | |
| - Quote :
- Bihter je baš lepa ali mislim da je tu veliki uticaj sminke, uplasila sam se kada sam gledala zadnju epizodu gde je bez sminke, ne lici na sebe
Ja bas naprotiv,mislim da je bas blago sminkaju i da uvek dolaze do izrazaja njene predivne crte lica ...pa evo sad u ovoj epizodi posle abortusa,skoro nije imala nista...a inace joj stavljaju uglavnom crnu olovku oko ociju i neki skroz neutralan ruz...na pr.Pejker,Firdevs i dosadna gospodjica su sve nasminkane mnogo jace...nijedna sminka ne moze da napravi one jagodice,usne i oci - Quote :
- danas bila extra scena sa ByB u kolima
Najbolja scena u danasnjoj epizodi :Good: Bolje njoj pristaju ona kola nego Behlulu : |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|