|
|
Author | Message |
---|
Rose ♥ TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 11354 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Fri 22 Jul 2011 - 6:07 | |
| - anahi 4ever! wrote:
- to jos uvek nije bilo u seriji ;)
to sam vidjela na slikama koje si ti,meni se cini,postavila |
|
| |
anahi 4ever! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
| Subject: Re: Komentari Fri 22 Jul 2011 - 6:49 | |
| da, ali to jos uvek nije bilo u seriji xD |
|
| |
perronita93 TVNovele Novi član
Broj postova : 8
| Subject: Re: Komentari Mon 25 Jul 2011 - 9:37 | |
| Super mi je serija! Simpatican su par Angelica i Ricardo : |
|
| |
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
| Subject: Re: Komentari Mon 25 Jul 2011 - 9:48 | |
| da slazem se, angelica i ricardo su skroz simpa par, iako je on dosta stariji od nje |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari Mon 25 Jul 2011 - 21:04 | |
| Presladak su parrrrrrrrr! I znaci ovo cu da gledam cim nadjem vremena, inserte iz serije pratim redovono, kad je umro Santiago, pa kad gleda onaj snimak, znaci plakala sam ... Divno je odradjeno...
I pesma od njih dvoje je odlicnaaaa! Celo jutro je slusam... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Tue 26 Jul 2011 - 11:21 | |
| aa rikardo zaprosio anheliku i to bas lepo smislio, kad je poslao onog njegovog psa Maksa sa prstenom ^^ |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari Tue 26 Jul 2011 - 14:04 | |
| Zna li se na kojoj televiziji počinje u Hrvatskoj? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Tue 26 Jul 2011 - 23:32 | |
| - MStefan wrote:
- Zna li se na kojoj televiziji počinje u Hrvatskoj?
Jos nije potvrdeno na kojoj ce biti,ali ako bude,bit ce ili na HRT 1,Domi ili na Novoj. Ali najvjerovatnije ce na Novoj ako bude. |
|
| |
Alexandro TVNovele Novi član
Broj postova : 190 Godina : 29 Fan-gif : Lokacija : Venevision
| Subject: Re: Komentari Sat 30 Jul 2011 - 4:31 | |
| Extra serija,jedva cekam da pocne...aaa :D :D |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 30 Jul 2011 - 9:00 | |
| nisam gledala ove nedelje epizode, samo 21. sad treba da se bacim na gledanje, da odgledam ove 4 sto nisam |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 30 Jul 2011 - 9:42 | |
| Jovana gif ti je predivan... <3 Inace i nove slike Rosa sto je postavila su super... pomno pratim sve te novosti, ali ne gledam jos redovono |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 30 Jul 2011 - 10:10 | |
| - Alexandro wrote:
- Extra serija,jedva cekam da pocne...aaa :D :D
serija je pocela u Meksiku,vjerovatno ti mislis za Srbiju? I ja,kao ti,pratim vijesti pomno,ijako ne pratim seriju :D |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 30 Jul 2011 - 10:23 | |
| - Quote :
- Jovana gif ti je predivan... <3
Inace i nove slike Rosa sto je postavila su super... pomno pratim sve te novosti, ali ne gledam jos redovono hvala, i tvoj je :Good: obozavam tu njihovu scenu kad je zaprosio pocni da gledas, da imam bar s nekim da komentarisem desavanja u seriji, jer na forumu izgleda samo ja pratim seriju :DD |
|
| |
-Lili- TVNovele Administrator
Broj postova : 7883 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : na mestu Cataline... u ovoj kadi :))))))
| Subject: Re: Komentari Sat 30 Jul 2011 - 11:44 | |
| eh sutra cu da odgledam par epkica. bas me zanima kako su se njih dvoje uklopili. pa javaljam utiske. |
|
| |
gaconi TVNovele Zavisnik
Broj postova : 632 Godina : 28 Lokacija : Beograd
| Subject: Re: Komentari Sat 30 Jul 2011 - 13:04 | |
| - anahi 4ever! wrote:
- Quote :
- Jovana gif ti je predivan... <3
Inace i nove slike Rosa sto je postavila su super... pomno pratim sve te novosti, ali ne gledam jos redovono hvala, i tvoj je :Good: obozavam tu njihovu scenu kad je zaprosio pocni da gledas, da imam bar s nekim da komentarisem desavanja u seriji, jer na forumu izgleda samo ja pratim seriju :DD gresis i ja pratim :da: :da: :da: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sun 31 Jul 2011 - 0:14 | |
| dobroo je da jos neko xD Nadam se da cu danas stici da odgledam ove 4 koje sam propustila |
|
| |
gaconi TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari Sun 31 Jul 2011 - 1:17 | |
| nadam se dobra je ova serija u pocetku sam mislila da ce da bude katastrofa ali je dobra |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sun 31 Jul 2011 - 3:13 | |
| Pocecu Jovana... Znaci pogledala sam prvu epizodu i tu stala, nastavicu ja to, vicedes I onda komentarisemo skupa, svakako mi treba neka serija da me relakisra, dosadila mi montonija, odavno nista ne gledam... |
|
| |
Jelen@007 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 10491 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Sun 31 Jul 2011 - 5:47 | |
| Stigla do 17. epizode, malo premotavala. Ovako, Anahi stvarno odlučno glumi, ne kažem samo zato što je volim, nego jeste tako. Ricardo mi je isto odličan, uopšte mi ne smeta što su njih dvoje par, iako je stariji. Super su se uklopili. Ali onaj deda što ima 100 porodica mi je užasan, uvek premotam kad je njegova scena, antipataičan mi je i dosadan. Jenifer mi je isto ok, samo ne kapiram hoće li ona biti pozitivan ili negativan lik.
|
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sun 31 Jul 2011 - 6:17 | |
| - Quote :
- Pocecu Jovana... Znaci pogledala sam prvu epizodu i tu stala, nastavicu ja to, vicedes I onda komentarisemo skupa,
e super, ja kad odgledam epizodu uvek voliM da bacim neki kom. al posto je vecinom moj post poslednji onda ne mogu, a i glupo je - Quote :
- Stigla do 17. epizode, malo premotavala.
Ovako, Anahi stvarno odlučno glumi, ne kažem samo zato što je volim, nego jeste tako. Ricardo mi je isto odličan, uopšte mi ne smeta što su njih dvoje par, iako je stariji. Super su se uklopili. Ali onaj deda što ima 100 porodica mi je užasan, uvek premotam kad je njegova scena, antipataičan mi je i dosadan. Jenifer mi je isto ok, samo ne kapiram hoće li ona biti pozitivan ili negativan lik. Meni se sad ocitava 22. epizoda. slazem se u potpunosti da anahi odlicnoo glumi :Aleee: bas uverljivo i zrelo, sjajna je...nije mi bila pateticna kao mnogi u onim scenama kada je plakala za santijagom, bas mi je bila tu odlicna...ja seriju ne premotvam, ali i mene kristobal izludjuje sto bi volela da ga nekako izbace iz serije, znaci matori ubijaa koliko smara -.- a koliko sam skapirala on je anhelikin otac takodje se slazem za Dzenifer, ona me bas pozitivno iznenadila, na pocetku me nervirala, ali otkako je sa horheom skroz mi je ok, lep su mi njih dvoje par, a ona se bas zaljubila |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sun 31 Jul 2011 - 6:25 | |
| Jeste, u pravu si, ona i Horhe su predivan par, stvarno. Ne, mislim da on nije Anhelikin otac, njena majka je njega upoznala posle smrti svog muža. Tako sam barem ja ukapirala. A, da vidiš, nisam obraćala pažnju, slažem se, ono za plakanje, uopše nije bilo ono dosadno i sve, kao što je najčešće u serijama. E, malopre sam videla neku sliku nešto i kao veze među likovima, postavljena je u nekoj temi, i Kristobal je povezan sa Santijagom, ako sam dobro pogledala. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sun 31 Jul 2011 - 11:08 | |
| znam tu sliku, ali tek sam sad izvalila da su njih dvoje povezani...A ne vidi se sta pise...sad mislim da je on njegov otac, jer patrsija je pricala da je santijagov otac bio nize klase, da ga volela i zatrudnela s njim, a da je njen otac njemu valjda platio da nestane iz njenog zivota, tako da kontam da je to kristobal...covece pola likova u seriji su kristobalova deca, a ovo drugo njegove zene :jajaja: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sun 31 Jul 2011 - 21:53 | |
| Hahahaha, stvarno. A i izbor glumca im je glup nekako, ako je već bio takav zavodnik, trebalo je nekog drugog da stave, mene je ovaj ona tipična seljačina. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Mon 1 Aug 2011 - 2:27 | |
| - Quote :
- mene je ovaj ona tipična seljačina.
da znas da jeste mene je on na pocetku baas izludjivao, msm i sad, ali manje jer sam vise oguglala na njega i njegove zene Sad sam odgledala ove propustene epizode, vencanje Anhelika i Rikarda je bilo mnogo mi se svidelo, jeste dugo trajalo 2 i po epizode Ali bas je bilo elegantno, vrhunski, iako je bilo onih nerpijatnih scena sa patrisijom i jolandom...a dobra mi je rikardova majka, spustila ja i jednu i drugu xDD A bas mi je zao sto ce izgleda ostati nepokretna : hesus (santijago ) se napokon obrijao preeeleeep jeee bas mi je bila tuzna ona scena kada se molio Bogu i bio tuzan sto ne zna ko je i kakav je bio njegov zivot : |
|
| |
gaconi TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari Mon 1 Aug 2011 - 6:25 | |
| da i meni je bila bas tuzna ta scena |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari | |
| |
|