|
|
Author | Message |
---|
anahi 4ever! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
| Subject: Re: Komentari Thu 7 Jul 2011 - 9:47 | |
| slazem se u potpunosti :Good: meni to nije nimalo cudno, ae da su prosle neke godine ali ovako uopste mi nije cudno... nisam jos odgledala osmu epizodu... |
|
| |
Rose ♥ TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 11354 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Thu 7 Jul 2011 - 10:03 | |
| Eto,barem se neko slaze sa mnom.. po avanceu za 9 epizodu..Chris je nadrapao i zesce |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari Thu 7 Jul 2011 - 20:31 | |
| nisam ni ja odgledala 8 videcu da danas pogledam ili za vikend sve nadam se da nije |
|
| |
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
| Subject: Re: Komentari Sat 9 Jul 2011 - 3:54 | |
| odgledala sam 8. i 9. epizodu, dobre suu :Good: serija je sve bolja i bolja :Good: :Good: :Good: ahelika i rikardo se sve vise zblizavaju ^^ xDD Onaj ludi kristobal ima jos jednu zenu, jos i decu sa njom : sad jos da odgledam 10-u |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 9 Jul 2011 - 18:28 | |
| ja zaostajem videcu da kad se vratim sa puta sve nadoknadim |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sun 10 Jul 2011 - 3:23 | |
| U 10-oj epizodi me dzenifer iznenadila svojim stavom da joj nije bitan novac, cak je odgovorila i patrisji xDD To uoopste nisam ocekivala od nje xDD Bas se zaljubila u Horhea |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari Tue 12 Jul 2011 - 6:49 | |
| Ovi promosi mi se dopadaju.... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Tue 12 Jul 2011 - 11:04 | |
| nisam stigla da odgledam 11. epizodu, verovatno cu sutra, vidELA sam po slikama da je zanimljiva...anhelika i rikardoo :DD |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Tue 12 Jul 2011 - 11:13 | |
| - Don Pio wrote:
- Ovi promosi mi se dopadaju....
Mogu li da pogadam? radi Angelice i Ricarda :jajaja: :jajaja: |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari Tue 12 Jul 2011 - 11:20 | |
| :da: I oni kad svako priča o svom liku |
|
| |
Princess TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1168 Lokacija : Storybrooke
| Subject: Re: Komentari Tue 12 Jul 2011 - 11:33 | |
| Ja planiram da ovih dana pocnem da gledam... |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari Tue 12 Jul 2011 - 11:36 | |
| Iskreno,nemoj se previše nadati i očekivati...Bolje pogledaj Culpable de este amor...Recimo 5 klasa je bolja od svake televisine......
|
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari Wed 13 Jul 2011 - 20:06 | |
| Ma sta me briga kakva je kad je ovakav spoj glumaca Ja sam pogledala prvu, nisam skroz do kraja, i uopste mi nije tako losa kako nagadjaju na net, primetila sam negativinih komentara dosta. Mada me to nije sputalo, nego sama od sebe ne stizem to ga gledam A gledati hocu, i odlicnu si oni dvoje zajedno, znaci predobriiii! A Angelica i Ricardo, fuj! Ne volim tog glumca nikako. |
|
| |
Jelen@007 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 10491 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Wed 13 Jul 2011 - 21:37 | |
| Odgledala sam do 9. epizode, serija je ok, ništa posebno, ali nije ni toliko loša, kao što mnogi kažu. Mislim da će biti zanimljivije sad, posle događaja sa Santiagom (ako se tako beše zove) : : |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari Wed 13 Jul 2011 - 23:57 | |
| Pa bice zanimljivija skroz, jer to je ustvari bit serije... |
|
| |
Jelen@007 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 10491 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Thu 14 Jul 2011 - 3:48 | |
| - Ezel ♥ Lady wrote:
- Pa bice zanimljivija skroz, jer to je ustvari bit serije...
I možda ti najzad sa ovom serijom zavoliš Anahi! : I onaj što ima vara ženu, ubija me, baš mi je dosadan. I ona žena mi je kao muško, ne znam imam li samo ja takav utisak. |
|
| |
Rubí ♥ TVNovele Novi član
Broj postova : 359 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Thu 14 Jul 2011 - 11:37 | |
| dobra serija, odgledala sam 4 epizode i radnja je odlicna, anahi je slatka, a naj mi je karlosova keva |
|
| |
FanSerija TVNovele Novi član
Broj postova : 261 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : Srbija:)
| Subject: Re: Komentari Thu 14 Jul 2011 - 20:59 | |
| Seriju cu verovatno gledati |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 15 Jul 2011 - 6:27 | |
| ja sam stigla do 12-e epizode sa gledanjem, pojavio se Santijagoo, kakav je jadan : sad treba da odgledam 13-u i jedva cekam, jer se zavrsilo kada patrisija pogleda slike anhelike i rikarda moram da naglasim da me alfredo adame odusevljava u svojoj ulozi armanda :Good: zaista je perfektan negativac, pravo zloo xDD |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 16 Jul 2011 - 5:39 | |
| prestala sam sa gledanjem nemam vise zelje da gledam..meni ovih 8 epizoda sto sam videla i nije lose,al nemam snage dalje da gledam,bar za sad al ono praticu sta se desava,sadrzaj epizoda i neke video klipove a ako dodje na pinku onak cu bacit oko |
|
| |
Fan de Portirroni TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16445
| Subject: Re: Komentari Mon 18 Jul 2011 - 5:55 | |
| ne gledam na netu,gledacu kada je puste kod nas. Anahi je predivna kao i uvek |
|
| |
El Diablo TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1042 Godina : 31 Lokacija : Skoplje
| Subject: Re: Komentari Mon 18 Jul 2011 - 16:32 | |
| Nikada nisam ocekiva da cu ovo reci,s obzirom da mi je Anahi u doba RBDa bila manje-vise antipaticna,ali danas sam i ja jedan u nizi njenih fanova.Izgleda lepse nego ikada,uloga joj odlicno pristaje,a ima i ogromnu hemiju sa Carlosom,sto je jedan razlog vise da bi mi serija zadrzala paznju.Radnja mozda jeste spora,ali mi se i te kako dopada bit serije. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Tue 19 Jul 2011 - 1:28 | |
| slazem se da je anahi prelepa i da ona i carlos imaju predobru hemiju meni se serija svidja, imala je nekih smarajucih trenutaka na pocetku, ali sad mi je skroz supeer :Good: :Good: stigla sam do 14-e epizode, sad treba 15 i 16 da odgledam... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Thu 21 Jul 2011 - 12:45 | |
| Jeli ova Angelica ljepse izgledala na svadi nje i Ricarda nego Santiaga i nje? xD |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 22 Jul 2011 - 5:50 | |
| to jos uvek nije bilo u seriji ;) |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari | |
| |
|
| |
|