|
|
Author | Message |
---|
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari Tue 8 Nov 2011 - 6:08 | |
| PROMO ZA ''DVOSTRUKI ZIVOT'' NA PINKU U ROKU OD 24 SATA ODGLEDALO JE SKORO 11 000 OSOBA I TIME JE POSTAO NAJGLEDANIJI VIDEO NA YOU TUBE U SRBIJI STO SE TICE JUCERASNJIH PREGLEDA... https://www.youtube.com/watch?v=sotmQIf_mAI |
|
| |
anahi 4ever! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
| Subject: Re: Komentari Wed 9 Nov 2011 - 2:19 | |
| diivnaaa veest tako je to kad je kraljica u pitanju! ili, kao sto oni u promo-u kazu MEGA ZVEZDA Sto volim kad anahi ovako u svemu pokida a jos mi drze zbog onih koji pljuju po ovoj seriji inace svidja mi se kako je pink uradio promo serije mnogo je dobar |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari Wed 9 Nov 2011 - 3:47 | |
| za divno cudo promo je sasvim pristojan |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 9 Nov 2011 - 4:25 | |
| I ja kazem. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 9 Nov 2011 - 9:05 | |
| Moglo bi da se prebaci u trenutne telenovele u Srbiji jer sutra pocinje... |
|
| |
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
| Subject: Re: Komentari Wed 9 Nov 2011 - 9:11 | |
| Cek zar ne pocinje u petak? tako kazu u promou...11.je prekosutra |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 9 Nov 2011 - 9:12 | |
| Pa danas se zavrsila ''Kraljica Juga'' tako da ''Dvostruki zivot'' pocinje sutra. Na promou su pogresili... |
|
| |
TP95 TVNovele Novi član
Broj postova : 96 Godina : 29
| Subject: Re: Komentari Wed 9 Nov 2011 - 10:03 | |
| Najgora stvar koju su uradili je Pamelina smrt, besmisleno, bolje da su Jolandu izbacili iz serija, ona mi je tehnoloski visak i smara, i daj Boze da Anhelika ostane sa Rikardom, jer je Santjago ne zasluzuje, neka on ostane sa onom fufom Adelicom, u suprotnom za mene ce ova serija biti pravi krs! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 9 Nov 2011 - 10:12 | |
| pocinje sutra,al aj prebacicu je sad - TP95 wrote:
- i daj Boze da Anhelika ostane sa Rikardom, jer je Santjago ne zasluzuje, neka on ostane sa onom fufom Adelicom
|
|
| |
Kaca Annie TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2087 Godina : 31 Lokacija : En Vendaval
| Subject: Re: Komentari Wed 9 Nov 2011 - 12:03 | |
| Jedva cekam da prva epizoda pocne OBAVEZNO GLEDAM!!!!!!! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Thu 10 Nov 2011 - 3:15 | |
| |
|
| |
uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: Komentari Thu 10 Nov 2011 - 3:26 | |
| Moji utisci: Ona glumica koja igra Patrisiju mi je jako iritantna kao i Dzenifer... Gojri ce biti odlican u to nema sumnje, ali onaj Santajgov brat je bas tipican negativac, sigurno ce on spletkariti nesto. Ali Anhelika mi je prelepa. Odgledao sam samo prvu epizodu, ali necu pratiti. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Thu 10 Nov 2011 - 4:48 | |
| ja nazalost danas nisam mogla da gledam zbog skole...mada sam odgledala prvih 40 i nesto epizoda preko neta nadam se da ce u medjuvremenu promeniti termin... - Quote :
- li onaj Santajgov brat je bas tipican negativac, sigurno ce on spletkariti nesto.
promenice se kad se zaljubi |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Thu 10 Nov 2011 - 5:47 | |
| Ja mozda i pogledam ponekad pa promenim misljenje... Izgleda da pocinje da bude zanimljiva tek tamo posle 40. epizode... |
|
| |
uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: Komentari Thu 10 Nov 2011 - 6:56 | |
| Preskocicu prve epizode, pa cu posle baciti pogled da vidim da li se poboljsala tokom sredine.. Ne kontam sto svi govore da je pravi frakaso, a vidite samo kakve glumcine igraju... |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Komentari Thu 10 Nov 2011 - 7:09 | |
| - uros car wrote:
- Preskocicu prve epizode, pa cu posle baciti pogled da vidim da li se poboljsala tokom sredine.. Ne kontam sto svi govore da je pravi frakaso, a vidite samo kakve glumcine igraju...
Glumcine su igrali i u TDA pa ispade katastrofa. Nego mene zanima hoceli ova serija ici i na Pink Bh nakon KJ, ili nesto drugo |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Thu 10 Nov 2011 - 7:14 | |
| Mìslim da joj nece dati termin ''Kraljice'' na PINK BH... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Thu 10 Nov 2011 - 8:41 | |
| - Quote :
- Preskocicu prve epizode, pa cu posle baciti pogled da vidim da li se poboljsala tokom sredine.. Ne kontam sto svi govore da je pravi frakaso, a vidite samo kakve glumcine igraju...
nebitni ljudi to govore a, nebitni ljudi su kao sto i sama rec kaze nebitni meni su prve epizode ok, skroz |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Thu 10 Nov 2011 - 8:52 | |
| Mene nisu preterano odusevile ali ok,mozda naredne hoce... |
|
| |
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Komentari Thu 10 Nov 2011 - 8:56 | |
| Odgledala sam prvu(ponovo) Anahi pleni predivna je tako nekako kao neka devojcica Ova Patrisija nervira kao i Dzenifer Uh kako bi ih A Santjago mi je nekako litav, mislim Gojri mi nekako vise dolikuje zavodniku |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Komentari Thu 10 Nov 2011 - 9:15 | |
| - MStefan wrote:
- Mìslim da joj nece dati termin ''Kraljice'' na PINK BH...
Hvala bogu I hvala ti na odgovoru. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Thu 10 Nov 2011 - 9:53 | |
| - anahi 4ever! wrote:
-
- Quote :
nebitni ljudi to govore a, nebitni ljudi su kao sto i sama rec kaze nebitni meni su prve epizode ok, skroz anti anahi su ti nebitni - maite es mi princesa wrote:
- A Santjago mi je nekako litav, mislim Gojri mi nekako vise dolikuje zavodniku
kad ti je takav na pocetku bice ti jos vise kasnije Santjago je totalno nezanimljiv a treba da bude suprotno posto je glavni muski lik meni licno mnogo bolji Rikardo |
|
| |
tatjana94 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13336 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts
| Subject: Re: Komentari Thu 10 Nov 2011 - 10:14 | |
| Malo sam gledala danas,ok je,nista posebno. Videcemo dalje Slatka je Anahi. |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari Thu 10 Nov 2011 - 12:24 | |
| Šteta što je ovako buđav termin.
Naravno da je Rikardo bolji... |
|
| |