|
|
Author | Message |
---|
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari Sat 2 Jul 2011 - 6:06 | |
| - Ejpril wrote:
- sto se tice 5 epizode nemam sta da dodam vi ste vec sve rekli
dobra epizoda eto sve se brzo odigralo-medni mesec,Ptrisija i Rokardo sad ce i njihova veridba pa raskid sad da vidimo dalje,zahuhtava se
- Quote :
- Najgore je što će kod nas da je puste u najgorem mogućem terminu. -.-'
ne..verovatno ide posle trijumfa Znaci vidi se da sada sledu bolje epike. Aa ja se nadam da ce biti posle Trijumfa, ali ja mislim da ce ona sa Sandrom i Davidom. |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari Sat 2 Jul 2011 - 6:14 | |
| nju mozda puste posle Clona
|
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari Sat 2 Jul 2011 - 7:17 | |
| Odgledao 4 i i dalje veoma mlako.... |
|
| |
anahi 4ever! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
| Subject: Re: Komentari Sat 2 Jul 2011 - 9:06 | |
| odgledaj 5. to vec nije mlako xD |
|
| |
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Komentari Sat 2 Jul 2011 - 9:07 | |
| Pa Triunf je u lošem terminu. Možeš jedino da gledaš kad si prva smena. A repriza nema ... Bolje je da je Prva otkupila seriju, sigurno bi oni pustili i reprizu? Jer ... kako ćeš da gledaš kad si do 7,8h u školi?! :Out: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 2 Jul 2011 - 10:22 | |
| to jeste zaje** mnogi od nas zato nisu mogli ATM |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari Sat 2 Jul 2011 - 10:30 | |
| Kao na primer JA.Nadam se da će posle ovih turaka da dođe nešto latino...... |
|
| |
Rose ♥ TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 11354 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Sat 2 Jul 2011 - 10:45 | |
| 5.epizoda ova i 3.epizoda su mi najbolje neko je spomenuo da radnja ide brzo..pa meni je to super,u ovoj telenoveli da,ali nekad mi se to ne svidi..ali ovo je tek uvod u pravu radnju Medeni mjesec ijako nije bilo nesto dijaloga,svidjele su mi scene koje su se dogadale na medenom mjesecu,a jos u pozadini Rendirme a tu amor Ne mogu docekati vise tu pjesmu. I Santiago je opet spomenuo neke stihove iz one pjesme sta je napisao Angelici Scena u kuci,izmedu Angelice,Santiaga,Patricie i RucardaJbt,nervira me vise Patricia sa stavom da Angelica nije prava zena za Santiaga. Kao Jennifer jest zato sta ej bogata i njoj se uvlaci stalno u supak ? -.- Barem ga Angelica voli..ali..ipak joj se to dogodilo u mladosti i ona hoce "zastititi"sina ali dobro joj je reko Ricarddo sve ono rekao,kao sto kaze jedna latinska izreka:Errando discimus(Grijeseci ucimo) Malo je Patricia u par navrata bila i sarkasticna -.- Jaoo,meni je bilo ono dobro kada je Angelica "bacila"Santiaga na kauc,mislila sam da ce i biit nesto,bas su u njihovoj kuci bili,kako da recem,intenzivniji Posto su spavali skupa Ricardo i Patricia,trebali bi i oni :D Prosto mi se gadi onaj Chris..kako je licemjeran,samo sam kolutala oci na te scene jaoo kako mu je sigurno nedostajala obitelj,kako ona Refugia pravi najbolju kavu na svijetu,maaa -.- Izgleda da ce njegov sin nesto otkriti,posto je posumnjao. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 2 Jul 2011 - 11:03 | |
| meni to glupo vencali se, medeni mesec..a nema scena sexa : : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 2 Jul 2011 - 11:10 | |
| I meni,ako budu Angelica i Ricaro imali takve scene..ubi se odma a vjerovatno budu dok ona bude sa Ricardom |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 2 Jul 2011 - 11:15 | |
| da mozda se tad probudi prava strast xD |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 2 Jul 2011 - 11:16 | |
| Vec zamisljam |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari Sat 2 Jul 2011 - 11:59 | |
| E to bi bio vrh...Ja bih baš voleo da brka dohvati Angelicu.... |
|
| |
Milicasvc TVNovele Novi član
Broj postova : 151 Lokacija : Beograd
| Subject: Re: Komentari Sat 2 Jul 2011 - 12:12 | |
| - Ejpril wrote:
- meni to glupo vencali se, medeni mesec..a nema scena sexa ::
Neće ih ni biti, to je bio jedan od Anahinih zahteva kada je prihvatila novelu. Nikakvih slobodnijih scena u seriji uopšte neće biti. :Out: |
|
| |
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Komentari Sat 2 Jul 2011 - 20:52 | |
| |
|
| |
-MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Sat 2 Jul 2011 - 23:38 | |
| |
|
| |
vesna levy TVNovele Zavisnik
Broj postova : 654 Godina : 33 Fan-gif : Lokacija : The bad of Ian Somerhalder xD TeamDelenaForever <3
| Subject: Re: Komentari Sun 3 Jul 2011 - 0:00 | |
| ahahah video je objasnio :DDDD izgleda da je anahi vise volela da se ljubi sa Ponchom nego sada sa Carlosom... ja mislim da ce ipak biti tih scena koje svi prizeljkujemo, ali malo kasnije, jer realno ako ne bude, ova serija ce propasti... :Out: |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari Sun 3 Jul 2011 - 1:32 | |
| Iako ne zeli mora ih biti. Jer u svakoj noveli ih je bilo pre ili kasnije. |
|
| |
anahi 4ever! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
| Subject: Re: Komentari Sun 3 Jul 2011 - 2:57 | |
| naravno da ce biti takvih scena, ovo je sam pocetak serije, odmah posle vencanja kada su dosli u hotel bilo je 2 nedelje kasnije...i ne verujem da je to do anahi, ona nije trazila da se iskljuce iz serije scene sexa, samo da ne budu previse naglasene i to je to, ne izvrcite sad... - Quote :
- Razočarala sam se.
a sta, trebali su da se po*ebu odmah u prvoj epizodi da se ti ne bi razocarala? - Quote :
- Gluma nije za nju. Sad i shvatam zašto Mia i Miguel nikad
nisu spavali zajdno. -.-
omg pa za takve stvari se ne pita ona -.- nisu ni roberta i dijeo, a ni u rebelde way nisu, tako da to nema nikakve veze sa anahi...uostalom snimeljen je alternativni kraj serije rebelde koji je pusten samo u meksiku, gde mym i ryd spavaju zajedno - Quote :
- dobro obratite paznju na ceo video
https://www.youtube.com/watch?v=a2spTe7SvGk ahahahahah uu koja razlika u poljupcima covecee xDDD Nema bre, niko kao LOS'A To je dvilja strast izmedju njihhh |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sun 3 Jul 2011 - 3:19 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sun 3 Jul 2011 - 3:56 | |
| Anahi je definitivno najj par sa Poncha. Preslatkii su<3 jako bih volela da glume ponovo zajedno. Slazem se sa tobom Katarina :Good: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sun 3 Jul 2011 - 6:12 | |
| Meni su Anahi i Alfonso jako dobro,odlicni kao Mia i Miguel. E da,jeste li culi Lauru Leon kako pjeva..? Ne zelim da Anahi sa njome snimi pjesmu |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sun 3 Jul 2011 - 10:52 | |
| nisam cula ni ne zelim da je cujem |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari Sun 3 Jul 2011 - 11:15 | |
| Definitivno odustajem od ove serije.Larosa nije uspeo da me osvoji serijom.....Najverovatnije će termin u 21 h biti duže vreme slobodan,pošto 99 posto neću gledati ni užas što sprema Carla. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sun 3 Jul 2011 - 11:38 | |
| - Ejpril wrote:
- nisam cula ni ne zelim da je cujem
i bolje ti je,ja sam se slogirala A ja bas mislila Pio da ces barem ti pratiti tu seriju |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari | |
| |
|
| |
|