| Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... | |
|
|
Author | Message |
---|
Kaca Annie TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2087 Godina : 31 Lokacija : En Vendaval
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Thu 26 May 2011 - 12:19 | |
| Nije uopste losa ona se samo bori da zadrzi dosadasnji nivo zivota : Ali su joj zato prijatelji : Meni je i onaj Kerem simpatican mislim da ga niko u porodici ne shvata ozbiljno |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Thu 26 May 2011 - 22:44 | |
| Ekrem je meni isto lud ^^ Veceras nadam se da cu moci gledat. |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Thu 26 May 2011 - 22:46 | |
| Ufff...jako mi je glupo sto sinhronizuju...Nervira me! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Thu 26 May 2011 - 22:54 | |
| Da, uzasno je vidjela sam. Kod nas nije tako hvala bogu : |
|
| |
Lex TVNovele Zavisnik
Broj postova : 561 Lokacija : Francuska
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Thu 26 May 2011 - 23:15 | |
| Nazalost ta bolest "sinhronizacija" je stigla i kod nas! U mnogim zemljama sveta je to vec odavno tako sa stranim serijama i filmovima...sve je sinhronizovano! Uzas!!! :Out: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Fri 27 May 2011 - 0:43 | |
| Ma sinhronizacija je bezveze to je nepotrebno : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Fri 27 May 2011 - 3:19 | |
| Zna li neko kako se zove ova pesma i ko je peva bila je u jucerasnjoj epizodi [You must be registered and logged in to see this link.] |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Mon 30 May 2011 - 6:28 | |
| Nema vise sinhronizacije! Jadna Lala danas je umrla.Kako mi je zao bilo Cinara kada je molio da otvori oci. :’(: |
|
| |
tica TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12835 Fan-gif : Lokacija : ツ ❥ Sometimes, life will kick you around, but sooner or later, you realize you're not just a survivor. You're a warrior, and you're stronger than anything life throws your way. ❥
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Wed 1 Jun 2011 - 8:40 | |
| Oni nisu normalini stavili su sinhronizacuju na najboljim epizodama,bukvalno su unistili seriju,ali hvala Bogu u poslednjem trenutku su se opametili i prestali su sa sinhronizovanjem....... |
|
| |
yasmin TVNovele Novi član
Broj postova : 240
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Sat 4 Jun 2011 - 2:17 | |
| upropastili su seriju sa sinhronizacijom, ludaci. |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Sun 5 Jun 2011 - 11:29 | |
| Ono... ako neko ima onu pesmu kad Lale umire, ne znam kako se zove, ali je divna... Evo pogledajte video pa cujte pesmu, ako neko ima odmah momentalno neka baci link u temi za muziku [You must be registered and logged in to see this link.] |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Sun 5 Jun 2011 - 12:58 | |
| Zna li se kad se završava? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Sun 5 Jun 2011 - 21:05 | |
| Serija ima 84 epizode.A danas je 37. |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Mon 6 Jun 2011 - 2:35 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Mon 6 Jun 2011 - 2:42 | |
| Nece nje jos kraj : Barem kod nas sjeckaju epkice...ne traje epka jedna kao u Turskoj... |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Mon 6 Jun 2011 - 4:17 | |
| Ma nijedna turska ne ide po cela. Kace hvala za pesmu |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Mon 6 Jun 2011 - 11:36 | |
| Nema ne cemu pesma je prelepa |
|
| |
mimimimimimi TVNovele Redovan član
Broj postova : 4134 Godina : 38 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Wed 8 Jun 2011 - 7:37 | |
| lep je ovako osisan glavni glumac! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Sat 11 Jun 2011 - 5:27 | |
| Prelep je Odlicno glumi! |
|
| |
Levy's girl TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12407 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Sun 12 Jun 2011 - 12:02 | |
| odgeldala sam par epki,a kad je pocela sinhronizacija onda sam odustala,samo mi je to falilo...ali sad videh tj procitah da je nema... |
|
| |
gaca TVNovele Novi član
Broj postova : 47 Fan-gif : https://2img.net/h/oi43.tinypic.com/2ah8b5t.gif
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Tue 14 Jun 2011 - 1:58 | |
| ja moram da kazem da u turskoj ima 37 samo ovi nasi su iseckali serija mi je bila dobra sad je bezveze nesvidjami se kraj odvratan |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Tue 14 Jun 2011 - 10:26 | |
| Vjerujte da odkako nema Emine i ne pratim je, nije mi nekako kao ono dok je bila Lale i Cinar. Neznam ni sta se desava ^^ |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Tue 14 Jun 2011 - 11:39 | |
| Meni je serija sada tako monotona da imam osecaj da je i glumcima u nekim scenama cak prevrcu ocima : |
|
| |
gaca TVNovele Novi član
Broj postova : 47 Fan-gif : https://2img.net/h/oi43.tinypic.com/2ah8b5t.gif
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Tue 14 Jun 2011 - 18:30 | |
| - Kaca Annie wrote:
- Meni je serija sada tako monotona da imam osecaj da je i glumcima u nekim scenama cak prevrcu ocima :
slazem se sa tobom |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Wed 15 Jun 2011 - 2:34 | |
| Prva sezona je bila zakon A ova druga je |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... | |
| |
|
| |
| Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... | |
|