| Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... | |
|
|
Author | Message |
---|
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Fri 8 Jul 2011 - 21:03 | |
| - nermina wrote:
- discobaby wrote:
- Videla sam masu komentara da je serija uzasna,da joj je u Turskoj stalno menjan termin i da ovo sto pisu nasi mediji,uopste nije tacno.Navodno je Emina uzasna,nikakva glumica i svi su se bunili sto je ulogu dobila glumica kojoj se sinhronizuje glas.Zbog lose gledanosti su je pomerili kasno u noc i Eminin lik je ubijen zbog ocajnih kritika,a ne zato sto ona nije imala vremena za snimanje.I da je seriji maksimalno skocila gledanost,kad je ona izasla.Ne pada mi na pamet to da gledam.
Ni ja ne volim Eminu Jahovic ona je pevacica a ne glumica .
sad je super jer ona nije tu , Cinar i Toprak su par To sto je Emina pevacica uopste, ali uopste ne mora da znaci da nema glumackih kvaliteta, u ovoj seriji se pokazala jako dobro. Kritike su postojale u Turskoj to je tacno, i to ne osoprava niko ovde. I sama Emina je rekla da je njima bilo ne shvatljivo da neko iz Srbije dobije ulogu tamo, sto i jeste neshvatljivo. Da sad dodje kod nas neki Turcin da glumi, pa znas kako bi ga podbadali svi.. to je tako... A s obzirom da se Emina jako dobro pokazala kao glumica, komentarisano od strane strucnjaka, mozda zaigra ponovo u nekoj seriji Ja iskreno glasam za to, a ovu sam seriju prestala gledali posle nje. Seriju nije napustila zbog gledanosti, nego zbog obaveza :Good: |
|
| |
candy_girl xD TVNovele Novi član
Broj postova : 16
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Thu 14 Jul 2011 - 2:01 | |
| JA GLEDAM!! Serija je super, gledala sam celu prvu sezonu i bas sam se razocarala sto je kraj serije kod njihove 37. epizode... I nije kraj kao u spanskim serijama, tek tad pocinje zaplet svega... Iskreno se nadam da ce snimiti nastavak toga... : |
|
| |
Lex TVNovele Zavisnik
Broj postova : 561 Lokacija : Francuska
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Thu 14 Jul 2011 - 2:04 | |
| I ja seriju gledam i to tek od skoro i dopada mi se. |
|
| |
FanSerija TVNovele Novi član
Broj postova : 261 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : Srbija:)
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Thu 14 Jul 2011 - 6:12 | |
| Ja sam ovu seriju pratila na pocetku,ali sam kasnije prestala jer mi je postala dosadna :// |
|
| |
Lex TVNovele Zavisnik
Broj postova : 561 Lokacija : Francuska
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Sun 17 Jul 2011 - 2:11 | |
| Koliko epizoda ima serija? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Sun 17 Jul 2011 - 21:36 | |
| Devojka sa nickom candy je napisala da je njihova 37-ma epizoda kraj. Tako da je verovatno tako, ja nisam gledala posle Emine. |
|
| |
Fan de Portirroni TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16445
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Mon 18 Jul 2011 - 5:46 | |
| |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Mon 25 Jul 2011 - 11:59 | |
| Sta ima novo u seriji xD ? |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Mon 25 Jul 2011 - 22:27 | |
| Ja ne pratim...ne dopada mi se. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Tue 26 Jul 2011 - 3:34 | |
| Ja pratila dok je Emina bila tu, poslije premjeste je ujutro (: I tako da vise ne pratim (: |
|
| |
FanSte Pall Mall TVNovele Moderator
Broj postova : 5429 Godina : 29
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Tue 26 Jul 2011 - 8:19 | |
| Koje je smece postala serija nakon odlaska Emine,znaci ne verujem... |
|
| |
paula&rafa TVNovele Novi član
Broj postova : 197 Godina : 33 Fan-gif : Lokacija : Dans les bras de Miguel A.Silvestre & William Levy
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Tue 26 Jul 2011 - 14:11 | |
| Onaj sto je tata Cinaru mu je pravi otac |
|
| |
Kaca Annie TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2087 Godina : 31 Lokacija : En Vendaval
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Fri 5 Aug 2011 - 3:31 | |
| Ovoj seriji definitivno nedostaje Emina tako je dosadno bez nje |
|
| |
rebeca92 TVNovele Novi član
Broj postova : 1
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Fri 5 Aug 2011 - 7:14 | |
| Mnogo je lepse bez Emine. Bar meni. Toprak i Cinar su jako slatki. Serija ima radnju, kao i sve turske uostalom. Ove spanske su vise preterale. |
|
| |
Silvija-81 TVNovele Novi član
Broj postova : 152
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Sat 6 Aug 2011 - 11:28 | |
| ja pratim seriju i odlicna je toprak i cinar mi se dopadaju kao par , svidja mi se cela prica i jedva cekam nastavak .... za eminu bice jos prilike , dobro je odigrala i ovo ... a secatese serije gumus gde se nihan pojavila posle smrti tako da nista nije iskljuceno |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Sat 6 Aug 2011 - 13:09 | |
| Pa kad bi se ona pojavila bilo bi lepo ali mislim da je nemoguce Mada ova Toprak nije toliko losa pogledacu i nastavak pa cu onda imati sliku o celoj seriji. |
|
| |
paula&rafa TVNovele Novi član
Broj postova : 197 Godina : 33 Fan-gif : Lokacija : Dans les bras de Miguel A.Silvestre & William Levy
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Wed 10 Aug 2011 - 11:13 | |
| Serije se zove po imenu Emine Jahovic u seriju :( glupo je da su ubili njenu ulogu :( Hoce li Emina se vratiti u seriji mozda posle ? |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Wed 10 Aug 2011 - 12:47 | |
| Mislim da neće, već je neko napisao da će onaj glavni glumac da ostane sa ovom sa kojom se muva. Inače, na Pink Plusu je danas bila tek 12. epizoda, tamo je Lala još živa. :D |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Thu 11 Aug 2011 - 1:26 | |
| - paula&rafa wrote:
- Serije se zove po imenu Emine Jahovic u seriju :( glupo je da su ubili njenu ulogu :( Hoce li Emina se vratiti u seriji mozda posle ?
Kako ce se vratiti kad je mrtva hah ? A na Pink BH repriziraju ponovo epkice o.O |
|
| |
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Thu 11 Aug 2011 - 1:41 | |
| Serija je posle Emine propala :Out: :Out: |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Thu 11 Aug 2011 - 1:50 | |
| Pink BH je za mene najgori Pink, uz srpski, naravno. Tamo je slika očajna, mogu imati extra termin, ali uništavaju program onom užasnom slikom i kvalitetom, kao i sitnim prevodom. Bljak. :/ |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Thu 11 Aug 2011 - 1:53 | |
| Neznam meni je svugdje isto xD OBN ima dobra slova, bas su velika. A ovu seriju nisam gledala pff |
|
| |
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Thu 11 Aug 2011 - 1:56 | |
| - ღJacqueline Bracamontesღ wrote:
- Neznam meni je svugdje isto OBN ima dobra slova, bas su velika.
A ovu seriju nisam gledala pff I bolje sto nisi serija je Ocaj :Out: Bila je dobra dok je Emina bila tu posle Uzas :Out: :Out: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Wed 17 Aug 2011 - 12:18 | |
| Ja se potpuno slazem da je posle Emine izgubila svoj smisao |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Wed 17 Aug 2011 - 13:28 | |
| I ja se slazem serija je otisla u drugom pravcu |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... | |
| |
|
| |
| Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... | |
|