| Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... | |
|
|
Author | Message |
---|
mvmixy TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1456 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Subotica
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Tue 3 May 2011 - 1:35 | |
| naravno...ali meni je dosta okrutne realnosti u zivotu..pa ne volim to gledati i u serijama...uvek se vezem za glavne glumce pa mi je to bezveze... iako su turske serije mnogo realnije od meksickih i emotivnije po meni... a muzika iz ove serije ubija...i dalje mi je zao sto emina umire : |
|
| |
Kaca Annie TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2087 Godina : 31 Lokacija : En Vendaval
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Tue 3 May 2011 - 1:43 | |
| Sta ce radi u 17 epizodi.Jel prolazi neko vreme posle Laline smrti? |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Tue 3 May 2011 - 2:54 | |
| Ta cura u koju ce se Cinar zaljubiti i nije nesto vala. Postavila sam tamo gifove mozete je vidjet. A evo i ovdje [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
zvjezdica TVNovele Pričalica
Broj postova : 7403 Fan-gif : Lokacija : Under the stars
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Tue 3 May 2011 - 6:02 | |
| ja sa gledala danas malo,naletila sam bas kad je pas od Lale istrčao na ulicu i kada ga je udarilo auto,baš mi je bilo žao..fino mi Emina glumi ali malo me nervira što nije njen glas,onaj njen je baš fin :da: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Tue 3 May 2011 - 8:13 | |
| Slazem se sa tobom ! Ali i ovako ona je savrsena. Bas mi je zao psa :’(: Uff sto mene nervira Cinarova mama. 1000 puta mi je bolja mama od Lale. |
|
| |
zvjezdica TVNovele Pričalica
Broj postova : 7403 Fan-gif : Lokacija : Under the stars
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Tue 3 May 2011 - 8:18 | |
| I mene je danas iznervirala..a jel to izgleda sestra od Lale zapravo njena polusestra?Vidjela sam kad su mama od Lale i ona plava djevojka pričale i ona kao govori kako su ona I lale različite kako ona ne liči uopšte na oca a Lale liči... |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Tue 3 May 2011 - 9:33 | |
| Nije mi jasno kako će se priča dalje odvijati kada će glavna uloga umreti za nekoliko epizoda. :S Šta će biti sa ostalim likovima kada je ona u centru svega? -.- Serija mi izgleda super, ali nemam vremena da je gledam. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Tue 3 May 2011 - 9:48 | |
| Neznam nisam ovu epkicu gledala od pocetka, ja sam pocela gledat malo prije neg je pas zgazen.
Pa eto Cinar ce se poslije zaljubiti u neku drugu, no nabacivat ce mu se i Yesim. |
|
| |
Dijana87 TVNovele Novi član
Broj postova : 15
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Wed 4 May 2011 - 0:47 | |
| Nece se cinar zaljubiti u nju on ce se zaljubiti u njenu polusestru al nece moci da bude sa njom jer ce ga gristi savjest pa ce se ozeniti sa tom drugom a voljet ce Yesim oni su zajedno i u pravom zivotu zaljubili su se u seriji . |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Wed 4 May 2011 - 1:46 | |
| Jel zna neko kako se zove ona pesma koja ide u scenama kada Lale umire? |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Wed 4 May 2011 - 1:54 | |
| Ja ne znam jos uvek, znam da je pesma odlicna.
Ja nisam gledala zadnjih nekoliko epizoda, a nervira me sto natabanu niko ne postavlja, jel postoji jos neko mesto gde imaju online epizode ? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Wed 4 May 2011 - 1:58 | |
| Ne znam mislim da se neke epizode mogu naci na you tube-u. Serija ke zaista fantasticna. : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Wed 4 May 2011 - 2:53 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]moze li mi neko reci kako se zove pjesma sto je yesim pjeva posto ne razumijem Turski ne znam ni dal pise naziv pjesme :D |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Wed 4 May 2011 - 2:55 | |
| Unapred ne znam nista, kad serija dodje do tog stadijuma kod nas ja nadjem sve.. Ali ovako ne mogu bas.. Kad dodje taj deo kod nas sigurno cemo ovde postaviti i text bez brige. :Good: Super pesma inace :Good: :Good: :Good: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Wed 4 May 2011 - 2:59 | |
| super jedva cekam da dodje taj dio kod nas : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Wed 4 May 2011 - 3:08 | |
| prevod pesme od Yesim je SAM a na turskom TEK BASINA |
|
| |
candy_girl xD TVNovele Novi član
Broj postova : 16
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Wed 4 May 2011 - 4:01 | |
| Jel moze negde da se pogleda 1. i 2. epizoda, ali sa prevodom?! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Wed 4 May 2011 - 6:13 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Wed 4 May 2011 - 11:21 | |
| Yesim mi je danas bila :Good: :Good: :Good: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Thu 5 May 2011 - 0:47 | |
| Meni se serija mnogo svidja, ali sam preskocila nekoliko epizoda, koje nikako da izadju na net, ne znam kako da ih odgledam... roknucu se :S |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Thu 5 May 2011 - 1:16 | |
| Ima na jednom turskom sajtu ali sada ne mogu nikako da ga pronadjem. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Thu 5 May 2011 - 2:11 | |
| Ada ja bez prevoda mogu lako da nadjem, ali sa prevodom je tesko, a sa turskim stojim malo losije, da je spanski ova serija bi bila odavno odgledana u potpunosti :Good: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Thu 5 May 2011 - 6:11 | |
| I ja stojim lose sa turskim pa mi je zato problem da je gledam na netu. |
|
| |
mvmixy TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1456 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Subotica
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Thu 5 May 2011 - 6:14 | |
| ja turski pojma nemam...meni je taj jezik totalno ne logican,kad procitam prevod i slusam ono sto kazu..ne ide mi zajedno : znaci Cinar ce biti sa Yesim...hmm..zanimljivo |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Thu 5 May 2011 - 6:29 | |
| nece biti zajedno,on ce nju voliti i ako ce se ozeniti ili zivjeti sa drugom nisam sigurna ... |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... | |
| |
|
| |
| Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... | |
|